Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Κάτι σε αντίστοιχο της Χριστινας ( inside) υπάρχει; Φακλανα βυζια κτλ;
τις προάλλες που πέρασα πρωί ρε φίλε όλες τέτοιες ήταν , έλεοςΚάτι σε αντίστοιχο της Χριστινας ( inside) υπάρχει; Φακλανα βυζια κτλ;
Το πιο σωστό σχόλιο για τέτοια ανόητα ερωτηματα............τις προάλλες που πέρασα πρωί ρε φίλε όλες τέτοιες ήταν , έλεος
Η Χριστίνα είναι μια χαρά στο πρόσωπο δεν την λες άσχημη. Την θυμάμαι πριν πέντε χρόνια ήταν καυλα που δεν είχε τα κιλά. Αλλά και τώρα από ομορφιά βάζει κάτω πολλέςΚάτι σε αντίστοιχο της Χριστινας ( inside) υπάρχει; Φακλανα βυζια κτλ;
Την Αλίνα την έχω πάρει μια φορά για δοκιμή .πραγματοποιηθηκε επισκεψη στην αλινα την ρουμανα οπως λεει στο κοκκινο διαμαντι ειχα παει φορτσατος απο τις φωτογραφιες της. περασα με το απλο αλλα δεν εμεινα ενθουσιασμενος σαν να βαριοταν ηταν η κοπελα ισως δεν ταιριαξαμε τι να πω. πιο πολυ με χαλασε η πιπα(αεροπιπα)...
επομενη επισκεψη στο sex and the city πηγα βραδυ οποτε υποθετω οτι ηταν η jessy(δεν ακουσα καλα το ονομα) περασαμα παλι με απλο προγραμμα. σαν μεγαλος φαν της πιπασ ζητησα μονο αυτο λεω θα επικεντρωθει τουλαχισοτν μπας και περασω καλα και παλι τα ιδια...λιγο που δοκιμασα να της ποιασω τα μαλλια να ανεβασω ρυθμους ξυνισε
Δεν εχω μεγαλη εμπειρια οσο αφορα τα σπιτακια παντως την καλυτερη πιπα μεχρι τωρα ηταν απο Λαρα.
Αν υπαρχει καποια με καλο σωμα που να κανει τετοια πιπα θα ηθελα να δοκιμασω αν εχει να προτεινει καποιος
στα 30 σιγουρα θα ηταν δυνατο. η λαρα μεχρι τωρα ηταν η μονη που εφυγα με ενα χαμογελο μεχρι τα αφτια και η ντενισσε που ηταν στο μεδουσα μαρεσε με τα μεγαλα βυζια αλλα εγινε εσκορτ και την εχασα. τωρα θελω να δοκιμασω την μιρελα αλλα εχω παει 1-2 φορες και ηταν κλεισταΤην Αλίνα την έχω πάρει μια φορά για δοκιμή .
Δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε ,έχεις δίκιο για την πίπα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά εμενα γενικά κοίταξε να περάσω ωραία .
Έχει όλο το πακέτο ωραίο σώμα ,ωραία γκόμενα και πολύ επικοινωνιακή αλλά μένει στα τυπικά ,όχι ότι είναι κάτι που με χάλασε αλλά άμα ήταν στα 30 το απλό θα ξανά πήγαινα σίγουρα.
Δεν είναι θέμα τσιγγουνιας η χρημάτων ,αλλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να πιάνομαι κορόιδο στην καύλα .στα 30 σιγουρα θα ηταν δυνατο. η λαρα μεχρι τωρα ηταν η μονη που εφυγα με ενα χαμογελο μεχρι τα αφτια και η ντενισσε που ηταν στο μεδουσα μαρεσε με τα μεγαλα βυζια αλλα εγινε εσκορτ και την εχασα. τωρα θελω να δοκιμασω την μιρελα αλλα εχω παει 1-2 φορες και ηταν κλειστα
Ισχυει ποκυ αυτο πανω στην καυλα εχω δωσει χρημα που μετα ελεγα τι μαλακια εκανα….για καποιες ακομα και τα 30 πολλα ειναι. Μιρελλα δεν εχω τιμησει ποτε δεν την εχω δει καν πως ειναιΔεν είναι θέμα τσιγγουνιας η χρημάτων ,αλλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να πιάνομαι κορόιδο στην καύλα .
Πληρώνω ότι αναλογεί.
Έχω ξανά πει εμφάνιση μου αρέσει και η Ναρυ αλλά με τα 50 που ξεκινάει δεν την έχω πάρει ποτέ γιατί το θεωρώ κοροϊδία.
Την Μιρέλα δεν πάω όχι επειδή δεν την γουστάρω αλλά δεν με τραβάει γιατι την έχω γαμησει τόσες φορές παλιά να φανταστείς από τις πρώτες της μέρες στο Βαρδάρη.
'Αμα θες μόνο πίπα πάνε Καρίνα. Μινοταύρου 3, το κόκκινο κτήριο απέναντι από venus. συνήθως βραδινά μετά τις 8.Δεν εχω μεγαλη εμπειρια οσο αφορα τα σπιτακια παντως την καλυτερη πιπα μεχρι τωρα ηταν απο Λαρα.
Αν υπαρχει καποια με καλο σωμα που να κανει τετοια πιπα θα ηθελα να δοκιμασω αν εχει να προτεινει καποιος
Η Μιρέλα φίλε είναι πολύ ωραία γκόμενα αλλά μην περιμένεις τίποτα ιδιαίτερο.Ισχυει ποκυ αυτο πανω στην καυλα εχω δωσει χρημα που μετα ελεγα τι μαλακια εκανα….για καποιες ακομα και τα 30 πολλα ειναι. Μιρελλα δεν εχω τιμησει ποτε δεν την εχω δει καν πως ειναι
Προσωπικά με 30αρια έχω γαμησει πολύ καλές περιπτώσεις που δεν αναφέρονται συχνά .Πήγα για μια αναμνηστική στη Λάρα μετά από καιρό. Λαϊκό προσκύνημα. Λέω την ξέρω θα μπω, μου λέει 50 ξεκινάει το απλό. Είχα κάνει τόσο δρόμο οπότε λέω δε γαμιεται δωστα και τελευταία φορα. Τέλεια μέσα, αλλά δε σκοπεύω να ξαναπάω με 50 απλό. Και καλό θα είναι να απέχουμε όλοι από αυτό γιατί σε λίγο καιρό θα πάνε όλες τόσο
Να αυτό που λέγαμε πιο πάνω ...ζητάνε πενήντα για απλό και κάθονται και σειρά σαλόνι οι μαλακες!Καλησπερα συναδελφοι! επιστροφη για λιγο μετα απο 5 μηνη απουσια.
Ειδα στο αλλο προγραμμα οτι δουλευει η λαρα, και λεω να παω εκει να κανω την τελευταια καταθεση.
Αναμονη μεγαλη, 3 ατομα στο σαλονι και 3 μεσα..αλλα λεω εχω λιγο χρονο ας κατσω.
Η τσα2 εντωμεταξυ δεν λεει οτι το πηγε 50 το απλο.. και ερχεται η σειρα μου να μπω στο δωματιο και να περιμενω αλλους δυο να τελειωσουν.
Αυτος που ηταν στο δωματιο που μπηκα, τελειωσε γρηγορα ουτε 10 λεπτο, δεν εδωσα σημασια λεω συμβαινει καμια φορα κι αυτο.
Παω να δωσω την τσα2 40 μου λεει το εκανε 50 απο τοτε που γυρισε..ε πες τιποτα τις λεω ειμαι μια ωρα στο σαλονι, μυστικο το κρατατε.
και ετσι εφυγα και δεν κατεθεσα,μου ηρθε και στο μυαλο οταν πηγα να δωσω τα λεφτα, ο προηγουμενος που τελειωσε γρηγορα και λεω μηπως το γυρισε στο κομοδινο οπως ηταν παλια το εβαλε και 50 και οτι αρπαξει. Αλλα τωρα ειδα οτι ο συναδελφος πιο πανω που μπηκε γραφει οτι ειναι καλη μεσα.
Εγω 50 δεν δινω οποια και να ειναι..δεν ειναι το δεκαρικο, αλλα το οτι δεν αξιζει 50 το απλο σε καμια κοπελα οσο καλη και αν ειναι. Κανονικα θα εγραφα κριτικη αλλα αφου εγινε ετσι..ξανα χαιρετω και καλα μαμησια σε ολους!
Που σαι ρε yakuza! Είχες πει τέλος και τέτοια! Καλώς τον και μη φύγεις πάλι! Keep goingΚαλησπερα συναδελφοι! επιστροφη για λιγο μετα απο 5 μηνη απουσια.
Ειδα στο αλλο προγραμμα οτι δουλευει η λαρα, και λεω να παω εκει να κανω την τελευταια καταθεση.
Αναμονη μεγαλη, 3 ατομα στο σαλονι και 3 μεσα..αλλα λεω εχω λιγο χρονο ας κατσω.
Η τσα2 εντωμεταξυ δεν λεει οτι το πηγε 50 το απλο.. και ερχεται η σειρα μου να μπω στο δωματιο και να περιμενω αλλους δυο να τελειωσουν.
Αυτος που ηταν στο δωματιο που μπηκα, τελειωσε γρηγορα ουτε 10 λεπτο, δεν εδωσα σημασια λεω συμβαινει καμια φορα κι αυτο.
Παω να δωσω την τσα2 40 μου λεει το εκανε 50 απο τοτε που γυρισε..ε πες τιποτα τις λεω ειμαι μια ωρα στο σαλονι, μυστικο το κρατατε.
και ετσι εφυγα και δεν κατεθεσα,μου ηρθε και στο μυαλο οταν πηγα να δωσω τα λεφτα, ο προηγουμενος που τελειωσε γρηγορα και λεω μηπως το γυρισε στο κομοδινο οπως ηταν παλια το εβαλε και 50 και οτι αρπαξει. Αλλα τωρα ειδα οτι ο συναδελφος πιο πανω που μπηκε γραφει οτι ειναι καλη μεσα.
Εγω 50 δεν δινω οποια και να ειναι..δεν ειναι το δεκαρικο, αλλα το οτι δεν αξιζει 50 το απλο σε καμια κοπελα οσο καλη και αν ειναι. Κανονικα θα εγραφα κριτικη αλλα αφου εγινε ετσι..ξανα χαιρετω και καλα μαμησια σε ολους!
Πολύ κράτησε η αποχήΚαλησπερα συναδελφοι! επιστροφη για λιγο μετα απο 5 μηνη απουσια.
Λαϊκό προσκύνημα στην καυΛαρα σήμερα το μεσημέρι στις 13.30.Περιμενα 50 λεπτά.Υπεροχη για άλλη μια φορά!Το γυμνό μπουκι παραμένει 60 οπότε δεν με χάλασε που το απλο το πήγε 50.Εδω αλλά σαπακια ζητάνε 50.Καλησπερα συναδελφοι! επιστροφη για λιγο μετα απο 5 μηνη απουσια.