Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.100
Πόντοι
746
Όταν παίζει έντονο gfe είναι πιο εύκολη η φάση. Πέρα από αυτό, η Λιλιάνα είναι στις περιπτώσεις που κάνει κουμάντο στο σπιτάκι.
Ναι όσο και να έχω αργήσει αχυστος δεν έφυγα ποτέ. Βέβαια μετα από τόσα χρόνια έχουμε αναπτύξει και κάποιου είδους συμπάθειας -φιλιας.

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
790
Πόντοι
901
Πήγαινε σε οίκους που είτε δεν έχουν τσατσά ή κουμάντο κάνουν οι κοπέλες. Τέτοιες κοπέλες είναι οι παλιές καραβάνες της περιοχής. Επίσης, όταν μπεις σε σπιτάκι και βγαίνει μπροστά η κοπέλα για να μιλήσει ή την ρωτάει η τσατσα, τότε κατά πάσα πιθανότητα είσαι στο σωστό μέρος.

Ή άλλη λύση είναι να μείνεις άχυστος κάνα 10ημερο και να πας για άδεισμα. Γιατί στο 15λεπτο μόνο άδεισμα προλαβαίνεις να κάνεις ούτως ή άλλως.
αυτό θα έλεγα και εγώ για εμάς πάνω από 40-45 θέλει να πας φορτωμένος από καμιά βδομάδα ή έστω και 3 μέρες αρκούν τουλάχιστον για μένα για να μπορέσω να τα καταφέρω μέσα σε 15 λεπτά

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
487
Πόντοι
21
Πήγαινε σε οίκους που είτε δεν έχουν τσατσά ή κουμάντο κάνουν οι κοπέλες. Τέτοιες κοπέλες είναι οι παλιές καραβάνες της περιοχής. Επίσης, όταν μπεις σε σπιτάκι και βγαίνει μπροστά η κοπέλα για να μιλήσει ή την ρωτάει η τσατσα, τότε κατά πάσα πιθανότητα είσαι στο σωστό μέρος.

Ή άλλη λύση είναι να μείνεις άχυστος κάνα 10ημερο και να πας για άδεισμα. Γιατί στο 15λεπτο μόνο άδεισμα προλαβαίνεις να κάνεις ούτως ή άλλως.

Σήμερα ήταν η Μελίνα με την αλίνα στο red night χωρίς τσατσά,έχασα τη μεγάλη ευκαιρία,με την αλίνα έχω μπει είναι καλή,με την Μελίνα δεν έχω μπει αλλα έχει σωματάρα,έπρεπε να μπω μαζί της!! αυτό θα κάνω την επόμενη φορά θα ψάχνω σπιτάκια χωρίς τσατσά ή εκεί που κάνουν κουμάντο οι κοπέλες όπως το είπες....

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.803
Πόντοι
216
Πέτυχα την Λίλιανα στο δρόμο μια μέρα. Ήμουν με το αμάξι αλλά δεν σταμάτησα. Θα μου μιλούσε άραγε; κάπου στην αρχή Αγίου Δημητρίου και Κασσάνδρου

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.193
Πόντοι
10.555
Πέτυχα την Λίλιανα στο δρόμο μια μέρα. Ήμουν με το αμάξι αλλά δεν σταμάτησα. Θα μου μιλούσε άραγε; κάπου στην αρχή Αγίου Δημητρίου και Κασσάνδρου
οχι βεβαια και μην διανοηθεις να το κανεις, ειδικα αν ειχε και παρεα μαζι της. Ειναι η προσωπικη της ζωη και πολυ πιθανον να μην ξερει ο κυκλος της την δουλεια που κανει.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.100
Πόντοι
746
Να πω σκηνικό τρελό, Έχει τύχει να καθόμαστε σε καφετέρια στο ίδιο τραπέζι με μια κοπέλα από τα σπιτάκια. Την κοιτάω παράξενα, χαμογελάει αυτή, Ε λέω θα πούμε ένα γεια και όλα καλά. Μου μιλάει νομίζοντας ότι είμαι ο δάσκαλος από το σχολείο των παιδιών της. Μόλις κατάλαβε ότι γνωριζόμαστε από τα σπιτάκια άλλαξε χρώμα, νευρίασε και σηκώθηκε και έφυγε κατευθείαν. Και να με ρωτάει η παρέα μου τι της έκανες ; Άντε τώρα να εξηγείς. Από τότε οπότε την βλέπω στα σπιτάκια φεύγω με την μια.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.733
Πόντοι
3.506
Να πω σκηνικό τρελό, Έχει τύχει να καθόμαστε σε καφετέρια στο ίδιο τραπέζι με μια κοπέλα από τα σπιτάκια. Την κοιτάω παράξενα, χαμογελάει αυτή, Ε λέω θα πούμε ένα γεια και όλα καλά. Μου μιλάει νομίζοντας ότι είμαι ο δάσκαλος από το σχολείο των παιδιών της. Μόλις κατάλαβε ότι γνωριζόμαστε από τα σπιτάκια άλλαξε χρώμα, νευρίασε και σηκώθηκε και έφυγε κατευθείαν. Και να με ρωτάει η παρέα μου τι της έκανες ; Άντε τώρα να εξηγείς. Από τότε οπότε την βλέπω στα σπιτάκια φεύγω με την μια.
Γιατί ρε ; Μπορεί στο κρεβάτι το νεύρο να βγεί σε καλό

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.465
Πόντοι
456
Ναι όσο και να έχω αργήσει αχυστος δεν έφυγα ποτέ. Βέβαια μετα από τόσα χρόνια έχουμε αναπτύξει και κάποιου είδους συμπάθειας -φιλιας.
Η τύπισσα είναι εγγύηση!

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.193
Πόντοι
10.555
ε πες μας και ποια ειναι

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.305
Πόντοι
1.346
έχω πρόβλημα με τον χρόνο στα μπουρδέλα,είναι ορισμένες φορές όπως σήμερα που δε μπορώ να τελειώσω με ευκολία,κάποιες φορές προλαβαίνω και τελειώνω μέσα στον χρόνο,όταν αργώ να χύσω το 15 λεπτο που δίνουν δε μου φτάνει και αγχώνομαι,μετά η άλλη μου δείχνει το ρολόι και αναγκάζεται να με αφήσει γιατί η τσατσά μέσα φωνάζει και βιάζεται να βγει η κοπέλα από το δωμάτιο,το έχω σιχαθεί το σκηνικό,όταν ήμουν πιο μικρός τραβούσα μέχρι 8 μαλακίες τη μέρα και έχυνα με τη μια όσο μεγαλώνω αργώ να χύσω,δυσκολεύομαι πολύ,εδώ δε χωράνε αστεία,είναι κάτι που με προβληματίζει έντονα τώρα τελευταία και δε ξέρω τι να κάνω.....
Προβλημα με το χρονο εχουν ολοι. Μια λυση ειναι τα μεγαλυτερα προγραμματα αλλα ειναι κοστοβορα.
Αλλη ειναι οπως ειπαν και οι πιο πανω να μην τραβας μαλακια..
κι εγω αργω να τελειωσω εχω θεμα με τα προφυλακτικα ,γιατι συνηθησα στο ακαπωτο σεξ.
Ολα ειναι στο μυαλο, αν σε βοηθαει σκεψου την ωρα που κανεις σεξ με μια ιεροδουλη οτι κανεις σεξ με καποια που γουσταρεις.
Εγω ετσι τελειωνω πιο ευκολα.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
Aφου ολες ειναι ηλιθιες την βλεπεις ανθρωπινα και θυμωνει κιολας λες και αμα την πεις γεια σου τι κανεις θα βγει ενα βελος πανω απο το κεφαλι της και θα λεει οτι ειναι πουτανα καλα κανουμε πολλοι και τις βλεπουμε σαν χυσοδοχεια που στην τελικη αυτο ειναι και τιποτα παραπανω

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.100
Πόντοι
746

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
6.504
Πόντοι
1.056
Και φυσικά της έχω πάρει ανθοδέσμη
Τσιμπηθηκες μαζι τις ? Οκ δεν το εχω κανει αυτο γιατι πιστεύω οτι γελάνε μαζι μας και απλά δίνουμε ψεύτικες ικανοποιήσεις στον εαυτό μας.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
487
Πόντοι
21
πλάκα πλάκα θα κάνατε σχέση με μία ιερόδουλη??? εγώ ναι και ίσως να πήγαινα για κάτι πιο σοβαρό...από τους τόσους πούτσους που "τρώνε" μετά γίνονται οι καλύτερες γυναίκες για γάμο,δύσκολο να σε απατίσουν...

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.100
Πόντοι
746
Μεγάλος έρωτας. Η ανθοδέσμη ήταν για τα γενέθλια. Φυσικά και γελάνε μαζί μας αλλά να ξέρεις το εκτιμάνε. Σε αντιμετωπίζουν αλλιώς γιατι πάντα και σε όλες τις γυναίκες αρέσει να αρέσουν. Αν σκέφτεσαι ότι μας βλέπουν ως θύματα να μας φάνε λεφτά κάνεις λάθος. Έτσι και αλλιώς μας τα τρώνε. Είχα πάει σε μια άλλη ιερόδουλη κάποτε που τις κάνανε διάφορα δώρα, ακόμα και δακτυλίδι, ήταν τόσο χαρούμενη που μου τα έδειχνε και κακό λόγο για κανέναν δεν είχε πει. Ένιωθε περιφανή για τον εαυτό της. Δες πόσοι με γουστάρουν, ένιωθε θέα. Βασικά σε έκανε να την ερωτευτείς, ήταν πολύ καλή στην αποπλάνηση. Κρίμα που σταμάτησε και κρίμα και για την Λάρα που σταματά

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
Μεγάλος έρωτας. Η ανθοδέσμη ήταν για τα γενέθλια. Φυσικά και γελάνε μαζί μας αλλά να ξέρεις το εκτιμάνε. Σε αντιμετωπίζουν αλλιώς γιατι πάντα και σε όλες τις γυναίκες αρέσει να αρέσουν. Αν σκέφτεσαι ότι μας βλέπουν ως θύματα να μας φάνε λεφτά κάνεις λάθος. Έτσι και αλλιώς μας τα τρώνε. Είχα πάει σε μια άλλη ιερόδουλη κάποτε που τις κάνανε διάφορα δώρα, ακόμα και δακτυλίδι, ήταν τόσο χαρούμενη που μου τα έδειχνε και κακό λόγο για κανέναν δεν είχε πει. Ένιωθε περιφανή για τον εαυτό της. Δες πόσοι με γουστάρουν, ένιωθε θέα. Βασικά σε έκανε να την ερωτευτείς, ήταν πολύ καλή στην αποπλάνηση. Κρίμα που σταμάτησε και κρίμα και για την Λάρα που σταματά
Η λαρα φίλε μου είναι μια ψιλή μελαχρινή που δουλεύει σε ένα σπιτακι λίγο πριν το λας βεγκας ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom