Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.871
Πόντοι
3.506
H Γαληνη ρε μαγκες γιατι παχυνε τοσο πολυ το κοριτσι?
Τι την κανατε!???:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Αφου εφαγα 3GB δεδομενα στην αναμονη, περασε.... η Ριτα στο δωματιο..... :fuck1: απλα απαιχτη οπως παλια.... με τεντοσε κυριολεκτικα.... Μονο Ριτα ρε μουνια.!!!! :rockon:

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746
Ξέρεις κάνεις αν δουλεύει σήμερα η καρίνα;

skieros

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
37
Like
1.866
Πόντοι
3.187
Καλησπέρα κι από εμένα και καλώς σας βρήκα,

Μιας κι είμαι νέο μέλος και δεν έχω δικαίωμα να φτιάξω νέο thread θα ήθελα τις οδηγίες και τις συμβουλές σας. Είμαι 28 και δεν είχα ποτέ ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή (μπορεί να σοκαριστειτε αλλά οι λόγοι είναι για άλλη φορά) και τώρα θέλω να μπω ενεργά, μιας και από σχέση δεν και από καύλες πολλές. Από τον Ιούνιο και μετά θα είμαι στην Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να μου πείτε πού να πάω για την πρώτη φορά, καθώς και τι πρέπει να κάνω. Οδηγίες προς ναυτιλλομένους, λοιπόν.

Σίγουρα θα γελάτε, όταν διαβάζετε το ποστ, αλλά θα εκτιμούσα ειλικρινείς απαντήσεις.

Καλή συνέχεια.
Πήγαινε στην Ναταλι στο GODIVA. Πρωινη βαρδια. Δωσε κατι παραπανω από απλό πρόγραμμα και πέστηνα οτι εισαι παρθενος. Πολλοι εδω μεσα θα παρακαλαγαν να τους ειχε ξεπαρθενεψει η Ναταλι.
Εναλλακτικά πας σε Ριτα - λας βεγκας - παλι πρωι. Οπως και να χει πες τους οτι εισαι παρθενος κ θα σε περιποιηθουν καλα.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Περασμα με Ερικα στην Πέτρου Εριμητη, δίπλα από το medusa από αριστερά. Ξανθο μωράκι κοντό με καλό κορμακι και πιασίματα εκεί που πρέπει (κωλο - μπούτια). Ωραιο βυζι όσο πρέπει για το κορμί της. Μελάμψη επιδερμιδα. Χαμογελαστή και ευδιαθετη στο σαλόνι και με κλεισημου ματιου στην υποδοχή.
Μέσα καθόλου βιαστικη, ωραια πιπα να την κοιτάει την πουτσα για δευτερόλεπτα και να τον παίζει απαλά μέχρι να ξανα ξεκινήσει. Απαλή και καυλωτικη. Αντέχει βαθιά και δυνατά σε ιεραποστολικό. Στα τέσσερα ωραία κωλαρα.
Ουγγαρέζα λέει.. Αλλα μπορεί κ Ρουμάνα αφού η Εριμητη έχει γίνει η διασπορά της Ρουμανίας...

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Περασμα με Μπιανκα στην Εριμητη. Συμπαθητική κοπέλα με κορμι καλό όχι μοντέλισιο, της συνιθεσμενης κοπέλας δλδη με αναλογίες σε αρμονία με το σωματοτυπο της. Μέχρι εκεί.
Το δέλο βρωμοκοπαει βωθρηλα. Το δωματιο άθλιο όπου στο ντους βλέπεις ξυριστικα από τις κοπέλες και ότι μαλακια μπορείς να φανταστείς. Η δε γκομενα κομοδίνο σε παλιατζιδικο. Απλα υπάρχει. Τπτα το ιδιαίτερο το παρτσακλό ρουμανακι που μας είπε ότι ήταν κ Ρωσίδα. Χαχαχαχα
Μακριά μην σπαταλάτε λεφτα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Δίπλα σ αυτή την Μπιανκα η Σαντρα στο τελευταίο δλδη από Εριμητη από δεξιά, στην μέση αυτή η Μπιανκα, στο απο δεξιά ένα τούμπανο μωρό με κορμαρα. Μόνικα αν θυμάμαι καλά. Σκυλί του πολεμου, θα τιμηθεί, και στο πρώτο η γνωστή και στανταρακι που κ που Ρεβέκκα.

Εγγρ.
7 Μαΐ 2024
Like
9
Πόντοι
0
Πήγαινε στην Ναταλι στο GODIVA. Πρωινη βαρδια. Δωσε κατι παραπανω από απλό πρόγραμμα και πέστηνα οτι εισαι παρθενος. Πολλοι εδω μεσα θα παρακαλαγαν να τους ειχε ξεπαρθενεψει η Ναταλι.
Εναλλακτικά πας σε Ριτα - λας βεγκας - παλι πρωι. Οπως και να χει πες τους οτι εισαι παρθενος κ θα σε περιποιηθουν καλα.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όταν λες πρωινή βάρδια, τι ώρα εννοείς περίπου; 11-12;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
H Γαληνη ρε μαγκες γιατι παχυνε τοσο πολυ το κοριτσι?
Τι την κανατε!???:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Ε τι την κάναμε...την γεμίσαμε χρήμα μια 10ετια τώρα και ό,τι στερήθηκε σαν παιδί τα έφαγε αναδρομικά σαν ενήλικη.
Φυσιολογική εξέλιξη και δε το γράφω κακοπροαίρετα, πάντα την συμπαθούσα αν και την έχω ξεκόψει από χρόνια.
Συνυπολογίζοντας την ηλικία και το σωματότυπο της είναι λογικό να έχει παχύνει

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
528
Πόντοι
86
περιορισμενες οι καλες πρωινές επιλογες ,αυριο λεω να παω ριτα για πολλοστή φορά

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
494
Πόντοι
21
Περασμα με Ερικα στην Πέτρου Εριμητη, δίπλα από το medusa από αριστερά. Ξανθο μωράκι κοντό με καλό κορμακι και πιασίματα εκεί που πρέπει (κωλο - μπούτια). Ωραιο βυζι όσο πρέπει για το κορμί της. Μελάμψη επιδερμιδα. Χαμογελαστή και ευδιαθετη στο σαλόνι και με κλεισημου ματιου στην υποδοχή.
Μέσα καθόλου βιαστικη, ωραια πιπα να την κοιτάει την πουτσα για δευτερόλεπτα και να τον παίζει απαλά μέχρι να ξανα ξεκινήσει. Απαλή και καυλωτικη. Αντέχει βαθιά και δυνατά σε ιεραποστολικό. Στα τέσσερα ωραία κωλαρα.
Ουγγαρέζα λέει.. Αλλα μπορεί κ Ρουμάνα αφού η Εριμητη έχει γίνει η διασπορά της Ρουμανίας...
Πρωινή βαρδια η βραδυνή;

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.567
Πόντοι
496
λοιπόν ερώτηση

ποια κοπέλα στα μπουρδέλα ή σε μαζατζιδικο θεωρείτε οτι ειναι η καλύτερη στο dirty talking (οσες δεν μιλάνε ελληνικα τις αποκλέιουμε ηδη) ψάχνω μια κοπέλα που θα με κάνει να χύσω με αυτα που λέει

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
494
Πόντοι
21
λοιπόν ερώτηση

ποια κοπέλα στα μπουρδέλα ή σε μαζατζιδικο θεωρείτε οτι ειναι η καλύτερη στο dirty talking (οσες δεν μιλάνε ελληνικα τις αποκλέιουμε ηδη) ψάχνω μια κοπέλα που θα με κάνει να χύσω με αυτα που λέει
Η Αφροδίτη απ το παρανταις

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
494
Πόντοι
21
Γάμα με, είμαι μουνάρα; Αυτά τα λέει όταν τη γαμάς;

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.871
Πόντοι
3.506
Η Αφροδίτη απ το παρανταις
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ η συγκεκριμενη δουλευε στο Κρυσταλ και τον επαιρνε κανονικα μεσα στο δωματιο!
Οποιος την προλαβε με 100 εκανε δουλιτσα!

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom