Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
165
Πόντοι
0
H Φρίντα που δουλεύει αυτή την περίοδο;;

• Like
Αντιδράσεις: laskos

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.654
Πόντοι
41.293
Ανακοινωση

Κυριακή 17:00 στο χώρο που παραχωρεί το red light μέσω του findgirl θα γίνει η κοπει πίτας για τους βορειοελλαδιτες με επιτόπου κλήρωση για ένα πρόγραμμα μιας ώρας μέσω του φλουριου και επιπλέον επιτόπου κλήρωση αλλά 3 free fuck σε στούντιο συνεργασίας ....

Όσοι πιστοί προσέλθετε .... Θεσσαλονικείς κ βορειοελλαδιτες μπορείτε να πάτε...

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.654
Πόντοι
41.293
Τονίζω ξανά ότι δεν είναι πλάκα κ ότι όντως Κυριακή πέντε ηωρα απόγευμα στις 4 Φεβρουαρίου στο red light θα κοπεί η πίτα κ τρεις νικητές από το ***** θα κερδίσουν free fuck και ένας πρόγραμμα μιας ώρας βάσει κληρώσης επί τόπου
Ασφαλώς κ όλοι ανώνυμα χωρίς να είμαι υποχρεωμένοι να πουν ποιος είναι ,ποιο μέλος κλπ

Ας μαζευτούμε μια φορά διότι οι Αθηναίοι μπορούν κ μαζεύονται κ εμείς μια ζωή εδώ στο βορά σκορποχωρι είμαστε δυστυχώς .....
Δυνατό κίνημα μπουρδελιαρηδων με μαζώξεις σημαίνει δυνατή φωνή καλύτερες υπηρεσίες κ σεβασμός στα θέλω μας

Αυτα:hi:
Σας περιμένουμε

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Ποτε εχουμε το κοπη τη πιτα;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Τονίζω ξανά ότι δεν είναι πλάκα κ ότι όντως Κυριακή πέντε ηωρα απόγευμα στις 4 Φεβρουαρίου στο red light θα κοπεί η πίτα κ τρεις νικητές από το ***** θα κερδίσουν free fuck και ένας πρόγραμμα μιας ώρας βάσει κληρώσης επί τόπου
Ασφαλώς κ όλοι ανώνυμα χωρίς να είμαι υποχρεωμένοι να πουν ποιος είναι ,ποιο μέλος κλπ

Ας μαζευτούμε μια φορά διότι οι Αθηναίοι μπορούν κ μαζεύονται κ εμείς μια ζωή εδώ στο βορά σκορποχωρι είμαστε δυστυχώς .....
Δυνατό κίνημα μπουρδελιαρηδων με μαζώξεις σημαίνει δυνατή φωνή καλύτερες υπηρεσίες κ σεβασμός στα θέλω μας

Αυτα:hi:
Σας περιμένουμε
Κοιτα να ξεμπερδευεται γρηγορα γιατι εχω να παω να παρω το νοικι απο την Τζουλιετα την Κυριακη,:zfuck: μην τυχον την εχουν να δουλευει στο ρεντ λαιτ....και μου την σκαπουλαρει.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.654
Πόντοι
41.293
Κοιτα να ξεμπερδευεται γρηγορα γιατι εχω να παω να παρω το νοικι απο την Τζουλιετα την Κυριακη,:zfuck: μην τυχον την εχουν να δουλευει στο ρεντ λαιτ....και μου την σκαπουλαρει.
ΧΑ ΧΑ
Είπαν τα κορίτσια να μαζευτούμε πολλοί διότι αλλιώς θα απογοητευτουνε :confused:
Παναγιά μου τώρα είδα την τζουλιετ στις φωτός κ πραγματικός δυναμίτης εμφανησιακα....

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
ΧΑ ΧΑ
Είπαν τα κορίτσια να μαζευτούμε πολλοί διότι αλλιώς θα απογοητευτουνε :confused:
Παναγιά μου τώρα είδα την τζουλιετ στις φωτός κ πραγματικός δυναμίτης εμφανησιακα....
Αν εχετε γκεστ σταρ ντιουαρς και μπαρμπαρα ερχομαι με τα χιλια δεν χανετε αυτο :2funny:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.654
Πόντοι
41.293
Αν εχετε γκεστ σταρ ντιουαρς και μπαρμπαρα ερχομαι με τα χιλια δεν χανετε αυτο :2funny:
Νομίζω αυτοί μαλώνουν όλο;za xa
Έγραψα ότι μπορεί να έρθουν όλοι κ επισκέπτες άνωνυμα ασφαλώς να φαν την πίτα κ άμα πέσει το φλουρί γαμαν κιόλας ...
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πει ποιος είναι κ τι κάνει κ ποιο μέλος είναι ..ούτε ασφαλώς αν κάποιος άλλος ξέρει ποιος είναι μα πάει κ να ρουφιανεψει

Μεγάλα παιδιά είμαστε κ χρειαζόμαστε κίνημα αλληλεγγύης μπουρδελιαρηδων με δυνατό συνδυκστο για τα δίκαια αιτήματα μας για καλύτερα γαμησια ....

Προσωπικά πάντα όταν παίρνω κ κάποια κορίτσια ξέρουν ότι ίσως γράψω κριτική πάντα παίρνεις καλύτερη υπηρεσία .....
Η μάστιγα στη Σαλονίκη είναι ο μικρός αριθμος νέων κοπέλα και κάποιες αγενεστατες τσατσαδες .....

Οι Αθηναίοι περισσότεροι κ τις έχουν σούζα και εμείς πιο ρομαντικοί και μας τα χώνουν κ αυτό με τα τσατιζει.....

Alex_1986

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά..
Πριν καμια 10αρια μέρες πήγα στη Λάρα.. Τα ξέρετε μια κατηγορία μόνη της.. θέλω να σταθώ στο bella dona... Είναι το καλύτερο στούντιο με διάφορα από το δεύτερο.. πολύ καθαρό..
Η Λάρα μου είπε ότι θα φύγει μέσα Φλεβάρη να πάει ένα ταξίδακι και να γυρίσει στη χώρα της.. καλοκαίρι θα ξανά έρθει..

Alex_1986

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Επίσης σήμερα πρωί πήγα στο las vegas.. Στο ένα μια Σόνια δεν μου άρεσε.. Το αλλο άδειο, εκεί που συνήθως είναι η Βλάντα, η οποία σημειωτέον βγήκε από το πρόγραμμα στο άλλο σάιτ... Στο πρώτο , χτυπάω... Δεν είναι κανείς μέσα. .. κάνω να φύγω σε μερικά μέτρα βλέπω μια πολύ ωραία γκόμενα να περπατάει.. Το πορνορανταρ μου την πιάνει , λέω για δουλειά θα πιάσει.. και τσουπ μπαίνει στο Λας Βέγκας..
Πάω μέσα.. την βλέπω .. Ιζαμπέλα Ρουμάνα...λέω ωραίο μωρό, ωραίο σώμα, ωραίο πρόσωπο.. πολύ καλή στο δωμάτιο μου λέει η τσα2.. Με πείθει...
Αμ δε.... Πιο διεκπαιρεωτικη πεθαίνεις.. μου είπε και στο τέλος άντε δεν μπορώ να κάτσω άλλο , άντε τελείωνε....μάπα το καρπούζι..

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
852
Πόντοι
81
επίσκεψη στην Αφροδίτη, στα studio paradise.

Ένα ωραιο skinny μικρό γυφτάκι, με άσχημα δοντάκια.

αν και δεν θα πει οχι σε κάτι, εμένα μ΄όνο που μπήκε στο μυαλό μου ότι ειναι γυφτάκι... δυστυχώς ξενέρωσα.

Θα τονίσω ότι δεν έχω να πω κάτι αρνητικό, δεν είπε οχι σε κάτι, δαχτυλάκια, μπατσάκια, πίπα 7/10 αλλά... δεν....

σίγουρα θα πω ότι αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος, αλλά εγώ μάλλον δεν θα ξαναπάω.

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
258
Πόντοι
21
Διαβαζω οτι κοριτσια και συμπεριφορα και ολα... πανε απο το κακο στο χειροτερο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom