Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Αυτό που παρακαλάτε να μη σταματήσουν η να μη φύγουν οι 50αρες από τα σπιτάκια με ξεπερνάει,πραγματικά απορώ για την εμφάνιση σας όταν πάτε σε μεγάλοκοπέλες που δεν θα δούλευαν η θα έκαναν 6-7 ραντεβού την εβδομάδα στο Μεταξουργείο και πληρώνεται ένα σκασμός λεφτά.
Ξυπνήστε,εμείς τις δίνουμε αξία,για να είναι σ' αυτή τη δουλειά σημαίνει ότι δεν τη γαμαει ο άντρας της ή τη χώρισε και δεν περνάει η μπογιά της στη χώρα της.
Σταματήστε να παρακαλάτε πουτανες και να είστε μουνοδουλοι!!!
Καταλινα-Ναταλι νήμα επειγοντος, κουράστηκα να διαβάζω κάθε μέρα κυριολεκτικά τα ιδια για τις ιδιες

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Το μήνα γράφει ο Ρουμανολογος. Ε για σκάλες θα πάει η να τυλίγει σάντουιτς σε κανα γυραδικο. Αντε λάντζα σε κανα μπαρ.. Οπως το ωραίο που γράφτηκε ότι η Ανια πήγε για σεζόν σε νησί σαν μόνιμη δουλειά..
Επειδη τυχαίνει να ξερω τι συμβαινει με την Άννια, ειναι σίγουρα σε νησι και δουλεύει με την αδεφφη της, σαν καθαριστρια.. Ο λογος που έφυγε ειναι σοβαρός..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.298
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.298
Πόντοι
3.346
Αυτό που παρακαλάτε να μη σταματήσουν η να μη φύγουν οι 50αρες από τα σπιτάκια με ξεπερνάει,πραγματικά απορώ για την εμφάνιση σας όταν πάτε σε μεγάλοκοπέλες που δεν θα δούλευαν η θα έκαναν 6-7 ραντεβού την εβδομάδα στο Μεταξουργείο και πληρώνεται ένα σκασμός λεφτά.
Ξυπνήστε,εμείς τις δίνουμε αξία,για να είναι σ' αυτή τη δουλειά σημαίνει ότι δεν τη γαμαει ο άντρας της ή τη χώρισε και δεν περνάει η μπογιά της στη χώρα της.
Σταματήστε να παρακαλάτε πουτανες και να είστε μουνοδουλοι!!!

πέστα χρυσόστομε γιατί δεν πρόκειται να πάψει ο Έλληνας να κάνει τον πυρφόρο

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
1
Επισκεψη στα σπιτακια Κυριακη βραδυ και πηγα καρφωτος για Καρινα...περιμενα λιγη ωρα αφου ειχε κοσμο και περασα στο δωματιο...πιστευω δεν χρειαζετε να γραψω κριτικη...

Drimonap

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
102
Πόντοι
0
Πέρασμα εχθές με Καταλίνα και Άννα. Αυτή φορά πήγα πρώτα Καταλίνα για αναλ όπου το ευχαριστήθηκα αλλά είχα όρεξη και πήγα και δίπλα στην Άννα. Δεν μου άρεσε και πολύ αυτή τη φορά. Αν και σκεφτόμουν να τις πάρω παρτουζα αλλά που να συνεννοηθείς με τις τσατσάδες. Γενικά έχω όρεξη για κωλαρακια αυτές τις μέρες, ξέρει κανείς αν γύρισε η Ρίτα;
Φίλε η Ρίτα που ρωτάς είναι αυτή που κάποτε έκανε πιάτσα? ξέρεις?

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
674
Πόντοι
81
Μόλις γύρισα από αυτή. Φοβερή κοπέλα και γουστάρει αυτό που κάνει. Δυστυχώς κάτι έχει ο εγκέφαλός μου και έχουν πέσει οι πιέσεις στα υδραυλικά μου. Σαν να μπαίνει κόφτης και μου έκοβε την όρεξη. Πρέπει οπωσδήποτε να το λύσω γιατί θέλω να ξαναπάω σε κατάσταση τρέλας να την ευχαριστηθώ χωρίς να την λυπηθώ. Είναι αστέρι η κοπέλα. Αν της φερθείς και καλά γουστάρει ακόμη περισσότερο και παίζει και αυτή μαζί σου...
Καλησπερα, σημερα θα κανω επιθεση το βραδυ, μπορεις να μου πεις σε ποιο μαγαζι δουλευει αυτη η Καταλινα? Ευχαριστω.

8s8

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπερα! Η Χριστιναρα η Ρουμανα με τις βυζαρες που δουλευε καποτε στο inside ξερετε που ειναι τωρα;

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
674
Πόντοι
81
Οτι αφορα την Ναταλι να σημειωσω οτι μου αναφερε κατι και για τσατσα λογω ηλικιας., επισης παιδια κανεις δεν την παρακαλαει, απλα αντικειμενικα τουλαχιστον για τα δικα μου τα γουστα γαμαω καλυτερα. Ειλικρινα εχει ερθει μερα που πηγα με 5 κοπελες και με μια τελειωσα μονο. Πεταμενα λεφτα. Εχτες η Ναταλι μου επερνε πιπα στημενη στα 4 και χωρις καν να την ακουμπαω εχυνε και ουρλιαζε. Αυτο δεν το βρισκεις ευκολα ειδικα σε σπιτακια. Στατιστικα ανα 3-4 χρονια περναει και ενα πουλεν απο τα μαγαζια. Το οποιο αφηνει πραγματικα το στιγμα της. Μια απο αυτες ειναι και η Ναταλι. Μια απο αυτες ηταν και η Ειρηνη η Αννα η Χ, η Ψ, η Ζ και πολλες αλλες. Και επισης θα σημειωσω στατιστικα οτι τα πολυ ωραια μουνια δεν ειναι αυτα που γαμιουνται καλα και βγαζουν βρωμικα γουστακια και κανουν και κανενα εξτραδακι. Ειναι ντιβες η οποιες ανοιγουν ποδια και κοιτανε ρολοι λες και κανουν απνοια. Εγω δεν ειμαι του πλαστικου γαμησιου. Οταν παω μπουρδελα δεν κοιταω ομορφια ηλικια κτλ. Εκει παω και βγαζω την ανωμαλια μου. Οποτε κοιταω αυτην που ειναι συμβατη με αυτο που παω να κανω. Αυτα τα ολιγα. θα ενημερωσω και για αυτην την Καταλινα αν μαθω σε ποιο ειναι.

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
165
Πόντοι
0

mechamits

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
6
Like
355
Πόντοι
20
Καλησπερα, σημερα θα κανω επιθεση το βραδυ, μπορεις να μου πεις σε ποιο μαγαζι δουλευει αυτη η Καταλινα? Ευχαριστω.
Να περιμένεις άγρια πράγματα από αυτήν. Να πας με πολλή όρεξη. Θα σου ρίχνει χαστούκια και μπορεί να σε δαγκώνει κιόλας.
Καλά να περάσεις, αδερφέ.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746
Οτι αφορα την Ναταλι να σημειωσω οτι μου αναφερε κατι και για τσατσα λογω ηλικιας., επισης παιδια κανεις δεν την παρακαλαει, απλα αντικειμενικα τουλαχιστον για τα δικα μου τα γουστα γαμαω καλυτερα. Ειλικρινα εχει ερθει μερα που πηγα με 5 κοπελες και με μια τελειωσα μονο. Πεταμενα λεφτα. Εχτες η Ναταλι μου επερνε πιπα στημενη στα 4 και χωρις καν να την ακουμπαω εχυνε και ουρλιαζε. Αυτο δεν το βρισκεις ευκολα ειδικα σε σπιτακια. Στατιστικα ανα 3-4 χρονια περναει και ενα πουλεν απο τα μαγαζια. Το οποιο αφηνει πραγματικα το στιγμα της. Μια απο αυτες ειναι και η Ναταλι. Μια απο αυτες ηταν και η Ειρηνη η Αννα η Χ, η Ψ, η Ζ και πολλες αλλες. Και επισης θα σημειωσω στατιστικα οτι τα πολυ ωραια μουνια δεν ειναι αυτα που γαμιουνται καλα και βγαζουν βρωμικα γουστακια και κανουν και κανενα εξτραδακι. Ειναι ντιβες η οποιες ανοιγουν ποδια και κοιτανε ρολοι λες και κανουν απνοια. Εγω δεν ειμαι του πλαστικου γαμησιου. Οταν παω μπουρδελα δεν κοιταω ομορφια ηλικια κτλ. Εκει παω και βγαζω την ανωμαλια μου. Οποτε κοιταω αυτην που ειναι συμβατη με αυτο που παω να κανω. Αυτα τα ολιγα. θα ενημερωσω και για αυτην την Καταλινα αν μαθω σε ποιο ειναι.
Και εγώ περνάω πολύ καλά με Νάταλι αλλά άρχισε λίγο τις μαλακίες τελευταία. Της έριξα κάνα δυο σφαλιάρες και νευρίασε,μην με χτυπάς και τέτοια. Της έβαλα δάκτυλο στον κωλο και μου λέει μην το ξανακάνεις αυτό. Πριν 2-3 χρόνια δεν είχε πρόβλημα με αυτά. Γενικά τελευταία δείχνει κάπως κουρασμένη και ξενερωμενη.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.854
Πόντοι
3.506
Και εγώ περνάω πολύ καλά με Νάταλι αλλά άρχισε λίγο τις μαλακίες τελευταία. Της έριξα κάνα δυο σφαλιάρες και νευρίασε,μην με χτυπάς και τέτοια. Της έβαλα δάκτυλο στον κωλο και μου λέει μην το ξανακάνεις αυτό. Πριν 2-3 χρόνια δεν είχε πρόβλημα με αυτά. Γενικά τελευταία δείχνει κάπως κουρασμένη και ξενερωμενη.
Πριν 2-3 χρόνια που δούλευε; Εγώ την ξέρω τον τελευταίο χρόνο και έχω κάνει πολύ δυνατά γαμίσια οπότε την θεωρώ απώλεια. Αν βαρεθώ κάποια στιγμή δεν θα ξαναπάω αλλά θα πρέπει να έρθει κάτι επίσης πολύ καλό για να την αντικαταστήσει.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746
Δίπλα από το Λας Βέγκας. Διευθύνσεις δεν θυμάμαι ποτέ. Αν ψάξεις κριτικές θα δεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom