Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.242
Πόντοι
371
Μια απορία,γλυφομούνι σε πουτανα εχει ρίσκο?...γίνεται συχνά κάτι τέτοιο,έχει εμπειρία κάποιος στα σπιτάκια?θα ήθελα να ζητήσω σε καποια
Ζήτα και μετά πες μας εδώ πως ήταν..

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.242
Πόντοι
371
Πέρασα πριν μέρες με την Μαρίνα Ελληνίδα στο ξύλινο το παλιό της Νατάσσας, ακούω κριτικές για να ς σας πω κι εγώ την εμπειρία μου ώστε να δείτε ότι οι απόψεις και το τι δέχεται ο καθενας είναι διαφορετικά απο άτομο σε άτομο
Πες την γνώμη σου χωρίς να περιμένεις να διασταύρωσης αυτά που θα πουν άλλοι,πάντα μα πάντα ο κάθε άνθρωπος περνάει διαφορετικά με την κάθε κοπελα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.242
Πόντοι
371
Καλημέρα η αλήθεια είναι εσύ την έκανες φίρμα…είχα πάει και έφευγα μέχρι που διάβασα σχολεία σου και από τότε έγινε στάνταρακι μου…! Σου χρωστάει από την εξέλιξη της…
Είχα περάσει καταλαθος μαζί της όταν δούλευε ερημίτη ήταν η 3 η 4 μέρα της ,από τότε για πρωί όταν. Θέλω μόνο Ναταλία, είναι απίστευτη είναι πολύ καλή..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα Αλ, σε ποίο την βρίσκουμε τη κοπέλα? Την έχει με φωτό το άλλο Σιτέ? Ευχαριστώ πολύ.
Δεν έχει φώτο και είναι στο γκοντιβα πρωί καταπληκτική γυναίκα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.462
Πόντοι
11.585
Λας βεγκας, στο 1 η Ριτα, στο δίπλα του μια λατίνα, στο τρίτο δεν άνοιξαν.
Τυπε τι κινηση ειχε απο αναμονη η Ριτα, γαμαμε.?? ή μεχρι να μπουμε δωματιο μας εχει φυγει η καυλα....

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.004
Πόντοι
201
Καλημέρα η αλήθεια είναι εσύ την έκανες φίρμα…είχα πάει και έφευγα μέχρι που διάβασα σχολεία σου και από τότε έγινε στάνταρακι μου…! Σου χρωστάει από την εξέλιξη της…
Εγω παλι οτι και να ακουω για τη Ναταλι απο την στιγμη που ειναι 50+ χρονων και σαν hobbit ΔΕΝ με καυλωνει καθολου....πιστευω ειναι για "μερακληδες" που δεν τους νοιαζει η εμφανηση και κοιτανε μονο τις υπηρεσιες....

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
5.003
Πόντοι
746

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
4.772
Πόντοι
9.617

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
5.003
Πόντοι
746
Εγω παλι οτι και να ακουω για τη Ναταλι απο την στιγμη που ειναι 50+ χρονων και σαν hobbit ΔΕΝ με καυλωνει καθολου....πιστευω ειναι για "μερακληδες" που δεν τους νοιαζει η εμφανηση και κοιτανε μονο τις υπηρεσιες....
Πες καλυτερα οτι δεν σου αρεσουν οι ωριμες Γυναικες!
Απο εμφανιση ειναι πολυ καλη για την ηλικια της. Αν εξω κυκλοφορουσαν τετοιες 50αρες, θα βαρουσαν μυγες τα στουντιο.:coffee:

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.612
Πόντοι
746
Τυπε τι κινηση ειχε απο αναμονη η Ριτα, γαμαμε.?? ή μεχρι να μπουμε δωματιο μας εχει φυγει η καυλα....
Η Ρίτα πάντα έτσι είναι, αφού όλοι με πρόγραμμα μπαίνουν και αυτή πάντα κάθεται παραπάνω. Αλλά αξίζει. Ποτέ δεν μου έτυχε να μην έχει όρεξη ή να είναι κουρασμενη, πάντα γκαυλομενη!

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.612
Πόντοι
746
Την Ναταλία αν την δεις με ρούχα ούτε που θα την κοιταξεις αλλά γυμνή .... Έχει σωματαρα. Για την ηλικία της είναι κουκλάρα. Πως διατηρεί τέτοιο σώμα ....δεν μπορώ να καταλάβω.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.004
Πόντοι
201
Πες καλυτερα οτι δεν σου αρεσουν οι ωριμες Γυναικες!
Απο εμφανιση ειναι πολυ καλη για την ηλικια της. Αν εξω κυκλοφορουσαν τετοιες 50αρες, θα βαρουσαν μυγες τα στουντιο.:coffee:
Ναι εχεις δικιο!! Προσωπικα οι ωριμες ΔΕΝ μου αρεσουν καθολου και ειδικα το κοντο μαλλι με χαλαει πολυ....οι ηλικιες που προτιμω ειναι max 42-43 εκτος απο κατι εξαιρεσεις που ειναι πολυ τουμπανα σαν καποιες πορνοσταρ

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
747
Πόντοι
81
Την Ναταλία αν την δεις με ρούχα ούτε που θα την κοιταξεις αλλά γυμνή .... Έχει σωματαρα. Για την ηλικία της είναι κουκλάρα. Πως διατηρεί τέτοιο σώμα ....δεν μπορώ να καταλάβω.
Αυτή την στιγμή η Ναταλία είναι η καλύτερη από όλες και σε υπηρεσίες και σε προσωπικότητα, χαρακτήρα και συμπεριφορά μέσα στο δωμάτιο.

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
1.003
Πόντοι
6.135
Χθες γνώρισα την Ρίτα για πρώτη φορά.

Εντάξει, είναι η καυλωμένη γειτόνισσα, με την οποία μπορείς να γυρίσεις τσόντα...

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
505
Πόντοι
291
να πω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου με την Μαρίνα που πότε εμφανίζεται στην Φρίξου ποτε στο ξύλινο ενώ παλια ήταν στο τελευταίο δεξιά............. δεν σου γεμίζει με τίποτα το ματι αλλά είναι το πιο γεναίο πρόγραμμα αφου ξεκιναει με 30 σε ελεύθερο στοματικό και 40 με τελειωτικό στο στόμα........μπήκα με το 30άρι γιατί δεν της τόχα αλλα η γκόμενα είναι όπως είπαν και καποιοι συναδελφοι μια καλτ Ελληνική τσόντα...........στητό βυζί, ωραία ρώγα και πολύ στενό μουνί, αισθάνεσαι καθε διείσδηση μέχρι που σε τελειώνει η γκόμενα.......... δεν ξερω αν θα ξαναπαω αλλά με αυτά τα χρήματα κατάφερα να περασω υπεροχα@!!!!
Εσείς που πηγατε με την ίδια τι αντιμετωπίσατε

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
4.772
Πόντοι
9.617
να πω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου με την Μαρίνα που πότε εμφανίζεται στην Φρίξου ποτε στο ξύλινο ενώ παλια ήταν στο τελευταίο δεξιά............. δεν σου γεμίζει με τίποτα το ματι αλλά είναι το πιο γεναίο πρόγραμμα αφου ξεκιναει με 30 σε ελεύθερο στοματικό και 40 με τελειωτικό στο στόμα........μπήκα με το 30άρι γιατί δεν της τόχα αλλα η γκόμενα είναι όπως είπαν και καποιοι συναδελφοι μια καλτ Ελληνική τσόντα...........στητό βυζί, ωραία ρώγα και πολύ στενό μουνί, αισθάνεσαι καθε διείσδηση μέχρι που σε τελειώνει η γκόμενα.......... δεν ξερω αν θα ξαναπαω αλλά με αυτά τα χρήματα κατάφερα να περασω υπεροχα@!!!!
Εσείς που πηγατε με την ίδια τι αντιμετωπίσατε
λες για μια ελληνιδα με κοντο κοκκινο μαλλι;

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.242
Πόντοι
371
Κι όμως έχει...στο site του Godiva
Δεν το ήξερα δεν έχω μπει ποτέ στο σαιτ του μαγαζιου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια χαρά γυναίκα ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom