PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 35.497
- Πόντοι
- 8.346
Αναλαμβάνει και η ίδια ειδικές επιχειρήσεις γυαλίσματος κωλοτρυπίδαςΘέλω να κάνω ειδική επιχείριση διάνειξησ στην κωλοτρυπίδα της.

Αναλαμβάνει και η ίδια ειδικές επιχειρήσεις γυαλίσματος κωλοτρυπίδαςΘέλω να κάνω ειδική επιχείριση διάνειξησ στην κωλοτρυπίδα της.

Διπλα ειναι τα μαγαζια..μπορει να μπερδευτηκε η κοπελα και να μπηκε στο αλλο.Μάλλον έκανα λάθος στο μαγαζί, έχεις δίκιο για belarus.
Πρόσεχε μην κάνει αυτή στην δική σου .Θέλω να κάνω ειδική επιχείριση διάνειξησ στην κωλοτρυπίδα της.
Κανει γλυφωκολαδα?Πρόσεχε μην κάνει αυτή στην δική σου .
Εδώ για αυτό την περιμένουν πώς και πώς όχι για να ανοίξουν την δική της.

Συνήθως τα τζακούζι είναι είτε μισή ώρα είτε μια ώρα απο οτι ξέρω.Το πρόγραμμα με το τζακούζι όντως κρατάει μιάμιση ώρα; Γιατί ακόμα και αν η κοπέλα είχε μπει πριν ένα λεπτό, αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσει σε τρεις ώρες τα 2 τζακουζια, μόνο αν το κάθε τζακούζι κρατάει μιάμιση ώρα.
Η καρίνα είναι μια ψηλή καστανη από Ουκρανία στο Μινωταυρου 3 και ξεκινάει από 30?Πέρασα πριν λίγες μέρες για άλλη μια φορά με καρίνα. Η κοπέλα είναι άρρωστη με το τσιμπούκι. Τον είχε στο στόμα της 20 λεπτά τέλειος μέσα....και όταν της είπα να κάνουμε σεξ μου λέει.. άσε με λίγο ακόμα, μου αρέσει πολύ.,.
σε ποιο ειναι;Παιδιά Αλινα και μόνο Αλινα!!!! Η κοπέλα είναι σταθερή Αξία!!!!! Τέλειο τσιμπούκι διαστημικό μπορώ να πω!!! Τέλεια σε όλα!! Στον αγώνα πολύ γκαυλομενη!!!!! Όποιος δεν πάει χάνει....
Ο illuzion σου έγραψε πιο πάνω ότι είναι τραβεστί. Ισχύει;Δευτερα απογευμα,στα τριδυμα με την Καιτη...βυζι σιλικονη,τατου πανω απο το μουνι και δυνατο τσιμπουκι.Απο τους ομορφοτερους κωλους!
Πιο πριν κάτι ανέφεραν για τραβεστί, ήσουν ενήμερος;Δευτερα απογευμα,στα τριδυμα με την Καιτη...βυζι σιλικονη,τατου πανω απο το μουνι και δυνατο τσιμπουκι.Απο τους ομορφοτερους κωλους!
εχει βραχνη φωνη,ειναι αληθεια.Μουνι εχει,αν ειναι αληθινο ή ψευτικο δεν το γνωριζω.Στα σιγουρα ομως κανει δυνατη πιπαΠιο πριν κάτι ανέφεραν για τραβεστί, ήσουν ενήμερος;
Κάνε φάση Ισίδωρε να πήρες και πρόγραμμα γλυφομούνιεχει βραχνη φωνη,ειναι αληθεια.Μουνι εχει,αν ειναι αληθινο ή ψευτικο δεν το γνωριζω.Στα σιγουρα ομως κανει δυνατη πιπα
ΕΤοιμος ημουν αλλα εχει πολυ διογκωμενη κλειτοριδα...Κάνε φάση Ισίδωρε να πήρες και πρόγραμμα γλυφομούνι![]()
Ουρήθρα σίγουρα ,για κλειτορίδα δεν ξέρω !ΕΤοιμος ημουν αλλα εχει πολυ διογκωμενη κλειτοριδα...
Πλακα κανω,δεν κανω γλειφομουνια με επαγγελματιες
δεν μου αρεσουν οι οικοιοτητες,ειμαι ψυχροςΟυρήθρα σίγουρα ,για κλειτορίδα δεν ξέρω !
Πάλι καλά δεν σε χαιρέτησε με κανένα γλωσσοφιλο
Βραδυνή είναι;Πέρασα πριν λίγες μέρες για άλλη μια φορά με καρίνα. Η κοπέλα είναι άρρωστη με το τσιμπούκι. Τον είχε στο στόμα της 20 λεπτά τέλειος μέσα....και όταν της είπα να κάνουμε σεξ μου λέει.. άσε με λίγο ακόμα, μου αρέσει πολύ.,.