Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Ανοιχτο το Godiva, δεν μπηκα, τουλαχιστον να δω ποια ειναι, το αφησα για το τελος, (απο τα πολλα που μπηκα).!!!! ...και βαρεθηκα, Το Φριξου 12, πανω κλειστο. Στο poison το μελαχρινο λατινο-παστακι Ναταλι, συστηθηκε δια χειραψιας, σιλικονατα βυζια, ισως και κωλος, κοινο γκομενακι, δεν με ενθουσιασε. Εφυγα για paradise, στο δεξι ηταν η μαυρομαλα, Σελεστ, την περιμενα ποιο εντυπωσιακη, βγηκε ενα κοντοπουτανο μελαχρινο, με σιλικονες στα κωλομερια, την πληρωνα ανετα ομως... Στο μεσαιο, 2 πουτανακια, η μια Λουσια, κοντη κοπελα ανοστη και η 2η τουμπανιαρα Λαουρα, με βυζαρες καλο σωμα, και οι 2 μπενανε εκεινη την ωρα σε δωματια... στο souper, αλλες 2 γκομενες, η Σανελ, μαυρομαλα σχετικα ψιλη μεσα σε ενα ωραιο μαυρο παρεο, φενοταν να εχει πολυ ωραια φυσικα βυζακια που κρεμουσαν ομορφα, η ποιο ομορφη και μουναρα απο ολες στα παρανταιζ.... και η 2η Καταλινα καστανοξανθη, γκομενα με ποιασηματακια και βυζαρες, κωλαρα αεροδρομιο.
Επελεξα την Καταλινα, σαν ποιο φιλικη μου φανηκε και κοινη απο την μουναρα Σανελ, αλλα και οι βυζαρες τις μεσα στο δυχτιωτο που φορουσε με λαχτισαν, τελευταια βλεπω μεγαλα βυζια και ....ιδρωνω.!!!....προγραμμα 69, δηλωνει Ισπανιδα, καμια 30 πατημενα την κανω, μετριου αναστηματος, προσωπο καλο με Γαλλικη μυτη.!! Βυζαρες φυσικες, κωλαρα φτιαγμενη, και μπουταρες.... μπηκε στο δωματιο και δεν ειμαι σιγουρος, αλλα πρεπει να εβαλε...χρονομετρο.!!!!!! Προσφερε μερικα χαδακια, φιλακια πεταχτα φιλικα χωρις γλωσσα, η πιπα της μονο κεφαλι δουλευε, το μουνακι της μικρο πεντακαθαρο, στα του αγωνα μετρια πραγματα, εκλεισε τα ματια και τον εφαγε σε 2 στασεις, Ελληνικα δεν μιλαει, ελαχιστα Αγγλικα, συμπαθητικη παρουσια, αλλα εως εκει.... δεν την βλεπω να λαμπει....να βγεις καμια βολτα να την κερασεις καμια ρετσινα να πεις καμια μαλακια, παρα περα μπααααα....

Τελευταία τροποποίηση:

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
726
Πόντοι
5.840
Περασμα με την Γαληνη πηρα απλο αλλα μου εκανε ελευθερο στοματικο και εχυσα στο τσιμπουκι. ΕΙναι bbw παιδια να ξερετε εχει πολλα κιλα και κρεμασαν τα βυζια, εγω πηγα μονο για την πιπα γιατι διαβαζα παντου οτι ειναι κορυφη αλλα δεν μου ειχε κανει ποτε, πριν πολλα πολλα χρονια ειχα παει μια φροα μαζι της αλλα ουτε το θυμομουνα. Μονο με τα χειλη της εχυσα παντως και γενικα το καταπινει μεχρι μεχρι μεσα δεν εχω κανενα μεγαλο ειναι 16 εκ αλλα το τιμαει το 40αρι

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Περασμα με την Γαληνη πηρα απλο αλλα μου εκανε ελευθερο στοματικο και εχυσα στο τσιμπουκι. ΕΙναι bbw παιδια να ξερετε εχει πολλα κιλα και κρεμασαν τα βυζια, εγω πηγα μονο για την πιπα γιατι διαβαζα παντου οτι ειναι κορυφη αλλα δεν μου ειχε κανει ποτε, πριν πολλα πολλα χρονια ειχα παει μια φροα μαζι της αλλα ουτε το θυμομουνα. Μονο με τα χειλη της εχυσα παντως και γενικα το καταπινει μεχρι μεχρι μεσα δεν εχω κανενα μεγαλο ειναι 16 εκ αλλα το τιμαει το 40αρι
Καλως ενημερωσες αλλα το μεγεθος του πουλιου σου δεν ενδιαφερει κανεναν

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Αν εννοείς την Σίντυ τέρμα νικηφόρου ουρανού, 30 με ελεύθερο στοματικό, 40 με τελείωμα στο στόμα.
Ναι τον Σίντι εννοώ.Ευχαριστω.Στο γαμησι πώς είναι? Αποστειρωμενο? Απλά για να μην πάω τζάμπα αν είναι τελείως αποστειρωμενο.Αλλιως θα πάω και θα σας πω εδώ την εμπειρία μου

Εγγρ.
29 Ιουν 2025
Κριτικές
5
Like
130
Πόντοι
0
Ναι τον Σίντι εννοώ.Ευχαριστω.Στο γαμησι πώς είναι? Αποστειρωμενο? Απλά για να μην πάω τζάμπα αν είναι τελείως αποστειρωμενο.Αλλιως θα πάω και θα σας πω εδώ την εμπειρία μου
Φίλε εγώ μόνο πίπα την έδωσα γιατί ήταν πολύ κρύα… έχω ανεβάσει κριτική.

Τελευταία τροποποίηση:

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
παίζει αύριο το πρωί 6-7 να βρεις κανένα ανοιχτό ?? γιατί έχω δρομολόγιο μέσα στη νύχτα και γυρνάω υπερβολικά νωρίς να πάω συνεργείο το οποίο ανοίγει 9 πρωί και έχω αρκετές ώρες για σκότωμα

Εγγρ.
29 Ιουν 2025
Κριτικές
5
Like
130
Πόντοι
0
παίζει αύριο το πρωί 6-7 να βρεις κανένα ανοιχτό ?? γιατί έχω δρομολόγιο μέσα στη νύχτα και γυρνάω υπερβολικά νωρίς να πάω συνεργείο το οποίο ανοίγει 9 πρωί και έχω αρκετές ώρες για σκότωμα
Αποσο γνωρίζω το πιο πρωινό που μπορείς να συναντήσεις είναι η θεία Σούζη στο Venus στις 08:00, που αποσο λένε εδώ μέσα, και νεκρούς ανασταίνει… τώρα δεν ξέρω αν ξεμείνει καμιά βραδινή στα σπιτάκια τόσο αργά που δεν θα το πρότεινα με την καμία γιατί θα είναι σαν κιμάς…

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.855
Πόντοι
3.506
Εκείνες τις ώρες καθημερινή δεν κινείται φύλλο από πελάτες οπότε δεν κάθονται να βαράνε μύγες, κανένα ΣΚ ίσως να βρεις.

Dion352

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Βραδινή βόλτα πριν λίγες ώρες
Paradise το μεσαίο καταλινα
Paradise τέρμα αριστερά σελεστ
Sex and the city Νικόλ με πολύ φουσκωμένο κωλο ψηλό αδιάφορη
Poison Αλεξάνδρα μου κίνησε το ενδιαφέρον ωραίο κωλαρακι και με 60 είχε τελείωμα τελικά δεν πέρασα , πέρασε φίλαρακι που είχα μαζί στην τσάρκα. Κατάθεση έγινε στο Godiva από Ισπανία η κοπέλα όνομα δεν θυμάμαι πείρα το χαλαρό με 50 μπήκα για ντουζακι η κοπέλα έφτασε μετά από λίγο περιποίηση της περιοχής με γλύψιμο αρχιδιων και πίπα ακουλουθησε doggy με θέα την ωραία κωλαρα της στη συνέχεια ιεραποστολικό ,το τελείωμα ήρθε όταν ανέβηκε από πάνω και εκεί τα έδωσε όλα . Γενικά θα ξανά προτιμηθεί

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Δηλαδή αν τον είχες 18 θα σου ζητουσε 50???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν νομίζω να έχει κάτι αλλα πιστεύω μετά το βράδυ δεν θα περάσεις καλά με καμία..

mpourisios

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2023
Like
6
Πόντοι
0
Παιδια τι γινεται με την Αμπερ στα ξυλινα λειπει μερες τωρα εχουμε κανα νεο? Ηταν το μονο καλο που κυκλοφορει βραδυ

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.871
Πόντοι
3.506
κριμα ειλικρινα...Για μενα ηταν νουμερο 1 για πολλα χρονια...Ηταν απο τις πρωτες μου ΄΄πουτανες΄΄ και ηταν ωραιο μωρο προ ετων....κριμα που επεσε τοσο πολυ στην εμφανιση

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Cecell

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
1
Περασμα σημερα για καταθεση Σαντρα, ειχε μια αλλη στη θεση της ονομα δεν θυμαμαι αλλα δεν περασα γιατι φανηκε φολα. Η τσα ειπε η Σαντρα επιστρεφει σε λιγες μερες δεν ειπε το ποτε. Οποιος ξερει κατι παραπανω ας γραψει ποτε επιστρεφει. Μιας και δεν παιζει κατι καλυτερο θεωρω εφυγα για σπιτι και δεν περασα απο αλλου

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
11
Πέρασμα με την Σόνια στο villa prive. Πρώτη φορά μαζι της. Το απλο ξεκινάει από τα 50€ κ Μ αυτό πέρασα κ εγώ. Εμφάνιση ότι βλέπετε στο άλλο σάιτ σχεδόν. με ωραία δουλειά στα βυζιά. Συμμετοχή απίστευτη σ' όλα.

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.489
Πόντοι
736
Πέρασμα με την Σόνια στο villa prive. Πρώτη φορά μαζι της. Το απλο ξεκινάει από τα 50€ κ Μ αυτό πέρασα κ εγώ. Εμφάνιση ότι βλέπετε στο άλλο σάιτ σχεδόν. με ωραία δουλειά στα βυζιά. Συμμετοχή απίστευτη σ' όλα.
Και εγώ πήγα σήμερα προ ολίγου για ακόμα μια φορά.

Η γκόμενα είναι μουναρα , κορμάρα τούμπανο, το καλύτερο στήθος στην πόλη , γαμιεται σαν σκύλα , στον κάνει πέτρα και σε καυλώνει άσχημα για να την ξεσκίσεις και το ζητάει με τα βογγητα τα φιλιά και το βλέμμα της

Είναι petite αλλά όλα στησιματα της ειδικά μπροστά σε καθρέπτη είναι για εγκεφαλικά ενώ καβλωνει και η ίδια να γαμιεται και να βλεπει στον καθρέπτη

Βγάζει γούστα γενικα η κοριτσάρα

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Και εγώ πήγα σήμερα προ ολίγου για ακόμα μια φορά.

Η γκόμενα είναι μουναρα , κορμάρα τούμπανο, το καλύτερο στήθος στην πόλη , γαμιεται σαν σκύλα , στον κάνει πέτρα και σε καυλώνει άσχημα για να την ξεσκίσεις και το ζητάει με τα βογγητα τα φιλιά και το βλέμμα της

Είναι petite αλλά όλα στησιματα της ειδικά μπροστά σε καθρέπτη είναι για εγκεφαλικά ενώ καβλωνει και η ίδια να γαμιεται και να βλεπει στον καθρέπτη

Βγάζει γούστα γενικα η κοριτσάρα
Ναι μουναρα η σονια

White_horse

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Είχα ρεπό σήμερα, ξύπνησα νωρίς και καλά έκανα!
Δεν ήθελα να πάω για μπάνιο στην Χαλκιδική, είπα να πάω για εξερεύνηση στα καλά σπιτάκια της πόλης... Δεν άργησα να ανακαλύψω ένα σπάνιο διαμαντάκι...
Εκείνη ήταν πρωινή βάρδια στην Ερημίτη απέναντι απο medusa. Oταν μπήκα και την είδα έπαθα την πλάκα μου παιδιά!
Δεν είχα γνωρίσει ακόμα τη Μαρίνα μέχρι σήμερα, είναι ξανθιά, με μάτια μπλε σαν θάλασσα... πέρασα με 100 γιατί ήθελα κάτι λίγο πιο χαλαρό...
E! ΝΑΙ σίγουρα είναι το καλύτερο μωρό της πόλης! Έρχεται από τη Μολδαβία αν θυμάμαι καλά, όταν σου χαμογελάει και σε λέει habibi... :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::angel::angel::angel:Λιώνεις σαν παγωτό... Αυτή ή Ξανθιά οπτασία, όαση όπως θές δες το είναι όλα τα λεφτά... Αν αγαπάς τα πόδια, εδώ θα βρεις το προσωπικό σου παράδεισο... χημεία, γέλιο, παιχνίδι και πραγματική ένταση, κλείσε μάτια και πήγαινε! Η σαγηνευτική ομορφιά της και το τέλειο σώμα της ξεχωρίζουν, ένα βλέμμα που σε πιάνει απο το λαιμό... Τα πατουσάκια της, μικρά και καθαρά, δεν τα άφησα στιγμή από τα χέρια μου. Κάτι τέτοιες κοπέλες στην πόλη μας έχουμε να δούμε καιρό

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Είχα ρεπό σήμερα, ξύπνησα νωρίς και καλά έκανα!
Δεν ήθελα να πάω για μπάνιο στην Χαλκιδική, είπα να πάω για εξερεύνηση στα καλά σπιτάκια της πόλης... Δεν άργησα να ανακαλύψω ένα σπάνιο διαμαντάκι...
Εκείνη ήταν πρωινή βάρδια στην Ερημίτη απέναντι απο medusa. Oταν μπήκα και την είδα έπαθα την πλάκα μου παιδιά!
Δεν είχα γνωρίσει ακόμα τη Μαρίνα μέχρι σήμερα, είναι ξανθιά, με μάτια μπλε σαν θάλασσα... πέρασα με 100 γιατί ήθελα κάτι λίγο πιο χαλαρό...
E! ΝΑΙ σίγουρα είναι το καλύτερο μωρό της πόλης! Έρχεται από τη Μολδαβία αν θυμάμαι καλά, όταν σου χαμογελάει και σε λέει habibi... :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::angel::angel::angel:Λιώνεις σαν παγωτό... Αυτή ή Ξανθιά οπτασία, όαση όπως θές δες το είναι όλα τα λεφτά... Αν αγαπάς τα πόδια, εδώ θα βρεις το προσωπικό σου παράδεισο... χημεία, γέλιο, παιχνίδι και πραγματική ένταση, κλείσε μάτια και πήγαινε! Η σαγηνευτική ομορφιά της και το τέλειο σώμα της ξεχωρίζουν, ένα βλέμμα που σε πιάνει απο το λαιμό... Τα πατουσάκια της, μικρά και καθαρά, δεν τα άφησα στιγμή από τα χέρια μου. Κάτι τέτοιες κοπέλες στην πόλη μας έχουμε να δούμε καιρό
Δεν χρειαστηκε ΚΑΝ να δω ποτε εκανες εγραφη στο σαιτ. Οποιος καταλαβε, καταλαβε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom