Φίλε εγώ χωρίς χαπάκι με 30 και 40 ευρώ του 15λεπτου δεν γαμάω. Το πολύ με μαλακία να τελειώσω...Σιγά μη δοσω 150€ για να γαμησω
Ο παππους μπορεί να τα δίνει γιατί θέλει τον χρόνο του
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.401
- Πόντοι
- 1.346
πλεμπαιος?και εγώ έχω πάρει πρόγραμμα με 150 αλλά δεν είμαι φραγκάτος. Μικροαστός που κάνω τα κουμάντα μου για να βγάλω μια στο τόσο γούστα των 70 και 80 ευρώ.. Καθώς τα 30αρια τα θεωρώ πεταμένα λεφτά.

λουμπενάτοςπλεμπαιος?
![]()
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Έχει πλάκα όταν μας βλέπουν αυτές απ' την εταιρία πληροφορικής κάτω ...
Άσχετο παίδες,η περιοχή πάντως δεν έχει αποκτήσει το ρομαντισμό του Βαρδαρίου ακομα
Άσχετο παίδες,η περιοχή πάντως δεν έχει αποκτήσει το ρομαντισμό του Βαρδαρίου ακομα
Και πόσα να δώσουμε;Ναι σιγά μην δώσουμε οχτακοσια
Η περιοχή έτσι πως πάει η ανοικοδόμηση το βλέπω να το σφυρίζει το ματσάκι... Ρομαντισμό είχε ο βαρδάρης με την λεωφόρο "Σαπφούς". Στενάκια, κωλομπαράκια, στριπτιτζάδικα low budget, -δελα με φωτάκι.. Είχε το "βρώμικο" του...Έχει πλάκα όταν μας βλέπουν αυτές απ' την εταιρία πληροφορικής κάτω ...
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Πάντως το λέσι που ήθελε να γαμησει προχθές και βρωμοκοπουσε τσίπουρο και τούρνα πλακί,αναπολούσε Βαρδάρη...του είπε η τσατσά ότι εδώ είναι ήσυχα και καθαρά αλλά αυτός γλίτσα νοσταλγούσε ο μαγκαςΗ περιοχή έτσι πως πάει η ανοικοδόμηση το βλέπω να το σφυρίζει το ματσάκι... Ρομαντισμό είχε ο βαρδάρης με την λεωφόρο "Σαπφούς". Στενάκια, κωλομπαράκια, στριπτιτζάδικα low budget, -δελα με φωτάκι.. Είχε το "βρώμικο" του...
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Κάτι τέτοιες κομοδίνα ένα διάστημα ,όταν είχα δυνατές καλές τις τίναζα τα μπούτια στον αέρα,γιατί όταν με έβλεπαν έλεγαν ωωωωχ σε σχέση με κάτι πιτσιρίκια και κάτι σκυλομπαροκαφενεδες 1,50 χωρίς λαιμο
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Κι επειδή νοσταλγησα κι εγώ πληροφοριακά να σας πω ότι τα σπίτια στο Βαρδάρη άνοιξαν τα πρώτα το 1978 μετά τους σεισμούς,το επικύρωσαν υγειη στοιχεία της περιοχης
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.224
- Πόντοι
- 206
Επειδή απόψε νοσταλγώ και μ έχει πιάσει γλωσσοδιαροια,μια Ιζαμπέλα που δούλευε μέλισσες Ανδρέα Γεωργίου (φάτσα σκυλίσια για πολύ πουτσοσκαμπιλο,πρόστυχη με ωραίο βυζί) υπάρχει?
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.855
- Πόντοι
- 3.506
Είχες κανένα παχύμετρο να μετρήσεις την οπή;Η Ρίτα συνεχίζει να κάνει πρωκτικό. Το τεσταρα σήμερα. Βέβαια.....μετά το σημερινό δεν ξέρω αν συνεχίσει.....
Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.193
- Πόντοι
- 1.056
Πια Ρίτα λες? Την Ρίτα Σακελλαρίου?Η Ρίτα συνεχίζει να κάνει πρωκτικό. Το τεσταρα σήμερα. Βέβαια.....μετά το σημερινό δεν ξέρω αν συνεχίσει.....
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.678
- Πόντοι
- 7.195
Τη Ριτα ΑμπάτζηΠια Ρίτα λες? Την Ρίτα Σακελλαρίου?
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 805
- Πόντοι
- 376
Ακομη δεν ανοιξε;;;για την ζωη στο pimp ξερουμε τπτ?
Πρωινή βάρδια είναι νομίζω.Ακομη δεν ανοιξε;;;
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.401
- Πόντοι
- 1.346
Στα σφαγεια ποτε ανοιξε το πρωτο στουντιο?Κι επειδή νοσταλγησα κι εγώ πληροφοριακά να σας πω ότι τα σπίτια στο Βαρδάρη άνοιξαν τα πρώτα το 1978 μετά τους σεισμούς,το επικύρωσαν υγειη στοιχεία της περιοχης
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.470
- Πόντοι
- 7.095
Πριν πολλά χρόνια έτσι με κούραζε ο Τζο, που όλοι τον έβρισκαν χαριτωμένο, ;όλα εκείνος τουλάχιστον πρόσφερε.ΦΤΑΝΕΙ.....κουρασες..
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.843
- Πόντοι
- 12.815
Και με το επομενο προφιλ του προσφερε στην αρχη, στην μεση ξαναβαρεθηκε.....Πριν πολλά χρόνια έτσι με κούραζε ο Τζο, που όλοι τον έβρισκαν χαριτωμένο, ;όλα εκείνος τουλάχιστον πρόσφερε.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις