Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (3 μέλη και 82 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.409
Πόντοι
4.546
Η κοπέλα είναι γνωστό μασάζοκοριτσο από διάφορα πριβε της πόλης μας
Τότε είναι καλή συγκυρία που πήγε στο στούντιο,για όσους δεν έχουμε πρόσβαση στα πριβέ μασατζίδικα.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.002
Πόντοι
10.555
Το πρωι στη θεση της Ριτας ποια ειναι;

Wolverin889

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Like
38
Πόντοι
0
Χθεσινή επίσκεψη στο black angels μεσημεριανή ώρα παρουσία η Ναντια κοπέλα 28 χρονών μελαχρινή με φυσικό στήθος νούμερο 4 πολύ καλή και με διάθεση μέσα στο δωμάτιο χωρίς βιασύνες…η κοπέλα είναι άπαιχτη και πολύ όμορφη ακόμα καλύτερη στην πίπα και στην σημερινή της ….θα ξανά προτιμηθεί σίγουρα ξεκινάει με 40 το απλό !!!ελπίζω να βοήθησα

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Χθεσινή κατάθεση στην Ρουμάνα τζορτζινα στο σαλοναριζμα μαζί με Βίκυ επίσης Ρουμάνα εχω περάσει στο παρελθών μαζί της..εκεί πού μού εξηγούνται το πρόγραμμα η τζορτζινα άπλωσε το χέρι στο επίμαχο σημείο και με το άλλο με πιάνει το χέρι παράβολο και στα ενδότερα καλό τσιμπουκι εγινα τούρμπο και στήσιμο στα 4 δυνατό σφυροκοπημα όπου έγινε βαριά! κατάθεση

Dion352

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2023
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
0
Χθεσινή κατάθεση στην Ρουμάνα τζορτζινα στο σαλοναριζμα μαζί με Βίκυ επίσης Ρουμάνα εχω περάσει στο παρελθών μαζί της..εκεί πού μού εξηγούνται το πρόγραμμα η τζορτζινα άπλωσε το χέρι στο επίμαχο σημείο και με το άλλο με πιάνει το χέρι παράβολο και στα ενδότερα καλό τσιμπουκι εγινα τούρμπο και στήσιμο στα 4 δυνατό σφυροκοπημα όπου έγινε βαριά! κατάθεση
Η Τζωρτζινα το έχει τακτική αυτό από ότι έχω παρατηρήσει , μαζεύει κάθε φορά πόσα πιτσιρίκια που πάνε μόνο για τα χούφτωμα… πάντως εγώ που την έχω πάρει και σόλο και σε παρτουζα ενώ αφήνει δάχτυλα γλειψίματα βγάζει κάτι περίεργο σαν βαριεστημένη δεν ξέρω

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Η Τζωρτζινα το έχει τακτική αυτό από ότι έχω παρατηρήσει , μαζεύει κάθε φορά πόσα πιτσιρίκια που πάνε μόνο για τα χούφτωμα… πάντως εγώ που την έχω πάρει και σόλο και σε παρτουζα ενώ αφήνει δάχτυλα γλειψίματα βγάζει κάτι περίεργο σαν βαριεστημένη δεν ξέρω
Δεν ξέρω εχθές θα έλεγα είχε διάθεση έτσι τουλάχιστον φάνηκε σε εμένα δεν μού έδειξε κάτι άλλο

Dion352

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2023
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
0
Δεν ξέρω εχθές θα έλεγα είχε διάθεση έτσι τουλάχιστον φάνηκε σε εμένα δεν μού έδειξε κάτι άλλο
Σε γενικές γραμμές πιστεύω είναι καλή για ένα 30 , αλλά την αποφεύγω καθώς ο οίκος έχει άθλια δωμάτια τελείως βρώμικα και μαζεύει κατά καιρούς πολλούς γυφτους ,

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και απογευματινή πάλι "περιπολία".Η Ερημίτη όνομα και πράγμα,έρημη,με μόνο δύο σπιτάκια ανοιχτά με τις ίδιες.Θα γράψω μόνο τις διαφοροποιήσεις σε σχέση με το προηγούμενο Σάββατο όπου είχα βολτάρει:

Studios Paradise στο μεσαίο η τουμπανιάρα χαμογελαστή Λατίνα Λουσία που είχα δει βράδυ στο Villa Erotica.Casa D'Amore στο μεσαίο η gilf Νικόλ.Φρίξου 12Β AKA Hot Lady μια συμπαθητική μελαμψή milf Σοφία με άπταιστα ελληνικά.Πιο πάνω στο Inside ένα πανέμορφο πιπίνι με ωραίο κορμί και πεταχτό κώλο,με όνομα Μία από τη Λιθουανία.Την έχει πάρει κανείς;Στο Poison ένα λεπτό μιλφάκι Ίνα από την Ουκρανία.

Στο Godiva πέτυχα την τρίτη φορά λόγω φόρτου την περίφημη Ναταλία.Χαμογελαστή στο σαλονάρισμα αλλά δεν είμαι γκιλφάκιας.Venus 2 μία ακόμα με όνομα Νικόλ (άλλο ένα δημοφιλές όνομα για σεξεργάτρια),στο Venus 2.Τσουπωτή με καλούτσικο πρόσωπο.Την είχα πετύχει μια φορά ένα βράδυ μαζί με την Ελληνίδα Μαρίνα.Btw η βραδινή Μαρίνα είναι από τις ελάχιστες,όπως και η Δήμητρα το απόγευμα,που προσφέρουν στα 30 ελεύθερο στοματικό.

Βρήκα στο Black Angels της Νικηφόρου Ουρανού τη δυσεύρετη Νάντια και δεν έχασα την ευκαιρία.Όμορφη καυλόφατσα,κάτω από 30 ετών με κορμάρα,κωλάρα, σφιχτές μπουτάρες και τεράστια φυσικά βυζιά.Πεσμένα μεν λόγω μεγέθους αλλά φυσικά.Ακούς @Μέγας Παπατζής; Πολύ δυνατή στον αγώνα.Ακολουθεί κριτική στην καρτέλα του Bella Donna,αφού το απέναντι Black Angels δεν έχει.
Αυτοί που λες σε αυτό με της σκάλες μια μελαχρινή με καλά βυζια περίπου 25 με 30 χρόνων. Η στο διπλανό κ πριν το cyti με το δίκτυο το που φόραγε εχθές?

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.963
Πόντοι
1.346
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και απογευματινή πάλι "περιπολία".Η Ερημίτη όνομα και πράγμα,έρημη,με μόνο δύο σπιτάκια ανοιχτά με τις ίδιες.Θα γράψω μόνο τις διαφοροποιήσεις σε σχέση με το προηγούμενο Σάββατο όπου είχα βολτάρει:

Studios Paradise στο μεσαίο η τουμπανιάρα χαμογελαστή Λατίνα Λουσία που είχα δει βράδυ στο Villa Erotica.Casa D'Amore στο μεσαίο η gilf Νικόλ.Φρίξου 12Β AKA Hot Lady μια συμπαθητική μελαμψή milf Σοφία με άπταιστα ελληνικά.Πιο πάνω στο Inside ένα πανέμορφο πιπίνι με ωραίο κορμί και πεταχτό κώλο,με όνομα Μία από τη Λιθουανία.Την έχει πάρει κανείς;Στο Poison ένα λεπτό μιλφάκι Ίνα από την Ουκρανία.

Στο Godiva πέτυχα την τρίτη φορά λόγω φόρτου την περίφημη Ναταλία.Χαμογελαστή στο σαλονάρισμα αλλά δεν είμαι γκιλφάκιας.Venus 2 μία ακόμα με όνομα Νικόλ (άλλο ένα δημοφιλές όνομα για σεξεργάτρια),στο Venus 2.Τσουπωτή με καλούτσικο πρόσωπο.Την είχα πετύχει μια φορά ένα βράδυ μαζί με την Ελληνίδα Μαρίνα.Btw η βραδινή Μαρίνα είναι από τις ελάχιστες,όπως και η Δήμητρα το απόγευμα,που προσφέρουν στα 30 ελεύθερο στοματικό.

Βρήκα στο Black Angels της Νικηφόρου Ουρανού τη δυσεύρετη Νάντια και δεν έχασα την ευκαιρία.Όμορφη καυλόφατσα,κάτω από 30 ετών με κορμάρα,κωλάρα, σφιχτές μπουτάρες και τεράστια φυσικά βυζιά.Πεσμένα μεν λόγω μεγέθους αλλά φυσικά.Ακούς @Μέγας Παπατζής; Πολύ δυνατή στον αγώνα.Ακολουθεί κριτική στην καρτέλα του Bella Donna,αφού το απέναντι Black Angels δεν έχει.
ποια ειναι αυτη;δεν θυμαμαι να ακουσα αυτο το ονομα

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.963
Πόντοι
1.346
περασμα νωρις απογευμα Σαββατου.Η Ερημιτη κλειστη,μονο η μιλφ κοκκαλιαρα Ιωαννα.Στο Βεγκας μονο ενα ανοιχτο,βγηκε χωρις τσατσα μια μελαχροινη βυζαρου με λιγα κιλακια.Ομορφη αλλα δεν ειχα καλο προαισθημα,δεν θυμαμαι δυστυχως ονομα.Στα τριδυμα παιρνοντας ειδα μια κοπελα να περιμενει εξω απο το σπιτακι της Εβελινας,την Αννα.Ανεβαζω κριτικη.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.926
Πόντοι
1.056
περασμα νωρις απογευμα Σαββατου.Η Ερημιτη κλειστη,μονο η μιλφ κοκκαλιαρα Ιωαννα.Στο Βεγκας μονο ενα ανοιχτο,βγηκε χωρις τσατσα μια μελαχροινη βυζαρου με λιγα κιλακια.Ομορφη αλλα δεν ειχα καλο προαισθημα,δεν θυμαμαι δυστυχως ονομα.Στα τριδυμα παιρνοντας ειδα μια κοπελα να περιμενει εξω απο το σπιτακι της Εβελινας,την Αννα.Ανεβαζω κριτικη.
Μια χοντρή σαν την Βάσω δλδη....

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.963
Πόντοι
1.346
Μια χοντρή σαν την Βάσω δλδη....
οχι ρε συ,καμια σχεση!Η Βασω ειναι για τα σιδερα,ασχετως εμφανισης!Ξεχασα να αναφερω πως περασα απο το σπιτακι της.Ετοιμαζομαι να χτυπησω το κουδουνι,αν ειναι αυτη φευγω τρεχοντας.Με το που ανεβαινω τα σκαλακια την ακουω να γκαριζει σε καποιον Ηρωα "θελεις κωλο ε;":2funny::2funny:.Δεν ξερω ποιον εννοουσε,τον δικο της ή του Ηρωα!

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
στου Εριμήτη 3 μια μαυρομάλλα με βυζί πετρα, νομίζω ως Ελενα μου την παρουσιασε η τσατσά τι ρόλο βαράει στο α΄θλημα??? Εμπαινε ένας συναγωνιστής όταν σαλοναριζε σε μενα και εφυγα................ αλλά ήταν ότι πιο αξιόλογο για Σαββατοβραδο

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.409
Πόντοι
4.546
ποια ειναι αυτη;δεν θυμαμαι να ακουσα αυτο το ονομα
Την είχε αναφέρει και ο sex volcano τρολάροντας.Να με συγχωρέσει η κοπέλα,αλλά είναι κάτω του μετρίου εμφανισιακά.Υπάρχουν αρκετές όμορφες τσιγγάνες,αλλά αυτή δεν ανήκει σε αυτές.Χωρίς τσα² την έχω πετύχει δύο φορές.

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.409
Πόντοι
4.546
Αυτοί που λες σε αυτό με της σκάλες μια μελαχρινή με καλά βυζια περίπου 25 με 30 χρόνων. Η στο διπλανό κ πριν το cyti με το δίκτυο το που φόραγε εχθές?
Εννοείς για τη Λιθουανή που ρωτάω; Όχι αυτήν στο Sex and the City.Εκείνη είναι μεγαλύτερη σε ηλικία και τη λένε Λορέτα.Η Λιθουανή είναι στο διπλανό το Inside και τη λένε Μία.

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Εννοείς για τη Λιθουανή που ρωτάω; Όχι αυτήν στο Sex and the City.Εκείνη είναι μεγαλύτερη σε ηλικία και τη λένε Λορέτα.Η Λιθουανή είναι στο διπλανό το Inside και τη λένε Μία.
Ναι αυτή βγήκε εχθές με ένα μαύρο δυκτιοτο με την όμορφοι τσα2

Και στο προηγούμενο αυτο με της σκάλες ειχε μια μαυρομαλα γύρο στα 30 βγήκε από το δωμάτιο κρύβοντας τα βυζια της 3 άρια

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Σε γενικές γραμμές πιστεύω είναι καλή για ένα 30 , αλλά την αποφεύγω καθώς ο οίκος έχει άθλια δωμάτια τελείως βρώμικα και μαζεύει κατά καιρούς πολλούς γυφτους ,
Ένταξη μη παίρνουμε και όρκο κατα καιρούς πολλές παίρνουνε κατι μελανούριααα!!!
Τώρα για τα δωμάτια δε βλέπω αλλαγές στα σεντόνια ..Μεγάλη συζήτηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom