Καλησπερα συναδελφοι! αρκετα μεγαλη τσαρκα πριν απο λιγο, με δυστυχως ασχημη καταθεση.
Πηγα στην Ελενιτσα απο τα τριδυμα..δεν ηξερα οτι δουλευει πρωι και μολις την ειδα λεω ευκαιρια μιας και βραδυ δεν βολευει.
Τι το ηθελα, πεταξα ενα 30αρι! αν και περασαν περιπου 14 μηνες απο την προηγουμενη φορα που την πηρα, η κοπελα οχι μονο δεν αλλαξε αλλα εγινε και χειροτερη! Θα γραψω εννοειτε κριτικη οποτε βρω χρονο. Παμε στ' αλλα.
Bad girls. Μια σχετικα γεματουλα με ψιλο ωραιο προσωπο! το βλεμμα ομως στα χαμενα, κοιτουσε το ταβανι! Ζανετ αν θυμαμαι καλα γιατι ηταν στην αρχη, απο 40 το απλο.
Παρανταις. Στο ενα μπηκα δεξια, μια μιλφ ομορφη...ονομα δεν θυμαμαι τωρα.
Χοτ λειντι και βιλλα εροτικα. Μπορει να μπερδεψω τα ονοματα εδω... στο ενα ειχε μια ρενε.. βυζαρου με κιλακια..ψιλο αδιαφορο προσωπο.. και στο αλλο μια ρασελ, μαυρομαλα με ψιλο πεσμενο βυζι αν και δεν φαινοταν για μεγαλη. 40 ξεκινανε και τα δυο.
Διπλα απο το βιλλα εροτικα, δεν θυμαμαι ονομα μαγαζιου ουτε τις κοπελας, μια αδιαφορη μαυρομαλα κανα 35+ τωρα κατι ειχε στα δοντια η χαλασμενα η σιδερακια.
Μπελα ντονα. Εδω επεσε το γελιο, παω να κανω τριπλα την τσα2 οταν μου λεει οτι εχει μια ναστια η καπως ετσι.. και της λεω α νομιζα εχεις την Λαρα και εκεινη την στιγμη βγαινει η κοπελα και στραβωνει, α καλα λεει, καλημερα και αμεσως μεταβολη.. πρεπει να εχει φρικαρη αυτη η κοπελα..ολοι θα ρωτανε για Λαρα και κανενας δεν θα περναει με αυτην. Παντως ψιλο ομορφη..στο σωμα λιγο τα χαλαει και μικρο βυζι. 40 το απλο. Ηλαρα θα αργησει να ερθει μου ειπε η τσα2
Στα ξυλινα διπλα απο το βενους η Νατασσα, εχω την εντυπωση οτι εκανε σολαριουμ...ετσι μου φανηκε, παντως καλη για την ηλικια της..40 το απλο.
Βενους. Εκει με υποδεχτηκε η θεα αθηνα! τι γυναικαρα ειναι αυτη...δηλαδη επαθα πλακα ερωτευτηκα μεσημεριατικα!

ειχε μια ανια, μπροστα οχι το κατι ιδιεταιρο πισω ομως εχει ωραιο κωλο! 30 το απλο.
Λας βεγκας. Στο ενα η ριτα και στο αλλο η μιλφ φριντα.
και τελος στο ποιζον. Η τζενιφερ που μοιαζει σαν γυφτακι..40 κι εδω.
Αυτα απο εμενα, χρωσταω κριτικη για το κομοδινο ελενιτσα απο τα τριδυμα!