Γλωσσόφιλα δίνει; Σε απλό το απέφευεγε.Η Τζωρτζινα το έχει τακτική αυτό από ότι έχω παρατηρήσει , μαζεύει κάθε φορά πόσα πιτσιρίκια που πάνε μόνο για τα χούφτωμα… πάντως εγώ που την έχω πάρει και σόλο και σε παρτουζα ενώ αφήνει δάχτυλα γλειψίματα βγάζει κάτι περίεργο σαν βαριεστημένη δεν ξέρω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 678
- Πόντοι
- 81
Ακριβωσ φίλε και αυτός που λες ίσως ήμουν εγώ! Η κοπέλα μέσα ήταν τίμια έδειξε πως εχει εμπειρία.ξεχώρισε απτην ξενερα του Σαββάτου.στου Εριμήτη 3 μια μαυρομάλλα με βυζί πετρα, νομίζω ως Ελενα μου την παρουσιασε η τσατσά τι ρόλο βαράει στο α΄θλημα??? Εμπαινε ένας συναγωνιστής όταν σαλοναριζε σε μενα και εφυγα................ αλλά ήταν ότι πιο αξιόλογο για Σαββατοβραδο
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 678
- Πόντοι
- 81
Σε εκείνη την γωνία απέναντι Poison και Inside έχω δει να αλλάζουν σεντόνια πριν μπω στα άλλα δε ξέρω.Ένταξη μη παίρνουμε και όρκο κατα καιρούς πολλές παίρνουνε κατι μελανούριααα!!!
Τώρα για τα δωμάτια δε βλέπω αλλαγές στα σεντόνια ..Μεγάλη συζήτηση
Σε μεγαλύτερο έδινε τη μια φορά που τη δοκίμασα αλλά δεν νομίζω να δίνει γενικάΓλωσσόφιλα δίνει; Σε απλό το απέφευεγε.
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Εγω πάντως αποφεύγω τα γλωσσοφιλα σε αυτούς τούς χώρους Εαν δεν είμαι σίγουρος για την υγιεινή τον κοριτσιων
Πιασίματα μόνο ΠΧ βυζια ..αλώστε περνάει πολύς κόσμος είναι γνωστό τής πάσης!!
Γενικά δεν φίλο τα σάλια τον προηγούμενον
Φυσικά είναι στην ευχέρεια του κάθε ενός από εμάς έτσι
Τελευταία τροποποίηση:
Συμφωνω με αυτα που λες...!!!Δεν καταλαβαινω το κολλημα που εχουν μερικοι και θελουν γλωσσοφιλα απο τις πουτανες(πριν απο λιγο γλυφανε την πουτσα καποιου αλλου).......τωρα θα μου πεις εδω πανε και γλυφουν κωλοτρυπιδες τα γλωσσοφιλα δεν ειναι τιποτα.ΔΕΝ βγαζεις ακρηΕγω πάντως αποφεύγω τα γλωσσοφιλα σε αυτούς τούς χώρους Εαν δεν είμαι σίγουρος για την υγιεινή τον κοριτσιων
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Ακριβώς αδερφέ θα πάω τώρα εγω να δώσω γλωσσοφιλα και να γλύφω τις ρογες βυζια πού τα γλύφουν πριν καμιά 10 ρια .τώρα όσοι έχουν βίτσια και το θέλουν με για τους με χαρά τουςΣυμφωνω με αυτα που λες...!!!Δεν καταλαβαινω το κολλημα που εχουν μερικοι και θελουν γλωσσοφιλα απο τις πουτανες(πριν απο λιγο γλυφανε την πουτσα καποιου αλλου).......τωρα θα μου πεις εδω πανε και γλυφουν κωλοτρυπιδες τα γλωσσοφιλα δεν ειναι τιποτα.ΔΕΝ βγαζεις ακρη
jimenez vyzarez
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
Η Ινα απ το αλλο σαιτ που δουλευει ρεντ δαιμοντ και ρεντ ναιτ καλη ειναι ? Επισης για την Julia την λατινα που δουλευει στα ιδια τι γνωμη εχετε?
Τιμια μιλφαρα με γκαυλοφατσα για πιπες ειναι αλλα καμια σχεση με τις φωτο που βαλαν τωρα, εχει παραπανω κιλαΗ Ινα απ το αλλο σαιτ που δουλευει ρεντ δαιμοντ και ρεντ ναιτ καλη ειναι ? Επισης για την Julia την λατινα που δουλευει στα ιδια τι γνωμη εχετε?
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 346
- Πόντοι
- 21
Έχει κανείς να προτείνει κανένα αδύνατο ή skinny για βράδυ;
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Η εμμα εριμιτη δίπλα στο μέδουσα αδερφέΈχει κανείς να προτείνει κανένα αδύνατο ή skinny για βράδυ;
Πιο skinny πεθαίνεις
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Το 'λεγα εγώ ότι πολύ skinny,αλλά κάποιοι είπαν ότι υπερβάλλω.Η εμμα εριμιτη δίπλα στο μέδουσα αδερφέ
Πιο skinny πεθαίνεις
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Πες τούς ότι ιδέα τούς είναι!! Αλιος πώς λέγονται? παιδλγνΤο 'λεγα εγώ ότι πολύ skinny,αλλά κάποιοι είπαν ότι υπερβάλλω.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 17.566
- Πόντοι
- 33.365
μια μελινα που βλεπω στο αλλο σαιτ λεει τιποτα? μπορει κανεις να κανει μια περιγραφη? Σημερα δουλευει το απογευμα, να παω, αξιζει ?
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Ζούμε τονΣυμφωνω με αυτα που λες...!!!Δεν καταλαβαινω το κολλημα που εχουν μερικοι και θελουν γλωσσοφιλα απο τις πουτανες(πριν απο λιγο γλυφανε την πουτσα καποιου αλλου).......τωρα θα μου πεις εδω πανε και γλυφουν κωλοτρυπιδες τα γλωσσοφιλα δεν ειναι τιποτα.ΔΕΝ βγαζεις ακρη
Απόλυτο παραλογισμό δυστυχώς
Τελευταία τροποποίηση:
Τελικα καρινα επεστρεψε σε αυτο που δουλευε η ειναι ακομα στην ερημιτη??εχω μπερδευτει.
Χθες περασα αλλα μινωταυρου 3 ηταν κλειστο πηγα στο playboy στην αφροδιτη. Εχει αναφερθει αρκετα καλη σε γενικες γραμμες αλλα εχει λιγα κιλακια
Χθες περασα αλλα μινωταυρου 3 ηταν κλειστο πηγα στο playboy στην αφροδιτη. Εχει αναφερθει αρκετα καλη σε γενικες γραμμες αλλα εχει λιγα κιλακια
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 6.583
- Πόντοι
- 3.936
Eνω για τις μη πουτανες εισαι απολυτα σιγουρος ε?Ακριβώς αδερφέ θα πάω τώρα εγω να δώσω γλωσσοφιλα και να γλύφω τις ρογες βυζια πού τα γλύφουν πριν καμιά 10 ρια .τώρα όσοι έχουν βίτσια και το θέλουν με για τους με χαρά τους
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Οχι βέβαιαEνω για τις μη πουτανες εισαι απολυτα σιγουρος ε?
Παντα υπάρχουν αμφιβολίες ε?
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Αλλά για τα σπιτάκια (εκτός τζακούζι τρισάθλιο καμία υγιεινή) είμαι σίγουρος κατά 99% απο δωμάτιο σε δωμάτιο σού λέει κάτι?Eνω για τις μη πουτανες εισαι απολυτα σιγουρος ε?
Τελευταία τροποποίηση:
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.958
- Πόντοι
- 1.336
Αλ πως είσαι ρε συ χαθήκαμε!Καλημέρα στα παιδιά, καιρό έχουμε να τα πούμε...
Αν κάποιος έχασε το κινητό του σήμερα το πρωί στο Godiva ή στην ευρύτερη περιοχή και δε θυμάται που το έχασε να περάσει να το παραλάβει από κει...
Θα του το παραδώσει αυτοπροσώπως η Νάταλι
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις
- 41