Latinolover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 569
- Πόντοι
- 301
Καλησπέρα! Καμία γνώμη για Αφροδίτη που δουλεύει πρωινη στο paradise έχουμε εικόνα;
Καρίνα is back!Καλησπέρα, κανένα νέο από καρίνα έχουμε; ψήνομαι για mouthfuck απόψε.
Μινώταυρου 3, ποια βάρδια φιλε?Καρίνα is back!![]()
ΒραδυΜινώταυρου 3, ποια βάρδια φιλε?
Όταν εγώ τα έλεγα πριν από 2 χρόνια ότι η Άννια έκανε face control από την κάμερα ορισμένοι εδώ μέσα πέσανε να με φάνε και δεν ξανασχολήθηκα. Από τότε έχω πάει καμιά δεκαπενταριά φορές με την ίδια κοπέλα ποτέ δεν είδα έναν σκούρο μέσα στο σαλόνι. Πάντα κοιτάνε από την κάμερα και λέει στην υπηρεσία όταν είναι αγνώστου εθνικότητος πες τους ότι έχω πρόγραμμα. Παρεμπιπτόντως εχθές κατά τις 10:00 εκεί στην αρχή της νικηφόρου ουρανού ς αυτοκίνητα με καμιά 15αριά πιτσιρίκια αρπαζόντουσαν εγώ την έκανα δεν κάθισα να δω. Γενικά όμως εχθές η κίνηση ήτανε πολύ υποτονική στη γειτονιά δεν είδα πολύ κόσμο.Και στο free house αν πας ....παίζει πολύ face control. Και για να είμαι ειλικρινής μου αρέσει που το κάνουν αυτό.
face control γενικα εκανε σε οποιον ηθελε, οχι αποκλειστικα σε αγνωστου εθνικοτητας. Δεν ξερω αν το εκανε κι απ τις καμερες αλλα παλιοτερα εβγαινε να δει τον κοσμο η ιδια. Οταν σου ελεγε η τσατσα "την Ανια την ξερεις;" κι ελεγες "ναι" ποτε δεν αφηνε την τσατσα να σε περασει χωρις να σε δει και η ιδια. Εμενα ολο ετσι μου ελεγε οτι ειναι σε προγραμμα, μονο σε αναδουλειες περασα μετα απο καιρο μαζι της και ηταν χαλια. Ποτε ξανα οι παλιες της δοξεςΌταν εγώ τα έλεγα πριν από 2 χρόνια ότι η Άννια έκανε face control από την κάμερα ορισμένοι εδώ μέσα πέσανε να με φάνε και δεν ξανασχολήθηκα. Από τότε έχω πάει καμιά δεκαπενταριά φορές με την ίδια κοπέλα ποτέ δεν είδα έναν σκούρο μέσα στο σαλόνι. Πάντα κοιτάνε από την κάμερα και λέει στην υπηρεσία όταν είναι αγνώστου εθνικότητος πες τους ότι έχω πρόγραμμα. Παρεμπιπτόντως εχθές κατά τις 10:00 εκεί στην αρχή της νικηφόρου ουρανού ς αυτοκίνητα με καμιά 15αριά πιτσιρίκια αρπαζόντουσαν εγώ την έκανα δεν κάθισα να δω. Γενικά όμως εχθές η κίνηση ήτανε πολύ υποτονική στη γειτονιά δεν είδα πολύ κόσμο.
Ποιο μαγαζί ήταν με της δίδυμες?Καλησπερα συναδελφοι! Αφηστε κανενα αλλον να παει με την Λαρα ρε παιδια..οσο θυμαμαι τον εαυτο μου στα ρδελα.. δεν ξαναδα τετοιο πραγμα 8 αμαξια ειχε σημερα οταν πηγα και οπως μπηκα, βγηκα...τι να κατεβω απο το αμαξι, να μου πουνε ελα μετα απο καμια ωρα.. περασα μετα και ειχε τα φωτα κλειστα.. κανα διωρο πριν σχολασει..και κατι λιγα αμαξια μεσα, μαλλον θα ηταν οι τελευταιοι.
Πηγα ειδα την τζουλιετ στο γκολντεν λιπς, ενταξει ωραια κοπελα.. ημουν να περασω εκει και σε μια αλλη τελικα περασα στην αλλη, Βανεσα στο βενους 2 πισω..θα γραψω κριτικη αυριο, μετρια πραγματα.. ρωσιδα δηλωνει μιλαει καλουτσικα Ελληνικα.. την εκοψα για 25 εως 30 ηλικια και δεν θυμαμαι να την εχω ξαναδει στην πολη.. αλλα οταν την ρωτησα δεν απαντησε... το μαγαζι αχουρι!
Στ αλλα που πηγα.. διπλα στο ξυλινο ειχε δυο αλβανεζες, μαλλον διδυμες μοιαζαν παρα πολυ..λιγο σκουρο αρα γυφτο αλβανιδες...νεαρες σχετικα και ψιλο καλες εμφανισιακα.
Απεναντι μια Καρινα ηταν μεσα με προγραμμα δεν εκατσα να την δω.. και στο διπλα το γωνιακο μια ροζα , μικροκαμωμενη με ωραιο κωλο..λιγο με χαλασε η φατσα.. και στο σπιτι της ειρηνης η Ελενα -ραισα ενταξει καλη κοπελα ισως καποια στιγμη περασω.
Γενικα αρκετη κινηση με αμαξια.. και κατι πιτσιρικαδες γυρνουσαν με τα ποδια..
ποιο ειναι το διπλα γωνιακο;Καλησπερα συναδελφοι! Αφηστε κανενα αλλον να παει με την Λαρα ρε παιδια..οσο θυμαμαι τον εαυτο μου στα ρδελα.. δεν ξαναδα τετοιο πραγμα 8 αμαξια ειχε σημερα οταν πηγα και οπως μπηκα, βγηκα...τι να κατεβω απο το αμαξι, να μου πουνε ελα μετα απο καμια ωρα.. περασα μετα και ειχε τα φωτα κλειστα.. κανα διωρο πριν σχολασει..και κατι λιγα αμαξια μεσα, μαλλον θα ηταν οι τελευταιοι.
Πηγα ειδα την τζουλιετ στο γκολντεν λιπς, ενταξει ωραια κοπελα.. ημουν να περασω εκει και σε μια αλλη τελικα περασα στην αλλη, Βανεσα στο βενους 2 πισω..θα γραψω κριτικη αυριο, μετρια πραγματα.. ρωσιδα δηλωνει μιλαει καλουτσικα Ελληνικα.. την εκοψα για 25 εως 30 ηλικια και δεν θυμαμαι να την εχω ξαναδει στην πολη.. αλλα οταν την ρωτησα δεν απαντησε... το μαγαζι αχουρι!
Στ αλλα που πηγα.. διπλα στο ξυλινο ειχε δυο αλβανεζες, μαλλον διδυμες μοιαζαν παρα πολυ..λιγο σκουρο αρα γυφτο αλβανιδες...νεαρες σχετικα και ψιλο καλες εμφανισιακα.
Απεναντι μια Καρινα ηταν μεσα με προγραμμα δεν εκατσα να την δω.. και στο διπλα το γωνιακο μια ροζα , μικροκαμωμενη με ωραιο κωλο..λιγο με χαλασε η φατσα.. και στο σπιτι της ειρηνης η Ελενα -ραισα ενταξει καλη κοπελα ισως καποια στιγμη περασω.
Γενικα αρκετη κινηση με αμαξια.. και κατι πιτσιρικαδες γυρνουσαν με τα ποδια..
Ποιο μαγαζί ήταν με της δίδυμες?
Δεν απανταω γιατι δεν κανατε Likeποιο ειναι το διπλα γωνιακο;
εισαι liker?Δεν απανταω γιατι δεν κανατε Like
Οχι δεν ειμαι λικέρεισαι liker?
ok. αρα αυτη η ροζα δεν σου εκανε κλικ. πολυ χαλια μουτρα;Οχι δεν ειμαι λικέρ
Nικηφορου ουρανου 24 το γωνιακο!
Δεν μ αρεσε απλα, οχι τελειως χαλια..ασε που ημουν αναμεσα στις δυο αλλες που εγραψα και με το μυαλο στην Λαρα.. που να χωρεσει τεταρτη κοπελαok. αρα αυτη η ροζα δεν σου εκανε κλικ. πολυ χαλια μουτρα;
Mινωταυρου 14 το ξυλινο που λεμε, διπλα απο τα βενους 1 και 2 στο χαλικοδρομο..κολλητα με το κτηριο εκει που εχουν τα πακια!Ποιο μαγαζί ήταν με της δίδυμες?
Η ροζα είναι αυτή η ισπανίδα στο δευτερο από τα καινουρια στη ερημιτηΔεν μ αρεσε απλα, οχι τελειως χαλια..ασε που ημουν αναμεσα στις δυο αλλες που εγραψα και με το μυαλο στην Λαρα.. που να χωρεσει τεταρτη κοπελα![]()
δεν νομιζω να λετε την ιδιαΗ ροζα είναι αυτή η ισπανίδα στο δευτερο από τα καινουρια στη ερημιτη
Επιτέλους!Καρίνα is back!![]()