North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.471
- Πόντοι
- 1.346
Περνας τις γραμμες του τρενου και αμεσως αριστερα εχει παρκινγκ,μπαινεις μεσα και οπως βλεπεις αριστερα εχει δρομο.Απο που μπαινεις φιλε;
Περνας τις γραμμες του τρενου και αμεσως αριστερα εχει παρκινγκ,μπαινεις μεσα και οπως βλεπεις αριστερα εχει δρομο.Απο που μπαινεις φιλε;
Εχει κανα χρονο ο δρομος εκει.. εχω δει πολλους να το χρησιμοποιουν για να πανε στο bad η στο αλλο στουντιο που ειναι εκει, βολευε κι ολας να παρκαρεις και να μην κανεις το κυκλο.να φροντίσουν οι υπεύθυνοι του οίκου να βάλουν μια πινακίδα ώστε να μην μπερδεύται ο κόσμος και νομίζει ότι έκλεισε το bad girls. Εάν δεν το ανέφερες συναγωνιστή νόμιζα και εγώ ότι ο οίκος έκλεισε
Θα ορίσω το πιπίνι γύρω στα 20 ή εναλλακτικά "πιπίνι", όποια είναι νέα στο επάγγελμα ανεξαρτήτου ηλικίας...Βέβαια είναι υποκειμενικό ποιες θεωρούνται πιπίνια.Κάποιοι θα πούνε και αυτές ανάμεσα σε 25 και 30,όπως είναι οι Έρικα,Ειρήνη και Νταίζη που έχουν γραφτεί καλές κριτικές.Όμως ακόμα και στις έως 25 υπάρχουν φιλότιμες όπως η Λίντα η λατίνα που έχω πάρει στο Venus,η οποία έχει μάθει και ελληνικά,πλήρως συνειδητοποιημένη.Βέβαια έχει να κάνει όπως λες και πόσο καιρό μετράνε στο επάγγελμα.Η Ρενάτα που είναι έως 25 και λένε ότι είναι καλή (την έχω στα υπόψιν) έχει αναφερθεί σε κριτική προ 3 ετών.
αδικο εχει;εκλαψα ρε μλκ!
ποσο υποτακτικη;ξυλο και κατουρημα στα μουτρα;Καλημέρα! Υπάρχει καμία κοπέλα αυτή την περίοδο που να είναι υποτακτική;
Στα τέσσερα πήρα πριν λίγες εβδομάδες,στη βραδινή βάρδια, τη Λίντα στο Venus και έδειχνε ότι το γούσταρε λεκτικά και σωματικά.Από τις εξαιρέσεις στις λατίνες και μάλιστα πιπίνι.Πήρα την προηγούμενη εβδομάδα Marcela απ τα παραντις , εντάξει , φουλ όμορφη αναλογίες λατινας αλλά και απόδοση λατινας, πέραν του ότι έβαζε φρένο στην ένταση δεν ήθελε καν στα τέσσερα (οκ τον έχω μεγάλο αλλά αυτό ρε παιδιά ισχύει για τον λοκω) αν είναι να πληρώνουμε για να μην σπρώχνουμε καν στα τέσσερα τι να το κάνουμε, για άλλη μια φορά λοιπόν επιβεβαιώθηκε το πόσο φόλα είναι το 95% θα πω των Λατινων, η Νταιζη για την οποία άκουσα καλά λόγια σε ποιο είναι και ποιες ώρες και επίσης ποιες άλλες θεωρείται καλές αυτό τον καιρό και επίσης σε ποια σπιτάκια είναι και ποιες ώρες;
Καλά όχι απαραίτητα τόσο ακραία πράγματα έστω να τρώει τα μπατσακια τηςαδικο εχει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποσο υποτακτικη;ξυλο και κατουρημα στα μουτρα;
Καλή είναι η ρεμπεκα. Σε απλό και σε 69 δεν τα έκλαψα τα λεφτά μου. Όντως γλωσσόφιλα και gfe δεν είχα αλλά ευχαριστήθηκα σεξ με μια όμορφη γυναίκα.Πήγα Ρεμπέκα χθες στην Νικ ουρανου 26
Η αλήθεια είναι ωραίο πρόσωπο έκφυλο ρουμανικό και σώμα δυνατό πολύ (αν και δείχνει την ηλικία της , σίγουρα γύρω στα 35-40) και ωραία επιδερμίδα
Πάντως διαβάζοντας κριτικές και σχόλια εδώ περίμενα να δω μια νυμφομανη και τελικά είδα ένα κορίτσι με απίστευτο τσιμπούκι μεν και γλυψειματα σε όλο το σώμα αλλά και στη γύρω περιοχή στο γαμησι τα βασικά με κάνα 2-3 αχ βαχ αλλά με κόφτες (δάχτυλα κλπ) και στο τέλος τελείωμα στο λάστιχο. Δεν ήθελε cob εκτός και αν τελείωνα στο δικό μου είπε. Έκανε και αναφορά στο χρόνο τύπου να τελειώνουμε κλπ.
Απλό πλήρωσα οκ αλλά όταν γράφουν εδώ για παρτούζες βογγητα κλπ περίμενα παραπάνω η αλήθεια είναι . Δεν ρώτησα για πρωκτικό αλλά δεν το ανέφερε κιόλας.
Επόμενος στόχος Σάντρα Εριμητη που πήγα και είχε 3-
Πηρα χθες την Linda, απ τις πιο τιμιες αυτη την στιγμη και πολυ πολυ καλο τσιμπουκι, χωραει πολλους ποντους το λαρυγγι της. Βραδινη βαρδια στο Venus 1Στα τέσσερα πήρα πριν λίγες εβδομάδες,στη βραδινή βάρδια, τη Λίντα στο Venus και έδειχνε ότι το γούσταρε λεκτικά και σωματικά.Από τις εξαιρέσεις στις λατίνες και μάλιστα πιπίνι.
Και σε εμένα το ίδιο έκανεΠήγα Ρεμπέκα χθες στην Νικ ουρανου 26
Η αλήθεια είναι ωραίο πρόσωπο έκφυλο ρουμανικό και σώμα δυνατό πολύ (αν και δείχνει την ηλικία της , σίγουρα γύρω στα 35-40) και ωραία επιδερμίδα
Πάντως διαβάζοντας κριτικές και σχόλια εδώ περίμενα να δω μια νυμφομανη και τελικά είδα ένα κορίτσι με απίστευτο τσιμπούκι μεν και γλυψειματα σε όλο το σώμα αλλά και στη γύρω περιοχή στο γαμησι τα βασικά με κάνα 2-3 αχ βαχ αλλά με κόφτες (δάχτυλα κλπ) και στο τέλος τελείωμα στο λάστιχο. Δεν ήθελε cob εκτός και αν τελείωνα στο δικό μου είπε. Έκανε και αναφορά στο χρόνο τύπου να τελειώνουμε κλπ.
Απλό πλήρωσα οκ αλλά όταν γράφουν εδώ για παρτούζες βογγητα κλπ περίμενα παραπάνω η αλήθεια είναι . Δεν ρώτησα για πρωκτικό αλλά δεν το ανέφερε κιόλας.
Επόμενος στόχος Σάντρα Εριμητη που πήγα και είχε 3-
Έσκασε μύτη Π.Ερημιτη!είδα κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι ότι δούλευε κάπου στην Ερημίτη η Έλενα η Ρουμάνα με τα ωραία μάτια κ το μεγάλο στήθος(οχι η Ραΐσα). Ξέρει κάποιος να δουλεύει ακόμα κ αν ναι που θα την βρω;
Ευχαριστώ.
Μόνο σε παρτούζες γίνεται η νυμφο που περιέγραψε ένας φίλος? Πάμε μαζί αν είναι χαχαΚαι σε εμένα το ίδιο έκανε
Λες?Μόνο σε παρτούζες γίνεται η νυμφο που περιέγραψε ένας φίλος? Πάμε μαζί αν είναι χαχα
Σε ποιο ;;Έσκασε μύτη Π.Ερημιτη!