Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746
Συναγωνιστές έχει κανείς εμπειρία με Καρίνα να μας πει αν αξίζει
Γενικά αν τον πάρει στο στόμα της..... Δεν θα θέλεις να τον βγάλεις. Είναι εντάξει άτομο και όμορφη. Για εμένα αξίζει.

Eltharion

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Για την αμπερ που αναφέρθηκε πιο πανω, την πετυχα σε συντομη χτεσινη βραδινή βολτα για αναγκες φίλου. Είναι στο βέγκας, απο αυτά που ειναι 2 διπλα-διπλα στο πισω. Ξανθια, σωστα φτιαγμενο βυζι (ισως και κωλος) φανηκε ψηλη αλλα μπορει και να ξεγελούσαν τα τακούνια και πορνοφατσα, σωστο αλογο κούρσας. Επίσης απο τη χτεσινή βολτα μια γρήγορη αναφορά: Πέτρου ερημίτη σε αυτά απέναντι απο μεδουσα ξεκινώντας από το πρώτο από δεξια μια Εύα ρουμάνα, μελαχρινή κοντή αρκετά πετίτ μέσα σε μάυρο δίχτυ, υποψία βυζιού, αν και αδύνατη περιεργα πεσμένος κωλος. Στο διπλανο μια ιζαμπελα λατινα, μελαμψη, αρκετα κιλακια και διασπαρτα τατου, για μερακλήδες. Στα απέναντι στο δεξιά από το μέδουσα μια μαρια κοντή μελαχρινή, αδύνατη, ψιλοαδιάφορη vibes κομοδίνου αν και κάτι μου θύμιζε φατσικα πρέπει να έχει γυρίσει αρκετά σπιτάκια και να την έχω πετύχει και αλλού, μεδουσα και στο αριστερα από αυτο επαιζε μια αναστάτωση, οι πορτες ηταν ανοιχτές και μπαινουβγαιναν οι τσατσάδες με ένταση και νεύρα, δεν ξέρω τι παιχτηκε τα αποφύγαμε. Vegas στο πρωτο απο τα διπλα-διπλα μια ιζαμπελα ξανθια με τατου μανικι και αρκετά ακόμα στο υπόλοιπο σώμα, ομορφούλα, σε ψήνει να μπεις, εκείνη την ωρα εβγαινε συναγωνιστης μας λεει ωραια γκόμενα αλλα ψόφια μέσα (respect), στο πισω οπως προείπα η αμπερ, στο τρίτο ξεμπαρκο δεν ανοιξαν ποτέ. Συνεχίσαμε φρίξου, στο γωνιακο νομίζω το 15, δεν θυμάμαι ονομα τυπισας, με μικρά κοτσιδάκια τυπου Princess Leia, και schoolgirl outfit, εντελώς αδιάφορη, μόλις είχε παραγγείλει το κορίτσι και μύριζε ψητοπωλείο μέσα, μας άνοιξε την όρεξη για γύρους. Στο διπλανό μας περιμένει τυπισα στην είσοδο, με δερμάτινα, ξανθιά με γυαλιά αφέντρα φάση, τι λεει αγορια κτλ, ξεκινάει να πιάνει παπάρια, επιθετικό μάρκετιγκ, νομίζαμε αυτή δούλευε, μας λέει έχω την τάδε (δεν θυμαμαι όνομα) βγαίνει μια μικρούλα, πετιτ μικρωκαμωμένη, επίσης με bdsm outfit με μαύρα δερματινα εσώρουχα, διάφορα τατού, καστανή μακρύ καρέ μαλλί, μούτρα και βλέμμα βέβαια στα χαμένα, μεταξύ ύπνου και μαστούρας, σαν σωστά χαιβάνια δεν ρωτήσαμε αν δουλεύει η τσατσά με τέτοιο πρόλογο που μας επαιξε. Δύο τελευταίες στάσεις: βίλλα εροτικα η σελεστ, ηταν στο δωμάτιο, μας λεει η τσατσα καθίστε με το που καθομαστε ανοιγει η πορτα δωματιου και βγαινει το κορίτσι οπως το γεννησε η μανα του, ερχεται στο σαλόνι κανει τη δηθεν εκπληκτη οτι και καλα δεν μας ειδε προσπαθώντας να κρυψει τα επιμαχα σημεια, σκαει χαμογελάρα, πορνόφατσα, φτιαγμένα βυζια και κωλος, μας πεταει κατι ισπανικα μι αμορ, βαλλομεθα πανταχοθεν και τετοια, μεγάλο δελεαρ για δοκιμή, μας λεει η τσατσα εχει προγραμμα μισης ωρας αν θελετε ελατε να σας βαλω απο τωρα να ερθει σε σας μετα, ξενερα. Τελος πηγαμε απεναντι στο black diamond νομιζω, αυτο που ειναι σαν escape room με σκαλες και ασανσερ, μας λεει η τσατσα ειναι σε δωματιο θα βγει οπου να ναι εκεινη την ωρα ερχεται ντελιβερας για φαγητο ενώ παραλληλα ακουγόταν έντονα το κορίτσι από μέσα, το έδινε γκάζια κάποιος μαχητής. Καρίνα το όνομα της κοπέλας, βγηκε τελειως γυμνό από το δωματιο, φτιαχτο βυζί, καπως ψηλη, διαφορα τατου, μας γυρισε πλατη να τσεκαρουμε κωλο (καλος ηταν) και εκανε και τα μαλλια στο πλαι να τσεκαρουμε τατου στην μεση της πλατης (αντε καλα, οτι πεις), δεν εσκασε ουτε υποψια χαμογελου, με σοβαρο βλεμμα εφερνε καπως αφηρημενα σε margaret qualley, σκεφτηκα σοβαρα να ενδωσω και να δοκιμασω αλλα ήμασταν 2 και μας ειπε η τσατσα θα κανει διαλειμμα τωρα η κοπελα να φαει, μπες να κανεις το μπανακι σου και να χαλαρωσεις και θα ρθει, οποτε καπου εκει σφυριξαμε και εμεις τη ληξη της βολτας και πηραμε την αγουσα για τα γυραδικα με τοσες μυρωδιες και παραγγελίες που φαγαμε στα μουτρα. Αυτά από εμένα, καλό υπόλοιπο σ/κ σε όλους:hi:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Bored Over It GIF

Κανα μνι...θα χωσουμε.????

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Για την αμπερ που αναφέρθηκε πιο πανω, την πετυχα σε συντομη χτεσινη βραδινή βολτα για αναγκες φίλου. Είναι στο βέγκας, απο αυτά που ειναι 2 διπλα-διπλα στο πισω. Ξανθια, σωστα φτιαγμενο βυζι (ισως και κωλος) φανηκε ψηλη αλλα μπορει και να ξεγελούσαν τα τακούνια και πορνοφατσα, σωστο αλογο κούρσας. Επίσης απο τη χτεσινή βολτα μια γρήγορη αναφορά: Πέτρου ερημίτη σε αυτά απέναντι απο μεδουσα ξεκινώντας από το πρώτο από δεξια μια Εύα ρουμάνα, μελαχρινή κοντή αρκετά πετίτ μέσα σε μάυρο δίχτυ, υποψία βυζιού, αν και αδύνατη περιεργα πεσμένος κωλος. Στο διπλανο μια ιζαμπελα λατινα, μελαμψη, αρκετα κιλακια και διασπαρτα τατου, για μερακλήδες. Στα απέναντι στο δεξιά από το μέδουσα μια μαρια κοντή μελαχρινή, αδύνατη, ψιλοαδιάφορη vibes κομοδίνου αν και κάτι μου θύμιζε φατσικα πρέπει να έχει γυρίσει αρκετά σπιτάκια και να την έχω πετύχει και αλλού, μεδουσα και στο αριστερα από αυτο επαιζε μια αναστάτωση, οι πορτες ηταν ανοιχτές και μπαινουβγαιναν οι τσατσάδες με ένταση και νεύρα, δεν ξέρω τι παιχτηκε τα αποφύγαμε. Vegas στο πρωτο απο τα διπλα-διπλα μια ιζαμπελα ξανθια με τατου μανικι και αρκετά ακόμα στο υπόλοιπο σώμα, ομορφούλα, σε ψήνει να μπεις, εκείνη την ωρα εβγαινε συναγωνιστης μας λεει ωραια γκόμενα αλλα ψόφια μέσα (respect), στο πισω οπως προείπα η αμπερ, στο τρίτο ξεμπαρκο δεν ανοιξαν ποτέ. Συνεχίσαμε φρίξου, στο γωνιακο νομίζω το 15, δεν θυμάμαι ονομα τυπισας, με μικρά κοτσιδάκια τυπου Princess Leia, και schoolgirl outfit, εντελώς αδιάφορη, μόλις είχε παραγγείλει το κορίτσι και μύριζε ψητοπωλείο μέσα, μας άνοιξε την όρεξη για γύρους. Στο διπλανό μας περιμένει τυπισα στην είσοδο, με δερμάτινα, ξανθιά με γυαλιά αφέντρα φάση, τι λεει αγορια κτλ, ξεκινάει να πιάνει παπάρια, επιθετικό μάρκετιγκ, νομίζαμε αυτή δούλευε, μας λέει έχω την τάδε (δεν θυμαμαι όνομα) βγαίνει μια μικρούλα, πετιτ μικρωκαμωμένη, επίσης με bdsm outfit με μαύρα δερματινα εσώρουχα, διάφορα τατού, καστανή μακρύ καρέ μαλλί, μούτρα και βλέμμα βέβαια στα χαμένα, μεταξύ ύπνου και μαστούρας, σαν σωστά χαιβάνια δεν ρωτήσαμε αν δουλεύει η τσατσά με τέτοιο πρόλογο που μας επαιξε. Δύο τελευταίες στάσεις: βίλλα εροτικα η σελεστ, ηταν στο δωμάτιο, μας λεει η τσατσα καθίστε με το που καθομαστε ανοιγει η πορτα δωματιου και βγαινει το κορίτσι οπως το γεννησε η μανα του, ερχεται στο σαλόνι κανει τη δηθεν εκπληκτη οτι και καλα δεν μας ειδε προσπαθώντας να κρυψει τα επιμαχα σημεια, σκαει χαμογελάρα, πορνόφατσα, φτιαγμένα βυζια και κωλος, μας πεταει κατι ισπανικα μι αμορ, βαλλομεθα πανταχοθεν και τετοια, μεγάλο δελεαρ για δοκιμή, μας λεει η τσατσα εχει προγραμμα μισης ωρας αν θελετε ελατε να σας βαλω απο τωρα να ερθει σε σας μετα, ξενερα. Τελος πηγαμε απεναντι στο black diamond νομιζω, αυτο που ειναι σαν escape room με σκαλες και ασανσερ, μας λεει η τσατσα ειναι σε δωματιο θα βγει οπου να ναι εκεινη την ωρα ερχεται ντελιβερας για φαγητο ενώ παραλληλα ακουγόταν έντονα το κορίτσι από μέσα, το έδινε γκάζια κάποιος μαχητής. Καρίνα το όνομα της κοπέλας, βγηκε τελειως γυμνό από το δωματιο, φτιαχτο βυζί, καπως ψηλη, διαφορα τατου, μας γυρισε πλατη να τσεκαρουμε κωλο (καλος ηταν) και εκανε και τα μαλλια στο πλαι να τσεκαρουμε τατου στην μεση της πλατης (αντε καλα, οτι πεις), δεν εσκασε ουτε υποψια χαμογελου, με σοβαρο βλεμμα εφερνε καπως αφηρημενα σε margaret qualley, σκεφτηκα σοβαρα να ενδωσω και να δοκιμασω αλλα ήμασταν 2 και μας ειπε η τσατσα θα κανει διαλειμμα τωρα η κοπελα να φαει, μπες να κανεις το μπανακι σου και να χαλαρωσεις και θα ρθει, οποτε καπου εκει σφυριξαμε και εμεις τη ληξη της βολτας και πηραμε την αγουσα για τα γυραδικα με τοσες μυρωδιες και παραγγελίες που φαγαμε στα μουτρα. Αυτά από εμένα, καλό υπόλοιπο σ/κ σε όλους:hi:
Ωραία παρουσίαση..

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.636
Πόντοι
3.506
Εγώ παλιά που έκανα καθαρά μπουρδελότσαρκα με ένα φίλο και σπάγαμε πλάκα στα σαλονάκια μαστουρωμένοι όταν θέλαμε να φύγουμε και μετά τη παρουσίαση πετάγαμε το εξής μυθικό : pos έχετε ;; Φυσικά η απάντηση ήταν όχι και ακολουθούσε το οκ είμαστε από Αθήνα και δε ξέρουμε πάμε να βγάλουμε από το atm και ερχόμαστε !! Φυσικά μας μάθανε μετά από καιρό και αρχίσαμε να μπαίνουμε
Το έχω κάνει δυο τρείς φορές σίγουρα

sepulturabrazil

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Μάγκες έχουμε καμία νέα άφιξη μην κάψω τσάμπα βενζινα

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Πήγα στο Bella για στεφάνια φενεται ωραία στις φοτο στο δίπλα σάιτ και όχι τόσο μεγάλη εμ εμ..

Ναι νόμιζα ότι βγήκε θεία Τάνια όχι 46 δεν ξέρω αν είναι 56 η περισσότερα από 40€ το απλό και μετά πρόγραμμα την έκανα με ελαφριά πηδηματακια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Γκοντιβα ανοιχτο, αλλα μεσα μια Τζεσικα ειπε η τσατσα, επρεπε να περιμενω να βγει απο το δωματιο, εφυγα. Φριξου 12 πανω, ανοιχτο το φως, με την ζουμερη Αφροδιτη να βγενει τοπλεςς....αλλα δεν μασησα.!!! Αμα χασει κανα 5-8 κιλα, θα γινει μουνετο.!!! Ν.Ουρανου 8, η Ορα, πιπινι μικρο, ανοστο, με καλο κωλαρακι καμπυλωτο κορμακι, αλλα δεν με κλικαρε, απο 40 ξεκιναει λεει η τσατσα.
Ν.Ουρανου 6 κατω, η Αλινα μεσα σε μαυρα στοκινκς...
paradise, πηγα για Σελεστ, και περασα.... φορουσε ενα ολοσομο μαυρο μαγιο, δεν την κολακευει, με το που περασα δωματιο μου λεει η τσατσα δεν κανει ακαποτο, λακτισα, αλλα ειπα δε γαμιετε θα δοκιμασω....
Μαυρομαλα γκομενα σχετικα κοντη, με σιλικονατα βυζια μικροπεπονα σκληρα, κωλος φαρδυς πλαδαρος μαλακος, ισως και εκει εχει επιθεματα... καλο σωματακι, μαυριδερο, προσωπακι γυφτακι... Ελληνικα και Αγγλικα γιοκ.... Ελεγε κατι στην γλωσσα της και σιγοτραγουδουσε... μουνι ελαφρως αξυριστο, ωραιο πεταλουδατο, ξεκαθαρησε οτι δεν θελει δαχτυλα, δεκτικη σε χαδια μονο απο μερους μου, αυτη δεν προσφερε τιποτα.... επιδερμιδα καλη, ολο να γαργαλιετε... η πιπα της μετρια, δεν με ενθουσιασε, σεξακι με στασεις 3 κλασικες, απο πανω δεν το εχει, στα 4αρα ειναι οπτασια η κωλαρα της παντου... απο κατω εχεις καλη εικονα, καλες μπουταρες και γαμπες για χουφτωμα, την γεμισα την καποτα και το καταλαβε...σαν να ανχωθηκε να τον βγαλει απο μεσα της καθως φρεναριζα... Γενικα καλο γκομενακι, ανετη με τον χρονο, δεκτικη σε μπαλαμουτιασμα, στο σεξ τυπικα πραγματα....μειον δεν κανει ακαποτο τσιμπουκι....αλλα δαχτυλα στο στομα γλυφει.!!!! Δυσκολα να την ξαναπληρωσω, μονο για δοκιμη, γιατι ειναι καλο μουνακι, αλλα και δεν ειναι και μονιμη, ερχεται φευγει....

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
19
Like
354
Πόντοι
290
Τσάρκα Σάββατο βράδυ, πάω Σόνια δεν έκανε 69 γιατί περιμένει περίοδο είπα ασ το για άλλη φορά. Πάω αλινα είχε μια ώρα πρόγραμμα. Στο godiva ήταν μια Τζέσικα τουμπανακι από Ισπανία. Μετά πάω black angels ήταν μια Έλενα Ρουμάνα πιτσιρίκα καστανή, ψηλή, κωλαρα μικρό βυζί. Είπα να ποντάρω στη γνωριμία μου με την τσατσά και πέρασα. Έρχεται η μικρή ελληνικά 0, Αγγλικά 0. Όταν μου είπε no speak English κούνησα το κεφάλι και στραβωσε. Επόμενη κίνηση μωρομαντιλο. Εκείνη τη στιγμή άρχισε μια φωνή να φωνάζει τρέξε. Σηκώθηκα ντυθηκα είπα στην τσατσά ότι κάτι μου έτυχε πήρα τα λεφτά κι έφυγα. Πάω στο Βένους Λίντα πιτσιρίκα από Ισπανία με πρόσωπο ασιατισας, δυάρι βυζί στο Θεό κωλαρα, ταλεντακι καλή πίπα στήνεται καλά θα γράψω κριτική.

Wolverin889

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγονιστες εχει καποιος καποια ενημερωση για Σαντρα που ειναι διπλα απο το Medusa κοντι μελαχρινη ???? δουλευει πρωινα κυριως αλλα εχει καμια βδομαδα που χαθηκε.....γνωριζει καποιος κατι ????ευχαριστω

Dion352

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Τσάρκα χθες το βράδυ με φιλαράκι από αυτά που θυμάμαι
Godiva Ισπανίδα όνομα δεν θυμάμαι είχε ξανά δοκιμαστεί ,golden lips και red diamond μας είπε σε πρόγραμμα blue dreams Σουζάνα τσιγγάνα που δούλευε στην ερημίτη και τα vegas, καταλήξαμε paradise στο μεσαίο όπου συναγωνιστής είχε πάρει τρίο celest και λούκια , όταν βγήκαν τα Κορίτσια αποφασίσαμε να τις δοκιμάσουμε για duo μαζί με τον φίλο από 50. Εγώ με λουκια ο φίλος με celest, αν και celest είναι ποιο κοντά στα γούστα μου Μαυρούλα με ζουμερό κωλαρακι λούκια ήταν ποιο ενεργή στον αγώνα έδινε πεταχτά φιλιά και τριβόταν στην ασυνέχεια ακολούθησε πίπα με καπότα καλούτσικη , γαμησι σε τρεις στάσης από πάνω ήταν αρκετά ενεργή και μπορούσες να χουφτώνεις της βυζαρες της στη συνέχεια ιεραποστολικό και μετά στα 4 . Γενικά αξιότιμο duo μπορώ να πω αν και celest την είδα ποιο ψηφία μέσα θα δοκιμαστεί και μόνη της κάποια στιγμή

Εγγρ.
29 Ιουν 2025
Κριτικές
5
Like
130
Πόντοι
0
Ή Ιζαμπέλα στο vegas απίστευτο καυλί . Αν δεν είχα διαβάσει τα σχόλια του συντρόφου, θα έμπαινα με τα 1000!!!

Eltharion

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Γνωμη μου ειναι ότι αν εχεις βγει να χωσεις οπωσδηποτε κατι, λιγο κλικ να σου κανει η εμφανιση καποιας, μπαινεις.Στο τέλος τέλος ολα υποκειμενικα ειναι. Και κομοδινο και αστεριας να ειναι μεσα, αμα σε εψησε εμφανισιακα θα εχεις βαλει σε κάθε περίπτωση στην τροπαιοθηκη ενα ωραιο γκομενακι για τα δικα σου γουστα. Αμα τυχει και βγαλεις γουστα, εισαι να ξαναπηγαινεις. Τωρα αν κατεληξες σπιτακια λίγο από σπόντα, λιγο απο περιεργεια, λιγο για το support, η παραμικρή αίσθηση κομοδινου θα διογκωθεί και θα είναι μισοάδειο το ποτήρι

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Ή Ιζαμπέλα στο vegas απίστευτο καυλί . Αν δεν είχα διαβάσει τα σχόλια του συντρόφου, θα έμπαινα με τα 1000!!!
Ωραία κοπέλα αλλά είναι σαν να γαμας κομοδίνο, αν ήταν ενεργή στον σεξ θα έκοβε πολύ χρήμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom