Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
12
Πόντοι
1
Ειδα τα μασταρια εγω και σκαλωσα αλλα μαλλον θα ειναι πιο χοντρη απο τις φωτο..
Επειδη και εμενα μου αρεσουν οι κοπελες με μεγαλο στηθος και επειδη υπερσπανιζουν στην πολη μας εκανα μια βολτα. Η αληθεια ειναι οτι εχει τα πιο μεγαλα βυζια που ειχε ποτε κοπελα στην Θεσνικη, ενω την βλεπεις και φαινοντε αναλογικα με το μεγεθος της, οταν τα εχεις απο κοντα το καθενα ειναι πιο μεγαλα απο το προσωπο σου ΑΛΛΑ οπως καταλαβες πιθανοτατα ειναι η πιο μεγαλοσωμη κοπελα που εχει περασει απο την θεσνικη, ψηλη, γεματη κλπ που ανατομικα μονο 2-3 στασεις μπορεις να κανεις... δεν εχει προγραμματα, (το να κατσεις μιση κ 1 ωρα δεν το θεωρω προγραμμα, σαν να πληρωνεις κ να ξαναμπαινεις ειναι) αλλα αντεχει σφαλιαρες στην κωλαρα. Ξεκιναει απο τα 40, ισως πολλα. Τα ζυγιζεις και αποφασιζεις.

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Καλησπέρα βραδινή τσάρκα στα σπίτια να δω τι παίζει να έχω μια εικόνα αλλά δεν ξέρω τα κορίτσια άμα αξίζει…μπορεί κάποιος έτσι λίγο να με κατατόπιση για πρωινή και βραδινή βάρδια και ποιες δίνουν φιλιά ;

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
Καλησπέρα βραδινή τσάρκα στα σπίτια να δω τι παίζει να έχω μια εικόνα αλλά δεν ξέρω τα κορίτσια άμα αξίζει…μπορεί κάποιος έτσι λίγο να με κατατόπιση για πρωινή και βραδινή βάρδια και ποιες δίνουν φιλιά ;
Έκανες βράδυ τσάρκα, γράψει ποιες είδες και που?έκανες βόλτα και απλά ζητάς τώρα νανσου πούμε τι αξίζει χωρίς να ξέρουμε ποιες είδες..

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Έκανες βράδυ τσάρκα, γράψει ποιες είδες και που?έκανες βόλτα και απλά ζητάς τώρα νανσου πούμε τι αξίζει χωρίς να ξέρουμε ποιες είδες..η βόλτα που έκανα ήταν στο
Έκανες βράδυ τσάρκα, γράψει ποιες είδες και που?έκανες βόλτα και απλά ζητάς τώρα νανσου πούμε τι αξίζει χωρίς να ξέρουμε ποιες είδε

Έκανες βράδυ τσάρκα, γράψει ποιες είδες και που?έκανες βόλτα και απλά ζητάς τώρα νανσου πούμε τι αξίζει χωρίς να ξέρουμε ποιες είδες..
Η βολτα που έκανα ήταν στο Efis house σε ένα διπλανό που είδε δύο κορίτσια με σιλικονάτα χειλει και στο Venus τα ονόματα δεν τα συγκράτησα πρώτη φορά πήγα και ήθελα να μάθω για τιμές και λοιπά είχα κάνει και μια πρωινή βόλτα Πέτρου ερημίτη στην σαντρα και σε ένα διπλανό σε κάποια μιρα αλλά δεν μπήκα αξίζει καμία ;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.102
Πόντοι
746
Πριν μερικές μέρες βγήκα πρωινή βόλτα, αρχικά πήγα από Ναταλία όπου ήταν κλειστά. Πήγα στης Λιλιάνας που δούλευε πρωινή νομίζω Ιζαμπέλα. Μιλφ μέτρια εμφάνιση. Πέρασα με το απλό, δεν έχω να θυμάμαι τίποτα. Συνέχισα απέναντι διαγώνια στην Μπιάνκα. Η γνωστή πετιτ με τα ωραία μάτια. Έδωσα 50 για 69 και κλαίω τα λεφτά μου. Δεν φτάνει που δεν ξέρει να γαμιετε διαμαρτύρεται όλη την ώρα. Ένας συναγωνιστής λέει ότι όλο για κάρινα, Νάταλι και κάνα δυο άλλες γράφουμε, και εγώ απαντάω και καλά κανουμε. Οποία καινούργια έχω δοκιμάσει έχω κλάψει τα λεφτά μου. Την προηγούμενη εβδομάδα δοκίμασα 3 λατινες, η μια χειρότερη από την άλλη. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες καθώς δεν υπάρχει λόγος, όλοι ξέρουμε τι παίζει και με αυτές. Αν έχει βρει κανένας καμία καινούργια που να αξίζει ας μας ενημερώσει και εμάς γιατί βαρέθηκα να κλαίω τα λεφτά μου και τον χρόνο μου.

Εγγρ.
29 Ιουν 2025
Κριτικές
5
Like
130
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι!

Μετά από χρόνια ως αναγνώστης του site, αποφάσισα να δημιουργήσω λογαριασμό, ώστε να συνεισφέρω κι εγώ στην αποφυγή κακών εμπειριών και σπαταλημένων χρημάτων. Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο αποχής από τον... αγώνα, τον τελευταίο καιρό (περίπου 3 μήνες) επανήλθα και είπα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου.

1. Αλίνα – Paradise
Ύστερα από βραδινή έξοδο με πολύ αλκοόλ, προέκυψε η ανάγκη για επίσκεψη. Το σαλονάρισμα πολύ δυνατό, με κέρδισε άμεσα. Πέρασμα με 50€, με ελεύθερο στοματικό. Η πίπα μέτρια, αλλά με διάθεση να με φέρει σε τελείωμα. Θετικό το κλίμα και η συμμετοχή της.

2. Γκάμπι – Paradise
Μετά από επαγγελματικό δείπνο, είχα στο μυαλό μου μια νεαρή Λατίνα. Πέρασμα στα 60€, επίσης με ελεύθερο. Στοματικό με μονοτονία (μόνο στο κεφάλι), αλλά καλό στήσιμο στα 4. Το στήθος μεγάλο, αλλά η επέμβαση άφησε μέτριο αποτέλεσμα.

3. Ιζαμπέλα – Free House
Πρωινή «καταδρομική» πριν από πιεστική μέρα στο γραφείο. Κυρία αρκετών ετών, με καλοδιατηρημένο σώμα. Η πίπα ήταν μέτρια προς καλή, αλλά έβαζε αρκετά φρένα στην ένταση του αγώνα. (Έχω γράψει αναλυτική κριτική.)

4. Ντενίς – Blue Dreams
Πολύ δυνατή στο σαλονάρισμα, με εντυπωσιακή παρουσία, αλλά στο δωμάτιο με περίμενε ένα αρκετά πεσμένο στήθος (μέχρι τον αφαλό) και κάποιες ενοχλητικές οσμές. (Έχω επίσης γράψει κριτική.)

5. Σίντυ – Τέρμα Νικηφόρου Ουρανού
Η συνεύρεση βγήκε καθαρά διεκπεραιωτική, χωρίς «χημεία». Κατέληξε μόνο σε στοματικό και τελείωμα στο στόμα. (Υπάρχει αναλυτική κριτική.)

Τι αναζητώ:
Νεαρή μελαχρινή, γυμνασμένο σώμα, με καλή διάθεση και παιχνιδιάρικη συμπεριφορά , δεν με απασχολούν τα ακροβατικά, αλλά θέλω να βγάζει χαρά και «τσαχπινιά» στη συνεύρεση.

Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση στα παραπάνω, ευπρόσδεκτη!

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
Πριν μερικές μέρες βγήκα πρωινή βόλτα, αρχικά πήγα από Ναταλία όπου ήταν κλειστά. Πήγα στης Λιλιάνας που δούλευε πρωινή νομίζω Ιζαμπέλα. Μιλφ μέτρια εμφάνιση. Πέρασα με το απλό, δεν έχω να θυμάμαι τίποτα. Συνέχισα απέναντι διαγώνια στην Μπιάνκα. Η γνωστή πετιτ με τα ωραία μάτια. Έδωσα 50 για 69 και κλαίω τα λεφτά μου. Δεν φτάνει που δεν ξέρει να γαμιετε διαμαρτύρεται όλη την ώρα. Ένας συναγωνιστής λέει ότι όλο για κάρινα, Νάταλι και κάνα δυο άλλες γράφουμε, και εγώ απαντάω και καλά κανουμε. Οποία καινούργια έχω δοκιμάσει έχω κλάψει τα λεφτά μου. Την προηγούμενη εβδομάδα δοκίμασα 3 λατινες, η μια χειρότερη από την άλλη. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες καθώς δεν υπάρχει λόγος, όλοι ξέρουμε τι παίζει και με αυτές. Αν έχει βρει κανένας καμία καινούργια που να αξίζει ας μας ενημερώσει και εμάς γιατί βαρέθηκα να κλαίω τα λεφτά μου και τον χρόνο μου.
Έτσι ακριβώς όταν έρχεται η μία φόλα πίσω από την άλλη, αυτός είναι ο λόγος που πηγαίνουμε στις ίδιες κοπέλες, δυστυχώς το χω πει και θα το ξαναπώ,όσο πηγαίνουμε δεν θα αλλάξει τίποτα, εδώ σε βλέπει η τσατσά που θα τις δώσεις μεροκάματο και σου μιλάει με υφακι

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
Καλησπέρα κύριοι!

Μετά από χρόνια ως αναγνώστης του site, αποφάσισα να δημιουργήσω λογαριασμό, ώστε να συνεισφέρω κι εγώ στην αποφυγή κακών εμπειριών και σπαταλημένων χρημάτων. Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο αποχής από τον... αγώνα, τον τελευταίο καιρό (περίπου 3 μήνες) επανήλθα και είπα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου.

1. Αλίνα – Paradise
Ύστερα από βραδινή έξοδο με πολύ αλκοόλ, προέκυψε η ανάγκη για επίσκεψη. Το σαλονάρισμα πολύ δυνατό, με κέρδισε άμεσα. Πέρασμα με 50€, με ελεύθερο στοματικό. Η πίπα μέτρια, αλλά με διάθεση να με φέρει σε τελείωμα. Θετικό το κλίμα και η συμμετοχή της.

2. Γκάμπι – Paradise
Μετά από επαγγελματικό δείπνο, είχα στο μυαλό μου μια νεαρή Λατίνα. Πέρασμα στα 60€, επίσης με ελεύθερο. Στοματικό με μονοτονία (μόνο στο κεφάλι), αλλά καλό στήσιμο στα 4. Το στήθος μεγάλο, αλλά η επέμβαση άφησε μέτριο αποτέλεσμα.

3. Ιζαμπέλα – Free House
Πρωινή «καταδρομική» πριν από πιεστική μέρα στο γραφείο. Κυρία αρκετών ετών, με καλοδιατηρημένο σώμα. Η πίπα ήταν μέτρια προς καλή, αλλά έβαζε αρκετά φρένα στην ένταση του αγώνα. (Έχω γράψει αναλυτική κριτική.)

4. Ντενίς – Blue Dreams
Πολύ δυνατή στο σαλονάρισμα, με εντυπωσιακή παρουσία, αλλά στο δωμάτιο με περίμενε ένα αρκετά πεσμένο στήθος (μέχρι τον αφαλό) και κάποιες ενοχλητικές οσμές. (Έχω επίσης γράψει κριτική.)

5. Σίντυ – Τέρμα Νικηφόρου Ουρανού
Η συνεύρεση βγήκε καθαρά διεκπεραιωτική, χωρίς «χημεία». Κατέληξε μόνο σε στοματικό και τελείωμα στο στόμα. (Υπάρχει αναλυτική κριτική.)

Τι αναζητώ:
Νεαρή μελαχρινή, γυμνασμένο σώμα, με καλή διάθεση και παιχνιδιάρικη συμπεριφορά , δεν με απασχολούν τα ακροβατικά, αλλά θέλω να βγάζει χαρά και «τσαχπινιά» στη συνεύρεση.

Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση στα παραπάνω, ευπρόσδεκτη!
Παρά πολύ ωραία αυτά που έγραψες, δυστυχώς η κοπέλες είναι άνθρωποι οπότε μια μέρα μπορεί να είναι τοπ την άλλη που θα πας να μην την αναγνωρίζεις, όταν κάνεις μια βόλτα τσέκαρε 1ον πως βγαίνει από το κουζινακι αν βαριέται η αν γουστάρει,
2ον δες σε χαμόγελο ποια θα σου κάνει το κλικ..

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
Η βολτα που έκανα ήταν στο Efis house σε ένα διπλανό που είδε δύο κορίτσια με σιλικονάτα χειλει και στο Venus τα ονόματα δεν τα συγκράτησα πρώτη φορά πήγα και ήθελα να μάθω για τιμές και λοιπά είχα κάνει και μια πρωινή βόλτα Πέτρου ερημίτη στην σαντρα και σε ένα διπλανό σε κάποια μιρα αλλά δεν μπήκα αξίζει καμία ;
Δυστυχώς βενους σπάνια πάω και εφις λόφο τον αγενέστατο τσατσαδες δεν πάω, πρωινή είναι η Νάταλι 50 άρα με κορμαρα και βγάζει γούστα στο γκοντιβα, τελευταία φορά που πέρασα καλά ήταν με μια ειρήνη στην εριμητη βράδυ πάρα πολύ αδυνατη

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Δυστυχώς βενους σπάνια πάω και εφις λόφο τον αγενέστατο τσατσαδες δεν πάω, πρωινή είναι η Νάταλι 50 άρα με κορμαρα και βγάζει γούστα στο γκοντιβα, τελευταία φορά που πέρασα καλά ήταν με μια ειρήνη στην εριμητη βράδυ πάρα πολύ αδυνατη
Μου έχει ανάψει τα λαμπάκια κάποια σονια από το άλλο site αλλά δεν την έχει στο πρόγραμμα

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Η μπίανκα πετιτ πού λες σε ποίο μαγαζί ήταν γιατί έχω πάρει 2 φορές σε 2 διαφορετικά μαγαζιά η δεύτερη ήταν τραγωδία σκέτη τη πήρα με τζακουζι και δεν είχε νερό. Ήταν πριν χρόνια τώρα μπίανκα Ρουμάνα σκουροδερμνη αλλά όχι μαύρη και μαύρο μαλλί φοβερή γκαυλα..
Η αλήθεια είναι έχω φάει επί kovid τη Ρίτα μέχρι να αρχίσει ο πόλεμος με Ρωσία και με άλλαξε από ροσσικα σε ουκρανικά που δεν τα θυμάμαι καλά ,από εκεί και μετά Ναταλία που άκουσα καλά λόγια από alpachino και τα τελευταία 3 χρόνια είμαι 1-4 φορές το μήνα. Έχω πάει ελάχιστα σε άλλες που δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με τσόντα της Νάταλι και Ρίτας πριν μου το γυρίσει σε πονοκέφαλο γλώσσας...

Υ.Γ. τώρα πάω απευθείας Ναταλία
Πόσο θα θέλει να την πάρεις για όλη τη βάρδια :cheesy:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Η μπίανκα πετιτ πού λες σε ποίο μαγαζί ήταν γιατί έχω πάρει 2 φορές σε 2 διαφορετικά μαγαζιά η δεύτερη ήταν τραγωδία σκέτη τη πήρα με τζακουζι και δεν είχε νερό. Ήταν πριν χρόνια τώρα μπίανκα Ρουμάνα σκουροδερμνη αλλά όχι μαύρη και μαύρο μαλλί φοβερή γκαυλα..
Η αλήθεια είναι έχω φάει επί kovid τη Ρίτα μέχρι να αρχίσει ο πόλεμος με Ρωσία και με άλλαξε από ροσσικα σε ουκρανικά που δεν τα θυμάμαι καλά ,από εκεί και μετά Ναταλία που άκουσα καλά λόγια από alpachino και τα τελευταία 3 χρόνια είμαι 1-4 φορές το μήνα. Έχω πάει ελάχιστα σε άλλες που δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με τσόντα της Νάταλι και Ρίτας πριν μου το γυρίσει σε πονοκέφαλο γλώσσας...

Υ.Γ. τώρα πάω απευθείας Ναταλία
Πόσο θα θέλει να την πάρεις για όλη τη βάρδια :cheesy:
Τέτοια ώρα δύσκολα θα βρεις κενό στην Ναταλία. Πάντως καν της την πρόταση να δούμε τι ζητάει.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311

Diavata$

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Στην Εμπεδοκλεους στο Poison εχει ενα τουμπανακι...
Κολομβίανα
1.55 το πολύ
Με πολύ δυνατό σωματικι!
Στο δωμάτιο δεν είχε κατι ιδιαίτερο αλλα ουτε κάτι αρνητικό...
Βραδινή βάρδια
Ναταλία το όνομα της

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Πέρασμα μόλις από την αλινα σούπερ το κορίτσι άπειρος φιλικό και γυναικάρα ❤️

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Παιδιά δώστε μια περιγραφή της λαρας μόνο με ραντεβού μου είπαν δεν μπόρεσα να την δω

Dion352

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα στην παρέα βραδινή καταδρομή πρώτη στάση ερημίτη στο τελευταίο δίπλα από το eros. Πέρασα με 30 μπαίνω μέσα μετά από λίγο βλέπω την κοπέλα να έρχεται στο δωμάτιο με τσιγάρο και μου λέει περίμενε , μετά μου πετάει τα μαντήλακια και μου λέει άντε τελείωνε . Καταλαβαίνοντας ότι θα φάω φόλα βρήκα μια δικαιολογία ότι κάτι μου έτυχε και την έκανα. Στην συνέχεια ακολούθησε κατάθεση paradise με μια κολομβιανά βικτωρια κάπως έτσι τίμια για τα λεφτά της .Γενικα λίγος κόσμος στην περιοχή και οι γνωστές κοπέλες στα πόστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom