Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Όταν ο άλλος είναι 500 κιλά απεριποίητος, βρωμάει και έχει μια μια τρίχα σαν δάσος. Εννοείτε φίλε μου ότι φταίνε οι λατινες που δεν τον περιποιούνται καλα, γιατί είναι αυτές το πρόβλημα!!! ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ!!!
Και εγώ με αναμπελ σελεστε Μισέλ λουνα και κανα 2 ακόμα μια χαρά περναω είναι και αυτό που είπες

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Μολις ακούσεις για ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ φύγε τρέχοντας με 100000!!! Καλύτερα πέτα τα λεφτά σου στα σκουπίδια..Είδατε τι είπε ο συναγωνιστής διπλή καποτα τον εβαλε να φορέσει και ενα κιλο αντισηπτικό απο πάνω και ο χρόνος που έχεις λέει είναι μονο 10 λεπτά....Η λέξη ΤΡΑΓΩΔΙΑ δεν φτάνει για να χαρακτηρίσεις την κατάσταση που επικρατεί στα studio της ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ
Αντισυπτικο για να κάψει τα μικρόβια στο μουνι της;;;

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ!!!! ΦΟΟΛΛΛΑΑΑΑ ΜΕΓΑΑΑΛΛΗΗΗΗ. φύγε τρέχοντας με 100000!!! Καλύτερα πέτα τα λεφτά σου στα σκουπίδια..
Ξημερώματα και 10.000 χλμ μακριά και χαρίζεις άπειρο γέλιο να ξερεις

anal-lytis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
287
Πόντοι
281
Ρε παιδιά στο άλλο Σιτέ βάλανε μια Βανέσα η οποία γράφει ότι παίζει σε τσόντες έχουμε κάνα link ή άλλο ένα σάπιο marketing τρικ
https://xxxgr.net/*****-tv-al9/alice-alisaki-proti-fora-se-tsonta/

Alice Alisaki, έχει δουλέψει και ως ανεξάρτητη..... τώρα ξέπεσε στα στούντιο.

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
363
Πόντοι
21
Παιδιά πέρα από την πλάκα η Κατάσταση στα studio της Θεσσαλονίκης έφθασε στον ΠΑΤΟ δεν πάει άλλο πιό κάτο!!!! Κατι πρέπει να γίνει να αλλάξει αμέσως η κατάσταση!!!!!!!!!!!!!
Αύριο 31 Μαρτίου και ώρα 11:00 το βράδυ, θα γίνει μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ για να απαιτήσουμε τα δικαιώματα μας για ένα καλύτερο μπουρδελο, για ένα μπουρδελο του λαού ενάντια στα καπιταλιστικα σχέδια των λίγων που θέλουν να τα κάνουν δικά τους, σας περιμένουμε όλοι εκεί!!!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
2 μηνακια καθαρος απ τις μακριααα, μακριααα, μακριααα!!! :rockon: βλεπω ομως φεραν πορνοσταρ :embarrased: ποσο θα ξεκιναει ομως κανα 80αρι το απλο.. :confused:

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.237
Πόντοι
10.555
Αύριο 31 Μαρτίου και ώρα 11:00 το βράδυ, θα γίνει μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ για να απαιτήσουμε τα δικαιώματα μας για ένα καλύτερο μπουρδελο, για ένα μπουρδελο του λαού ενάντια στα καπιταλιστικα σχέδια των λίγων που θέλουν να τα κάνουν δικά τους, σας περιμένουμε όλοι εκεί!!!
το εκει δεν λες ομως

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
Απο τους πρωτους θα ειμαι εκει...

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.515
Πόντοι
1.056
Όταν ο άλλος είναι 500 κιλά απεριποίητος, βρωμάει και έχει μια μια τρίχα σαν δάσος. Εννοείτε φίλε μου ότι φταίνε οι λατινες που δεν τον περιποιούνται καλα, γιατί είναι αυτές το πρόβλημα!!! ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ!!!
Οκ με την καθαριότητα έχουν δίκιο...αλλά με τους χοντρούς ή τριχωτούς είναι λάθος ...άμα είναι να πρέπει να χάσω κιλά και να αποτριχωσω όλο μου το κορμί για να πάω να πληρώσω για να γαμησω ε τότε είμαι μεγάλο θύμα ....αλλά και να δεχτώ τον ρατσισμό αυτόν ας το πούν οι κοπέλες πριν το δωμάτιο πως δεν θέλουν τον πελάτη.......τώρα για τις λατινες που λες ....σίγουρα αυτοί που συναναστρέφονταν στην φαβελα ήταν όλοι τους σαν τα μοντέλα της dolce and cabana ...και σίγουρα αυτοί που τις βάζουν να καταπιουν ή χώνουν στον κωλο τα φακελάκια με την κοκαινη είναι όλοι μοντελισιοι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Οκ με την καθαριότητα έχουν δίκιο...αλλά με τους χοντρούς ή τριχωτούς είναι λάθος ...άμα είναι να πρέπει να χάσω κιλά και να αποτριχωσω όλο μου το κορμί για να πάω να πληρώσω για να γαμησω ε τότε είμαι μεγάλο θύμα ....αλλά και να δεχτώ τον ρατσισμό αυτόν ας το πούν οι κοπέλες πριν το δωμάτιο πως δεν θέλουν τον πελάτη.......τώρα για τις λατινες που λες ....σίγουρα αυτοί που συναναστρέφονταν στην φαβελα ήταν όλοι τους σαν τα μοντέλα της dolce and cabana ...και σίγουρα αυτοί που τις βάζουν να καταπιουν ή χώνουν στον κωλο τα φακελάκια με την κοκαινη είναι όλοι μοντελισιοι
Μαλακία συζήτηση πιάσατε πάλι ,αλλά έχει δύο εκδοχές.
Αν πας απλά για να γαμησεις και να ξεφορτωσεις δεν τίθεται θέμα από την στιγμή που είσαι καθαρός ,απλά ένα μπάνιο σαν άνθρωπος .
Αν όμως πας και θέλεις προγράμματα και τζαναμπετιλικια είσαι υποχρεωμένος να έχεις περάσει καθαριότητα,αποτρίχωση κτλ.
Δεν φτάνει που πάτε και ζητάτε ένα σωρό θέλετε και να πάτε μέσα στην μπιχλα .
Ειδικά εσύ που είσαι γνωστός τρύπιος ,τι να σε κάνει πριν την γλειφοκωλαδα, χωριστρα;

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.515
Πόντοι
1.056
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ STUDIO ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΙ ΒΡΩΜΟΛΑΤΙΝΕΣ!!!!!!!!!!!
Εν τω μεταξύ η πλειοψηφία τους είναι σαν τα γιουφτακια στον δενδροποταμο....ΣΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΛΑΒΕΣ ...ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΑΣ

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
22.322
Πόντοι
8.296
Αν πας απλά για να γαμησεις και να ξεφορτωσεις δεν τίθεται θέμα από την στιγμή που είσαι καθαρός ,απλά ένα μπάνιο σαν άνθρωπος .
Αν όμως πας και θέλεις προγράμματα και τζαναμπετιλικια είσαι υποχρεωμένος να έχεις περάσει καθαριότητα,αποτρίχωση κτλ.
Ειδικά εσύ που είσαι γνωστός τρύπιος ,τι να σε κάνει πριν την γλειφοκωλαδα, χωριστρα;
We Bare Bears Panda GIF by Cartoon Network
Να ανοίξω σακούλα;

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.515
Πόντοι
1.056
Δεν ζητάω γλειφωκολαδα σε σπιτάκι ή studio .... σιχαίνομαι να βαλει η άλλη την γλώσσα της στον κωλο μου όταν υπάρχει πιθανότητα πριν να την είχε στο στόμα σου

Gaulobarber!

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Αυτές τελικά οι κολομβιανες πέρασα τις είδα 3 φορές ,λέω δε μπορεί κάποια θα έχει ένα νορμάλ Κωλο. Στα παρανταιζ 3 διαφορετικές μέρες πέρασα ,όλες με κάτι κώλους τριαξωνικους με φουλ κυτταρίτιδα φουσκωτους σαν μπαλόνια ,και πρόσωπα μετρια απορώ πως καυλώνουν μερικοί....αν καυλώνουν.
Όπως λέει και ο σύντροφός ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ
ΦΟΛΕΣ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Δεν ζητάω γλειφωκολαδα σε σπιτάκι ή studio .... σιχαίνομαι να βαλει η άλλη την γλώσσα της στον κωλο μου όταν υπάρχει πιθανότητα πριν να την είχε στο στόμα σου
Για αυτό μαλλιασε η γλώσσα της Ρίτας .

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
ΠΕΣΤΑ ΑΔΕΡΦΕΕΕ ΜΟΥ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΦΕΡΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ STUDIO ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΤΣΕΧΕΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΠΟΛΟΝΕΖΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΛΟΒΑΚΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΤΙΣ ΛΑΤΙΝΕΣ ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΑΡΕΣ!!!!!
Φτάνει όμως ρε φίλε κουρασες,φτανει

Gaulobarber!

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Φτάνει όμως ρε φίλε κουρασες,φτανει
Φίλε να σ πω κάτι?Μπορεί να κούρασε ο φίλος για σένα αλλά και τα λεφτά δεν βγαίνουν εύκολα τα 40αρια(το λιγότερο )και για κάποιον που μπαίνει και δεν ενημερώνεται από κάποιο φορουμ πάει σαν πρόβατο εκεί και τρώει την φωλα.
Οπότε καλύτερα να "κουράζει" κάποιος παρά να δίνει καποιος το μεροκάματο του που βγαίνει δύσκολα στη σημερινή εποχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom