Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.323
Πόντοι
1.346
Με Νινα περασε κανεις;

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Πριν λίγες μέρες έκανα κατέθεσε στην Φρίξου σε αυτό αριστερά που έχει την Άννα για τσα2 μα σε είχε 2 ρουμανακια μια μαυρομαλα κοντουλα με πολύ ωραιο στήθος και την άλλη με τα κοντα μαλλιά και τα τατουάζ ονόματα δεν θυμάμαι πήρα την μαυρομαλα στα 40 με ελεύθερο στοματικό πίπα πολύ καλή χωρίς να βιάζεται προκαταρτικα πολύ λίγο ίσα ίσα στα του σεξ πολύ δυνατή άντεξε και σφυροκόπημα στο μόνο που είπε όχι ήταν τελείωμα στο στήθος πρώτη φορά μου συνεβει κάτι τέτοιο ίσως ξανά προτιμηθεί σε κάποια τσάρκα.

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Πριν 5 μήνες περίπου δεν θυμάμαι είχα περάσει με μια Βουλγαρία στην ερημίτη στα αριστερά από βεγκας 2 σπίτι νομίζω. Ξανθιά με βυζι ίσα ίσα χούφτα ελληνικά δεν ούτε αγγλικά μόνο βουλγαρικά η συνεννόηση γινόταν με νοήματα πολύ δεκτική σε όλα προκαταρκτικά πολύ δυνατά με φιλία χουφτώματα και να λοιπά πίπα πολύ Ωραια και σε διάρκεια στα του σεξ ήταν πολύ στενή πραγμα που μου άρεσε άντεξε το σφυροκόπημα χωρίς να βιάζεται σε τίποτα μετά από τότε δεν την έχω ξαναδει όνομα δεν θυμάμαι

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Πάμε τώρα κάνα 2μηνο πίσω πήγα στα σπιτάκια για βόλτα μιας και δεν είχα βάλει κάτι στο μάτι μου και έψαχνα μπήκα σε πολλά όχι σε όλα όμως καθώς πηγαινα στην Φρίξου διαπίστωσα πως ήταν ανοιχτώ το playboy και πήγα μπας και είχε γυρίσει η Αφροδίτη ουκρανεζα ψηλή με βυζαρες να μην χορταίνεις μπαίνω μέσα με λέει η τσα2 ότι είναι η Αφροδίτη με την Αφροδίτη είχα περάσει πριν φύγει πάνω από 10 φορές σε λίγο χρονικό διάστημα διότι δεν την ήξερα μόλις βγήκε από το κουζινάκι με θυμήθηκε κατευθείαν έδωσα το παράβολο τον 50€ και μπήκα για ελεύθερο στοματικό μπήκα ξεντύθηκα και μετά από λίγο ήρθε η Αφροδίτη καλά Ενταξει δεν μπορώ να περιγράψω το τι έγινε μέσα είναι το στανταρακι μου

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
3 εβδομάδες περίπου πριν πέρασα με μαγια από λες βεγκας η τσατσα με είπε ότι είναι ελληνίδα καλά νταξει με τίποτα η κοπέλα ήταν Αλβανίδα απλά ήξερε άπταιστα ελληνικά μαλλον είχε πολλά χρόνια Ελλάδα. Η μαγια είναι μια κοπελίτσα γύρω στα 22-23 χρόνων εγώ την έκοψα σχετικά ψηλή με καλά βυζια γεμίζει άνετα την χούφτα και τατουάζ άμα θυμάμαι στο σώμα και στον κολο πλήρωσα 50€ για 69 και ελεύθερο προκαταρτικα 0 ξεκίνησε με πίπα όταν γύρισε για 69 με ήρθε λίγο μυρωδιά όποτε το έκοψα στα του σεξ τίποτα σπουδαίο τίποτα βαρετό ένα 5/10 με το ζορι

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Ενταξει δεν θα κρυφτώ πήγα και καρινα ενδιάμεσα για την πιπαρα της και μόνο γνωστή σε όλους δεν νομίζω τίθεται θέμα λεπτομερειών

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Πέρασμα έγινε επίσης στην Αλεξάνδρα στην Φρίξου μια Βουγλαρία που δούλευε σε αυτό που ήταν η Χριστίνα με τις βυζαρες στο πρώτο αριστερά πήγα με έναν φίλο για 3ο δώσαμε από 50€ για ελεύθερο στοματικό με το που ήρθε μέσα άρχισε να παραμιλάει στα ρουμανικά και νευριασμενη κατευθείαν βγήκε φάουλ η κοπέλα συνέχισε έτσι για πολύ ώρα σε κάποιο σημείο που είχε τον πουτσο μου στο στόμα της και τον έβγαζε για να παραμιλήσει νευριάζω και εγώ και την λεω στα αγγλικά η θα σκάσεις η τα λεφτά μας πίσω εκενε πως νευριάζει αλλά σταμάτησε μέχρι να τελειώσουμε και οι 2 μετά πάλι άρχισε να μιλάει μόνη της μεγάλη φόλα η κοπέλα υπηρεσίες τίποτα το σπουδαίο ένα μεγάλο όχι από μένα μόνο και μόνο για την συμπεριφορά

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
Πήγα λοιπόν στην Βανέσα η οποία μου είπε ότι κάνει μόνο 2 πρόγραμματα απλό (πίπα με προφ) κτλ με 50€ και μισάωρο με γυμνό στοματικό στα 150€ (άρα ζητάει 300€ την ώρα) δεν πέρασα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Υπαρχουν και χειροτερα φιλε!
Παω στην Λαρα απο τοτε που ηρθε, πριν 13 χρονια περιπου και ουτε μπουτακι δεν επιασα ακομα..:coffee:
Τιιιιιιιιιιιιιιιιι.???? Ποιανετε και μπουτακια.????

Excuse Me No GIF by Desus & Mero

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Ενταξει δεν θα κρυφτώ πήγα και καρινα ενδιάμεσα για την πιπαρα της και μόνο γνωστή σε όλους δεν νομίζω τίθεται θέμα λεπτομερειών
Φίλε πολύ χρησιμες οι πληροφορίες σου.... Όμως δεν νομίζω να βοηθήσουν κανέναν οι περισσότερες σπό αυτές.
Καλύτερα να ενημερώνεις την περίοδο που επισκέπτεσαι τους χώρους. Με το ρυθμό που αλλάζουν οι περισσότερες - ειδικά στη φρίξου - η ενημέρωση προ 5 μηνών με κάποια από κάπου.... Δεν ξέρω.... Καλοπροαίρετα σχολιάζω)
Ευχαριστούμε πάντως έστω και έτσι, γιατι τον τελευταιο καιρο η πληροφορία χάνεται από την γκρίνια του νήματος....

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Φίλε πολύ χρησιμες οι πληροφορίες σου.... Όμως δεν νομίζω να βοηθήσουν κανέναν οι περισσότερες σπό αυτές.
Καλύτερα να ενημερώνεις την περίοδο που επισκέπτεσαι τους χώρους. Με το ρυθμό που αλλάζουν οι περισσότερες - ειδικά στη φρίξου - η ενημέρωση προ 5 μηνών με κάποια από κάπου.... Δεν ξέρω.... Καλοπροαίρετα σχολιάζω)
Ευχαριστούμε πάντως έστω και έτσι, γιατι τον τελευταιο καιρο η πληροφορία χάνεται από την γκρίνια του νήματος....
Έχεις δικιο αλλά όταν μπαίνω μέσα ρωτάω κάτι και δεν με απαντάει κανείς στην ερώτηση που έκανα δεν θα δίνω έτοιμη τροφή στους ματακιδες πιστεύω καταλαβαίνεις γιατί και εγώ κάνω 50και χλμ για να πάω την βόλτα μου και ακόμα ένα που δεν εγραφα τόσο καιρό άμα δεις σελίδες πίσω το τι γράφουν όλη μερα μέσα στο νήμα κάθε άσχετος που η ορεξη να γράψεις κριτική και εκτός αυτού γεμίζουν σελίδες όποτε και κάποιος που θέλει πραγματικά να αναζητήσει κάποια κριτική για κάποια κοπέλα θα χαθεί

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Επίσης διαβασα πριν 4-5 μέρες νομίζω δεν θυμάμαι καλά επέστρεψε η Αφροδίτη στο πλέιμποϊ ισχύει κάτι τέτοιο;

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Έχεις δικιο αλλά όταν μπαίνω μέσα ρωτάω κάτι και δεν με απαντάει κανείς στην ερώτηση που έκανα δεν θα δίνω έτοιμη τροφή στους ματακιδες πιστεύω καταλαβαίνεις γιατί και εγώ κάνω 50και χλμ για να πάω την βόλτα μου και ακόμα ένα που δεν εγραφα τόσο καιρό άμα δεις σελίδες πίσω το τι γράφουν όλη μερα μέσα στο νήμα κάθε άσχετος που η ορεξη να γράψεις κριτική και εκτός αυτού γεμίζουν σελίδες όποτε και κάποιος που θέλει πραγματικά να αναζητήσει κάποια κριτική για κάποια κοπέλα θα χαθεί
Γράψε και πριν 1 χρόνο που πηγες

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Το 17 ήρθε πρώτη φορά
Ρε Σαντρα δεν βαριέσαι να γραφεις μαλακιες. Αν θες πελάτες πάλι άλλαξε την κασέτα που βάζεις εδώ και χρόνια μέσα στο δωμάτιο όταν μπαίνεις, χάσε καμια 20 κιλά και ίσως σε ξανα γαμησουμε.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Η.....καρινα, που δουλευει, γυρισε.???

:2funny:

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Πήγα λοιπόν στην Βανέσα η οποία μου είπε ότι κάνει μόνο 2 πρόγραμματα απλό (πίπα με προφ) κτλ με 50€ και μισάωρο με γυμνό στοματικό στα 150€ (άρα ζητάει 300€ την ώρα) δεν πέρασα
Αυτη που είναι στο bella dona βραδινή ??

Υ.Γ. πέρασα για πολλοστή φορά με Ναταλία εγγύηση ....

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.188
Πόντοι
206
Έχεις κουράσει ρε φίλε. Αν δεν κάνεις ενημέρωση καλύτερα μην γράφεις καθόλου. Άσε που όλο γκρίνια είσαι, αφού δεν σου αρέσει η φάση με τα μπουρδέλα μην ξαναπας και τέλος. Αν εσύ θες οι πουτάνες να σου κάθονται σαν να είναι γκόμενες σου είσαι το λιγότερο αστείος. Φτάνει να σπαμαρεις συνέχεια, κατάντησες απίστευτα κουραστικός

Η Αφροδίτη που ήταν στην Κωλέττη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom