Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (6 μέλη και 45 επισκέπτες)

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746
Η Καταλίνα σταμάτησε;

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
22.322
Πόντοι
8.296
Σύμφωνα με πληροφορίες από υπηρεσία και κοπέλα οίκου η οποία είναι χρόνια στο άθλημα, υπάρχει ακόμα μια τραβεστί στους οίκους πέραν της γνωστής Καίτης στο Case D’ Amore.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
595
Πόντοι
86
Σύμφωνα με πληροφορίες από υπηρεσία και κοπέλα οίκου η οποία είναι χρόνια στο άθλημα, υπάρχει ακόμα μια τραβεστί στους οίκους πέραν της γνωστής Καίτης στο Case D’ Amore.
Κρατικό μυστικό είναι;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.450
Πόντοι
4.766
Μάλλον τρανσέξουαλ θα εννοείς γιατί τραβεστί σημαίνει άντρες που ντύνονται γυναίκες

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
Συναγωνιστες ξερετε αν δουλευει μετα τις 8 ως συνηθως στο Μινωταυρου 3 αυτη με τα δυνατα Deep Throat?? Βοηθεια σε εναν αθεραπευτο piperman!
Και η Μιρελα στο Medousa(Μετα τις 7 νομιζω) Εχω μερες να διαβασω γι'αυτες. Κανενα αλλο καλο τετοιες ωρες ισως?Καλη πιπα πρωτο ενδιαφερον!
Ευχαριστω

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Από αυτά που καταλαβαίνω και διαβάζω και εδώ και στο νημα για τα μπουρδελα, είναι ότι κάποιοι πραγματικά δεν είστε για το άθλημα αυτο. Αν ειναι δυνατόν ρε παιδια να κάνετε έτσι για τις πουτανες λες και δεν υπάρχουν άλλες.
Φαντάζομαι και στην προσωπική ζωή να είστε μόνιμα στα μπαρ ντιρλα και καψούρα με την κάθε γκομενα που γνωρίζεται η σας παρατάει. Αν βέβαια είχατε ποτέ γκομενα κανονικά.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Δεν έχω ακούσει η διαβάσει τυπά να περνά καλά με λατίνα !! Και συνεχίζουν να έχουν σουξέ !! Τι να πω ρε πούστη
Εδώ και γώ διαφωνώ! Είχα ένα στανταρακι στο sex and the city που το γλυκοπηδουσα! Είναι η πλειοψηφία κομοδίνα πάντως!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Συναγωνιστες ξερετε αν δουλευει μετα τις 8 ως συνηθως στο Μινωταυρου 3 αυτη με τα δυνατα Deep Throat?? Βοηθεια σε εναν αθεραπευτο piperman!
Και η Μιρελα στο Medousa(Μετα τις 7 νομιζω) Εχω μερες να διαβασω γι'αυτες. Κανενα αλλο καλο τετοιες ωρες ισως?Καλη πιπα πρωτο ενδιαφερον!
Ευχαριστω
Μινώταυρου 3 την προηγούμενη βδομάδα ήταν κλειστό τις νύχτες, πέρασα τρεις φορές αν θυμάμαι με τελευταία το Σάββατο

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
βλεπω μαγαζιά κλειστά π.χ σαββατο και κυριακή,έχει πέσει πολυ η κινηση,στο φαιντ γκερλς οι νέες προσθήκες ειναι ελάχιστες,ξέρω γιατί έχει πέσει πολύ η κίνηση αλλά θα μπω σε λεπτομέρειες αργότερα....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.460
Πόντοι
7.095
Δήλωση με αρχιδια

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μινώταυρου 3 την προηγούμενη βδομάδα ήταν κλειστό τις νύχτες, πέρασα τρεις φορές αν θυμάμαι με τελευταία το Σάββατο
Είχα περάσει και εγώ τις προηγούμενες μέρες και ήταν όντως κλειστό, σήμερα όμως βγαίνοντας από την Άννια το είδα ανοικτό, επόμενος στόχος, την πεθύμησα την μικρή. :sunglasses:

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.255
Πόντοι
6.255
Και δεν το λες για να κρατήσεις το ενδιαφέρον για το επόμενο επεισόδιο;
ξέρω γιατί έχει πέσει πολύ η κίνηση αλλά θα μπω σε λεπτομέρειες αργότερα....
Ενδιαφέρομαι να διαβάσω τις λεπτομέρειες, αν και εδώ βλέπω cliffhanger.

Δήλωση με αρχιδια
ή αρχίδια δήλωση

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
Είχα περάσει και εγώ τις προηγούμενες μέρες και ήταν όντως κλειστό, σήμερα όμως βγαίνοντας από την Άννια το είδα ανοικτό, επόμενος στόχος, την πεθύμησα την μικρή. :sunglasses:
Η "μικρη" ειναι η Καρινα με το δυνατο DeepThroat??

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
62
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να επισκεφτώ τζουλιετα αυτές τις μέρες την δοκίμασε κανένας? Σε ποιο στούντιο προτείνεται να πάω?

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
222
Πόντοι
21
Πέρασμα με julieta κολομβιανή.
Εμφανισιακά μουν@ρ@.
Μπηκα στο δωμάτιο και έκανε κανένα 20λεπτο μέχρι να έρθει.(νομίζω ότι δεν είχε άτομο σε άλλο δωμάτιο)
*Στο ιεραποστολικό στινοταν λίγο άβολα για να μην μπαίνω όλος μέσα (αν και είναι λίγο πηγάδι)
*Στα 4 τραβιόταν λίγο μπροστά για να μην μπαίνω όλος μέσα.
Αφού δεν τελείωνα με ρώτησε τι να κάνουμε τώρα.(για να τελειώσω)
*Ανέβηκε από πανό μου όπου έκανε μια καλουτσικη προσπαθεία αλλά τίποτα.Και μου είπε do you have 2 minutes.
Δεν τελείωσα.
Συμπέρασμα: μουν@ρ@ γκόμενα αλλά τα ψιλοεκλαψα τα λεφτά μου.
Ξέρει να γαμ**τε αλλά δεν θέλει

Σκέφτομαι να επισκεφτώ τζουλιετα αυτές τις μέρες την δοκίμασε κανένας? Σε ποιο στούντιο προτείνεται να πάω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom