Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.991
Πόντοι
746
Ψάχνω για μια με γυμνασμένα πόδια γάμπες και τετρακέφαλους ακόμη και υπερβολικά πολύ γυμνασμένα να είναι δεν με ενοχλεί καθόλου βοηθήστε
Καλυτερα να πας φιλος σε καποιο γυμναστηριο...

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Ψάχνω για μια με γυμνασμένα πόδια γάμπες και τετρακέφαλους ακόμη και υπερβολικά πολύ γυμνασμένα να είναι δεν με ενοχλεί καθόλου βοηθήστε
Αν πας στο γυμναστήριο θα βρεις πολλές. .

Θάνοςς

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
2.266
Πόντοι
456
Ναι αλλά που θα βρω κάποια να μου προσφέρει τις υπηρεσίες αυτές εγώ ρωτάω για κοπέλα που να μπορώ να …..
Σε ένα στριπ κλαμπ , πλατεία Βαρδαρίου, απέναντι από το άγαλμα δουλεύει μια γυμνασμενη κοπέλα, αλλά μάλλον μόνο για private dance..

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
336
Πόντοι
20
...έχοντας αρκετό καιρό να επισκεφτώ τα κορίτσια και σε συνδυασμό με έντονη όρεξη για σοκολάτα,κατέθεσα προ ολίγου στη Ναόμι στο Red Diamond! Δεύτερη φορά που δοκιμάζω. Κορμάρα στεγνή γυμνασμένη,κωλάρα super,μοσχοβολιστή λεία επιδερμίδα,συμπαθητικό πρόσωπο και μέτριο νερουλό στήθος. Στον αγώνα τίμια,με υπομονή και κραυγούλες. Για όποιον γουστάρει σοκολάτα πιστεύω μια καλή πρόταση. Κάπου αλλου δεν πήγα για να σας πω είχα υπογλυκαιμίες...

xarxon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
16
Like
388
Πόντοι
290
Σημερινή πρωϊνή βόλτα στα σπιτάκια. Σχεδόν όλα ανοιχτά, όπως είναι στο πρόγραμμα στα διάφορα παράλληλα sites. Ξεκίνησα από Ρίτα, η οποία δεν είχε πελάτη. Δε θα γίνω αναλυτικός, τα πάντα όλα, κορυφαία επίδοση και συμπεριφορά, κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος συνδυασμός εμφάνισης και παροχών τα τελευταία χρόνια. Φεύγει τέλος του μήνα μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου. Θα σταθώ στο γεγονός ότι λόγω της σημερινής γιορτής (Κωνσταντίνου και Ελένης), η κίνηση στα σπίτια ήταν πεσμένη. Το ίδιο φαινόμενο έχω παρατηρήσει και σε άλλες γιορτές που πέφτουν καθημερινή, π.χ. Τσικνοπέμπτη.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Σημερινή πρωϊνή βόλτα στα σπιτάκια. Σχεδόν όλα ανοιχτά, όπως είναι στο πρόγραμμα στα διάφορα παράλληλα sites. Ξεκίνησα από Ρίτα, η οποία δεν είχε πελάτη. Δε θα γίνω αναλυτικός, τα πάντα όλα, κορυφαία επίδοση και συμπεριφορά, κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος συνδυασμός εμφάνισης και παροχών τα τελευταία χρόνια. Φεύγει τέλος του μήνα μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου. Θα σταθώ στο γεγονός ότι λόγω της σημερινής γιορτής (Κωνσταντίνου και Ελένης), η κίνηση στα σπίτια ήταν πεσμένη. Το ίδιο φαινόμενο έχω παρατηρήσει και σε άλλες γιορτές που πέφτουν καθημερινή, π.χ. Τσικνοπέμπτη.
Οι χριστιανοί το ρίχνουν στην εκκλησία και μετά για καφέ στις γιορτές

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Πρωι δεν εχει πολυ κοσμο.. ειναι οι δουλειες ειναι πολλα, δεν νομιζω τοσο για μια ονομαστικη γιορτη.
Εγω 9 στις 10 βγαινω μεσημερι, γινεται χαμος στην περιοχη αλλα τα στουντιο σχεδον αδεια.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Πρωι δεν εχει πολυ κοσμο.. ειναι οι δουλειες ειναι πολλα, δεν νομιζω τοσο για μια ονομαστικη γιορτη.
Εγω 9 στις 10 βγαινω μεσημερι, γινεται χαμος στην περιοχη αλλα τα στουντιο σχεδον αδεια.
Λίγο πριν τις 15:00 γίνεται της πουτανας και συνωστισμός.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Aπο αμαξια ναι, δεν βρισκεις να παρκαρεις!
Τα αυτοκίνητα είναι αυτών που δουλεύουν εκεί γύρω. Οι πελάτες είναι αυτοί που έχουν κάνει σκασιά ή που τελειώνουν πρωινή βάρδια. Μου έχει πεί και τσα2 και κοπέλες ότι μέχρι πρίν λίγο δεν υπήρχε τίποτα και μετά τις 15:00 γεμίζουν τα δωμάτια.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Τα αυτοκίνητα είναι αυτών που δουλεύουν εκεί γύρω. Οι πελάτες είναι αυτοί που έχουν κάνει σκασιά ή που τελειώνουν πρωινή βάρδια. Μου έχει πεί και τσα2 και κοπέλες ότι μέχρι πρίν λίγο δεν υπήρχε τίποτα και μετά τις 15:00 γεμίζουν τα δωμάτια.
Μετα την δουλεια παω συνηθως, τετοια ωρα με λιγο πιο αργα.. δεν εχει πολυ κοσμο στα στουντιο και αρχιζει και αδειαζει η περιοχη απο αμαξια.
Αρκετο κοσμο μονο βραδυ θα δεις.

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
191
Πόντοι
0
Καλημέρα στο νήμα. Κάποιος που πηγαίνει πρωινή βάρδια γνωρίζει αν η Αθηνα ή ελληνίδα με τις βυζαρες δουλεύει και σε ποιο σπιτάκι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom