You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (13 μέλη και 37 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 225864
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 230
- Πόντοι
- 1
εγω καλα περασα παντως
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.472
- Πόντοι
- 2.306
Με λατιν χλωμο.. ειναι σαν να επιασες τα νουμερα του τζοκερεγω καλα περασα παντως
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 7.355
- Πόντοι
- 13.975
Γουσταρω τις καριολες, που ηρθαν στη χωρα του ποτε, για να τα κονομισουν, με ενα βρακι στο κωλο, και απο πανω ....δεν εχουν και το νοικι πραφ.!!!Συναδελφε, γουσταρεις λατιν καργα.![]()

horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.453
- Πόντοι
- 286
Δεν έχω ακούσει η διαβάσει τυπά να περνά καλά με λατίνα !! Και συνεχίζουν να έχουν σουξέ !! Τι να πω ρε πούστηΓουσταρω τις καριολες, που ηρθαν στη χωρα του ποτε, για να τα κονομισουν, με ενα βρακι στο κωλο, και απο πανω ....δεν εχουν και το νοικι πραφ.!!!![]()
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 7.355
- Πόντοι
- 13.975
Υπηρχαν και εξαιρεσεις, Καταλινα, και η Λουνα μιλφ απο παρανταιζ, τα βγαζανε τα λεφτα τους.Δεν έχω ακούσει η διαβάσει τυπά να περνά καλά με λατίνα !! Και συνεχίζουν να έχουν σουξέ !! Τι να πω ρε πούστη
pyrosvestis14
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2021
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ισχύει καταλινα πολύ καλή και στο επικοινωνιακό κομμάτι. Έβγαζε πολύ gfeΥπηρχαν και εξαιρεσεις, Καταλινα, και η Λουνα μιλφ απο παρανταιζ, τα βγαζανε τα λεφτα τους.
PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 37.058
- Πόντοι
- 8.346
Πρέπει να έληξε η τρίμηνη τουριστική βίζαΗ Καταλίνα σταμάτησε;
PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 37.058
- Πόντοι
- 8.346
Σύμφωνα με πληροφορίες από υπηρεσία και κοπέλα οίκου η οποία είναι χρόνια στο άθλημα, υπάρχει ακόμα μια τραβεστί στους οίκους πέραν της γνωστής Καίτης στο Case D’ Amore.
Κρατικό μυστικό είναι;Σύμφωνα με πληροφορίες από υπηρεσία και κοπέλα οίκου η οποία είναι χρόνια στο άθλημα, υπάρχει ακόμα μια τραβεστί στους οίκους πέραν της γνωστής Καίτης στο Case D’ Amore.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 8.818
- Πόντοι
- 4.986
Μάλλον τρανσέξουαλ θα εννοείς γιατί τραβεστί σημαίνει άντρες που ντύνονται γυναίκεςΣύμφωνα με πληροφορίες από υπηρεσία και κοπέλα οίκου η οποία είναι χρόνια στο άθλημα, υπάρχει ακόμα μια τραβεστί στους οίκους πέραν της γνωστής Καίτης στο Case D’ Amore.
Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστες ξερετε αν δουλευει μετα τις 8 ως συνηθως στο Μινωταυρου 3 αυτη με τα δυνατα Deep Throat?? Βοηθεια σε εναν αθεραπευτο piperman!
Και η Μιρελα στο Medousa(Μετα τις 7 νομιζω) Εχω μερες να διαβασω γι'αυτες. Κανενα αλλο καλο τετοιες ωρες ισως?Καλη πιπα πρωτο ενδιαφερον!
Ευχαριστω
Και η Μιρελα στο Medousa(Μετα τις 7 νομιζω) Εχω μερες να διαβασω γι'αυτες. Κανενα αλλο καλο τετοιες ωρες ισως?Καλη πιπα πρωτο ενδιαφερον!
Ευχαριστω
Τελευταία τροποποίηση:
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.956
- Πόντοι
- 1.056
Από αυτά που καταλαβαίνω και διαβάζω και εδώ και στο νημα για τα μπουρδελα, είναι ότι κάποιοι πραγματικά δεν είστε για το άθλημα αυτο. Αν ειναι δυνατόν ρε παιδια να κάνετε έτσι για τις πουτανες λες και δεν υπάρχουν άλλες.
Φαντάζομαι και στην προσωπική ζωή να είστε μόνιμα στα μπαρ ντιρλα και καψούρα με την κάθε γκομενα που γνωρίζεται η σας παρατάει. Αν βέβαια είχατε ποτέ γκομενα κανονικά.
Φαντάζομαι και στην προσωπική ζωή να είστε μόνιμα στα μπαρ ντιρλα και καψούρα με την κάθε γκομενα που γνωρίζεται η σας παρατάει. Αν βέβαια είχατε ποτέ γκομενα κανονικά.
Μπερμπαντακος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.469
- Πόντοι
- 1
Εδώ και γώ διαφωνώ! Είχα ένα στανταρακι στο sex and the city που το γλυκοπηδουσα! Είναι η πλειοψηφία κομοδίνα πάντως!Δεν έχω ακούσει η διαβάσει τυπά να περνά καλά με λατίνα !! Και συνεχίζουν να έχουν σουξέ !! Τι να πω ρε πούστη
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 294
- Like
- 11.008
- Πόντοι
- 16.315
Μινώταυρου 3 την προηγούμενη βδομάδα ήταν κλειστό τις νύχτες, πέρασα τρεις φορές αν θυμάμαι με τελευταία το ΣάββατοΣυναγωνιστες ξερετε αν δουλευει μετα τις 8 ως συνηθως στο Μινωταυρου 3 αυτη με τα δυνατα Deep Throat?? Βοηθεια σε εναν αθεραπευτο piperman!
Ευχαριστω
gagarin
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.332
- Πόντοι
- 12.895
Δήλωση με αρχιδιαΣύμφωνα με πληροφορίες από υπηρεσία και κοπέλα οίκου η οποία είναι χρόνια στο άθλημα, υπάρχει ακόμα μια τραβεστί στους οίκους πέραν της γνωστής Καίτης στο Case D’ Amore.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 522
- Πόντοι
- 4.935
Είχα περάσει και εγώ τις προηγούμενες μέρες και ήταν όντως κλειστό, σήμερα όμως βγαίνοντας από την Άννια το είδα ανοικτό, επόμενος στόχος, την πεθύμησα την μικρή.Μινώταυρου 3 την προηγούμενη βδομάδα ήταν κλειστό τις νύχτες, πέρασα τρεις φορές αν θυμάμαι με τελευταία το Σάββατο
dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 8.255
Και δεν το λες για να κρατήσεις το ενδιαφέρον για το επόμενο επεισόδιο;Σύμφωνα με πληροφορίες από υπηρεσία και κοπέλα οίκου η οποία είναι χρόνια στο άθλημα, υπάρχει ακόμα μια τραβεστί στους οίκους πέραν της γνωστής Καίτης στο Case D’ Amore.
Ενδιαφέρομαι να διαβάσω τις λεπτομέρειες, αν και εδώ βλέπω cliffhanger.ξέρω γιατί έχει πέσει πολύ η κίνηση αλλά θα μπω σε λεπτομέρειες αργότερα....
ή αρχίδια δήλωσηΔήλωση με αρχιδια
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 41