Καλησπέρα κύριοι!
Μετά από χρόνια ως αναγνώστης του site, αποφάσισα να δημιουργήσω λογαριασμό, ώστε να συνεισφέρω κι εγώ στην αποφυγή κακών εμπειριών και σπαταλημένων χρημάτων. Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο αποχής από τον... αγώνα, τον τελευταίο καιρό (περίπου 3 μήνες) επανήλθα και είπα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου.
1. Αλίνα – Paradise
Ύστερα από βραδινή έξοδο με πολύ αλκοόλ, προέκυψε η ανάγκη για επίσκεψη. Το σαλονάρισμα πολύ δυνατό, με κέρδισε άμεσα. Πέρασμα με 50€, με ελεύθερο στοματικό. Η πίπα μέτρια, αλλά με διάθεση να με φέρει σε τελείωμα. Θετικό το κλίμα και η συμμετοχή της.
2. Γκάμπι – Paradise
Μετά από επαγγελματικό δείπνο, είχα στο μυαλό μου μια νεαρή Λατίνα. Πέρασμα στα 60€, επίσης με ελεύθερο. Στοματικό με μονοτονία (μόνο στο κεφάλι), αλλά καλό στήσιμο στα 4. Το στήθος μεγάλο, αλλά η επέμβαση άφησε μέτριο αποτέλεσμα.
3. Ιζαμπέλα – Free House
Πρωινή «καταδρομική» πριν από πιεστική μέρα στο γραφείο. Κυρία αρκετών ετών, με καλοδιατηρημένο σώμα. Η πίπα ήταν μέτρια προς καλή, αλλά έβαζε αρκετά φρένα στην ένταση του αγώνα. (Έχω γράψει αναλυτική κριτική.)
4. Ντενίς – Blue Dreams
Πολύ δυνατή στο σαλονάρισμα, με εντυπωσιακή παρουσία, αλλά στο δωμάτιο με περίμενε ένα αρκετά πεσμένο στήθος (μέχρι τον αφαλό) και κάποιες ενοχλητικές οσμές. (Έχω επίσης γράψει κριτική.)
5. Σίντυ – Τέρμα Νικηφόρου Ουρανού
Η συνεύρεση βγήκε καθαρά διεκπεραιωτική, χωρίς «χημεία». Κατέληξε μόνο σε στοματικό και τελείωμα στο στόμα. (Υπάρχει αναλυτική κριτική.)
Τι αναζητώ:
Νεαρή μελαχρινή, γυμνασμένο σώμα, με καλή διάθεση και παιχνιδιάρικη συμπεριφορά , δεν με απασχολούν τα ακροβατικά, αλλά θέλω να βγάζει χαρά και «τσαχπινιά» στη συνεύρεση.
Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση στα παραπάνω, ευπρόσδεκτη!