panorama2007
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 4.005
Η Σάντυ από 30 ξεκινάει?
Αν εννοείς την Σίντυ τέρμα νικηφόρου ουρανού, 30 με ελεύθερο στοματικό, 40 με τελείωμα στο στόμα.Η Σάντυ από 30 ξεκινάει?
Καλως ενημερωσες αλλα το μεγεθος του πουλιου σου δεν ενδιαφερει κανενανΠερασμα με την Γαληνη πηρα απλο αλλα μου εκανε ελευθερο στοματικο και εχυσα στο τσιμπουκι. ΕΙναι bbw παιδια να ξερετε εχει πολλα κιλα και κρεμασαν τα βυζια, εγω πηγα μονο για την πιπα γιατι διαβαζα παντου οτι ειναι κορυφη αλλα δεν μου ειχε κανει ποτε, πριν πολλα πολλα χρονια ειχα παει μια φροα μαζι της αλλα ουτε το θυμομουνα. Μονο με τα χειλη της εχυσα παντως και γενικα το καταπινει μεχρι μεχρι μεσα δεν εχω κανενα μεγαλο ειναι 16 εκ αλλα το τιμαει το 40αρι
Ναι τον Σίντι εννοώ.Ευχαριστω.Στο γαμησι πώς είναι? Αποστειρωμενο? Απλά για να μην πάω τζάμπα αν είναι τελείως αποστειρωμενο.Αλλιως θα πάω και θα σας πω εδώ την εμπειρία μουΑν εννοείς την Σίντυ τέρμα νικηφόρου ουρανού, 30 με ελεύθερο στοματικό, 40 με τελείωμα στο στόμα.
Φίλε εγώ μόνο πίπα την έδωσα γιατί ήταν πολύ κρύα… έχω ανεβάσει κριτική.Ναι τον Σίντι εννοώ.Ευχαριστω.Στο γαμησι πώς είναι? Αποστειρωμενο? Απλά για να μην πάω τζάμπα αν είναι τελείως αποστειρωμενο.Αλλιως θα πάω και θα σας πω εδώ την εμπειρία μου
Αποσο γνωρίζω το πιο πρωινό που μπορείς να συναντήσεις είναι η θεία Σούζη στο Venus στις 08:00, που αποσο λένε εδώ μέσα, και νεκρούς ανασταίνει… τώρα δεν ξέρω αν ξεμείνει καμιά βραδινή στα σπιτάκια τόσο αργά που δεν θα το πρότεινα με την καμία γιατί θα είναι σαν κιμάς…παίζει αύριο το πρωί 6-7 να βρεις κανένα ανοιχτό ?? γιατί έχω δρομολόγιο μέσα στη νύχτα και γυρνάω υπερβολικά νωρίς να πάω συνεργείο το οποίο ανοίγει 9 πρωί και έχω αρκετές ώρες για σκότωμα
Εκείνες τις ώρες καθημερινή δεν κινείται φύλλο από πελάτες οπότε δεν κάθονται να βαράνε μύγες, κανένα ΣΚ ίσως να βρεις.παίζει αύριο το πρωί 6-7 να βρεις κανένα ανοιχτό ?? γιατί έχω δρομολόγιο μέσα στη νύχτα και γυρνάω υπερβολικά νωρίς να πάω συνεργείο το οποίο ανοίγει 9 πρωί και έχω αρκετές ώρες για σκότωμα
Δηλαδή αν τον είχες 18 θα σου ζητουσε 50???Περασμα με την Γαληνη πηρα απλο αλλα μου εκανε ελευθερο στοματικο και εχυσα στο τσιμπουκι. ΕΙναι bbw παιδια να ξερετε εχει πολλα κιλα και κρεμασαν τα βυζια, εγω πηγα μονο για την πιπα γιατι διαβαζα παντου οτι ειναι κορυφη αλλα δεν μου ειχε κανει ποτε, πριν πολλα πολλα χρονια ειχα παει μια φροα μαζι της αλλα ουτε το θυμομουνα. Μονο με τα χειλη της εχυσα παντως και γενικα το καταπινει μεχρι μεχρι μεσα δεν εχω κανενα μεγαλο ειναι 16 εκ αλλα το τιμαει το 40αρι
