Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746
Αυτή η Αλβανό Ουγγαρέζα που είναι στο παρανταις λέει τίποτα; Όταν ήταν ήταν στα τριδυμα όλο έλεγα να την πάρω αλλά δεν ταίριαξε ποτέ. Μια δεν δούλευε, μια ειχε πρόγραμμα, κοβιντ, μαλακιες...κτλ.Στο παρανταις δεν πάω ποτέ.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Σύντροφοι!!! Θα κάνω καταδρομική τώρα μετά τις 10 Γενάρη . Περιμένω το πουτάνα- pass, άντε Κούλη έχουμε και εμείς ψήφο . Ως τότε η ποντία έχει στήσει predator παντού. Σας γράφω να σας δώσω τας ευχάς μου : Καλή χρονιά και καλούς αγώνες :rockon::rockon::rockon:

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Η Ουγγαρέζα στα ξύλινα, Αννα η αδυνατη με τα μεγάλα κρεμαστά βυζια, κ την ακμή στο πρόσωπο, έκανε μεταγραφή στο παρανταϊς ως Αντριαννα. Κατάντια τα κ καλα γκολντ στουντιος. Εφυγα κατευθείαν δεν μπήκα πουθενά αλλού. Είμαι σίγουρος ότι θα ξενέρωνα αν έκανα βολτα
Μπαζολα ήταν μπαζολα είναι βρωμάει τσιγάρο το μαλλί της και βρωμαει και η ανάσα της..

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
καλή χρονιά συναγωνιστές.
πέρασμα στη Νάταλι πλέον στο Godiva μόνιμα μου είπε.
έφυγε από την αλυσίδα,την άλλαζαν συνέχεια μαγαζιά ούτε η ίδια δεν ήξερε που θα δούλευε την επόμενη μέρα βαλίτσα συνεχώς από το ένα μαγαζί στο άλλο οπότε έφυγε και πήγε στο Godiva.απο τις υπηρεσίες οι γνωστές παρά πολύ καλές στάνταρ από τα λίγα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
έφυγε από την αλυσίδα,την άλλαζαν συνέχεια μαγαζιά ούτε η ίδια δεν ήξερε που θα δούλευε την επόμενη μέρα βαλίτσα συνεχώς από το ένα μαγαζί στο άλλο οπότε έφυγε και πήγε στο Godiva.απο τις υπηρεσίες οι γνωστές παρά πολύ καλές στάνταρ από τα λίγα
Μετά την κορυφαία όλων Νταϊάνα, τη θεία Μόνικα και την λατρεμένη μας τσαρίνα επιτέλους η σωστή μεταγραφή στο κατάλληλο στούντιο με όλες τις προϋποθέσεις πλέον να αφήσει κι αυτή ανεξίτηλο το στίγμα της στην ιστορία των στούντιο :rockon:

Κι έτσι μινιατούρα όπως είναι ήδη σκέφτομαι να την βάζω στο κλουβί που υπάρχει σε ένα από τα δωμάτια κι εγώ απ' έξω όρθιος να μου παίρνει πίπα :2funny:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.106
Πόντοι
16.235
Μετά την κορυφαία όλων Νταϊάνα, τη θεία Μόνικα και την λατρεμένη μας τσαρίνα επιτέλους η σωστή μεταγραφή στο κατάλληλο στούντιο με όλες τις προϋποθέσεις πλέον να αφήσει κι αυτή ανεξίτηλο το στίγμα της στην ιστορία των στούντιο :rockon:

Κι έτσι μινιατούρα όπως είναι ήδη σκέφτομαι να την βάζω στο κλουβί που υπάρχει σε ένα από τα δωμάτια κι εγώ απ' έξω όρθιος να μου παίρνει πίπα :2funny:
Άνοιξε η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου;
Γουστάρω!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.106
Πόντοι
16.235
Που χάθηκε η Ντα'ι'ανα;
Το γύρισε στο εσκορτιλικι η έφυγε για να ανασυγκροτήσει την μολδαβικη οικονομία;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Η Ναταλί είναι η μελαχροινή με την ωραίο κωλο που δούλευε στις Βιλλες τον προηγούμενο καιρό;

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
90
Πόντοι
0
Mirela πολυ δυνατη πολυ ανεβασμενο επιπεδο παροχης υπηρεσιων!

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
604
Πόντοι
301
Καλημέρα,τι ώρα την βρίσκουμε την κοπέλα?ευχαριστω

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Μπαζολα; Εννοείς κακή συμμετοχή και απόδοση;
Όταν ξεκίνησε που ήξερε λίγα ελληνικά από τότε την είχα πάρει ούτε στήθος είχε μετά έβαλε, στην αρχή ήταν αβγαλτη ωραία , και τώρα ωραία είναι σου δίνει χρόνο αλλά αδιάφορη είναι κάπως

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Ένα ενδιαφέρον για τζακούζι που είναι σαν μίνι πισίνα ...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.847
Πόντοι
12.815
Την μιλφαρα την Ναταλι, αν και την εχω δει δεν με κλικαρε, αλλα ισως κανω την υπερβαση λογο καλα σχολια, η ερωτηση ειναι, στο γλυφομουνι, αντεχει.??? ή θα χρειστω μασκα θαλλασης.??? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom