GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.766
- Πόντοι
- 32.165
ειδες ρε μαλακα yakuza που παραπονιεσαι? σε εδωσε πορτα η Λαρα και βρηκες γκομενα.
Με το μαλέα πόσο μικρός να είσαι ρε δικέ μου?τι παππου ρε μαλεαπαιζει να ειμαι μικροτερος απο εσενα.
Θα σου πω αμεσως..Με το μαλέα πόσο μικρός να είσαι ρε δικέ μου?
Ρε ουστ γυμνοσαλιαγκαειδες ρε μαλακα yakuza που παραπονιεσαι? σε εδωσε πορτα η Λαρα και βρηκες γκομενα.
Μινωταυρου λογικά, την είχα πετύχει πριν 10 μέρες περίπουΓνωρίζει κάποιος που δουλευει η καρινα και τι ώρα γιατί στο αλλο σάιτ δεν την έχει
Βραδινή 8 κ μετάΜινωταυρου λογικά, την είχα πετύχει πριν 10 μέρες περίπου
τελικα ποια ειναι;Ποια κοπελα φιλε μου?? Κ οοιο σαιτ εννοείς?
Καλημέρα! Τι ώρα περίπου πηγες φίλε μου αν επιτρέπεις;Περασμα απο Ανια στο free house μετά από πάρα πολύ καιρό. Πιπα για σεμινάριο, cow girl και στήσιμο στα τέσσερα φοβερό. Πεντακάθαρη και γυναικαρα για 40αρα. Vfm όπως πάντα.
Βραδυ 8Καλημέρα! Τι ώρα περίπου πηγες φίλε μου αν επιτρέπεις;
Συναδελφε, γουσταρεις λατιν καργα.Βλεπω πριν μερικες μερες καινουριο μωρο καλουτσικο πιπινακι στις βιλες, ονομα Σαρα, ωραια ποδαρακια με λεπτες γαμπουλες, μουρλια.!!! ....διαβαζω και ενα καλο σχολιο παραπανω, λεω εφυγα για δοκιμη. Κοροβαγκου 5, σημερα χτυπουσε καρτα, μπενω βγενει απο το κουζινακι ενα καλουτσικο πιπινακι με κορμακι λαμπαδα, κολαρακι μικρο σμηλεμενο, λεει ενα ξερο...χολαααα... και αποχωρει... Προβληματιζομαι, αλλα λεω ποσο φολα θα ειναι.
Περασα μεσα στο δωματιο με 69, το μωρο δεν αργησε και μπηκε μεσα αγελαστο... λεω ψωνισαμε απο σβερκο.... οπως και εγινε, η κορασιδα ειναι να την στησεις στον τοιχο και να την πλακωσεις στις σφαλιαρες, βαριεται που ζει... μικροφοβικη, οχι το ενα, οχι το αλλο, μη φιλας, μην γλυφεις, μην μην μην, η βασιλισα του Μην, και ημουν ετοιμος να την στειλω, αλλα λεω δεν θα μου γαμισεις εσυ την ψυχολογια, την εβαλα κατω και την αλλαξα τα φωτα, της καριολας, το μουνακι της μικρο σχημα, αξυριστο ψιλα, και αφου την ταλαιπωρησα, ή νωμιζα οτι την ταλαιπωρησα, στο τελος το περιεργο ειναι οτι εκατσε διπλα μου και δεν την εκανε λουης, Ελληνικα δεν μιλαει, ουτε καποια αλλη γλωσσα, εκτος την μητρικης της, ειχαμε κανα 3λεπτο ρεσιταλ να ....βριζομαστε στις γλωσσες μας, ελεγε αυτη χαζογελουσε, ελεγα και εγω τα δικα μου, την χαιδευα απο εδω την χαιδευτα απο εκει την εβριζα γελουσε, εβριζε και αυτη μαλλον χαζογελουσα και εγω....!!!
1η φορα μου ετυχε αυτο, καλη φαση να ξεδινεις λιγακι...!!!! Να το βαλει στο προγραμμα της να κονομισει , γιατι απο πουτσα δεν βλεπω να τα βγαζει τα λεφτα της.... Μακρια λοιπον απο το μικρο, ειναι φολα, μονο δοκιμη αν θελει καποιος 40αρι, παραπανω λεφτα στον καδο....
Με λατιν χλωμο.. ειναι σαν να επιασες τα νουμερα του τζοκερεγω καλα περασα παντως
Γουσταρω τις καριολες, που ηρθαν στη χωρα του ποτε, για να τα κονομισουν, με ενα βρακι στο κωλο, και απο πανω ....δεν εχουν και το νοικι πραφ.!!!Συναδελφε, γουσταρεις λατιν καργα.![]()
Δεν έχω ακούσει η διαβάσει τυπά να περνά καλά με λατίνα !! Και συνεχίζουν να έχουν σουξέ !! Τι να πω ρε πούστηΓουσταρω τις καριολες, που ηρθαν στη χωρα του ποτε, για να τα κονομισουν, με ενα βρακι στο κωλο, και απο πανω ....δεν εχουν και το νοικι πραφ.!!!![]()
Υπηρχαν και εξαιρεσεις, Καταλινα, και η Λουνα μιλφ απο παρανταιζ, τα βγαζανε τα λεφτα τους.Δεν έχω ακούσει η διαβάσει τυπά να περνά καλά με λατίνα !! Και συνεχίζουν να έχουν σουξέ !! Τι να πω ρε πούστη