Δεν νομίζω να έχει κάτι αλλα πιστεύω μετά το βράδυ δεν θα περάσεις καλά με καμία..παίζει αύριο το πρωί 6-7 να βρεις κανένα ανοιχτό ?? γιατί έχω δρομολόγιο μέσα στη νύχτα και γυρνάω υπερβολικά νωρίς να πάω συνεργείο το οποίο ανοίγει 9 πρωί και έχω αρκετές ώρες για σκότωμα
κριμα ειλικρινα...Για μενα ηταν νουμερο 1 για πολλα χρονια...Ηταν απο τις πρωτες μου ΄΄πουτανες΄΄ και ηταν ωραιο μωρο προ ετων....κριμα που επεσε τοσο πολυ στην εμφανισηΠερασμα με την Γαληνη πηρα απλο αλλα μου εκανε ελευθερο στοματικο και εχυσα στο τσιμπουκι. ΕΙναι bbw παιδια να ξερετε εχει πολλα κιλα και κρεμασαν τα βυζια, εγω πηγα μονο για την πιπα γιατι διαβαζα παντου οτι ειναι κορυφη αλλα δεν μου ειχε κανει ποτε, πριν πολλα πολλα χρονια ειχα παει μια φροα μαζι της αλλα ουτε το θυμομουνα. Μονο με τα χειλη της εχυσα παντως και γενικα το καταπινει μεχρι μεχρι μεσα δεν εχω κανενα μεγαλο ειναι 16 εκ αλλα το τιμαει το 40αρι
Και εγώ πήγα σήμερα προ ολίγου για ακόμα μια φορά.Πέρασμα με την Σόνια στο villa prive. Πρώτη φορά μαζι της. Το απλο ξεκινάει από τα 50€ κ Μ αυτό πέρασα κ εγώ. Εμφάνιση ότι βλέπετε στο άλλο σάιτ σχεδόν. με ωραία δουλειά στα βυζιά. Συμμετοχή απίστευτη σ' όλα.
Ναι μουναρα η σονιαΚαι εγώ πήγα σήμερα προ ολίγου για ακόμα μια φορά.
Η γκόμενα είναι μουναρα , κορμάρα τούμπανο, το καλύτερο στήθος στην πόλη , γαμιεται σαν σκύλα , στον κάνει πέτρα και σε καυλώνει άσχημα για να την ξεσκίσεις και το ζητάει με τα βογγητα τα φιλιά και το βλέμμα της
Είναι petite αλλά όλα στησιματα της ειδικά μπροστά σε καθρέπτη είναι για εγκεφαλικά ενώ καβλωνει και η ίδια να γαμιεται και να βλεπει στον καθρέπτη
Βγάζει γούστα γενικα η κοριτσάρα
Δεν χρειαστηκε ΚΑΝ να δω ποτε εκανες εγραφη στο σαιτ. Οποιος καταλαβε, καταλαβε.Είχα ρεπό σήμερα, ξύπνησα νωρίς και καλά έκανα!
Δεν ήθελα να πάω για μπάνιο στην Χαλκιδική, είπα να πάω για εξερεύνηση στα καλά σπιτάκια της πόλης... Δεν άργησα να ανακαλύψω ένα σπάνιο διαμαντάκι...
Εκείνη ήταν πρωινή βάρδια στην Ερημίτη απέναντι απο medusa. Oταν μπήκα και την είδα έπαθα την πλάκα μου παιδιά!
Δεν είχα γνωρίσει ακόμα τη Μαρίνα μέχρι σήμερα, είναι ξανθιά, με μάτια μπλε σαν θάλασσα... πέρασα με 100 γιατί ήθελα κάτι λίγο πιο χαλαρό...
E! ΝΑΙ σίγουρα είναι το καλύτερο μωρό της πόλης! Έρχεται από τη Μολδαβία αν θυμάμαι καλά, όταν σου χαμογελάει και σε λέει habibi...Λιώνεις σαν παγωτό... Αυτή ή Ξανθιά οπτασία, όαση όπως θές δες το είναι όλα τα λεφτά... Αν αγαπάς τα πόδια, εδώ θα βρεις το προσωπικό σου παράδεισο... χημεία, γέλιο, παιχνίδι και πραγματική ένταση, κλείσε μάτια και πήγαινε! Η σαγηνευτική ομορφιά της και το τέλειο σώμα της ξεχωρίζουν, ένα βλέμμα που σε πιάνει απο το λαιμό... Τα πατουσάκια της, μικρά και καθαρά, δεν τα άφησα στιγμή από τα χέρια μου. Κάτι τέτοιες κοπέλες στην πόλη μας έχουμε να δούμε καιρό