You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.989
- Πόντοι
- 5.956
Ωραία για μας που ζούμε ανατολικάο δημος Θερμης δινει 6 αδειες για ''σπιτακια΄΄. Εχασε δικαστηριο που του εγινε κ αναγκαζεται να δωσει.![]()

Τελευταία τροποποίηση:
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.762
- Πόντοι
- 32.165
Αυτα ειναι τελεια νεα! ΤΕΡΜΑ το κωλο ταξιδι μεχρι του διαολου την μανα για ενα μανικι.ο δημος Θερμης δινει 6 αδειες για ''σπιτακια΄΄. Εχασε δικαστηριο που του εγινε κ αναγκαζεται να δωσει.![]()
Η μαλακία που με δέρνει είναι μεγάλη... Τι ήθελα και πήγα με κολομβιανή, πάλι με Λατίνα..
Πήγα για Καρίνα στην αρχή που διάβασα για την πίπα της από τους συναγωνιστές ...
Έλα όμως που μόλις πήγα μπήκε στο δωμάτιο.. δεν είχα πολύ χρόνο... Οπότε έφυγα και
λέω να παω στην Καταλίνα...
Την βλέπω ... Ωραίο μωρό.. Μίλησαν οι γκαυλες και μπήκα... Σχετικά καλά το πήγαινε.. αλλά μετά από κάποια στιγμή..Δάγκωνε... Χτυπούσε... Είχε και ένα σημάδι στο χείλος σαν έρπη.. και δυστυχώς το είδα μετά την πίπα.. την ρώτησα.. μου είπε δεν είναι έρπης.. Ε και τι θα πεις λέω από μέσα μου..
Ο Θεός βοηθός..
α και ξενέρωσα και έφυγα χωρίς να χύσω...
Πήγα για Καρίνα στην αρχή που διάβασα για την πίπα της από τους συναγωνιστές ...
Έλα όμως που μόλις πήγα μπήκε στο δωμάτιο.. δεν είχα πολύ χρόνο... Οπότε έφυγα και
λέω να παω στην Καταλίνα...
Την βλέπω ... Ωραίο μωρό.. Μίλησαν οι γκαυλες και μπήκα... Σχετικά καλά το πήγαινε.. αλλά μετά από κάποια στιγμή..Δάγκωνε... Χτυπούσε... Είχε και ένα σημάδι στο χείλος σαν έρπη.. και δυστυχώς το είδα μετά την πίπα.. την ρώτησα.. μου είπε δεν είναι έρπης.. Ε και τι θα πεις λέω από μέσα μου..
Ο Θεός βοηθός..
α και ξενέρωσα και έφυγα χωρίς να χύσω...
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.737
- Πόντοι
- 456
Η ντεμεκ ψιλή με πράσινα μάτια ;Καλησπέρα μαγκες. Πέρασμα μεσα στη βδομάδα. Απογευματινή ωρα. Αφου πηγα βεγκας για ριτα που εμπαινε δωματιο και μετα ειχε προγραμμα πηγα στο μεσα αριστερα ηταν η χριστινα. Δεν ημουν σε φαση. Διπλα απο μεδουσα ηταν ενα ρουμανακι καλο αλλα μιλουσε στο κινητο με καμερα κ φωναζε. Ξενερωσα. Δεν μπηκα. Γενικα δεν ειχε κίνηση. Πηγα εν τελει παρανταις. Περασα με μια χριστινα. Ελληνιδα ντεμεκ. 22 χρονων ελεγε. Νομιζω ρουμανογυφτακι ομως. Πολυ δυνατο πισω μερος και γενικα σωμα. Βυζι ανυπαρκτο. Αλλα σωμα πολυ δυνατο και σκινι. Απο 40 ξεκινούσε. Περασα με απλο. Πολυ δεκτικη δεν ειπε οχι σε τιποτα. Έμπειρη δεν ειναι. Αλλα οτι της ζητησεις το κανει. Ανετη απο χρονο. Γενικα θετικη εντυπωση. Περασα καλα. Ξεκινησα για ριτα και πηγα στο άκρως αντιθετο. Νομιζω αξιζει δοκιμης. Υγειες
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 529
- Πόντοι
- 301
Καλημερα, Ναταλι συνεχιζει στο godiva?
Και την Καρινα την βρισκουμε Μινωταυρου 3?
Και την Καρινα την βρισκουμε Μινωταυρου 3?
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.870
- Πόντοι
- 1.196
Πέρασμα για δοκιμή από Λουσυ ύστερα από θετικά σχόλια συναγωνιστών. Με γυμνό στα 60 έκανε φιλότιμες προσπάθειες που μου θύμισε Ναταλί. Καλή ντιπ πιπα αλλά μονότονη χωρίς εναλλαγές και γλυψιματα, αλλά όμως με ωραία περιποίηση της αρχιδιών. Δεκτική στο χούφτωμα, κωλοσκαμπιλο, δάκτυλα, εναλλαγές στάσεων κλπ. Θέλει να φύγεις ευχαριστημένος για να ξαναπάς. Είναι λίγο πιο εμφανισιμη από Ναταλί αλλά υπολείπεται λίγο στις υπηρεσίες. Στην κατηγορία των μιλφ-θείες συγκαταλεγεται κι αυτή στις γαμευσιμες μαζί με Βλαντα-Ναταλι-Ριτα. Δυστυχώς πρωινή βάρδια είναι μόνο αυτές και καμιά Εμμανουέλα αν θες νεότερη μιλφ. Δεν τα έκλαψα, αλλά την επόμενη φορά Ναταλί για εγγυημένη απόδοση σκουιρτ κλπ...
Sevastos11
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Επιτέλους κάτι και για εμάς τους πιο ανατολικούςο δημος Θερμης δινει 6 αδειες για ''σπιτακια΄΄. Εχασε δικαστηριο που του εγινε κ αναγκαζεται να δωσει.![]()
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Τι ώρα πήγες φίλε;Καλησπέρα σε όλους στοχευμένα να πάω Μπιάνκα στο πράσινο σπιτάκι περιμένανε 3 ιρακινή και προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη με την Τσατσα για χυσιμο στο στόμα! Έκανα μεταβολή και έφυγα καλά γαμήσια
1 βάρδια πρωινή !Τι ώρα πήγες φίλε;
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Είναι η Μπιάνκα που έχεις ξαναπάει και έχεις 2 κριτικές;1 βάρδια πρωινή !
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.870
- Πόντοι
- 1.196
Κάθε μέρα σε διαφορετικό είναι στις βίλεςΗ Λούση σε ποιο είναι;
spirtoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 222
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα με julieta κολομβιανή.
Εμφανισιακά μουν@ρ@.
Μπηκα στο δωμάτιο και έκανε κανένα 20λεπτο μέχρι να έρθει.(νομίζω ότι δεν είχε άτομο σε άλλο δωμάτιο)
*Στο ιεραποστολικό στινοταν λίγο άβολα για να μην μπαίνω όλος μέσα (αν και είναι λίγο πηγάδι)
*Στα 4 τραβιόταν λίγο μπροστά για να μην μπαίνω όλος μέσα.
Αφού δεν τελείωνα με ρώτησε τι να κάνουμε τώρα.(για να τελειώσω)
*Ανέβηκε από πανό μου όπου έκανε μια καλουτσικη προσπαθεία αλλά τίποτα.Και μου είπε do you have 2 minutes.
Δεν τελείωσα.
Συμπέρασμα: μουν@ρ@ γκόμενα αλλά τα ψιλοεκλαψα τα λεφτά μου.
Ξέρει να γαμ**τε αλλά δεν θέλει
Εμφανισιακά μουν@ρ@.
Μπηκα στο δωμάτιο και έκανε κανένα 20λεπτο μέχρι να έρθει.(νομίζω ότι δεν είχε άτομο σε άλλο δωμάτιο)
*Στο ιεραποστολικό στινοταν λίγο άβολα για να μην μπαίνω όλος μέσα (αν και είναι λίγο πηγάδι)
*Στα 4 τραβιόταν λίγο μπροστά για να μην μπαίνω όλος μέσα.
Αφού δεν τελείωνα με ρώτησε τι να κάνουμε τώρα.(για να τελειώσω)
*Ανέβηκε από πανό μου όπου έκανε μια καλουτσικη προσπαθεία αλλά τίποτα.Και μου είπε do you have 2 minutes.
Δεν τελείωσα.
Συμπέρασμα: μουν@ρ@ γκόμενα αλλά τα ψιλοεκλαψα τα λεφτά μου.
Ξέρει να γαμ**τε αλλά δεν θέλει
Σωστά αυτή είναιΕίναι η Μπιάνκα που έχεις ξαναπάει και έχεις 2 κριτικές;
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Κι εγω συναδελφε που την απεφυγα (τζουλιετ) στο 90 και πηγα με την ρωσιδα τι καταλαβα;οταν λεμε μην μπαινετε με τις λατινες εκει εσεις να σπασετε το κεφαλι σας. Καλα να παθετε. Μουναρες ξε μουναρες δεν κανουν σχεδον ολες αφηνω μια εξαιρεση γιατι δεν εχω αποψη και ουτε θα αποκτησω.
παλι πατατα εφαγα.. τωρα που το σκεφτομαι, καλυτερα δεν θα ηταν αν ετρωγα λατιν πατατα; νομιζω αυτοι πρωτοι την ανακαλυψαν και μετα ηρθε στην Ελλαδα.
Cecell
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 1.229
- Πόντοι
- 6.125
Καλα εννοειται λεβεντη μου, αυτο που ειπα δεν σημαινει οτι αποφευγοντας τις λατινες οι υπολοιπες ειναι απο την γη της επαγγελιας. Υπαρχουν πατατες παντου και εξαιρεσεις πολλες η λιγες σε καθε,"ρατσα" ας το πουμε, αλλα για καποιο λογο αποκτουν κακη φημη οπως οι ελληνιδες καποτε η και ακομη. Πολυ πιθανον να υπαρχουν καποια κρυφα αστερια εκει πολυ πιθανον και οχι. Θαυμαζω τους κασκαντερ πλεον μεσω της οθονης και του φορουμ. Καποτε ημουν και εγω πλεον δεν εχω υπομονη και ορεξη να φαω πατατα αυτου του ειδους. Παω αραια και που αν βρω κατι θα το πω. Συνηθως καταλιγο στην γνωστες πλεον σε ολους οπου δεν χρειαζεται περαιτερω αναφορα.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Αλβανιδες θες να πεις..που βαφτιζονται στα ρδελα Ελληνιδες. Κακη φημη αυτες εχουν και τωρα τελευταια οι λατινες... αλλα μαλλον ξερουμε το λογο που συμπεριφερονται ετσι.Καλα εννοειται λεβεντη μου, αυτο που ειπα δεν σημαινει οτι αποφευγοντας τις λατινες οι υπολοιπες ειναι απο την γη της επαγγελιας. Υπαρχουν πατατες παντου και εξαιρεσεις πολλες η λιγες σε καθε,"ρατσα" ας το πουμε, αλλα για καποιο λογο αποκτουν κακη φημη οπως οι ελληνιδες καποτε η και ακομη. Πολυ πιθανον να υπαρχουν καποια κρυφα αστερια εκει πολυ πιθανον και οχι. Θαυμαζω τους κασκαντερ πλεον μεσω της οθονης και του φορουμ. Καποτε ημουν και εγω πλεον δεν εχω υπομονη και ορεξη να φαω πατατα αυτου του ειδους. Παω αραια και που αν βρω κατι θα το πω. Συνηθως καταλιγο στην γνωστες πλεον σε ολους οπου δεν χρειαζεται περαιτερω αναφορα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις