Αυτή η Αλβανό Ουγγαρέζα που είναι στο παρανταις λέει τίποτα; Όταν ήταν ήταν στα τριδυμα όλο έλεγα να την πάρω αλλά δεν ταίριαξε ποτέ. Μια δεν δούλευε, μια ειχε πρόγραμμα, κοβιντ, μαλακιες...κτλ.Στο παρανταις δεν πάω ποτέ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
Σύντροφοι!!! Θα κάνω καταδρομική τώρα μετά τις 10 Γενάρη . Περιμένω το πουτάνα- pass, άντε Κούλη έχουμε και εμείς ψήφο . Ως τότε η ποντία έχει στήσει predator παντού. Σας γράφω να σας δώσω τας ευχάς μου : Καλή χρονιά και καλούς αγώνες 

Μπαζολα ήταν μπαζολα είναι βρωμάει τσιγάρο το μαλλί της και βρωμαει και η ανάσα της..Η Ουγγαρέζα στα ξύλινα, Αννα η αδυνατη με τα μεγάλα κρεμαστά βυζια, κ την ακμή στο πρόσωπο, έκανε μεταγραφή στο παρανταϊς ως Αντριαννα. Κατάντια τα κ καλα γκολντ στουντιος. Εφυγα κατευθείαν δεν μπήκα πουθενά αλλού. Είμαι σίγουρος ότι θα ξενέρωνα αν έκανα βολτα
asimenio_alogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2013
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
καλή χρονιά συναγωνιστές.
πέρασμα στη Νάταλι πλέον στο Godiva μόνιμα μου είπε.
έφυγε από την αλυσίδα,την άλλαζαν συνέχεια μαγαζιά ούτε η ίδια δεν ήξερε που θα δούλευε την επόμενη μέρα βαλίτσα συνεχώς από το ένα μαγαζί στο άλλο οπότε έφυγε και πήγε στο Godiva.απο τις υπηρεσίες οι γνωστές παρά πολύ καλές στάνταρ από τα λίγα
έφυγε από την αλυσίδα,την άλλαζαν συνέχεια μαγαζιά ούτε η ίδια δεν ήξερε που θα δούλευε την επόμενη μέρα βαλίτσα συνεχώς από το ένα μαγαζί στο άλλο οπότε έφυγε και πήγε στο Godiva.απο τις υπηρεσίες οι γνωστές παρά πολύ καλές στάνταρ από τα λίγα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Μετά την κορυφαία όλων Νταϊάνα, τη θεία Μόνικα και την λατρεμένη μας τσαρίνα επιτέλους η σωστή μεταγραφή στο κατάλληλο στούντιο με όλες τις προϋποθέσεις πλέον να αφήσει κι αυτή ανεξίτηλο το στίγμα της στην ιστορία των στούντιοκαλή χρονιά συναγωνιστές.

Κι έτσι μινιατούρα όπως είναι ήδη σκέφτομαι να την βάζω στο κλουβί που υπάρχει σε ένα από τα δωμάτια κι εγώ απ' έξω όρθιος να μου παίρνει πίπα

argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.106
- Πόντοι
- 16.235
Άνοιξε η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου;Μετά την κορυφαία όλων Νταϊάνα, τη θεία Μόνικα και την λατρεμένη μας τσαρίνα επιτέλους η σωστή μεταγραφή στο κατάλληλο στούντιο με όλες τις προϋποθέσεις πλέον να αφήσει κι αυτή ανεξίτηλο το στίγμα της στην ιστορία των στούντιο
Κι έτσι μινιατούρα όπως είναι ήδη σκέφτομαι να την βάζω στο κλουβί που υπάρχει σε ένα από τα δωμάτια κι εγώ απ' έξω όρθιος να μου παίρνει πίπα![]()
Γουστάρω!
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.106
- Πόντοι
- 16.235
Που χάθηκε η Ντα'ι'ανα;
Το γύρισε στο εσκορτιλικι η έφυγε για να ανασυγκροτήσει την μολδαβικη οικονομία;
Το γύρισε στο εσκορτιλικι η έφυγε για να ανασυγκροτήσει την μολδαβικη οικονομία;
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 716
Η Ναταλί είναι η μελαχροινή με την ωραίο κωλο που δούλευε στις Βιλλες τον προηγούμενο καιρό;καλή χρονιά συναγωνιστές.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.766
- Πόντοι
- 32.165
Νομιζω ειναι η κυπρια που δουλευε και κοροβαγκου.Η Ναταλί είναι η μελαχροινή με την ωραίο κωλο που δούλευε στις Βιλλες τον προηγούμενο καιρό;
spirtoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 222
- Πόντοι
- 21
Η Νάταλι η Κύπρια πήγε στο godiva;
Dimitrisss(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 604
- Πόντοι
- 301
Καλημέρα,τι ώρα την βρίσκουμε την κοπέλα?ευχαριστωκαλή χρονιά συναγωνιστές.
Μπαζολα; Εννοείς κακή συμμετοχή και απόδοση;Μπαζολα ήταν μπαζολα είναι βρωμάει τσιγάρο το μαλλί της και βρωμαει και η ανάσα της..
Όταν ξεκίνησε που ήξερε λίγα ελληνικά από τότε την είχα πάρει ούτε στήθος είχε μετά έβαλε, στην αρχή ήταν αβγαλτη ωραία , και τώρα ωραία είναι σου δίνει χρόνο αλλά αδιάφορη είναι κάπωςΜπαζολα; Εννοείς κακή συμμετοχή και απόδοση;
Για πες εντύπωσεις γιατί στο σαλόνι ενώ είναι ομορφούλα δενου βγάζει κάτι δυνατό να μπωMirela πολυ δυνατη πολυ ανεβασμενο επιπεδο παροχης υπηρεσιων!
Η Νάταλι από ερημίτη είναι η μιλφ δεν χάνει σε αξία ούτε στον χρόνο ίδιες ωραίες υπηρεσίες και με το απλό πρόγραμμαΗ Νάταλι η Κύπρια πήγε στο godiva;
Ένα ενδιαφέρον για τζακούζι που είναι σαν μίνι πισίνα ...καλή χρονιά συναγωνιστές.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.513
- Πόντοι
- 4.587
Σκουπίζει, καθαρίζει, μαγειρεύει και σιδερώνει..σπιτι της.. Υψηλό επίπεδο παροχώνMirela πολυ δυνατη πολυ ανεβασμενο επιπεδο παροχης υπηρεσιων!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις