Ζήτα και μετά πες μας εδώ πως ήταν..Μια απορία,γλυφομούνι σε πουτανα εχει ρίσκο?...γίνεται συχνά κάτι τέτοιο,έχει εμπειρία κάποιος στα σπιτάκια?θα ήθελα να ζητήσω σε καποια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
Πες την γνώμη σου χωρίς να περιμένεις να διασταύρωσης αυτά που θα πουν άλλοι,πάντα μα πάντα ο κάθε άνθρωπος περνάει διαφορετικά με την κάθε κοπελαΠέρασα πριν μέρες με την Μαρίνα Ελληνίδα στο ξύλινο το παλιό της Νατάσσας, ακούω κριτικές για να ς σας πω κι εγώ την εμπειρία μου ώστε να δείτε ότι οι απόψεις και το τι δέχεται ο καθενας είναι διαφορετικά απο άτομο σε άτομο
Είχα περάσει καταλαθος μαζί της όταν δούλευε ερημίτη ήταν η 3 η 4 μέρα της ,από τότε για πρωί όταν. Θέλω μόνο Ναταλία, είναι απίστευτη είναι πολύ καλή..Καλημέρα η αλήθεια είναι εσύ την έκανες φίρμα…είχα πάει και έφευγα μέχρι που διάβασα σχολεία σου και από τότε έγινε στάνταρακι μου…! Σου χρωστάει από την εξέλιξη της…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχει φώτο και είναι στο γκοντιβα πρωί καταπληκτική γυναίκαΚαλημέρα Αλ, σε ποίο την βρίσκουμε τη κοπέλα? Την έχει με φωτό το άλλο Σιτέ? Ευχαριστώ πολύ.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.463
- Πόντοι
- 13.755
Κι όμως έχει...στο site του GodivaΔεν έχει φώτο και είναι στο γκοντιβα πρωί καταπληκτική γυναίκα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 387
- Like
- 6.462
- Πόντοι
- 11.585
Και με προσωπο... δεν μασαει το μουνι της η γκομενα.!!!!!!!Κι όμως έχει...στο site του Godiva
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 387
- Like
- 6.462
- Πόντοι
- 11.585
Τυπε τι κινηση ειχε απο αναμονη η Ριτα, γαμαμε.?? ή μεχρι να μπουμε δωματιο μας εχει φυγει η καυλα....Λας βεγκας, στο 1 η Ριτα, στο δίπλα του μια λατίνα, στο τρίτο δεν άνοιξαν.
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 4.772
- Πόντοι
- 9.617
εχει σαιτ το godiva? Ποιο ειναι;Κι όμως έχει...στο site του Godiva
Εγω παλι οτι και να ακουω για τη Ναταλι απο την στιγμη που ειναι 50+ χρονων και σαν hobbit ΔΕΝ με καυλωνει καθολου....πιστευω ειναι για "μερακληδες" που δεν τους νοιαζει η εμφανηση και κοιτανε μονο τις υπηρεσιες....Καλημέρα η αλήθεια είναι εσύ την έκανες φίρμα…είχα πάει και έφευγα μέχρι που διάβασα σχολεία σου και από τότε έγινε στάνταρακι μου…! Σου χρωστάει από την εξέλιξη της…
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 12
- Like
- 5.003
- Πόντοι
- 746
Γραψε στα αγγλικα με μεγαλα γραμματα, στουντιο γκοντιβα. Εχει φωτο απο τα κοριτσια και το προγραμμα.εχει σαιτ το godiva? Ποιο ειναι;
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 4.772
- Πόντοι
- 9.617
bella jenny ειναι παντα μαζι δηλαδη; εχει δοκιμασει κανεις;Γραψε στα αγγλικα με μεγαλα γραμματα, στουντιο γκοντιβα. Εχει φωτο απο τα κοριτσια και το προγραμμα.
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 12
- Like
- 5.003
- Πόντοι
- 746
Δεν γνωριζω φιλε!bella jenny ειναι παντα μαζι δηλαδη; εχει δοκιμασει κανεις;
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 12
- Like
- 5.003
- Πόντοι
- 746
Πες καλυτερα οτι δεν σου αρεσουν οι ωριμες Γυναικες!Εγω παλι οτι και να ακουω για τη Ναταλι απο την στιγμη που ειναι 50+ χρονων και σαν hobbit ΔΕΝ με καυλωνει καθολου....πιστευω ειναι για "μερακληδες" που δεν τους νοιαζει η εμφανηση και κοιτανε μονο τις υπηρεσιες....
Απο εμφανιση ειναι πολυ καλη για την ηλικια της. Αν εξω κυκλοφορουσαν τετοιες 50αρες, θα βαρουσαν μυγες τα στουντιο.

Η Ρίτα πάντα έτσι είναι, αφού όλοι με πρόγραμμα μπαίνουν και αυτή πάντα κάθεται παραπάνω. Αλλά αξίζει. Ποτέ δεν μου έτυχε να μην έχει όρεξη ή να είναι κουρασμενη, πάντα γκαυλομενη!Τυπε τι κινηση ειχε απο αναμονη η Ριτα, γαμαμε.?? ή μεχρι να μπουμε δωματιο μας εχει φυγει η καυλα....
Ναι εχεις δικιο!! Προσωπικα οι ωριμες ΔΕΝ μου αρεσουν καθολου και ειδικα το κοντο μαλλι με χαλαει πολυ....οι ηλικιες που προτιμω ειναι max 42-43 εκτος απο κατι εξαιρεσεις που ειναι πολυ τουμπανα σαν καποιες πορνοσταρΠες καλυτερα οτι δεν σου αρεσουν οι ωριμες Γυναικες!
Απο εμφανιση ειναι πολυ καλη για την ηλικια της. Αν εξω κυκλοφορουσαν τετοιες 50αρες, θα βαρουσαν μυγες τα στουντιο.![]()
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 747
- Πόντοι
- 81
Αυτή την στιγμή η Ναταλία είναι η καλύτερη από όλες και σε υπηρεσίες και σε προσωπικότητα, χαρακτήρα και συμπεριφορά μέσα στο δωμάτιο.Την Ναταλία αν την δεις με ρούχα ούτε που θα την κοιταξεις αλλά γυμνή .... Έχει σωματαρα. Για την ηλικία της είναι κουκλάρα. Πως διατηρεί τέτοιο σώμα ....δεν μπορώ να καταλάβω.
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 505
- Πόντοι
- 291
να πω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου με την Μαρίνα που πότε εμφανίζεται στην Φρίξου ποτε στο ξύλινο ενώ παλια ήταν στο τελευταίο δεξιά............. δεν σου γεμίζει με τίποτα το ματι αλλά είναι το πιο γεναίο πρόγραμμα αφου ξεκιναει με 30 σε ελεύθερο στοματικό και 40 με τελειωτικό στο στόμα........μπήκα με το 30άρι γιατί δεν της τόχα αλλα η γκόμενα είναι όπως είπαν και καποιοι συναδελφοι μια καλτ Ελληνική τσόντα...........στητό βυζί, ωραία ρώγα και πολύ στενό μουνί, αισθάνεσαι καθε διείσδηση μέχρι που σε τελειώνει η γκόμενα.......... δεν ξερω αν θα ξαναπαω αλλά με αυτά τα χρήματα κατάφερα να περασω υπεροχα@!!!!
Εσείς που πηγατε με την ίδια τι αντιμετωπίσατε
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 4.772
- Πόντοι
- 9.617
λες για μια ελληνιδα με κοντο κοκκινο μαλλι;να πω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου με την Μαρίνα που πότε εμφανίζεται στην Φρίξου ποτε στο ξύλινο ενώ παλια ήταν στο τελευταίο δεξιά............. δεν σου γεμίζει με τίποτα το ματι αλλά είναι το πιο γεναίο πρόγραμμα αφου ξεκιναει με 30 σε ελεύθερο στοματικό και 40 με τελειωτικό στο στόμα........μπήκα με το 30άρι γιατί δεν της τόχα αλλα η γκόμενα είναι όπως είπαν και καποιοι συναδελφοι μια καλτ Ελληνική τσόντα...........στητό βυζί, ωραία ρώγα και πολύ στενό μουνί, αισθάνεσαι καθε διείσδηση μέχρι που σε τελειώνει η γκόμενα.......... δεν ξερω αν θα ξαναπαω αλλά με αυτά τα χρήματα κατάφερα να περασω υπεροχα@!!!!
Δεν το ήξερα δεν έχω μπει ποτέ στο σαιτ του μαγαζιουΚι όμως έχει...στο site του Godiva
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια χαρά γυναίκα ειναιΕγω παλι οτι και να ακουω για τη Ναταλι απο την στιγμη που ειναι 50+ χρονων και σαν hobbit ΔΕΝ με καυλωνει καθολου....πιστευω ειναι για "μερακληδες" που δεν τους νοιαζει η εμφανηση και κοιτανε μονο τις υπηρεσιες....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις