Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.835
- Πόντοι
- 12.815
Ενα πουλακι μου ειπε οτι μια Τζουλιετ,Λατινα ειναι μουναρα και κανει παπαδες μεσα.![]()
Ενα πουλακι μου ειπε οτι μια Τζουλιετ,Λατινα ειναι μουναρα και κανει παπαδες μεσα.![]()
κατατοπιστικος...πες τπτ ακομα ρε μαν
Δες σελ 4033κατατοπιστικος...πες τπτ ακομα ρε μαν
Σοβαρά ....είναι δυνατόν να στείλω τζάμπα χωρίς λόγο ανθρώπους κάπου έτσι για πλάκα ..Σοβαρά η πλάκα κανεις?
Κοιτα να ξεμπερδευεται γρηγορα γιατι εχω να παω να παρω το νοικι απο την Τζουλιετα την Κυριακη,Τονίζω ξανά ότι δεν είναι πλάκα κ ότι όντως Κυριακή πέντε ηωρα απόγευμα στις 4 Φεβρουαρίου στο red light θα κοπεί η πίτα κ τρεις νικητές από το ***** θα κερδίσουν free fuck και ένας πρόγραμμα μιας ώρας βάσει κληρώσης επί τόπου
Ασφαλώς κ όλοι ανώνυμα χωρίς να είμαι υποχρεωμένοι να πουν ποιος είναι ,ποιο μέλος κλπ
Ας μαζευτούμε μια φορά διότι οι Αθηναίοι μπορούν κ μαζεύονται κ εμείς μια ζωή εδώ στο βορά σκορποχωρι είμαστε δυστυχώς .....
Δυνατό κίνημα μπουρδελιαρηδων με μαζώξεις σημαίνει δυνατή φωνή καλύτερες υπηρεσίες κ σεβασμός στα θέλω μας
Αυτα
Σας περιμένουμε
ΧΑ ΧΑΚοιτα να ξεμπερδευεται γρηγορα γιατι εχω να παω να παρω το νοικι απο την Τζουλιετα την Κυριακη,μην τυχον την εχουν να δουλευει στο ρεντ λαιτ....και μου την σκαπουλαρει.
Αν εχετε γκεστ σταρ ντιουαρς και μπαρμπαρα ερχομαι με τα χιλια δεν χανετε αυτοΧΑ ΧΑ
Είπαν τα κορίτσια να μαζευτούμε πολλοί διότι αλλιώς θα απογοητευτουνε
Παναγιά μου τώρα είδα την τζουλιετ στις φωτός κ πραγματικός δυναμίτης εμφανησιακα....
λες να γνωριζονται απο κοντα;Αν εχετε γκεστ σταρ ντιουαρς και μπαρμπαρα ερχομαι με τα χιλια δεν χανετε αυτο![]()
ωωωχχχ ωωωχχχΑν εχετε γκεστ σταρ ντιουαρς και μπαρμπαρα ερχομαι με τα χιλια δεν χανετε αυτο![]()
Νομίζω αυτοί μαλώνουν όλο;za xaΑν εχετε γκεστ σταρ ντιουαρς και μπαρμπαρα ερχομαι με τα χιλια δεν χανετε αυτο![]()
Ετσι πιστευω.. εξω αγαπημενοι και ερχονται εδω και μας ζαλιζουν τα @@λες να γνωριζονται απο κοντα;