Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.302
- Πόντοι
- 3.346
Καλώς το μου...σύντομα κ εδώ θα φέρω πολυ καλά κορίτσια λιγο υπομονη..το καλό πράγμα αργεί ν γίνει.. κατι ετοιμάζω...
άντε να δούμε...
Καλώς το μου...σύντομα κ εδώ θα φέρω πολυ καλά κορίτσια λιγο υπομονη..το καλό πράγμα αργεί ν γίνει.. κατι ετοιμάζω...
Εγώ και μαζί σου πάντως μια χαρά πέρασα.Καλώς το μου...σύντομα κ εδώ θα φέρω πολυ καλά κορίτσια λιγο υπομονη..το καλό πράγμα αργεί ν γίνει.. κατι ετοιμάζω...
Αγάπη μου χαίρομαι γω προσπάθω να σασ ικανοποιω..Εγώ και μαζί σου πάντως μια χαρά πέρασα.
Την επόμενη φορά θα ασχοληθώ πιο πολλή ώρα με τις βυζάρες σου. Απλά κανόνισε να βάψεις και ένα πρόστυχο χρωματάκι τα νύχια στα ποδαράκια σου...Αγάπη μου χαίρομαι γω προσπάθω να σασ ικανοποιω..
Εντάξει την άλλη βδομάδα θα το τακτοποιήσω..Την επόμενη φορά θα ασχοληθώ πιο πολλή ώρα με τις βυζάρες σου. Απλά κανόνισε να βάψεις και ένα πρόστυχο χρωματάκι τα νύχια στα ποδαράκια σου...
Εμείς θέλουμε να φέρεις καμία θεία σαν την Εμμανουέλα με ψεύτικα βυζια και βλέμμα απαξίωσης. Πολύ μουνι η κυρία. Έβγαινε φουλ γυμνή και δεν μπορούσες να αντισταθείς με τίποτα...Εντάξει την άλλη βδομάδα θα το τακτοποιήσω..
Αυτό ακριβώς…Μόνο Ναταλια έμεινα για πρωίΤι κατάντια είναι αυτή ρε συνάδελφοι; Έριξα μια ματιά στο άλλο σάιτ για το πρωινό πρόγραμμα και δεν έχει τίποτα. Πάλι στης Ναταλίας το στόμα θα τελειώσουμε; Δεν δουλεύει και η Αλεξία από τις ανεξάρτητες...
Not yet!ξέρει κανείς αν γύρισε η Ρίτα;
Yeap!Η καρίνα εργάζεται αυτές τις μέρες;
Πολύ ακούγετε η λιλιανα! Σκέφτομαι από βδομάδα να την τιμήσω!Πήγα εχτές το βράδυ στα μπουρδέλα, σκεφτόμουν καρίνα... κλειστά, άντε λέω πάμε Άννα για πίπα κλειστά και αυτή. Πήγα στης Λάρας μπας και έχει τίποτα καλό, εμφανίστηκε μια ξανθιά αρκετά όμορφη αλλά κάτι με ενοχλούσε πάνω της και δεν πέρασα. Πήγα πάλι Λιλιάνα, όπως έχει πει και ένας φίλος φτάνει πια! Πέρασα σούπερ. 60 ευρώ με 69 και όταν βγήκα παραπατουσα. Αν γαμιεται έτσι σε αυτή την ηλικία με τον κάθε ξεκαρφωτο πως γαμιοταν στα 18 με κάποιον που γουσταρε; Τι γυναίκες βγάζει η Ουκρανία! Πραγματικά από καλύτερα γαμισια
Να ξέρεις φίλε για Λιλιάνα χρειάζεται να έχεις καλή φυσική κατάσταση και να μην τελειώνεις εύκολα. Μια φορά που την πείρα για μια ώρα μια εβδομάδα ήμουν κομμάτια.Πολύ ακούγετε η λιλιανα! Σκέφτομαι από βδομάδα να την τιμήσω!
Αφού πήγα σήμερα και έφαγα άκυρο. Έξω δεν είχε ψυχή δεν είχε αυτοκίνητο και μπαίνω μέσα και μου λέει η τσα2 μπήκε για το τελευταίο πρόγραμμα μέσα, δύο ώρες θα κάνει. Ο Πίτερ Νορθ την έκλεισε; Μπας και ήθελα να φτιάξει ο μάστορας την διαρροή;Μπαλί σε λιγο καιρό η Ναταλια