North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.323
- Πόντοι
- 1.346
Ευχαριστουμε για την απαντηση.μπέλα ντόνα

Ευχαριστουμε για την απαντηση.μπέλα ντόνα
Θα το συγχωνευση ο διαχειριστης.@North people μην το σπαμαρεις ρε φίλε το νήμα...άνοιξε αλλο
Είσαι ωραίος...Θα το συγχωνευση ο διαχειριστης.
Δωσε κι εσυ μια απαντηση να το κλεισω εδω.Είσαι ωραίος...
Οχι. Το πρωην στριπτιτζαδικο ειναι..
Τι λέει η θεία Λούσι μέσα;;Οχι. Το πρωην στριπτιτζαδικο ειναι..
(Θ) ρεντ ναιτς στουντιο.
Δεν ξερω. Παλια η φωτο..εχω καιρο να παω σ αυτο το στουντιο.Τι λέει η θεία Λούσι μέσα;;
Στις τιμές αναφέρομαι σε πολλά σπιτάκια σίλβερ. Έχει πολλά 30ρια που είχε αρχίσει να γίνεται είδος προς εξαφάνιση και κάποα 40αρια. Τα προγάμματα στα περισσότερα ψαλιδίστηκαν 10-20 ευρώ. Όλα τα άλλα γνωστά. Ότι θέλει παρέχει η κάθε κοπέλα. Αν θες πας ή δεν πας. Στη δουλειά μου παρέχω τις υπηρεσίες μου στις τιμές που θεωρώ δίκαιες για μένα και βγαίνω οικονομικά και όχι αυτό που θα φαντασιωνόνταν ως ιδανικό ο πελάτης. Δηλαδή με 1 ευρώ τα πάντα όλα...Εμενα μου είπε μια ότι τα 50 είναι 15 λεπτά...σε silver...άρα μου έδωσε να καταλάβω ότι κατηγοριοποιούν τους πελάτες ανάλογα με το οικονομικό στάτους που βλέπουν να τους προσφερεται...εάν δεν πληρωσεις ,πρώτον σε θεωρούν τσιγκούνη ,κάνουν αγγαρεία,δεν σου το φεροντε καλά(ρατσισμός και απο πουτανες το ακούσαμε και αυτό)και δεύτερον σιγά μην γαμησεις....άμα δεν χώσεις χρήμα δεν....
30-40 όπως ήταν είναι και να ξέρεις πολλές κοπέλες από μόνες τους το πάνε 40 σε σπίτια που είναι κανονικό 30..Για τις τιμές εγώ βλέπω ότι έχουν ανέβει πλέον,αυτό καταλαβαίνω...
Καμία κριτική θα κάνεις για κοπέλα που πέρασες?? Άσε τις φιλοσοφίεςΕμενα μου είπε μια ότι τα 50 είναι 15 λεπτά...σε silver...άρα μου έδωσε να καταλάβω ότι κατηγοριοποιούν τους πελάτες ανάλογα με το οικονομικό στάτους που βλέπουν να τους προσφερεται...εάν δεν πληρωσεις ,πρώτον σε θεωρούν τσιγκούνη ,κάνουν αγγαρεία,δεν σου το φεροντε καλά(ρατσισμός και απο πουτανες το ακούσαμε και αυτό)και δεύτερον σιγά μην γαμησεις....άμα δεν χώσεις χρήμα δεν....
Έχεις κουράσει ρε φίλε. Αν δεν κάνεις ενημέρωση καλύτερα μην γράφεις καθόλου. Άσε που όλο γκρίνια είσαι, αφού δεν σου αρέσει η φάση με τα μπουρδέλα μην ξαναπας και τέλος. Αν εσύ θες οι πουτάνες να σου κάθονται σαν να είναι γκόμενες σου είσαι το λιγότερο αστείος. Φτάνει να σπαμαρεις συνέχεια, κατάντησες απίστευτα κουραστικόςΕμενα μου είπε μια ότι τα 50 είναι 15 λεπτά...σε silver...άρα μου έδωσε να καταλάβω ότι κατηγοριοποιούν τους πελάτες ανάλογα με το οικονομικό στάτους που βλέπουν να τους προσφερεται...εάν δεν πληρωσεις ,πρώτον σε θεωρούν τσιγκούνη ,κάνουν αγγαρεία,δεν σου το φεροντε καλά(ρατσισμός και απο πουτανες το ακούσαμε και αυτό)και δεύτερον σιγά μην γαμησεις....άμα δεν χώσεις χρήμα δεν....
Ακομα περιμενουμε να πατησει το γαμωκουμπι...Έχεις κουράσει ρε φίλε. Αν δεν κάνεις ενημέρωση καλύτερα μην γράφεις καθόλου. Άσε που όλο γκρίνια είσαι, αφού δεν σου αρέσει η φάση με τα μπουρδέλα μην ξαναπας και τέλος. Αν εσύ θες οι πουτάνες να σου κάθονται σαν να είναι γκόμενες σου είσαι το λιγότερο αστείος. Φτάνει να σπαμαρεις συνέχεια, κατάντησες απίστευτα κουραστικός
E , εκεί είχα πηδήξει την ΝαόμιΚουιζ. Ο νικητης κερδιζει σε π.μ σημαντικες πληροφοριες!
Σε πιο στουντιο βρισκεται αυτο το δωματιο;
(Α) Μπελα ντονα
(Β) Μεδουσα
(Γ) Πιμπ
(Δ) Παρανταις
(E) Ρεντ ναιτς
(Ζ) Λας βεγκας
(Η) Ποιζον
(Θ) Βιλα πριβε
(Ι) Βενους
(Κ) Γκοτιβα
![]()
Μας έχει κουράσει, που είναι τα παλιά μέλη που έβλεπες ενημερώσεις από τσάρκες και κριτικές, αυτοί που γράφουν τώρα δεν παλεύονταιΑκομα περιμενουμε να πατησει το γαμωκουμπι...
Αμα δεν μας πεις ποια ειναι ρε αδερφε ....να μυρισουμε τα δαχτυλα μας ;Πήγα 6 η ώρα Bella dona και ήταν μια πολύ εμφανίσιμη κοπέλα καινούρια . Ξεκινάει από 50 την δοκίμασε κανένας να μας πει αν αξίζει η όχι?