greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 496
Ρε παιδια καμία να κάνει γλυφοκωλια τώρα που λείπει η Ρίτα υπάρχει?
Η καρίνα είναι μια ψηλή καστανη από Ουκρανία στο Μινωταυρου 3 και ξεκινάει από 30?Πέρασα πριν λίγες μέρες για άλλη μια φορά με καρίνα. Η κοπέλα είναι άρρωστη με το τσιμπούκι. Τον είχε στο στόμα της 20 λεπτά τέλειος μέσα....και όταν της είπα να κάνουμε σεξ μου λέει.. άσε με λίγο ακόμα, μου αρέσει πολύ.,.
σε ποιο ειναι;Παιδιά Αλινα και μόνο Αλινα!!!! Η κοπέλα είναι σταθερή Αξία!!!!! Τέλειο τσιμπούκι διαστημικό μπορώ να πω!!! Τέλεια σε όλα!! Στον αγώνα πολύ γκαυλομενη!!!!! Όποιος δεν πάει χάνει....
Ο illuzion σου έγραψε πιο πάνω ότι είναι τραβεστί. Ισχύει;Δευτερα απογευμα,στα τριδυμα με την Καιτη...βυζι σιλικονη,τατου πανω απο το μουνι και δυνατο τσιμπουκι.Απο τους ομορφοτερους κωλους!
Πιο πριν κάτι ανέφεραν για τραβεστί, ήσουν ενήμερος;Δευτερα απογευμα,στα τριδυμα με την Καιτη...βυζι σιλικονη,τατου πανω απο το μουνι και δυνατο τσιμπουκι.Απο τους ομορφοτερους κωλους!
εχει βραχνη φωνη,ειναι αληθεια.Μουνι εχει,αν ειναι αληθινο ή ψευτικο δεν το γνωριζω.Στα σιγουρα ομως κανει δυνατη πιπαΠιο πριν κάτι ανέφεραν για τραβεστί, ήσουν ενήμερος;
Κάνε φάση Ισίδωρε να πήρες και πρόγραμμα γλυφομούνιεχει βραχνη φωνη,ειναι αληθεια.Μουνι εχει,αν ειναι αληθινο ή ψευτικο δεν το γνωριζω.Στα σιγουρα ομως κανει δυνατη πιπα
ΕΤοιμος ημουν αλλα εχει πολυ διογκωμενη κλειτοριδα...Κάνε φάση Ισίδωρε να πήρες και πρόγραμμα γλυφομούνι![]()
Ουρήθρα σίγουρα ,για κλειτορίδα δεν ξέρω !ΕΤοιμος ημουν αλλα εχει πολυ διογκωμενη κλειτοριδα...
Πλακα κανω,δεν κανω γλειφομουνια με επαγγελματιες
δεν μου αρεσουν οι οικοιοτητες,ειμαι ψυχροςΟυρήθρα σίγουρα ,για κλειτορίδα δεν ξέρω !
Πάλι καλά δεν σε χαιρέτησε με κανένα γλωσσοφιλο
Βραδυνή είναι;Πέρασα πριν λίγες μέρες για άλλη μια φορά με καρίνα. Η κοπέλα είναι άρρωστη με το τσιμπούκι. Τον είχε στο στόμα της 20 λεπτά τέλειος μέσα....και όταν της είπα να κάνουμε σεξ μου λέει.. άσε με λίγο ακόμα, μου αρέσει πολύ.,.
ΜινοτΚαλησπέρα σε όλους χθεσινό βραδινή ενημέρωση
Περάσμα κατά της 21:30 περασα από το life είχε μια μαρια καμία 50αρια έτη η τσατσά νεότερη ήταν..
Πήγα βένους στο μπροστα μια Ισπανίδα λέει αλλά δεν δεν στο πίσω 2 κοπέλες μια τελείως γυμνή και μια με πιασίματα,εάν η γυμνή φορούσε εσώρουχα θα έμπαινα είναι βίτσιο θέλω εσώρουχα..
Στο άλλο τι ξύλινο που ήταν η θεϊκή Νατάσα ήταν 2 η μια με γυαλιά θα περάσω κάποια στιγμή γιατί ήταν σαν δασκάλα λυκείου καμία 45+και γυαλιά γκαυλα ήταν και Άλκη μια κοπέλα ψιλό αδιάφορη.
Απέναντι ερημίτη στο δεξιό μια μαρια από Αλβανία όχι πιτσιρικά,στο μεσαίο η κλασική μιρελα πάντα γοητευτική, λίγο αριστερά από την μιρελα ένα όμορφο κορεσοδιο αλλά δεν έκανε κλικ και στο καινούργιο αριστερά μιαναπο Ουγγαρία ωραίο πρόσωπο θα περάσω και με αυτήν,εχθές έφυγα με νευριάσαν και η γύφτο που υπάρχουν εκεί θες ρολόι θες κολόνια θες το θες το άλλο αι σιχτιρ
Μινωταυρου 3 πήγες ποια ήταν?Καλησπέρα σε όλους χθεσινό βραδινή ενημέρωση
Περάσμα κατά της 21:30 περασα από το life είχε μια μαρια καμία 50αρια έτη η τσατσά νεότερη ήταν..
Πήγα βένους στο μπροστα μια Ισπανίδα λέει αλλά δεν δεν στο πίσω 2 κοπέλες μια τελείως γυμνή και μια με πιασίματα,εάν η γυμνή φορούσε εσώρουχα θα έμπαινα είναι βίτσιο θέλω εσώρουχα..
Στο άλλο τι ξύλινο που ήταν η θεϊκή Νατάσα ήταν 2 η μια με γυαλιά θα περάσω κάποια στιγμή γιατί ήταν σαν δασκάλα λυκείου καμία 45+και γυαλιά γκαυλα ήταν και Άλκη μια κοπέλα ψιλό αδιάφορη.
Απέναντι ερημίτη στο δεξιό μια μαρια από Αλβανία όχι πιτσιρικά,στο μεσαίο η κλασική μιρελα πάντα γοητευτική, λίγο αριστερά από την μιρελα ένα όμορφο κορεσοδιο αλλά δεν έκανε κλικ και στο καινούργιο αριστερά μιαναπο Ουγγαρία ωραίο πρόσωπο θα περάσω και με αυτήν,εχθές έφυγα με νευριάσαν και η γύφτο που υπάρχουν εκεί θες ρολόι θες κολόνια θες το θες το άλλο αι σιχτιρ
Στο απλο τα κανει αυτα συναδελφε; η θα με πει περασε ο χρονος δεν μπορω αλλο να τον κρατησω στο στομα..Πέρασα πριν λίγες μέρες για άλλη μια φορά με καρίνα. Η κοπέλα είναι άρρωστη με το τσιμπούκι. Τον είχε στο στόμα της 20 λεπτά τέλειος μέσα....και όταν της είπα να κάνουμε σεξ μου λέει.. άσε με λίγο ακόμα, μου αρέσει πολύ.,.
Ναι φίλε αλά θα πάρεις το πρόγραμμα στα 40 να στον εξαφανισει.Η καρίνα είναι μια ψηλή καστανη από Ουκρανία στο Μινωταυρου 3 και ξεκινάει από 30?