Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.409
Πόντοι
6.835
Μια απο Λιθουανια δοκιμαστηκε στο inside. Την πηρα δύο φορές την πρωτή ενθουσιαστηκα με την δευτερη δεν ξερω αν θα την ξαναεπισκεφτω. Μετα τις φολες απο λατινες που ειναι η αδυναμια μου πιστεψα οτι βρηκα κατι καλο αλλα μαλλον ανθρακας ο θησαυρος.
Μικρούλα 22 -23 με ωραίο σώμα και πρόσωπο. Ωραιο μεγεθος στηθους αλλα νερουλο. Κωλαρακι καλοσχηματισμενο και ζουμερο. Η κοπελα δεν βιαζεται καθεται ησυχα να και την θωπευεις αλλα δεν παιρνει πρωτοβουλια καμια. Κανει οτι της ζητησεις αλλα δεν εχει και πολλες δυνατοτητες. Πιπα καλη με διαρκεια αλλα χωρις βαθος. Στο σεξ ειναι διεκπαιρεωτικη με μετρια συμμετοχη. Αλλαξαμε πολλες στασεις δεν θα πει οχι σε τιποτα αλλα ακολουθει παθητικα. Συμπερασματικα ειναι ενα ωραιο πιπινι ξανθο ανατολικου μπλοκ αλλα χωρις την πουτανια που θελει για να σε ξεσηκωσει.

Damask666

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2021
Like
30
Πόντοι
0
Στην πλειοψηφία ναι και όλο και επεκτείνονται.Η μειοψηφία είναι στα 30 και θα αναφέρω μερικές περιπτώσεις που κρατούν ακόμα,είτε με καλές είτε μέτριες είτε κάτω του μετρίου: Free House,Casa D'Amore,Φρίξου:Στούντιο Έφη,στο στούντιο X Τζιωρτζίνα και Βίκυ το βράδυ, Playboy απόγευμα milf Σοφία, Νικηφόρου Ουρανού 1 στο Avec Plaisir,στο 26 απόγευμα η μιλφ Ειρήνη.Πέτρου Ερημίτη αρκετά στα 30, Μινωταύρου το Venus,το Venus 2 και το Las Vegas.

Είναι καλή πάντως η επισήμανση σου γιατί όλο και περισσότερα υιοθετούν το 40αρι.Μη γίνουμε σαν την Αθήνα μόνο,που στα στούντιο ξεκινάνε από 50.Από την άλλη υπάρχουν και επιλογές εκεί στα 20 και 10,αλλά μιλάμε για άθλιες τρώγλες της Φυλής και Μεταξουργείου,συνήθως χωρίς ντουζιέρες.
...και πριν 1,5 μήνα σχεδόν σε όλα πριν την Μινωταύρου (είτε καλά, είτε χρέπια) μου έλεγαν 70e για το 69, σε αυτό δε με τις σκάλες δίπλα από το Χ της Φρίξου ανέφεραν ότι 'πλέον όλοι τόσο το έχουν', ενώ το καλοκαίρι εκεί μου το πρόσφεραν στην Μιλφ Αννα με 50e.Έτσι τότε πήγα Ρεβέκκα Ν.Ο. 26 με 50e.Όντως προς Π.Ε. και Μινωταύρου πριν από 15 μέρες ήταν στα 50 - άντε 60e στη Ρίτα όπου της το έκανα 50.

Damask666

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2021
Like
30
Πόντοι
0
Βάλτε τώρα το γεγονός ότι τα περισσότερα, ας τα πούμε "studio", παλιόσανε και αυτό πλέον φαίνεται ιδίως γύρω από νιπτήρες και μπανιέρες όπου εμφανίζονται σημάδια υγρασίας κ μούχλας, και σαν να βλέπω ξανά το επίπεδο Βαρδάρη αλλά με τιμές βιλών...

apats1

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπέρα...η Ντενίζ που δούλευε περυσι medusa ξερουμε αν ειναι καπου?

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Μια απο Λιθουανια δοκιμαστηκε στο inside. Την πηρα δύο φορές την πρωτή ενθουσιαστηκα με την δευτερη δεν ξερω αν θα την ξαναεπισκεφτω. Μετα τις φολες απο λατινες που ειναι η αδυναμια μου πιστεψα οτι βρηκα κατι καλο αλλα μαλλον ανθρακας ο θησαυρος.
Μικρούλα 22 -23 με ωραίο σώμα και πρόσωπο. Ωραιο μεγεθος στηθους αλλα νερουλο. Κωλαρακι καλοσχηματισμενο και ζουμερο. Η κοπελα δεν βιαζεται καθεται ησυχα να και την θωπευεις αλλα δεν παιρνει πρωτοβουλια καμια. Κανει οτι της ζητησεις αλλα δεν εχει και πολλες δυνατοτητες. Πιπα καλη με διαρκεια αλλα χωρις βαθος. Στο σεξ ειναι διεκπαιρεωτικη με μετρια συμμετοχη. Αλλαξαμε πολλες στασεις δεν θα πει οχι σε τιποτα αλλα ακολουθει παθητικα. Συμπερασματικα ειναι ενα ωραιο πιπινι ξανθο ανατολικου μπλοκ αλλα χωρις την πουτανια που θελει για να σε ξεσηκωσει.
βραδινη;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
...και πριν 1,5 μήνα σχεδόν σε όλα πριν την Μινωταύρου (είτε καλά, είτε χρέπια) μου έλεγαν 70e για το 69, σε αυτό δε με τις σκάλες δίπλα από το Χ της Φρίξου ανέφεραν ότι 'πλέον όλοι τόσο το έχουν', ενώ το καλοκαίρι εκεί μου το πρόσφεραν στην Μιλφ Αννα με 50e.Έτσι τότε πήγα Ρεβέκκα Ν.Ο. 26 με 50e.Όντως προς Π.Ε. και Μινωταύρου πριν από 15 μέρες ήταν στα 50 - άντε 60e στη Ρίτα όπου της το έκανα 50.
Σωστός που επέλεξες πιο vfm.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Οι τιμες με λιγα παζαρια αλλαζουν βρε παιδια, πελατες ψαχνουν κι αυτες.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Καποτε η Ριτα μου ειχε δωσει το κωλαρακι της με 40 μετα την επομενη φορα την ελεγα μεχρι 60 δινω.. και τελικα καταληξαμε στα 80 ακατεβατα.:tooth:
Γυρισε αυτη? εχω ενα ογδονταρι που μου βαραινει την τσεπη.

Road23

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρουμε τίποτα για Αφροδίτη από studio paradise;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Καποτε η Ριτα μου ειχε δωσει το κωλαρακι της με 40 μετα την επομενη φορα την ελεγα μεχρι 60 δινω.. και τελικα καταληξαμε στα 80 ακατεβατα.:tooth:
Γυρισε αυτη? εχω ενα ογδονταρι που μου βαραινει την τσεπη.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
Ρωτησα τις προαλλες για ινα αλλα απαντηση δεν πηρα. Ε πηγα κ την ειδα... καμια σχεση με τις φωτος απο το αλλο σαιτ.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Ρωτησα τις προαλλες για ινα αλλα απαντηση δεν πηρα. Ε πηγα κ την ειδα... καμια σχεση με τις φωτος απο το αλλο σαιτ.
Δύο κοπέλες υπάρχουν με αυτό το όνομα αυτήν την περίοδο,και μάλιστα με φωτό.Εννοείς τη Ρουμάνα στο Red Night ή την Ουκρανή στο Poison? Πάντως ανανεώθηκε το ινκολ.gr και είναι πιο εύχρηστο και εντυπωσιακό.

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
354
Πόντοι
21
Δύο κοπέλες υπάρχουν με αυτό το όνομα αυτήν την περίοδο,και μάλιστα με φωτό.Εννοείς τη Ρουμάνα στο Red Night ή την Ουκρανή στο Poison? Πάντως ανανεώθηκε το ινκολ.gr και είναι πιο εύχρηστο και εντυπωσιακό.
Πώς λέγεται το άλλο site ? Ινκολ;;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom