horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.244
- Πόντοι
- 361
Μουναρα με βυζαρες και κολάρα η έλενα αλλά δε θυμάμαι από υπηρεσίες τι λεειΧτες ήταν δίπλα στο μέδουσα πρωινή βάρδια
Μουναρα με βυζαρες και κολάρα η έλενα αλλά δε θυμάμαι από υπηρεσίες τι λεειΧτες ήταν δίπλα στο μέδουσα πρωινή βάρδια
Νταξει δεν βγάζει φωτιές ένα τυπικό γαμησι, χτες τον έφαγε αδιαμαρτύρητα..Μουναρα με βυζαρες και κολάρα η έλενα αλλά δε θυμάμαι από υπηρεσίες τι λεει
Ωρες αγορας...Τι ώρα ανοίγουν τα μπουρδέλα;
Σε εμένα πάντως όσες φορές πήγα στα τρίδυμα με Εβελίνα (θα είναι καμιά 20αριά σύνολο τα τελευταία δέκα χρόνια) δεν μου ζήτησε έξτρα λεφτά για οτιδήποτε , ίσα ίσα που κάποια πράγματα που την είχα πει οτι μου αρέσουν και άλλες τα χρέωναν η Εβελίνα μου τα έκανε δωρεάν.Η εβελινα ηταν...!!! Ζητουσε εξτρα λεφτα μεσα στο δωματιο για ακαποτο γαμησι, το εμαθαν οι νταβαδες και την εδιωξαν.
Εντάξει προσωπικά δεν με απασχολεί τόσο αυτό. Από τη στιγμή που ξεπέρασα ότι στις κουβέρτες που ξαπλώνω είναι πιθανόν να έχουν γαμήσει καμιά 100ρια άτομα χωρίς να έχουν αλλαχτει....και ότι πιθανόν κάποιες από τις κοπέλες με το που τελειώνουν να αλλάζουν δωμάτια χωρίς καν να πλυθούν... Συνειδητοποιημένα πηγαίνω στα -δελαΑν σε ενα μπαρακι εβλεπες συνεχεια πακιστανους και γυφτους θα πηγαινες για ποτο..?? Ακριβως το ιδιο ειναι και στα μπουρδελα οταν καποιες κοπελες περνουν τους πακιστανογυφτους ο καλος ο κοσμος φευγει....
Πχ. Εχω πετυχει βραδυ στην καρινα να ειναι ολο το τσιφλικι των γυφτων..3 δωματια γεματα και 6-7 γυφτους στο σαλονι ολοι περιμεναν για ακαποτο τσιμπουκι και η καρινα εμπενε απο δωματιο σε δωματιο χωρις να κανει μπανιο....
Φυσικα εφυγα παρολο που μου αρεσε εμφανισιακα η κοπελα...
Oύτε σε εμένα ζήτησε ποτέ έξτρα για οποιαδήποτε υπηρεσία πλέον αυτών που κανονίσαμε πριν μπω. Κάποιο εξτραδάκι μπορεί να το έδινε δωρεάν επειδή ήμουν σχετικά τακτικός πελάτης. Κανένα έξτρα όμως δεν αφορούσε ακάποτο γαμήσι. Ούτε οι κοπέλες θέλουν να αρρωστήσουν ούτε να χαλάσουν το όνομα στην πιάτσα. Πόσο μάλλον αν ήδη έχουν δημιουργήσει κάποια σταθερή πελατεία. Είμαι πολύ επιφυλακτικός στο να υιοθετήσω κουτσομπολιά που μεταφέρονται από τις σεξεργάτριες των ιδρυμάτων.Σε εμένα πάντως όσες φορές πήγα στα τρίδυμα με Εβελίνα (θα είναι καμιά 20αριά σύνολο τα τελευταία δέκα χρόνια) δεν μου ζήτησε έξτρα λεφτά για οτιδήποτε , ίσα ίσα που κάποια πράγματα που την είχα πει οτι μου αρέσουν και άλλες τα χρέωναν η Εβελίνα μου τα έκανε δωρεάν.
Είχα την εντύπωση πάντως πως όταν συμβαίνουν τα ακάποτα συνήθως συμβαίνουν γιατί οι πελάτες τα ζητάνε και όχι οι ιερόδουλες. Γιατί εκτός απο την Εβελίνα ούτε κάποια άλλη μου πρότεινε ποτέ ακάποτο.
Τα ακαποτα παντα τα ζητανε οι πελατες το θεμα ειναι αμα τα δεχονται οι κοπελες...ολες καποια στιγμη θα κανουν ακαποτο ειτε με γκομενο ειτε με πελατη που τον ξερουν καλα και τον εμπιστευονται απλα δεν πρεπει να γινει συστημα..........η Εβελινα το ειχε κανει συστημα για εξτρα λεφτα και εφτασε στα αυτια των νταβαδων και εφαγε σουτ!!Σε εμένα πάντως όσες φορές πήγα στα τρίδυμα με Εβελίνα (θα είναι καμιά 20αριά σύνολο τα τελευταία δέκα χρόνια) δεν μου ζήτησε έξτρα λεφτά για οτιδήποτε , ίσα ίσα που κάποια πράγματα που την είχα πει οτι μου αρέσουν και άλλες τα χρέωναν η Εβελίνα μου τα έκανε δωρεάν.
Είχα την εντύπωση πάντως πως όταν συμβαίνουν τα ακάποτα συνήθως συμβαίνουν γιατί οι πελάτες τα ζητάνε και όχι οι ιερόδουλες. Γιατί εκτός απο την Εβελίνα ούτε κάποια άλλη μου πρότεινε ποτέ ακάποτο.
Καλα μην το λες. Αλλες το καναν απο μονες τους για να κρατησουν πελατες.Τα ακαποτα παντα τα ζητανε οι πελατες το θεμα ειναι αμα τα δεχονται οι κοπελες...ολες καποια στιγμη θα κανουν ακαποτο ειτε με γκομενο ειτε με πελατη που τον ξερουν καλα και τον εμπιστευονται απλα δεν πρεπει να γινει συστημα..........η Εβελινα το ειχε κανει συστημα για εξτρα λεφτα και εφτασε στα αυτια των νταβαδων και εφαγε σουτ!!
Ελενα την πρασινοματα λετε ή αλλη Ελενα;Ελενα-Εβελινα δουλευουν βραδυ, καμια φορα κανουν και μια μερα πρωι.. οπως χθες.
Αυτη που συναντησες στο πισω στουντιο στα τριδυμα ειναι η πιο καλτ μορφη τις περιοχης, η Βασω!
οσοι την ξερουν καταλαβαινουν τι λεω..
Για τζοανα θα διαφωνησω, ειναι ομορφη κοπελα!
Που δουλευει αυτη;Οπως το πες! Αμίλητη! Αλλά ωραίο τεμάχιο η μικρή! Πέρασα 3-4 φορές μαζί της, και θα ξαναπεράσω! Για το 40αρι μια χαρά ειναι
Τώρα η μόδα άλλαξε ειδικά αν πας βράδυ Σαββάτου πχ είναι γεμάτο αυτούς τους ηλίθιους τους Βαλκάνιους μέχρι τα ξημερώματα εκεί είναι... κατεβαίνουν από τα κωλοσκοπια και κωλοαλβανια μόνο να γαμησουν και είναι τα α απόλυτα παράσιτα...Άσε που είναι και μεθυσμένοι οι περισσότεροι...Αν σε ενα μπαρακι εβλεπες συνεχεια πακιστανους και γυφτους θα πηγαινες για ποτο..?? Ακριβως το ιδιο ειναι και στα μπουρδελα οταν καποιες κοπελες περνουν τους πακιστανογυφτους ο καλος ο κοσμος φευγει....
Πχ. Εχω πετυχει βραδυ στην καρινα να ειναι ολο το τσιφλικι των γυφτων..3 δωματια γεματα και 6-7 γυφτους στο σαλονι ολοι περιμεναν για ακαποτο τσιμπουκι και η καρινα εμπενε απο δωματιο σε δωματιο χωρις να κανει μπανιο....
Φυσικα εφυγα παρολο που μου αρεσε εμφανισιακα η κοπελα...
εχεις εμπειρια εσυ μαζι της αυτα που λες η στα εχουν αναφερει αλλοι?Τώρα η μόδα άλλαξε ειδικά αν πας βράδυ Σαββάτου πχ είναι γεμάτο αυτούς τους ηλίθιους τους Βαλκάνιους μέχρι τα ξημερώματα εκεί είναι... κατεβαίνουν από τα κωλοσκοπια και κωλοαλβανια μόνο να γαμησουν και είναι τα α απόλυτα παράσιτα...Άσε που είναι και μεθυσμένοι οι περισσότεροι...
ΥΓ για Εβελίνα όσοι λέτε μου έχει πει τύπος ιδίοις ομμασι ότι όχι μόνο κάνουνε χώρις προφυλακτικό αλλά συστηματικά την παίρνει έτσι και από πίσω.. δηλαδή τουλάχιστον απαίσιο μόνο σαν σκέψη
Ποσα παραπανω ζητουσε ξερουμε.??? Οχι για μενα, για εναν φιλο ρωταω.!!!!!!!!Η εβελινα ηταν...!!! Ζητουσε εξτρα λεφτα μεσα στο δωματιο για ακαποτο γαμησι, το εμαθαν οι νταβαδες και την εδιωξαν.
δλδ τοσο χαλια ειναι η κατασταση?Τώρα η μόδα άλλαξε ειδικά αν πας βράδυ Σαββάτου πχ είναι γεμάτο αυτούς τους ηλίθιους τους Βαλκάνιους μέχρι τα ξημερώματα εκεί είναι... κατεβαίνουν από τα κωλοσκοπια και κωλοαλβανια μόνο να γαμησουν και είναι τα α απόλυτα παράσιτα...Άσε που είναι και μεθυσμένοι οι περισσότεροι...
ΥΓ για Εβελίνα όσοι λέτε μου έχει πει τύπος ιδίοις ομμασι ότι όχι μόνο κάνουνε χώρις προφυλακτικό αλλά συστηματικά την παίρνει έτσι και από πίσω.. δηλαδή τουλάχιστον απαίσιο μόνο σαν σκέψη
Συμφωνω απολυτα ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα....!!!η Εβελινα για να κανει αυτα ή εχει πολυ αναγκη τα φραγκα και ρισκαρει ή εχει βαρυ ΣΜΝ και απλα δεν την νοιαζει...υγιονομικη βομβα ειναιΤώρα η μόδα άλλαξε ειδικά αν πας βράδυ Σαββάτου πχ είναι γεμάτο αυτούς τους ηλίθιους τους Βαλκάνιους μέχρι τα ξημερώματα εκεί είναι... κατεβαίνουν από τα κωλοσκοπια και κωλοαλβανια μόνο να γαμησουν και είναι τα α απόλυτα παράσιτα...Άσε που είναι και μεθυσμένοι οι περισσότεροι...
Αλλη λεμε, μια πιτσιρικα απο τα τριδυμα!Ελενα την πρασινοματα λετε ή αλλη Ελενα;
Που μπορουμε να την βρουμε τημ Ελενα;