You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)
Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.957
- Πόντοι
- 216
Πήρε κανείς την κυρία Καρινα?
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.413
- Πόντοι
- 4.546
Man μην το παίρνεις στραβά.Η πληροφορία είναι πληροφορία.Μπορεί κάποιος να θέλει να την αποφύγει,οπότε βοηθάει να ξέρει σε ποιο σπιτάκι είναι.Τι ο καθένας ότι θέλει κάνει, αφού δεν κάνει η συγκεκριμένη
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 692
- Πόντοι
- 81
Αν λες για την γνωστή ναιΠήρε κανείς την κυρία Καρινα?
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Διέκρινα λίγο υφακι πληροφορία έδωσα απλόςMan μην το παίρνεις στραβά.Η πληροφορία είναι πληροφορία.Μπορεί κάποιος να θέλει να την αποφύγει,οπότε βοηθάει να ξέρει σε ποιο σπιτάκι είναι.
aristotelis4312
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.194
- Πόντοι
- 201
200 ποστ έχουμε γράψει πάνω , μας δουλεύεις ??Γρήγορο πέρασμα χωρίς κατάθεση...
Στην ερημίτη στο 5 ποιο ήταν αυτό το μπιμπελό, το οποίο όμως είχε κόσμο, οπότε δεν μπήκα καθώς βιαζομουν αρκετά?
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.981
- Πόντοι
- 8.295
Ποιος σε δουλεύει ρε μεγάλε?200 ποστ έχουμε γράψει πάνω , μας δουλεύεις ??
Πιστεύεις ότι θυμάμαι τα 15-20 ονόματα που δεν τις έχω δει ποτέ λάιβ απ' έξω?
Βραδινή βάρδια εκτός από τότε που πέρασα απευθείας με Ρεμπέκα έχω να πάω πολύ καιρό.
Είχα μια υποψία ότι μπορεί να είναι αυτή, αλλά ρώτησα καλού κακού.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.981
- Πόντοι
- 8.295
Επίσης πρωινό πέρασμα στις 730 έτσι για την αλητεία, μου έκανε εντύπωση ότι στο ουρανού με Μινώταυρου εκεί που ήταν η Αγγελική, από εκεί που είχε τις 2 μεγάλες, πλέον στην πρωινή βάρδια είχε μια ακόμα.πιο μεγάλη κούγκαρ γεμάτη.
Απέναντι ένα γυμνό κοντοπουτανο που δεν μου έκανε αίσθηση να μπω.
Η Σουζάνα μόλις άρχιζε βάρδια.
Ερημίτη 3 η Έλενα.
Αυτά και ένα δύο ακόμα ήταν ανοιχτά.
Ερημίτη 3 η Έλενα.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 17.908
- Πόντοι
- 33.365
Εισαι μεγαλος αλητης. ΑΛΗΤΟΠΑΙΔΟ.Επίσης πρωινό πέρασμα στις 730 έτσι για την αλητεία, μου έκανε εντύπωση ότι στο ουρανού με Μινώταυρου εκεί που ήταν η Αγγελική, από εκεί που είχε τις 2 μεγάλες, πλέον στην πρωινή βάρδια είχε μια ακόμα.πιο μεγάλη κούγκαρ γεμάτη.
Ερημίτη 3 η Έλενα.
Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 79.622
- Πόντοι
- 23.656
....ρε συ космонавт, γαλα μοιραζεις?!?!!?Επίσης πρωινό πέρασμα στις 7:30 έτσι για την αλητεία, μου έκανε εντύπωση ότι στο ουρανού με Μινώταυρου εκεί που ήταν η Αγγελική, από εκεί που είχε τις 2 μεγάλες, πλέον στην πρωινή βάρδια είχε μια ακόμα.πιο μεγάλη κούγκαρ γεμάτη.
Ερημίτη 3 η Έλενα.
Τελευταία τροποποίηση:
notorius
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 19
- Like
- 236
- Πόντοι
- 291
Και για τη Λάρα αυτά λέγανε οταν ξεκίνησε και μετά έγινε η θεάΤι κομοδίνο τι μπιμπελό,ένα και το αυτό! Η Καρολίνα είναι.Αλλά με τη συμπεριφορά της θα πρέπει να μετονομαστεί σε Καρ-ι-ολίνα
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.413
- Πόντοι
- 4.546
Η Ρουμάνα πρασινομάτα;Ερημίτη 3 η Έλενα.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.981
- Πόντοι
- 8.295
Τώρα που έφερα το MERE στην Ελλάδα ναι.....ρε συ космонавт, γαλα μοιραζεις?!?!!?![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι μία απροσαρμοστη άλλη, καλό εμφανισιακά, αλλά τζοκερακι τι θα σου κάτσει μέσα.Η Ρουμάνα πρασινομάτα;
Τελευταία τροποποίηση:
Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 79.622
- Πόντοι
- 23.656
.....θα εχεις και ρωσικα ατια για προσωπικο ή θα φαμε στην μαπα παλι την κυρα-Σουλα με το μουστακιΤώρα που έφερα το MERE στην Ελλάδα ναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι μία απροσαρμοστη άλλη, καλό εμφανισιακά, αλλά τζοκερακι Τόνια σου κάτσει μέσα.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.981
- Πόντοι
- 8.295
Το θέμα είναι ότι πας στα στούντιο τώρα και σε πιάνει μελαγχολία σε σχέση με το τι βλέπαμε από το μιλένιουμ έως το 2012Εισαι μεγαλος αλητης. ΑΛΗΤΟΠΑΙΔΟ.
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.413
- Πόντοι
- 4.546
Ψωμοτύρι το έχουν το "Έλενα".Λες και άλλα ονόματα δεν υπάρχουν.Όχι μία απροσαρμοστη άλλη, καλό εμφανισιακά, αλλά τζοκερακι το να σου κάτσει μέσα.
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.413
- Πόντοι
- 4.546
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και απογευματινή πάλι "περιπολία".Η Ερημίτη όνομα και πράγμα,έρημη,με μόνο δύο σπιτάκια ανοιχτά με τις ίδιες.Θα γράψω μόνο τις διαφοροποιήσεις σε σχέση με το προηγούμενο Σάββατο όπου είχα βολτάρει:
Studios Paradise στο μεσαίο η τουμπανιάρα χαμογελαστή Λατίνα Λουσία που είχα δει βράδυ στο Villa Erotica.Casa D'Amore στο μεσαίο η gilf Νικόλ.Φρίξου 12Β AKA Hot Lady μια συμπαθητική μελαμψή milf Σοφία με άπταιστα ελληνικά.Πιο πάνω στο Inside ένα πανέμορφο πιπίνι με ωραίο κορμί και πεταχτό κώλο,με όνομα Μία από τη Λιθουανία.Την έχει πάρει κανείς;Στο Poison ένα λεπτό μιλφάκι Ίνα από την Ουκρανία.
Στο Godiva πέτυχα την τρίτη φορά λόγω φόρτου την περίφημη Ναταλία.Χαμογελαστή στο σαλονάρισμα αλλά δεν είμαι γκιλφάκιας.Venus 2 μία ακόμα με όνομα Νικόλ (άλλο ένα δημοφιλές όνομα για σεξεργάτρια),στο Venus 2.Τσουπωτή με καλούτσικο πρόσωπο.Την είχα πετύχει μια φορά ένα βράδυ μαζί με την Ελληνίδα Μαρίνα.Btw η βραδινή Μαρίνα είναι από τις ελάχιστες,όπως και η Δήμητρα το απόγευμα,που προσφέρουν στα 30 ελεύθερο στοματικό.
Βρήκα στο Black Angels της Νικηφόρου Ουρανού τη δυσεύρετη Νάντια και δεν έχασα την ευκαιρία.Όμορφη καυλόφατσα,κάτω από 30 ετών με κορμάρα,κωλάρα, σφιχτές μπουτάρες και τεράστια φυσικά βυζιά.Πεσμένα μεν λόγω μεγέθους αλλά φυσικά.Ακούς @Μέγας Παπατζής; Πολύ δυνατή στον αγώνα.Ακολουθεί κριτική στην καρτέλα του Bella Donna,αφού το απέναντι Black Angels δεν έχει.
Studios Paradise στο μεσαίο η τουμπανιάρα χαμογελαστή Λατίνα Λουσία που είχα δει βράδυ στο Villa Erotica.Casa D'Amore στο μεσαίο η gilf Νικόλ.Φρίξου 12Β AKA Hot Lady μια συμπαθητική μελαμψή milf Σοφία με άπταιστα ελληνικά.Πιο πάνω στο Inside ένα πανέμορφο πιπίνι με ωραίο κορμί και πεταχτό κώλο,με όνομα Μία από τη Λιθουανία.Την έχει πάρει κανείς;Στο Poison ένα λεπτό μιλφάκι Ίνα από την Ουκρανία.
Στο Godiva πέτυχα την τρίτη φορά λόγω φόρτου την περίφημη Ναταλία.Χαμογελαστή στο σαλονάρισμα αλλά δεν είμαι γκιλφάκιας.Venus 2 μία ακόμα με όνομα Νικόλ (άλλο ένα δημοφιλές όνομα για σεξεργάτρια),στο Venus 2.Τσουπωτή με καλούτσικο πρόσωπο.Την είχα πετύχει μια φορά ένα βράδυ μαζί με την Ελληνίδα Μαρίνα.Btw η βραδινή Μαρίνα είναι από τις ελάχιστες,όπως και η Δήμητρα το απόγευμα,που προσφέρουν στα 30 ελεύθερο στοματικό.
Βρήκα στο Black Angels της Νικηφόρου Ουρανού τη δυσεύρετη Νάντια και δεν έχασα την ευκαιρία.Όμορφη καυλόφατσα,κάτω από 30 ετών με κορμάρα,κωλάρα, σφιχτές μπουτάρες και τεράστια φυσικά βυζιά.Πεσμένα μεν λόγω μεγέθους αλλά φυσικά.Ακούς @Μέγας Παπατζής; Πολύ δυνατή στον αγώνα.Ακολουθεί κριτική στην καρτέλα του Bella Donna,αφού το απέναντι Black Angels δεν έχει.
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 41