Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Εμενα μου είπε μια ότι τα 50 είναι 15 λεπτά...σε silver...άρα μου έδωσε να καταλάβω ότι κατηγοριοποιούν τους πελάτες ανάλογα με το οικονομικό στάτους που βλέπουν να τους προσφερεται...εάν δεν πληρωσεις ,πρώτον σε θεωρούν τσιγκούνη ,κάνουν αγγαρεία,δεν σου το φεροντε καλά(ρατσισμός και απο πουτανες το ακούσαμε και αυτό)και δεύτερον σιγά μην γαμησεις....άμα δεν χώσεις χρήμα δεν....
Στις τιμές αναφέρομαι σε πολλά σπιτάκια σίλβερ. Έχει πολλά 30ρια που είχε αρχίσει να γίνεται είδος προς εξαφάνιση και κάποα 40αρια. Τα προγάμματα στα περισσότερα ψαλιδίστηκαν 10-20 ευρώ. Όλα τα άλλα γνωστά. Ότι θέλει παρέχει η κάθε κοπέλα. Αν θες πας ή δεν πας. Στη δουλειά μου παρέχω τις υπηρεσίες μου στις τιμές που θεωρώ δίκαιες για μένα και βγαίνω οικονομικά και όχι αυτό που θα φαντασιωνόνταν ως ιδανικό ο πελάτης. Δηλαδή με 1 ευρώ τα πάντα όλα...

Υγ. Χωρίς παρεξήγηση, το καταλάβαμε ότι δεν σου αρέσει η περιοχή και οι υπηρεσίες των κοριτσιών με κάθε δυνατο τρόπο περιγραφής.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
Για τις τιμές εγώ βλέπω ότι έχουν ανέβει πλέον,αυτό καταλαβαίνω...
30-40 όπως ήταν είναι και να ξέρεις πολλές κοπέλες από μόνες τους το πάνε 40 σε σπίτια που είναι κανονικό 30..

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
Εμενα μου είπε μια ότι τα 50 είναι 15 λεπτά...σε silver...άρα μου έδωσε να καταλάβω ότι κατηγοριοποιούν τους πελάτες ανάλογα με το οικονομικό στάτους που βλέπουν να τους προσφερεται...εάν δεν πληρωσεις ,πρώτον σε θεωρούν τσιγκούνη ,κάνουν αγγαρεία,δεν σου το φεροντε καλά(ρατσισμός και απο πουτανες το ακούσαμε και αυτό)και δεύτερον σιγά μην γαμησεις....άμα δεν χώσεις χρήμα δεν....
Καμία κριτική θα κάνεις για κοπέλα που πέρασες?? Άσε τις φιλοσοφίες

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Έχεις κουράσει ρε φίλε. Αν δεν κάνεις ενημέρωση καλύτερα μην γράφεις καθόλου. Άσε που όλο γκρίνια είσαι, αφού δεν σου αρέσει η φάση με τα μπουρδέλα μην ξαναπας και τέλος. Αν εσύ θες οι πουτάνες να σου κάθονται σαν να είναι γκόμενες σου είσαι το λιγότερο αστείος. Φτάνει να σπαμαρεις συνέχεια, κατάντησες απίστευτα κουραστικός

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.161
Πόντοι
37.562
Έχεις κουράσει ρε φίλε. Αν δεν κάνεις ενημέρωση καλύτερα μην γράφεις καθόλου. Άσε που όλο γκρίνια είσαι, αφού δεν σου αρέσει η φάση με τα μπουρδέλα μην ξαναπας και τέλος. Αν εσύ θες οι πουτάνες να σου κάθονται σαν να είναι γκόμενες σου είσαι το λιγότερο αστείος. Φτάνει να σπαμαρεις συνέχεια, κατάντησες απίστευτα κουραστικός
Ακομα περιμενουμε να πατησει το γαμωκουμπι...

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Κουιζ. Ο νικητης κερδιζει σε π.μ σημαντικες πληροφοριες!
Σε πιο στουντιο βρισκεται αυτο το δωματιο;
(Α) Μπελα ντονα
(Β) Μεδουσα
(Γ) Πιμπ
(Δ) Παρανταις
(E) Ρεντ ναιτς
(Ζ) Λας βεγκας
(Η) Ποιζον
(Θ) Βιλα πριβε
(Ι) Βενους
(Κ) Γκοτιβα

mpour.jpg
E , εκεί είχα πηδήξει την Ναόμι

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Ακομα περιμενουμε να πατησει το γαμωκουμπι...
Μας έχει κουράσει, που είναι τα παλιά μέλη που έβλεπες ενημερώσεις από τσάρκες και κριτικές, αυτοί που γράφουν τώρα δεν παλεύονται

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Αφροδιτη Φριξου 12 πανω....done.!!
Καλο τζουσι γκομενακι, πεντακαθαρο, γλυκο προσωπακι, εδωσε το κατι παραπανω, αλλα δεν με κερδισε. Αν και οι βυζαρες τις ειναι απο αλλο ευαγγελιο.!!!!!!!!! Μιλαμε για ολοστρογυλες ασπρες φυσικες βυζαρες...θα μπορουσα να κανω υπερβαση και να την παντρευτω μονο για τις βυζαρες τις....
Hungry Watching Tv GIF by Gogglebox Australia

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
62
Πόντοι
0
Πήγα 6 η ώρα Bella dona και ήταν μια πολύ εμφανίσιμη κοπέλα καινούρια . Ξεκινάει από 50 την δοκίμασε κανένας να μας πει αν αξίζει η όχι?

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.932
Πόντοι
2.256
Πήγα 6 η ώρα Bella dona και ήταν μια πολύ εμφανίσιμη κοπέλα καινούρια . Ξεκινάει από 50 την δοκίμασε κανένας να μας πει αν αξίζει η όχι?
Αμα δεν μας πεις ποια ειναι ρε αδερφε ....να μυρισουμε τα δαχτυλα μας ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom