Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.306
- Πόντοι
- 1.346
απο την πλευρα του βεγκας,απεναντι απο μεδουσα.Εχω κριτικηΣε ποιο όμως της Ερημίτη η Γιάννα;
απο την πλευρα του βεγκας,απεναντι απο μεδουσα.Εχω κριτικηΣε ποιο όμως της Ερημίτη η Γιάννα;
Για την ίδια μιλάμε εΣτον συγκεκριμένο οίκο μια κοντουλα που δεν θυμάμαι όνομα είναι μεγάλη φόλα.στο σαλοναρισμα γυρνάει και κάνει και καλά twerk.η τσα2 λέει κ καλά τα καλύτερα κ μέσα δεν αφήνει του.μακρια!!
Ερημίτη 3β αλλά βραδινή ξέρω ότι είναιΗ Βικτόρια σε πιο είναι? Πρωινή?
Σε ποια βάρδια;Σε άλλη θα αναφέρεσαι.Η Έρικα σε καμία από τις δύο φορές που την είδα δεν έκανε twerk.Απλά σε πιάνει από το χέρι για να περάσεις μαζί της.Δε σε τραβάει με το ζόρι,αλλά σε καλοπιάνει.Μιλάει και ελληνικά.Στον συγκεκριμένο οίκο μια κοντουλα που δεν θυμάμαι όνομα είναι μεγάλη φόλα.στο σαλοναρισμα γυρνάει και κάνει και καλά twerk.η τσα2 λέει κ καλά τα καλύτερα κ μέσα δεν αφήνει του.μακρια!!
Για την ακρίβεια η ταμπέλα του οίκου γράφει 3Α.Θα έπρεπε να βάλουν ταμπέλες και στα άλλα δύο παραδίπλα πριν από το 5,αυτό με την ένδειξη "Love" 3Β και το "Eros" 3Γ.Και απέναντι σε εκείνο δίπλα στο 4 να γράφει 4Α.Για την ίδια μιλάμε ε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ερημίτη 3β αλλά βραδινή ξέρω ότι είναι
Βραδινή βάρδια.ειχε λίγο ασιατικά μάτια.μπορει να μην είναι η Έρικα.εχει κάνα μήνα που την έφαγα την φόλα.εκανε και cim (υποτίθεται, τραβήχτηκε στα 5 πρώτα δευτερόλεπτα ). πάντως σαυτόν τον οίκο όλες έρχονται και πάνω σου κάθονται κ σε χαιρετανε με χαϊδεύεματα, πρέπει να της δασκαλευει η τσα2.και η Μπιάνκα το κάνει.Σε ποια βάρδια;Σε άλλη θα αναφέρεσαι.Η Έρικα σε καμία από τις δύο φορές που την είδα δεν έκανε twerk.Απλά σε πιάνει από το χέρι για να περάσεις μαζί της.Δε σε τραβάει με το ζόρι,αλλά σε καλοπιάνει.Μιλάει και ελληνικά.
Δεν έχει ασιατικά χαρακτηριστικά η Έρικα,καθαρά ευρωπαϊκά είναι.Μακάρι να θυμηθείς και το όνομα και να γλιτώσουν και άλλοι τη φόλα.Η τσα² πάντως έχει πολύ πλάκα γιατί τα λέει χαριτωμένα πρόστυχα,είναι παλαιάς κοπής.Βραδινή βάρδια.ειχε λίγο ασιατικά μάτια.μπορει να μην είναι η Έρικα.εχει κάνα μήνα που την έφαγα την φόλα.εκανε και cim (υποτίθεται, τραβήχτηκε στα 5 πρώτα δευτερόλεπτα ). πάντως σαυτόν τον οίκο όλες έρχονται και πάνω σου κάθονται κ σε χαιρετανε με χαϊδεύεματα, πρέπει να της δασκαλευει η τσα2.και η Μπιάνκα το κάνει.
Μια μπιανκα άμα λέει πως είναι Ρουμάνα μάλλον εγώ πιστεύω είναι αλβανιδα αν είναι αυτή π έχω πάει εγώ βαρετή εμπειρία δεν δοκίμαζε στάσεις και έβριζε στα αλβανικά φουλ οτην γαμουσα στα 4 ήθελε να χυσω αλλά δεν μπορούσα να τελειώσωΒραδινή βάρδια.ειχε λίγο ασιατικά μάτια.μπορει να μην είναι η Έρικα.εχει κάνα μήνα που την έφαγα την φόλα.εκανε και cim (υποτίθεται, τραβήχτηκε στα 5 πρώτα δευτερόλεπτα ). πάντως σαυτόν τον οίκο όλες έρχονται και πάνω σου κάθονται κ σε χαιρετανε με χαϊδεύεματα, πρέπει να της δασκαλευει η τσα2.και η Μπιάνκα το κάνει.
στον κυβο πώς υψωνουμε;Alt + 0178
Μάγκες υπάρχει κάποιος/οι που να ενδιαφέρεται να πάμε παρέα ρδελότσαρκα;
Τι γίνεται;Η Λίντα και η ντειζι ελπίζω να υπάρχουν στα στούντιο.. κάποιος να με ενημερώσει τι γίνεται
Καλυτερα φιλε γραψε κριτικη, αν περασουν μερικες σελιδες δεν θα το θυματε κανενας.Καλήσπερα παιδιά! Επική φόλα στο Vegas (vlandas) με λατίνα Κατερίνα κάτι μου έλεγε μη αλλά ήταν φρέσκο και όμορφο μωρό και λέω άντε να μπω βλέποντας και τα δωμάτια γεμάτα πέρασα τρίτη γύρα για να βρω ένα κενό να μπω! 50€ ελεύθερο στοματικό ήρθε με μωρομάντηλα να με καθαρίσει ενώ μόλις βγήκα από το ντουζ και έβαλε το κινητό της δίπλα και κάθε λεπτό μ λέγε το χρόνο σπαστικό και μ χαλάρωσε το εργαλείο το δίνω για κλαρίνο μ κάνει 1 λεπτό σταματάει μ λέει τέλος 10 λεπτά όχι λέω 15 τίποτα φεύγει! Το λέω στη θείτσα έξω μ λέει 15 είμαι λέει και τα μέτρησα μόλις μπήκε όλα καλά τι καλά λέω έκανε την Κινέζα και χώθηκε στο κουζινάκι! Χάσαμε ένα 50€ αλλά μαύρο για την κοπέλα!
Μόνο με δοκιμασνένες στην περιοχή κοπέλες να αφήνεις περισσότερα από 30 απλό άντε 40 ελέυθερο στοματικό. Οι περισσότερες κοπέλες κομήτες της περιοχής είναι του άκρως διαδικαστικού. όχι όλες, αλλά οι περισσότερες.Καλήσπερα παιδιά! Επική φόλα στο Vegas (vlandas) με λατίνα Κατερίνα κάτι μου έλεγε μη αλλά ήταν φρέσκο και όμορφο μωρό και λέω άντε να μπω βλέποντας και τα δωμάτια γεμάτα πέρασα τρίτη γύρα για να βρω ένα κενό να μπω! 50€ ελεύθερο στοματικό ήρθε με μωρομάντηλα να με καθαρίσει ενώ μόλις βγήκα από το ντουζ και έβαλε το κινητό της δίπλα και κάθε λεπτό μ λέγε το χρόνο σπαστικό και μ χαλάρωσε το εργαλείο το δίνω για κλαρίνο μ κάνει 1 λεπτό σταματάει μ λέει τέλος 10 λεπτά όχι λέω 15 τίποτα φεύγει! Το λέω στη θείτσα έξω μ λέει 15 είμαι λέει και τα μέτρησα μόλις μπήκε όλα καλά τι καλά λέω έκανε την Κινέζα και χώθηκε στο κουζινάκι! Χάσαμε ένα 50€ αλλά μαύρο για την κοπέλα!
Όχι λέω απλά άμα υπάρχουν,στα στούντιο η φύγανεΤι γίνεται;
Αυτό το είδα κι εγώ χθες σε σαλοναρισμα από την Μπιάνκα.Μια μπιανκα άμα λέει πως είναι Ρουμάνα μάλλον εγώ πιστεύω είναι αλβανιδα αν είναι αυτή π έχω πάει εγώ βαρετή εμπειρία δεν δοκίμαζε στάσεις και έβριζε στα αλβανικά φουλ οτην γαμουσα στα 4 ήθελε να χυσω αλλά δεν μπορούσα να τελειώσω
Όπως σωστά κατάλαβες αργότερα και σχολίασες στην καρτέλα κριτικής μου, το πολύ όμορφο πιπίνι που έφαγες και εσύ φόλα είναι η Ρουμάνα Καρολίνα στην Π.Ερημίτη 5,βραδινή βάρδια.Οι κοπέλες χωρίς τσατσά που είδες στη Φρίξου ήταν στον αριθμό 15Α aka Blue Dreams,αυτό;Καλησπερα μυστες. Περασμα πριν λιγες μερες στο σπιτακι απεναντι απ το medusa τερμα δεξια με πιπινι 19-20 χρονων το κοψα δεν θυμαμαι ονομα, μοντελε σωμα και ομορφο προσωπο αλλα φαγαμε φολα, κομοδινο και εβαζε μεχρι τα χερια της για να μη μπαινω τερμα μεσα.Εννοειται μου ειπε και για τον χρονο οτι πρεπει να τελειωνω σαν καλη φολα που ειναι, μακρια! Ειχε δυο κοπελες στη Φριξου χωρις τσατσα, πολυ ωραιες για τα δεδομενα της πολης μετανιωσα που δεν μπηκα εκει αν καποιος ξερει κατι ας πει.Μια μελαχρινη και μια καστανη ηταν με ωραια σωματα