Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Η Τζωρτζινα το έχει τακτική αυτό από ότι έχω παρατηρήσει , μαζεύει κάθε φορά πόσα πιτσιρίκια που πάνε μόνο για τα χούφτωμα… πάντως εγώ που την έχω πάρει και σόλο και σε παρτουζα ενώ αφήνει δάχτυλα γλειψίματα βγάζει κάτι περίεργο σαν βαριεστημένη δεν ξέρω
Γλωσσόφιλα δίνει; Σε απλό το απέφευεγε.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
στου Εριμήτη 3 μια μαυρομάλλα με βυζί πετρα, νομίζω ως Ελενα μου την παρουσιασε η τσατσά τι ρόλο βαράει στο α΄θλημα??? Εμπαινε ένας συναγωνιστής όταν σαλοναριζε σε μενα και εφυγα................ αλλά ήταν ότι πιο αξιόλογο για Σαββατοβραδο
Ακριβωσ φίλε και αυτός που λες ίσως ήμουν εγώ! Η κοπέλα μέσα ήταν τίμια έδειξε πως εχει εμπειρία.ξεχώρισε απτην ξενερα του Σαββάτου.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Ένταξη μη παίρνουμε και όρκο κατα καιρούς πολλές παίρνουνε κατι μελανούριααα!!!
Τώρα για τα δωμάτια δε βλέπω αλλαγές στα σεντόνια ..Μεγάλη συζήτηση
Σε εκείνη την γωνία απέναντι Poison και Inside έχω δει να αλλάζουν σεντόνια πριν μπω στα άλλα δε ξέρω.

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Εγω πάντως αποφεύγω τα γλωσσοφιλα σε αυτούς τούς χώρους Εαν δεν είμαι σίγουρος για την υγιεινή τον κοριτσιων
Πιασίματα μόνο ΠΧ βυζια ..αλώστε περνάει πολύς κόσμος είναι γνωστό τής πάσης!!

Γενικά δεν φίλο τα σάλια τον προηγούμενον

Φυσικά είναι στην ευχέρεια του κάθε ενός από εμάς έτσι

Τελευταία τροποποίηση:

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Εγω πάντως αποφεύγω τα γλωσσοφιλα σε αυτούς τούς χώρους Εαν δεν είμαι σίγουρος για την υγιεινή τον κοριτσιων
Πιασίματα μόνο ΠΧ βυζια ..αλώστε περνάει πολύς κόσμος είναι γνωστό τής πάσης!!

Γενικά δεν φίλο τα σάλια τον προηγούμενον

Φυσικά είναι στην ευχέρεια του κάθε ενός από εμάς έτσι
Συμφωνω με αυτα που λες...!!!Δεν καταλαβαινω το κολλημα που εχουν μερικοι και θελουν γλωσσοφιλα απο τις πουτανες(πριν απο λιγο γλυφανε την πουτσα καποιου αλλου).......τωρα θα μου πεις εδω πανε και γλυφουν κωλοτρυπιδες τα γλωσσοφιλα δεν ειναι τιποτα.ΔΕΝ βγαζεις ακρη

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Συμφωνω με αυτα που λες...!!!Δεν καταλαβαινω το κολλημα που εχουν μερικοι και θελουν γλωσσοφιλα απο τις πουτανες(πριν απο λιγο γλυφανε την πουτσα καποιου αλλου).......τωρα θα μου πεις εδω πανε και γλυφουν κωλοτρυπιδες τα γλωσσοφιλα δεν ειναι τιποτα.ΔΕΝ βγαζεις ακρη
Ακριβώς αδερφέ θα πάω τώρα εγω να δώσω γλωσσοφιλα και να γλύφω τις ρογες βυζια πού τα γλύφουν πριν καμιά 10 ρια .τώρα όσοι έχουν βίτσια και το θέλουν με για τους με χαρά τους

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
406
Πόντοι
21
Η Ινα απ το αλλο σαιτ που δουλευει ρεντ δαιμοντ και ρεντ ναιτ καλη ειναι ? Επισης για την Julia την λατινα που δουλευει στα ιδια τι γνωμη εχετε?

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
194
Πόντοι
0
Η Ινα απ το αλλο σαιτ που δουλευει ρεντ δαιμοντ και ρεντ ναιτ καλη ειναι ? Επισης για την Julia την λατινα που δουλευει στα ιδια τι γνωμη εχετε?
Τιμια μιλφαρα με γκαυλοφατσα για πιπες ειναι αλλα καμια σχεση με τις φωτο που βαλαν τωρα, εχει παραπανω κιλα

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Έχει κανείς να προτείνει κανένα αδύνατο ή skinny για βράδυ;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
μια μελινα που βλεπω στο αλλο σαιτ λεει τιποτα? μπορει κανεις να κανει μια περιγραφη? Σημερα δουλευει το απογευμα, να παω, αξιζει ?

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Ζούμε τον
Απόλυτο παραλογισμό δυστυχώς

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Sauron

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
255
Πόντοι
1
Τελικα καρινα επεστρεψε σε αυτο που δουλευε η ειναι ακομα στην ερημιτη??εχω μπερδευτει.

Χθες περασα αλλα μινωταυρου 3 ηταν κλειστο πηγα στο playboy στην αφροδιτη. Εχει αναφερθει αρκετα καλη σε γενικες γραμμες αλλα εχει λιγα κιλακια

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.583
Πόντοι
3.936
Ακριβώς αδερφέ θα πάω τώρα εγω να δώσω γλωσσοφιλα και να γλύφω τις ρογες βυζια πού τα γλύφουν πριν καμιά 10 ρια .τώρα όσοι έχουν βίτσια και το θέλουν με για τους με χαρά τους
Eνω για τις μη πουτανες εισαι απολυτα σιγουρος ε?

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Eνω για τις μη πουτανες εισαι απολυτα σιγουρος ε?
Αλλά για τα σπιτάκια (εκτός τζακούζι τρισάθλιο καμία υγιεινή) είμαι σίγουρος κατά 99% απο δωμάτιο σε δωμάτιο σού λέει κάτι?

Τελευταία τροποποίηση:

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.958
Πόντοι
1.336
Καλημέρα στα παιδιά, καιρό έχουμε να τα πούμε...

Αν κάποιος έχασε το κινητό του σήμερα το πρωί στο Godiva ή στην ευρύτερη περιοχή και δε θυμάται που το έχασε να περάσει να το παραλάβει από κει...
Θα του το παραδώσει αυτοπροσώπως η Νάταλι
Αλ πως είσαι ρε συ χαθήκαμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom