Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
721
Πόντοι
81
Πέρασμα μόλις με μια γλυκιά αδύνατη μελαχρινή απο Ρουμανία στην ερημίτη, αριθμό δεν θυμάμαι αλλά είναι τέρμα αριστερά προς χωματόδρομο. Μιυ λέει η τσατσα αν δεν περάσεις καλα σου δίνω τα λεφτα πισω εγγυημένα. Λεω ας το δοκιμάσουμε. Ήταν ψυχρή και δεν ήθελε πολλά, πολλά, λέω ωχ τον ήπιαμε..Την λέω μήπως να το αφήσουμε;Όχι εντάξει μου λέει και έκατσε δίπλα με λιγο παιχνίδι κ χαμουρεμα χωρίς φιλιά εννοείται. Μου λέει πρώτη φορά το κάνω αυτο..Λεω πιο να κάτσεις δίπλα μου ν σ αγκαλιάζω;Σιγά το πράγμα..Τεσπα μια πιπα ακα μετα πισωκολιτο και κατάθεση. Φεύγοντας με ρωτάει η τσατσα λέω κοίτα να την ξανά προτιμήσω με τίποτα αν και όμορφουλα αλλά δεν θα πω τα λεφτα πισω,το προσπάθησε λιγο στο τέλος..αυτα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Πέρασμα μόλις με μια γλυκιά αδύνατη μελαχρινή απο Ρουμανία στην ερημίτη, αριθμό δεν θυμάμαι αλλά είναι τέρμα αριστερά προς χωματόδρομο. Μιυ λέει η τσατσα αν δεν περάσεις καλα σου δίνω τα λεφτα πισω εγγυημένα. Λεω ας το δοκιμάσουμε. Ήταν ψυχρή και δεν ήθελε πολλά, πολλά, λέω ωχ τον ήπιαμε..Την λέω μήπως να το αφήσουμε;Όχι εντάξει μου λέει και έκατσε δίπλα με λιγο παιχνίδι κ χαμουρεμα χωρίς φιλιά εννοείται. Μου λέει πρώτη φορά το κάνω αυτο..Λεω πιο να κάτσεις δίπλα μου ν σ αγκαλιάζω;Σιγά το πράγμα..Τεσπα μια πιπα ακα μετα πισωκολιτο και κατάθεση. Φεύγοντας με ρωτάει η τσατσα λέω κοίτα να την ξανά προτιμήσω με τίποτα αν και όμορφουλα αλλά δεν θα πω τα λεφτα πισω,το προσπάθησε λιγο στο τέλος..αυτα
Φως φανάρι ότι μιλάς για την Καρολίνα για την οποία έχω γράψει κριτική και στην καρτέλα του οίκου.Πριν λίγες σελίδες τα έλεγαν και συναγωνιστές για το πόσο φόλα είναι.Δεν γουστάρει αυτό που κάνει αλλά πολλοί την πατάνε επειδή είναι πολύ όμορφο πιπίνι,με φάτσα που παραπέμπει περισσότερο σε κολεγιόπαιδο και όχι εκδιδόμενη.Ξέρει και καλά αγγλικά αλλά μιλάει ελάχιστα.Σαν να ήρθε για αρπαχτή για να σπουδάσει μετά Αγγλία ή Αμερική.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Μόνο την τρελο-Τζένη από εποχή Βαρδάρη, θα έπιανα γκόμενα.
Jamie Foxx Yes GIF by NETFLIX

alexxx33

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
περασμα με την νεφελη χθες που ηταν ερημιτη στην αρχη...πιπα χαλια με δοντι..ξενερωτη γενικως...ψευτικη και μηχανικη με βογγιτα τελειως ψευτικα..μονο θετικο εχει καλη αισθηση για την ωρα

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Μήπως ήταν η Έμμα;

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Φως φανάρι ότι μιλάς για την Καρολίνα για την οποία έχω γράψει κριτική και στην καρτέλα του οίκου.Πριν λίγες σελίδες τα έλεγαν και συναγωνιστές για το πόσο φόλα είναι.Δεν γουστάρει αυτό που κάνει αλλά πολλοί την πατάνε επειδή είναι πολύ όμορφο πιπίνι,με φάτσα που παραπέμπει περισσότερο σε κολεγιόπαιδο και όχι εκδιδόμενη.Ξέρει και καλά αγγλικά αλλά μιλάει ελάχιστα.Σαν να ήρθε για αρπαχτή για να σπουδάσει μετά Αγγλία ή Αμερική.
Εγώ νομίζω ότι είναι η Έμμα, η πολύ αδύνατη πιτσιρίκα που δουλεύει δίπλα από το μέδουσα. Την πήρα και εγώ, και εμένα η τσατσά μου είπε το ίδιο, αν δεν περάσω καλά θα μου δώσει πίσω τα λεφτά. Εμένα μου άρεσε, έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά είναι μικρή ακόμα και μόνο για την νεανική εμφάνιση και το κορμάκι της αξίζει.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Εγώ νομίζω ότι είναι η Έμμα, η πολύ αδύνατη πιτσιρίκα που δουλεύει δίπλα από το μέδουσα. Την πήρα και εγώ, και εμένα η τσατσά μου είπε το ίδιο, αν δεν περάσω καλά θα μου δώσει πίσω τα λεφτά. Εμένα μου άρεσε, έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά είναι μικρή ακόμα και μόνο για την νεανική εμφάνιση και το κορμάκι της αξίζει.
Άρα άλλαξε σπιτάκι η Έμμα και από το 2Α πήγε στο 5,τουλάχιστον για το βράδυ που την πήρες εσύ.Το Σάββατο πάντως ήταν η Καρολίνα στο 5

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
περασμα με την νεφελη χθες που ηταν ερημιτη στην αρχη...πιπα χαλια με δοντι..ξενερωτη γενικως...ψευτικη και μηχανικη με βογγιτα τελειως ψευτικα..μονο θετικο εχει καλη αισθηση για την ωρα
Νεφέλη ως βίζιτα και Βικτώρια στα σπιτάκια

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
721
Πόντοι
81
Γενικά δεν συγκρατώ ονόματα,οπότε δεν θυμάμαι..Αλλα αν σου είπε τα ίδια η τσατσα μάλλον την ίδια λέμε.. Κανονικό ύψος,μοντελε σώμα,μελαχρινή, πολυ όμορφο κ γλυκό πρόσωπο (γι αυτο μπήκα εξαλλου) αλλά βυζι 2αρι μικρό με λιγο ραγάδες..Ρουμάνα με άπταιστα αγγλικά

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Την δαγκώσες τη λαμαρίνα από ότι φαίνεται από της ερωτήσεις σου αν μπορείς να περνάς καλά οκ τώρα αν της έταξες γάμο τα έκανες κοινός σαλάτα
Το κόλπο είναι να πηγαίνεις κάθε φορά με άλλη για να μην δένεσαι με κάποια

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.450
Πόντοι
1.076
Αυτή η Αλεξάνδρα στο Bad girls που λες,περασα χθες πρώτη φορά εκει που είναι απομονωμένο το σπίτι στις γραμμές μονο του,όντως πολυ ωραια γκόμενά με ωραιο κωλαράκι, αλλά μόλις την είδα στο σαλόνι ξινισμένη κατάλαβα οτι θα πεχτει μαλακια αλλά μ έψησε πολυ άσχημα να παω..Φενεται οτι δεν το γουστάρει το άθλημα αν όντως είναι ξινομουνα σ όλους.. Οποίος εχει παει ας κάνει μια αναφορά
Καλη ειναι μεσα στο σαλόνι ειναι ξινομουνα

alexxx33

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Νεφέλη ως βίζιτα και Βικτώρια στα σπιτάκια
Δεν ξερω για τι πραγμα μιλας..εμενα με ειπε νεφελη με λενε και περασα με νεφελη..η βικτορια ειναι αλλη φανταζομαι δεν ξερω

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Δεν ξερω για τι πραγμα μιλας..εμενα με ειπε νεφελη με λενε και περασα με νεφελη..η βικτορια ειναι αλλη φανταζομαι δεν ξερω
Στην αρχή της Ερημίτη το βράδυ η Βικτώρια υπάρχει.Ίσως άλλαξε το όνομα της για να είναι ίδιο με αυτό που κάνει βίζιτες.Εκτός και αν ήρθε κάποια ολοκαίνουργη.Κάνε αν θες μια περιγραφή της εμφάνισης της.Ελληνίδα κάπου στα 25;

Τελευταία τροποποίηση:

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346
Θα επαναλάβω ότι έχω γειτόνισσα η οποία ήταν παλιά καλό όνομα της γειτονιάς ερημίτη ουρανού Μινώταυρου.

Φαίνεται πιστοτατη και ήρεμη φουλ.
της δανειζεις ζαχαρη για τον καφε;

aristotelis4312

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
1.183
Πόντοι
201
Μήπως τη λένε Ρενάτα;
όπως κοιτάς από Μέδουσα απέναντι το τέρμα δεξιά , μπορεί να ήταν και Ρενάτα , δε θυμάμαι καν , 40 το απλό χωρίς πίεση από τη κοπέλα , μου έδωσε το χρόνο μου αλλά ..

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.351
Πόντοι
48.917
Ευτυχώς βλέπουμε αυτά στην Αθήνα και παρηγοριομαστε με τις φακλανες.που έχουν μαζευτεί στην σαλονικα :confused:

Άξιος

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
354
Πόντοι
21
Κανένα κοριτσάκι ξανθό από κεντρική Ευρώπη δεν φέρνουν στους οίκους δεν έχει ;; Γτ όλες είναι από Ρουμανο τσιγγανες μελαχρινές

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
Κανένα κοριτσάκι ξανθό από κεντρική Ευρώπη δεν φέρνουν στους οίκους δεν έχει ;; Γτ όλες είναι από Ρουμανο τσιγγανες μελαχρινές
Αφου εσυ εχεις φαει κολλημα με την Σονια που ειναι ρουμανο τσιγγανα μελαχροινη, τι χαλιεσαι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom