Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Έχει νέα είσοδο μετά τις ράγες.Δεν μπαίνεις από Αν.Γεωργιου.

να φροντίσουν οι υπεύθυνοι του οίκου να βάλουν μια πινακίδα ώστε να μην μπερδεύται ο κόσμος και νομίζει ότι έκλεισε το bad girls. Εάν δεν το ανέφερες συναγωνιστή νόμιζα και εγώ ότι ο οίκος έκλεισε

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.399
Πόντοι
1.346
να φροντίσουν οι υπεύθυνοι του οίκου να βάλουν μια πινακίδα ώστε να μην μπερδεύται ο κόσμος και νομίζει ότι έκλεισε το bad girls. Εάν δεν το ανέφερες συναγωνιστή νόμιζα και εγώ ότι ο οίκος έκλεισε
Εχει κανα χρονο ο δρομος εκει.. εχω δει πολλους να το χρησιμοποιουν για να πανε στο bad η στο αλλο στουντιο που ειναι εκει, βολευε κι ολας να παρκαρεις και να μην κανεις το κυκλο.

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
1
Πήρα την προηγούμενη εβδομάδα Marcela απ τα παραντις , εντάξει , φουλ όμορφη αναλογίες λατινας αλλά και απόδοση λατινας, πέραν του ότι έβαζε φρένο στην ένταση δεν ήθελε καν στα τέσσερα (οκ τον έχω μεγάλο αλλά αυτό ρε παιδιά ισχύει για τον λοκω) αν είναι να πληρώνουμε για να μην σπρώχνουμε καν στα τέσσερα τι να το κάνουμε, για άλλη μια φορά λοιπόν επιβεβαιώθηκε το πόσο φόλα είναι το 95% θα πω των Λατινων, η Νταιζη για την οποία άκουσα καλά λόγια σε ποιο είναι και ποιες ώρες και επίσης ποιες άλλες θεωρείται καλές αυτό τον καιρό και επίσης σε ποια σπιτάκια είναι και ποιες ώρες;

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
19
Like
356
Πόντοι
290
Πρωινή βόλτα Σάββατο
Ερημίτη (δεξιά από Μέδουσα): Μελαχρινό κοριτσάκι μπαμπατσικο με μικρά βυζάκια, πολύ ευδιάθετη βγήκε χωρίς σουτιέν νομίζω Τζούλια είπε η τσατσά

Αριστερά από Μέδουσα: Σάντρα κοντούλα ήρθε ολόγυμνη. Δεν ξέρω αν ήταν η γνωστή μελαχρινή, αδύνατη, με μικρά βυζιά και κώλο. Η παλιά θυμάμαι ότι είχε κωλάρα.

Ερημίτη απέναντι στο τελευταίο είχε 2 Ρουμανάκια Ρενάτα και Έμμα. Δε μιλάνε Ελληνικά.
Η Έμμα πετιτ, η Ρενάτα πανέμορφο μωρό γύρω στο 1,70 μεσαία φυσικά βυζάκια και ωραίο κωλαράκι.

Στην αριστερή μεριά της Ερημίτη πάλι στο πρώτο μια ξανθιά προμιλφ καλοστεκούμενο, στο δεύτερο μια ξανθιά ψηλή, αδύνατη με μικρά βυζιά καθόταν στον καναπέ όταν μπήκα σηκώνεται και μου λέει έλα να σε κάνω καλύτερα, χαμογελαστή δε φορούσε σουτιέν.

Στο Βέγκας Ρίτα, Βλάντα και μια μελαχρινή προς γύφτισα με κωλάρα.

Δε θυμάμαι πολλά ονόματα, συγγνώμη.
Πέρασα με Ρενάτα τελικά λίγα πράγματα, θα γράψω κριτική.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.531
Πόντοι
456
Βέβαια είναι υποκειμενικό ποιες θεωρούνται πιπίνια.Κάποιοι θα πούνε και αυτές ανάμεσα σε 25 και 30,όπως είναι οι Έρικα,Ειρήνη και Νταίζη που έχουν γραφτεί καλές κριτικές.Όμως ακόμα και στις έως 25 υπάρχουν φιλότιμες όπως η Λίντα η λατίνα που έχω πάρει στο Venus,η οποία έχει μάθει και ελληνικά,πλήρως συνειδητοποιημένη.Βέβαια έχει να κάνει όπως λες και πόσο καιρό μετράνε στο επάγγελμα.Η Ρενάτα που είναι έως 25 και λένε ότι είναι καλή (την έχω στα υπόψιν) έχει αναφερθεί σε κριτική προ 3 ετών.
Θα ορίσω το πιπίνι γύρω στα 20 ή εναλλακτικά "πιπίνι", όποια είναι νέα στο επάγγελμα ανεξαρτήτου ηλικίας...

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Like
421
Πόντοι
20
Πέρασμα τις προηγούμενες ημέρες απο τα σπιτάκια, με στοχευμένη αναζήτηση κάποια απο το ανατολικό μπλόκ και όχι λατινοκατάσταση.
Επέλεξα Μπιανκα απο τα στούντιο του Παραδείσου.
Την είχα στο μάτι απο παλιότερα.
Πέρασμα με απλό, πολύ ωραίο τσιμπούκι με καπότα, άφησε να πιάσω στήθος χουφτώματα κλπ, 2 στάσεις (ιεραποστολικό και doggy) και κατάθεση στο σκουφάκι.
Μου έβγαλε μια τρυφερότητα και μια κάβλα να γαμηθεί. Οχι ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε κάτι το οποίο μου άφησε θετικό πρόσημο.
Ηταν καθαρή, μύριζε πολύ όμορφα. Γενικά αν θα μπορούσα να κάνω σύνοψη είναι ότι πέρασα πολύ ωραία έμεινα μαζί της στο δωμάτιο κανένα 20λεπτο μαξ, και μελλοντικά θα την τιμήσω ξανα σίγουρα, ίσως σε πρόγραμμα.
Να περνάτε καλά, να γαμάτε καλύτερα, να σέβεστε τα κορίτσια και να προσέχετε την υγεία σας!

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Καλησπέρα κανένα καλό νιμου που να γουστάρει και να δίνει ρέστα υπάρχει ;; Όλο και όλο την Σονια περιμένουμε κάπου κάπου

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.355
Πόντοι
1.346
αδικο εχει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: