Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.822
- Πόντοι
- 216
Οχι δεν τον εχωσα μεσα αλλα εβαλα ολη μου την παλαμηΔηλαδή πήρες κουλούρι με 40 ευρώς ?

Οχι δεν τον εχωσα μεσα αλλα εβαλα ολη μου την παλαμηΔηλαδή πήρες κουλούρι με 40 ευρώς ?
Εμενα παντως η Ριτα πριν φυγει απο το δωματιο μου ειπε καλο πασχα και καλη αναστασηΜάγκες μην γράφετε εδώ πέρα για θρησκείες...στο μπουρδέλα είμαστε αυτομάτως όλοι ενεργοί αμαρτωλοί είμαστε... εκτός αυτου ποιος ο λόγος να είμαι αναγκασμένος να ακολουθήσω τα Εβραϊκά έθιμα, Πάσχα κλπ? Υποτίθεται Έλληνες είμαστε... Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πιστεύουμε σε Εβραϊκές γραφές και έθιμα...Αν δεν είσαι καλός και σωστός άνθρωπος όπου και να πιστέψεις είτε στον Χριστό είτε στον Βουδα είτε στον Αλλάχ δεν θα σωθείς... Πιστεύω ότι οι αρχαίοι Έλληνες πριν εφευρεθούν οι θρησκείες ήταν οι πιο τυχεροί γιατί βασιζοτουσαν καθαρά στον εαυτό τους και όσα μας δίνει η φύση και ο πλανήτης.... Κατά τα άλλα προσωπικά πολλές φορές έχω πάει και μεγάλη Παρασκευή και δεν είχα τύψεις ποτέ
Ναι έτσι μου την παρουσίασε η τσατσαAθηνά=Λόλα?![]()
Χαχαχαχχα ακριβώς ετσι σαν τη Πουτσα σου ξέρεις εσύ τι λέω...φιλάκια α ξέχασα δ είμαι γω η Λόλα....Ώς μπαζόλα?![]()
Για δε μπήκες στο δεύτερο ρε μαν; Εκεί είχα τη στιγμή μου
Αυτό ναι η της Εβελίνας η της τσατσάς της είναι , δεν είμαι σίγουρος αλλά είχα την εντύπωση οτι είναι της τσατσάς.
Βατραχακι;;;;;Μαρίνα πολωνέζα στο πρασινο, Έφη στην άνω προμηθεως στον οροφο, βερονικα με το βατραχακι της.. Δανάη στα νιάτα της. Θυμαμαι ειχα παει μια φορα 17 Νοεμβρίου να περασω με Δανάη που ηταν κι αυτη στην ηλικια μου τοτε γυρω στα 22 με 23 και με λεει η τσατσά, πέρνα μέσα παλικαρι μου σμρ γιορτάζετε εσείς οι νέοι..![]()
Αθήνα επειδή έχω να έρθω σε μπουρδελο πριν την κορώνα.... Παχυνες κι άλλο η κρατιέσαι ακόμη; γιατί την τελευταία φορά ίσα με 15 κιλά πάνω ήσουνΧαχαχαχχα ακριβώς ετσι σαν τη Πουτσα σου ξέρεις εσύ τι λέω...φιλάκια α ξέχασα δ είμαι γω η Λόλα....
Δεν υπήρχε κανένα αμάξι εκεί πέρα. Ούτε πιο εκεί, εντελώς κενός ο δρόμος. Το θυμαμαι χαρακτηριστικά γιατί άφησα το δικό μου ακριβώς στη μέσηΘα μας διαφωτισει ο Αλφι, αν την νυχτα που πηγε ηταν το Α κλας απο εξω, οποτε τοτε ειναι της τσατσας...
Υπεθεσα οτι ειναι η Εβελινα, οποτε δεν εκανα το κοπο να μπω, κακως... Την Δευτερα ή την Τριτη θα ξαναχωσω, οποτε ισως περασω να δω...
Ευτυχώς τα ζώα δεν πιστεύουν σε ανύπαρκτα πράγματα.Κάποια πράγματα μας ξεχωρίζουν από τα ζώα...
Ετσι αποκαλούσε το αιδίο της. Στηνότανε σε 69 σταση και έλεγε θες να δεις το "βατραχάκι" μου ?Βατραχακι;;;;;
Τα ζώα δεν ξεχωρίζουν μέρες .Ευτυχώς τα ζώα δεν πιστεύουν σε ανύπαρκτα πράγματα.
Ούτε το παίζουν ηθικοί, ενώ γαμανε (μόνο) πουτανες.
Τι γλυκειά!Ετσι αποκαλούσε το αιδίο της. Στηνότανε σε 69 σταση και έλεγε θες να δεις το "βατραχάκι" μου ?
Εγώ μια φορά πήγα μαζί της και δεν το ξαναέκανα...τρομερά υπερεκτιμημένη και χωρίς παροχές στο πρόγραμμα της ,ποτέ δεν κατάλαβα τι ήταν αυτό που εντυπωσιαζε....βέβαια αν κρίνω από φίλο μου συναγωνιστή που είχε πάθει πλάκα μαζί της ,εντυπωσίαζε όσους ήθελαν μόνο να ζμπρωξουν.Ετσι αποκαλούσε το αιδίο της. Στηνότανε σε 69 σταση και έλεγε θες να δεις το "βατραχάκι" μου ?
Χάχα εχασα 18 ελα μην φοβάσαι απλά στη καραντίνα έπρεπε να τρώω γι να μπορώ να σας εξυπηρετω με τα κορίτσια μου 22ωρεσ θυμάστε....Αθήνα επειδή έχω να έρθω σε μπουρδελο πριν την κορώνα.... Παχυνες κι άλλο η κρατιέσαι ακόμη; γιατί την τελευταία φορά ίσα με 15 κιλά πάνω ήσουν
Το μερσεντες ειναι της τσατσας ,η Εβελινα δεν οδηγει.Δοκιμασα την Χρυσα για την οποια εγραψε ο Alfie,κοντοπουτανο,3αρια βυζια φυσικα ελαφρως πεσμενα,μικροκωλα,μαυρομαλα,καλουτσικο προσωπο,νεανικο ευωδιαστο μουνακι,πολυ δυνατη πιπα,μου αρεσε.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ,ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Στα 3δυμα με αμαξι μονο η Νικολ πηγαινει.
Η τσατσά που είναι με την Εβελίνα αυτή έχει το E CLAS το μαύρο που είναι όλο παρκαρισμένο μπροστά στα σπιτάκια την έχω δει και εγώ.