Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
20
Like
807
Πόντοι
311
Η Σονια ειναι σαν την Λαρα.!! απλα επιλεγει τους πελατες που γουσταρει και εκει βγαζει γουστα ειδικα αν εχεις μεγαλη ψωλη και εισαι εμφανισιμος τρελαινεται.....
Κάτι ξέρω γω και δεν πάω μαζί τους γιατί είμαι μικροτσούτσουνος όλοι εσείς που την έχετε σαν φίδι μπορείτε να πηγαίνει ελεύθερα και να περνάτε καλά εμείς που δεν είμαστε προικισμένοι θα ψάξουμε άλλες... Τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα αυτές μας δουλεύουνε για να παίρνουνε το χρήμα και εσείς πιστεύετε σε μεγάλες και μικρές... Σοβαρευτείτε για πουτανες μιιλάμε

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.277
Πόντοι
6.835
Η Σονια ειναι σαν την Λαρα.!! απλα επιλεγει τους πελατες που γουσταρει και εκει βγαζει γουστα ειδικα αν εχεις μεγαλη ψωλη και εισαι εμφανισιμος τρελαινεται.....
Εγώ ξέρω έναν εμφανίσιμο με μεγάλη ψωλη που πέρασε με Σονία και η Σονα δεν τρελαθηκε.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.720
Πόντοι
32.165
Εγώ ξέρω έναν εμφανίσιμο με μεγάλη ψωλη που πέρασε με Σονία και η Σονα δεν τρελαθηκε.
Εγω ξερω εναν μικροτσουτσουνο που δεν ειναι εμφανισιμος και οποτε περναει με την Σονια ολο κολπα του κανει και ολο του λεει ποσο καλα την γαμαει και ποσο το χαιρεται.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Την 1η φορα που πληρωσα την Σονια, εκανε παπαδες, την 2η φορα ηταν μετρια, αρα καπου ενδιαμεσα, η ψωλη μου μικραινε και εγινα και ασχημος.....????!!!!!!
Sad Anthony Anderson GIF

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.803
Πόντοι
216
Την 1η φορα που πληρωσα την Σονια, εκανε παπαδες, την 2η φορα ηταν μετρια, αρα καπου ενδιαμεσα, η ψωλη μου μικραινε και εγινα και ασχημος.....????!!!!!!
Sad Anthony Anderson GIF
Το ένα από τα δύο γιατί ήταν ενδιάμεσο. Αν ήταν και τα δύο τότε θα γινόταν κακή

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Όσο την πληρώνεις σαν Μπραντ Πιτ θα σε βλέπει και με 20ποντο ανακοντα... πολύ τρέλα λέμε!

Aleex

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Μαγκες η Ριτα σε ποιο απο τα τρια του Las Vegas είναι ;

notorius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
19
Like
222
Πόντοι
291
Σχετικα με το θέμα της ψωλής σε μια κουβέντα που είχα με μια απο το χώρο μου είχε αναφέρει ότι έρχονται κάτι πιτσιρίκια 15-16 χρονών με κάτι πούτσες 20+ εκατοστά αλλα δεν μπορούν να γαμήσουν.. τι έγινε η καινούρια γενιά είναι αναβαθμισμένη;;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346
Σχετικα με το θέμα της ψωλής σε μια κουβέντα που είχα με μια απο το χώρο μου είχε αναφέρει ότι έρχονται κάτι πιτσιρίκια 15-16 χρονών με κάτι πούτσες 20+ εκατοστά αλλα δεν μπορούν να γαμήσουν.. τι έγινε η καινούρια γενιά είναι αναβαθμισμένη;;
Διευκρινισε.. δεν τους σηκωνετε η δεν θελουν οι κοπελες;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Σ αυτο που ειναι μονο του.. οχι στα αντικριστα.
Χτες ηταν στο 1ο απο δεξια, δηλαδη απο την μερια που ειναι τα 2.
Ανοιχτο ηταν και το αριστερο, αλλα δεν χτυπησα να δω, στο προγραμμα ελεγε Βλαντα.

• Like
Αντιδράσεις: LB

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346
Χτες ηταν στο 1ο απο δεξια, δηλαδη απο την μερια που ειναι τα 2.
Ανοιχτο ηταν και το αριστερο, αλλα δεν χτυπησα να δω, στο προγραμμα ελεγε Βλαντα.
Αναγκαστικα μαλλον, θα σπασαν τα κρεβατια αυτες τις μερες οι συναγωνιστες.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Μαγκεσ ξέρετε κάποια να κάνει καλό footjob? γιατί θέλω να δοκιμάσω έτσι λίγο

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.582
Πόντοι
3.846
Παίχτηκε μαλακία.
Πήγα χτες με την Αίσα τη Ρουμάνα.
Τρομερά πλαστικά βυζιά, πίπα με
πολύ σάλιο και φτύσιμο κλπ κλπ

Κα δε θυμάμαι σε ποιο δουλεύει να γράψω κριτική και να ξαναπάω καταδρομικά κάποιο βραδάκι.
Πέτρου Ερημίτη 2Α

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.348
Πόντοι
1.076
Η τροφές φταινεε τρώνε αναβολικά για αυτο ειναι κ σωματικά ανεπτυγμενα κάποια λενε ποιος ξερει

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
788
Πόντοι
901
Ριτα....κλεισμενη εως το σχολασμα.... εφυγα παρανταιζ, Σανελ, βγενει στο σαλονακι με χαμογελο παγιδα, φοραει αερατα τουλια για να κρυβει της ατελειες της, δεν κανει 69, αλλα κανει ακαποτο, τιμες απο 40, 60 το ακαποτο. Μαυρομαλα 29 χρονων λεει, λατινα Ισπανιδα δηλωνει, με αγαπησιαρικο προσωπακι, βυζακια φυσικα ποιημα.!!!!! απο την μεση και κατω σταματανε τα ωραια, φαρδυα περιφερεια, μπουτια και κωλος με κυταριτιδα, η εικονα δεν την κολακευει δεν με χαλασε.... Μπηκε μεσα, ξεντυθηκε, Ελληνικα και Αγγλικα οχι. Προλαβα μερικα χουφτωματα στα ορθια, αλλα δεν αντιδραει, ουτε δυσανασχετει, η πιπα της μετρια μονο το κεφαλι, τον επεξεργαστηκε τοσο σχολαστικα πριν τον περασει και ενα χερι με μουρομαντυλο, και τον παρει στο στομα της, που νωμιζα οτι κατι εχω.... το μουνακι της μαυρο με ψιλομεγαλα μουνοχειλα, ψιλοασχημο, γιατι δεν το δινει ποιος ξερει, ή δεν της αρεσουν να την γλυφουν, ή δεν θελει το σχολαστικο πλυσημο, αν και δεν ειχα ανεπιθυμητες μυρωδιες, περασε καποτα με το στομα....ανεβηκε απο πανω, εκανε κανα 2 καλες κινησεις οτι γουσταρει, αλλα εως εκει. Στα 4αρα ειναι σαν να γαμας ενα τσουβαλι με πατατες.... η εικονα ειναι χαλια, την γυρισα αμεσως σε κανονικο, το βλεμα της εκει ανεκφραστο, αγελαστη, παγωμενη, λες και την γαμαω με το ζορι ενα πραγμα, ισως δεν θυμοταν αν εχει κλεισει τον θερμοσιφωνα, ή την κουζινα.??? ....την εχυσα και επανηλθε.... πλυθηκε στο ντουζ, ντυθηκε και αποχωρησε.... Αλλη μια λατινα φολα, κριμα τα μουνια που βγαζουν αυτες οι χωρες....
τα έχουμε ρε παιδιά οι Λατίνες είναι εξ ορισμού ΦΟΛΕΣ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom