Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
8.164
Πόντοι
1.056
Aπο αμαξια ναι, δεν βρισκεις να παρκαρεις!
Τα αυτοκίνητα είναι αυτών που δουλεύουν εκεί γύρω. Οι πελάτες είναι αυτοί που έχουν κάνει σκασιά ή που τελειώνουν πρωινή βάρδια. Μου έχει πεί και τσα2 και κοπέλες ότι μέχρι πρίν λίγο δεν υπήρχε τίποτα και μετά τις 15:00 γεμίζουν τα δωμάτια.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
5.235
Πόντοι
746
Τα αυτοκίνητα είναι αυτών που δουλεύουν εκεί γύρω. Οι πελάτες είναι αυτοί που έχουν κάνει σκασιά ή που τελειώνουν πρωινή βάρδια. Μου έχει πεί και τσα2 και κοπέλες ότι μέχρι πρίν λίγο δεν υπήρχε τίποτα και μετά τις 15:00 γεμίζουν τα δωμάτια.
Μετα την δουλεια παω συνηθως, τετοια ωρα με λιγο πιο αργα.. δεν εχει πολυ κοσμο στα στουντιο και αρχιζει και αδειαζει η περιοχη απο αμαξια.
Αρκετο κοσμο μονο βραδυ θα δεις.

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
0
Καλημέρα στο νήμα. Κάποιος που πηγαίνει πρωινή βάρδια γνωρίζει αν η Αθηνα ή ελληνίδα με τις βυζαρες δουλεύει και σε ποιο σπιτάκι;

North people fucker

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
226
Πόντοι
21
Μετα την δουλεια παω συνηθως, τετοια ωρα με λιγο πιο αργα.. δεν εχει πολυ κοσμο στα στουντιο και αρχιζει και αδειαζει η περιοχη απο αμαξια.
Αρκετο κοσμο μονο βραδυ θα δεις.
Σε παραδέχομαι ρε μπαγασα.εχεις βρει τη χρυσή τομή

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.676
Πόντοι
746
Πέρασμα σήμερα με το ναταλακι. Πολύ καυλωμένη!!!! Μπράβο της. Μου είπε ότι έχει κουραστει από την πολύ δουλειά και από ότι κατάλαβα διαλέγει πελατες. Είχε πρόγραμμα πριν από εμένα και μετά από εμένα. Βλέπω ότι αυτές που γαμιουντε καλά έχουν πάντα κόσμο και μάλιστα μεγάλα προγράμματα.

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
580
Πόντοι
301
Η Νάταλι είναι όντως σούπερ,αλλά δεν γίνεται αυτή κ 2-3 ακόμα κοπέλες να είναι το τοπ της αγοράς στη θεσσαλονίκη.ας έρθει λίγο νέο αίμα.χρειαζονται νέες κοπέλες κ για το οπτικό φυσικά.αλλα να βγάζουν κ τα γούστα! Μάλλον πολλά ζητάω..

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.368
Πόντοι
496

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.894
Πόντοι
7.095
Δουλεύει στα τρίδυμα Τσουκαλά ως τσα όμως τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει καμιά περίπτωση να δουλέψει και μέσα εμένα δεν είναι του στυλ μου
Κάποτε εμφανιζόταν εδώ στο σαη (@Maximiliano καλησπέρα) ως εκδιδόμενη και όχι ως τσατσά

Έγινε πάλι τσατσά?

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
4.865
Πόντοι
9.617

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
20
Like
780
Πόντοι
311
Πέρασμα σήμερα με το ναταλακι. Πολύ καυλωμένη!!!! Μπράβο της. Μου είπε ότι έχει κουραστει από την πολύ δουλειά και από ότι κατάλαβα διαλέγει πελατες. Είχε πρόγραμμα πριν από εμένα και μετά από εμένα. Βλέπω ότι αυτές που γαμιουντε καλά έχουν πάντα κόσμο και μάλιστα μεγάλα προγράμματα.
Ίσως η καλύτερη κοπέλα αυτή τη στιγμή στη θεσσαλονίκη πάντα κεφάτη πάντα ευγενική και τα γούστα που βγάζει είναι τρελά αλαχριάζεται να έρθει και νέο αίμα

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
8.164
Πόντοι
1.056
Εσύ με πόσα την πήδηξες δεν μας είπες. Αυτή θέλει να μπαίνει με μεγάλα προγράμματα αλλά δεν θέλει θέλει να έχει και κενά γιατί ο χρόνος είναι χρήμα.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
8.164
Πόντοι
1.056
Κάποτε εμφανιζόταν εδώ στο σαη (@Maximiliano καλησπέρα) ως εκδιδόμενη και όχι ως τσατσά

Έγινε πάλι τσατσά?
Αυτή το έπαιζε διπλό ταμπλό το θέμα είναι πόσο μερακλής είσαι για να μπείς να παίξεις μαζί της

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.676
Πόντοι
746
Έχεις δίκιο, μόνο μεγάλα προγράμματα πρέπει να περνάει πλέον. 80 έδωσα.

oddis

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
78
Πόντοι
0
Κανενα μιλφακι ρε παιδιά Βραδυνή υπάρχει; Δεν γίνεται να ειμαστε τοσο πισω

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
15
Like
1.267
Πόντοι
371
Σημερινή πρωϊνή βόλτα στα σπιτάκια. Σχεδόν όλα ανοιχτά, όπως είναι στο πρόγραμμα στα διάφορα παράλληλα sites. Ξεκίνησα από Ρίτα, η οποία δεν είχε πελάτη. Δε θα γίνω αναλυτικός, τα πάντα όλα, κορυφαία επίδοση και συμπεριφορά, κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος συνδυασμός εμφάνισης και παροχών τα τελευταία χρόνια. Φεύγει τέλος του μήνα μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου. Θα σταθώ στο γεγονός ότι λόγω της σημερινής γιορτής (Κωνσταντίνου και Ελένης), η κίνηση στα σπίτια ήταν πεσμένη. Το ίδιο φαινόμενο έχω παρατηρήσει και σε άλλες γιορτές που πέφτουν καθημερινή, π.χ. Τσικνοπέμπτη.
Παλιά καραβάνα όλη την ξέρουμε και έχουμε περάσει μαζί της

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.894
Πόντοι
7.095

Stories