Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

k8oulou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
330
Πόντοι
20
Η έντονη επιθυμία μου για Σοκολάτα μιας και είχα καιρό να δοκιμάσω με οδήγησε στη... Naomi! Βραδινή βάρδια στο Red-Night πέρασα με το απλό πρόγραμμα που στο συγκεκριμένο στούντιο ξεκινάει από 40€. Το μωρό έχει όμορφο προσωπάκι , μικρό στητό στήθος και... ΚΩΛΑΡΑ! Επίσης φοβερή αψεγάδιαστη γυμνασμένη κορμάρα , λεία πόδια και μοσχοβολιστή. Στον αγώνα δεν έδωσε και ρέστα αλλά ήταν υπομονετική , έβγαζε ηδονικές κραυγούλες και γενικά είναι μια πολύ τίμια επιλογή για κάποιον που έχει καύλες και του αρέσουν οι έγχρωμες! Μόνο η θέα της στα τέσσερα και ο υπέροχος σοκολατένιος κώλος της αρκεί...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Η έντονη επιθυμία μου για Σοκολάτα μιας και είχα καιρό να δοκιμάσω με οδήγησε στη... Naomi! Βραδινή βάρδια στο Red-Night πέρασα με το απλό πρόγραμμα που στο συγκεκριμένο στούντιο ξεκινάει από 40€. Το μωρό έχει όμορφο προσωπάκι , μικρό στητό στήθος και... ΚΩΛΑΡΑ! Επίσης φοβερή αψεγάδιαστη γυμνασμένη κορμάρα , λεία πόδια και μοσχοβολιστή. Στον αγώνα δεν έδωσε και ρέστα αλλά ήταν υπομονετική , έβγαζε ηδονικές κραυγούλες και γενικά είναι μια πολύ τίμια επιλογή για κάποιον που έχει καύλες και του αρέσουν οι έγχρωμες! Μόνο η θέα της στα τέσσερα και ο υπέροχος σοκολατένιος κώλος της αρκεί...
What.!!!!!??? :think:

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
Μάγκες πήγα χτες σε ένα στου Πέτρου ερημίτη ή στο Πέτρου εριμιτη 2α η στο 5 σε ένα επο αυτά τα δυο εκεί που δουλεύει μια ελληνίδα μικρή σε ηλικία. Έχει πάει κανείς να δοκιμάσει εγώ περασα απίστευτα

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Μάγκες πήγα χτες σε ένα στου Πέτρου ερημίτη ή στο Πέτρου εριμιτη 2α η στο 5 σε ένα επο αυτά τα δυο εκεί που δουλεύει μια ελληνίδα μικρή σε ηλικία. Έχει πάει κανείς να δοκιμάσει εγώ περασα απίστευτα
Τι βαρδια? Θυμασαι ονομα? Λεω να παω να λεηλατησω τιποτα σημερα και αυριο.

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
Τι βαρδια? Θυμασαι ονομα? Λεω να παω να λεηλατησω τιποτα σημερα και αυριο.
Πιο πολύ για αυτό έγραψα το μήνυμα μήπως ξέρει κάποιος που έχει πάει υο όνομα γιατί και εγω δεν το θυμάμαι. Η κοπέλα τρομερή φίλε σαν να γαμουσα την κοπέλα μου. Την είχα στα τέσσερα το πήγαινα τέρμα και μου λέει έλα να σε γαμησω εγώ να δεις πως γίνεται ανεβαίνει από πάνω με πιάνει από τον λαιμο και με πνιγεί.

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Πιο πολύ για αυτό έγραψα το μήνυμα μήπως ξέρει κάποιος που έχει πάει υο όνομα γιατί και εγω δεν το θυμάμαι. Η κοπέλα τρομερή φίλε σαν να γαμουσα την κοπέλα μου. Την είχα στα τέσσερα το πήγαινα τέρμα και μου λέει έλα να σε γαμησω εγώ να δεις πως γίνεται ανεβαίνει από πάνω με πιάνει από τον λαιμο και με πνιγεί.
Τι βαρδια?

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
Απόγευμα ήταν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την είχα ξαναπετύχει τα Χριστούγεννα που ήμουν Ελλάδα. Πάσχα που ξαναήρθα δεν ήταν εδώ τώρα μπορεί νε βγάλει το καλοκαίρι έδω

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΟΥΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΑ. ΤΕΚΕΥΤΑΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΙΛΗ ΜΕ ΒΥΖΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑΤΟΥΑΖ. 30 ΕΥΡΩ ΚΟΡΑΣΙΔΑ

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
Αμαβαθμιζετε σιγσ σιγα η πόλη μας....

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
Αμαβαθμιζετε σιγσ σιγα η πόλη μας....
Φίλε και μυστη Πλούταρχε. Αρχιδια αναβαθμίζεται χτες περασα από όλα τα 40αρια και δεν άξιζε καμία. Τα 30 που συνάντησα ήταν αξιοσέβαστα

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
Φίλε και μυστη Πλούταρχε. Αρχιδια αναβαθμίζεται χτες περασα από όλα τα 40αρια και δεν άξιζε καμία. Τα 30 που συνάντησα ήταν αξιοσέβαστα
Οκ...
Εχεξ ομως απο μιλφ και στα καινουρια που ανοιξαν στην Ερημητη

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
Οκ...
Εχεξ ομως απο μιλφ και στα καινουρια που ανοιξαν στην Ερημητη
Δεν μαρεσουν τα μιλφ ρε φίλε . 20 χρόνων είμαι γουστάρω 25 άχρονες. Επίσης το κακό είναι ότι δεν δεν δέχονται χαστούκια στο πρόσωπο. Μόνο μια φορά με ένα call girl ανταλλάξαμε κάτι ωραια μπάτσιδια και γουστάραμε και οι δυο

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
Δεν μαρεσουν τα μιλφ ρε φίλε . 20 χρόνων είμαι γουστάρω 25 άχρονες. Επίσης το κακό είναι ότι δεν δεν δέχονται χαστούκια στο πρόσωπο. Μόνο μια φορά με ένα call girl ανταλλάξαμε κάτι ωραια μπάτσιδια και γουστάραμε και οι δυο
Το κοκκινησες το call girl??

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
Το κοκκινησες το call girl??
Με περνούσε 2-3 χρόνια της ρίχνω μια χαλαρή να δω πως θα Πάει και μου παίζει μοα στα μούτρα ζαλίστηκα ….. πιστεύω καταλαβαίνεις τι έγινε στην συνέχεια

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
να πας στην λαρα τοτε να της δωσεις κανα χαστουκι που της αρεσουν. αλλα οχι προσωπο. στον κωλο.

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
να πας στην λαρα τοτε να της δωσεις κανα χαστουκι που της αρεσουν. αλλα οχι προσωπο. στον κωλο.
Δύσκολα τρελέ μου από ότι είδα αν λέμε τηβ ίδια στο βρες κορίτσια δουλεύει μέχρι τις 8. Εγώ ως γνωστός κοπρίτης βγαίνω από το σπιτι μετά τις 11

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Τετοια γουσταρεις τυπε?
bitch slap slapping GIF

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
62
Πόντοι
0
Παιδιά στο paradise δοκίμασε κανένας την Lauren να μας πει αν αξίζει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom