MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 529
- Πόντοι
- 301
Καλησπέρα. Τελικά ποιες κοπέλες κάνουν πρωκτικό από το υπάρχον ροστερ
Άρα εσύ ο θεοσεβούμενος που ξεχωρίζεις τις μέρες και λειτουργείς ανάλογα,τι δουλειά έχεις σήμερα Μεγάλη Παρασκευή να συνδεθείς σε ένα site που το περιεχόμενο του είναι το πληρωμένο σεξ ,τα μουνια,οι πουτσες και οι κωλοτρυπίδες??Τα ζώα δεν ξεχωρίζουν μέρες .
Ο άνθρωπος θα έπρεπε να τις ξεχωρίζει και να λειτουργεί ανάλογα .
Αυτοί που δεν το κάνουν αυτό δεν διαφέρουν ηθικά σε τίποτα από τα ζώα.
Βλάντα και Ρίτα σίγουραΚαλησπέρα. Τελικά ποιες κοπέλες κάνουν πρωκτικό από το υπάρχον ροστερ
Σε ευχαριστώ ΑλΒλάντα και Ρίτα σίγουρα
Δηλαδή επειδή δεν γαμας μεγάλη βδομάδα αλλά δεν τηρείς σχεδόν καμία από τις δέκα εντολές σε κάνει να ξεχωρίζεις από τα ζώα;απλά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου....και δεν τηρείς τίποτα απ' ότι λέει ο χριστιανισμός....αν διαβάσεις για τον σατανισμό θα βρεις περισσότερα κοινά στην ζωή σου.... δεν πιστεύω σε παραμυθακια με καλούς και κακούς ούτε θα γυρίσω το άλλο μάγουλο αν με βαρεσουν σφαλιάρα στο άλλο!Τα ζώα δεν ξεχωρίζουν μέρες .
Άμα μου πεις ότι έκανες και ανόρθωση στήθους, θα τρέχω γυμνός στους δρόμους από την χαρά μουΧάχα εχασα 18 ελα μην φοβάσαι απλά στη καραντίνα έπρεπε να τρώω γι να μπορώ να σας εξυπηρετω με τα κορίτσια μου 22ωρεσ θυμάστε....
Συνδέομαι ΟΧΙ σαρκικα...Άρα εσύ ο θεοσεβούμενος που ξεχωρίζεις τις μέρες και λειτουργείς ανάλογα,τι δουλειά έχεις σήμερα Μεγάλη Παρασκευή να συνδεθείς σε ένα site που το περιεχόμενο του είναι το πληρωμένο σεξ ,τα μουνια,οι πουτσες και οι κωλοτρυπίδες??
Καλό είναι να θυσιάζουμε κάτι από την ανεση μας μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.Δηλαδή επειδή δεν γαμας μεγάλη βδομάδα αλλά δεν τηρείς σχεδόν καμία από τις δέκα εντολές σε κάνει να ξεχωρίζεις από τα ζώα;απλά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου....και δεν τηρείς τίποτα απ' ότι λέει ο χριστιανισμός....αν διαβάσεις για τον σατανισμό θα βρεις περισσότερα κοινά στην ζωή σου.... δεν πιστεύω σε παραμυθακια με καλούς και κακούς ούτε θα γυρίσω το άλλο μάγουλο αν με βαρεσουν σφαλιάρα στο άλλο!
Ρε φίλε...τι μαλακίες λες. Εσύ είσαι χριστιανός εγώ όχι. Δηλαδή δεν θα πηδάω οπότε γιορτάζουν οι χριστιανοί, οι βουδιστές, οι μωαμεθανοί, οι δωδεκαθειστες και δεν ξέρω κι εγώ ποιοι άλλοι?Τα ζώα δεν ξεχωρίζουν μέρες .
Σε μουσουλμανική χώρα θα σε είχαν μαστιγώσει.Ρε φίλε...τι μαλακίες λες. Εσύ είσαι χριστιανός εγώ όχι. Δηλαδή δεν θα πηδάω οπότε γιορτάζουν οι χριστιανοί, οι βουδιστές, οι μωαμεθανοί, οι δωδεκαθειστες και δεν ξέρω κι εγώ ποιοι άλλοι?
Σοβαρεψου επιτέλους.
Άρα οι μουσουλμάνοι είναι σοβαρότεροι από τους χριστιανούς?Σε μουσουλμανική χώρα θα σε είχαν μαστιγώσει.
Εδώ απλά βρίσκεις και κανεις ασυλογιστα.
Όχι.Άρα οι μουσουλμάνοι είναι σοβαρότεροι από τους χριστιανούς?
Σοβαρα τώρα, σε ένα σάιτ που λέγεται μπουρδέλα, που μιλάς για πουτανες μας κάνεις ηθικό κήρυγμα? Έλεος δλδ.
Τι πρόβλημα να είχε ;αυτή κατάπινε και υποβρύχιο..Τι με θυμησες τωρα ? -Μιραμπέλα μπορώ να τελιώσω στο στόμα σου ?
-Μιραμπέλα ντεν έκει πρόμπλημα.
αυτο που ειπε συναγωνιστης για sloppy blowjob ισχυει ?Πέρασμα με τη Τζένιφερ στο inside τη πρώτη μέρα που δούλευε. Πετιτ λατίνα με απίστευτο κωλο για τη κορμοστασιά της (αλλά πεσμένα μικρά βυζιά). Άπειρη στο δωμάτιο, αλλά χωρίς να λέει όχι, και να δέχεται τις οδηγίες σε ότι πας να κάνεις, ωστόσο λιγάκι ρομποτικά. Εγκρίνεται για το σώμα της για όποιους είναι οκ με αυτό, και τους αρέσει να παίρνουν πρωτοβουλία με τη κοπέλα να ακολουθεί ή απλώς να δέχεται.
Είναι νεαρή και πετιτ, με μακριά κόκκινα μαλλιά, και ωραιο χαμόγελο (όσο φάνηκε στο σαλόνι), ωστόσο οι φωτογραφίες δεν μοιάζουν καθόλου. Είναι πιο ωραία από κοντά. Ο πεταχτος κωλος της και το χαμόγελο της με κέρδισαν στο σαλόνι, που φάνηκε αυθεντικό όταν συναντήθηκαν τα βλέμματα μας, και είχε μια πρόστυχη αύρα, σαν να της άρεσε που η εμφάνιση της είχε μια επίδραση πάνω μου. Αλλά αυτό δεν φάνηκε μέσα στο δωμάτιο ξανά, ίσως ήταν αγχωμενη.
Γενικά δεν έκλαψα τα χρήματα μου (50 χαλαρό), αλλά δεν τρελάθηκα από τη συμμετοχή της κι όλας. Για να έχεις μια στο δωμάτιο να τη κανείς ότι θες καλή είναι. Ίσως βελτιωθεί στο μέλλον αν θελήσει.
Τι εννοείς έβαλες παλάμη φίλε. Της έκανες fisting?Οχι δεν τον εχωσα μεσα αλλα εβαλα ολη μου την παλαμη![]()