Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
222
Πόντοι
21
Η παλιά Δούκισσα είναι. αν αργείς αρχίζει να ξινίζει, φραπεδιά στο σεντόνι με φόβο μη χύσεις πάνω της. πίπα μέτρια.
Παλαιότερα ήταν πιο ορεξάτη. Αν δεν έχει κίνηση, τελειώσεις στο χρόνο σου και δε ζητάς αεροπλανικά συστήνεται ανεπιφύλακτα. κωλάρα!
ειναι ωραιο γκομενακι
φιλιά δεινει?
εμενα δεν μου εχει δωσει.

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
674
Πόντοι
81
Καλησπερα παιδια..Στοχευμενη επισκεψη σημερα σε Κατερινα Κρητηκια στο Βενους. Σκαω φορτσατος με το πολυτελεστατο εσγιουβι μου εξω απο το μαγαζι και μπουκαρω. Υπηρεσια μια κοπελα γυρω στα 35 με γιγαντιαια βυζια ως τον ομφαλο.. Μου λεει ετσι ακριβως 'ποια κοπελα θες? '
Την λεω την Κατερινα .μου λεει εδω ειναι περασε. Περναω με 50 γυμνο. Μπαινω μεσα στο δωματιο και σκαει καπακι το μωρο..Με θυμηθηκε αμμεσως απο την προχτεσινη παρτουζα αφου με ρωτησε καποια πραγματα κι ειχαμε λιγο σοσιαλ ξεκιναει μια πιπα αρκετα καλη με πολυ αρχιδογλυψιμο και βαθεια μπουκωματα. Την γλυφω και εγω λιγο και ξαφνικα οπως ειμαστε σε 69 την πεταω απο πανω μου και την πλακωνω στα γλωσοφιλα...Φιλιομασταν κανενα πενταλεπτο..Αρκετο πουτσοτριψιμο χωρις καποτα με διαθεσεις προς τα μεσα.... Σεξακι ερωτικο με φιλια και χυσιμο στο 5 λεπτο...Πηγα να την σκισω γιατι μου εμεινε αποθυμενο απο την παρτουζα και τελικα εκανα ερωτα. Αλλα ειλικρινα το ευχαριστιθηκα. Πριν να μπω εκει περασα και ειδα μια Ειρηνη εκ Μολδαβιας που εχει στο αλλο σιτε. Γυναικαρα ψηλη αλλα καπως παγωμενη. Αν ηταν καλυτερη στο σαλονι θα την επερνα και αυτην. Αυτα. Τα σεβη μου σε ολους.

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
674
Πόντοι
81
Το SUV δλδη προς τι για αναφορά;
Εσκασα καυλωμενος φουλ και γκαζωμενος σαν τρελος καταβηκα κεντρο απο περιφερειακο 190 με κινηση..Ετσι μου βγηκε ολη η προταση με συγχωρεις αλλα αν σε χαλαει μην το διαβαζεις.

• Χαχα
Αντιδράσεις: GALLAS

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340

Stevedrake22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
9
Like
703
Πόντοι
301
Εμένα ρε γαμωτο με χαλάει που είναι πλακοκωλα. Οκ ψηλή όμορφο πρόσωπο εβαλε και βυζιά, όταν στο σαλονιασμα γυρνάει να φύγει και την δω από πίσω πάντα φεύγω
Αυτή η Ραΐσα παιδιά που δουλεύει; Δεν είμαι από θεσσαλονικη αλλά όποτε έρχομαι τιμάω τα μαγαζιά ….

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Εσκασα καυλωμενος φουλ και γκαζωμενος σαν τρελος καταβηκα κεντρο απο περιφερειακο 190 με κινηση..Ετσι μου βγηκε ολη η προταση με συγχωρεις αλλα αν σε χαλαει μην το διαβαζεις.
Να μην το διαβάσω λίγο δύσκολο. Αλλα θα σε ανεχτουμε κ σένα όπως πολλούς σαυτο τον κόσμο. Πες μας κ τι χρόνο έκανες να σε περάσουμε στα βιβλία.

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
787
Πόντοι
361

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
674
Πόντοι
81
Να μην το διαβάσω λίγο δύσκολο. Αλλα θα σε ανεχτουμε κ σένα όπως πολλούς σαυτο τον κόσμο. Πες μας κ τι χρόνο έκανες να σε περάσουμε στα βιβλία.
Σε ευχαριστω πολυ που με ανεχεσαι εισαι μεγαλη καρδια.... Ωστωσο μπορεις να μην διαβασεις εκεινο το συγκκριμενο κομματι που σε ενοχλει που ανεφερα το αμαξι μου. Υπαρχει τροπος αλλα προφανως δεν το ξερεις. Δεν πειραζει ομως. Και εγω μαθει να ανεχομαι τουβλα σαν και εσενα..

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.237
Πόντοι
10.555
Ρωξάνης 26 είναι η διεύθυνση
Μηπως νικ. ουρανου εννοεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπερα παιδια..Στοχευμενη επισκεψη σημερα σε Κατερινα Κρητηκια στο Βενους. Σκαω φορτσατος με το πολυτελεστατο εσγιουβι μου εξω απο το μαγαζι και μπουκαρω. Υπηρεσια μια κοπελα γυρω στα 35 με γιγαντιαια βυζια ως τον ομφαλο.. Μου λεει ετσι ακριβως 'ποια κοπελα θες? '
Την λεω την Κατερινα .μου λεει εδω ειναι περασε. Περναω με 50 γυμνο. Μπαινω μεσα στο δωματιο και σκαει καπακι το μωρο..Με θυμηθηκε αμμεσως απο την προχτεσινη παρτουζα αφου με ρωτησε καποια πραγματα κι ειχαμε λιγο σοσιαλ ξεκιναει μια πιπα αρκετα καλη με πολυ αρχιδογλυψιμο και βαθεια μπουκωματα. Την γλυφω και εγω λιγο και ξαφνικα οπως ειμαστε σε 69 την πεταω απο πανω μου και την πλακωνω στα γλωσοφιλα...Φιλιομασταν κανενα πενταλεπτο..Αρκετο πουτσοτριψιμο χωρις καποτα με διαθεσεις προς τα μεσα.... Σεξακι ερωτικο με φιλια και χυσιμο στο 5 λεπτο...Πηγα να την σκισω γιατι μου εμεινε αποθυμενο απο την παρτουζα και τελικα εκανα ερωτα. Αλλα ειλικρινα το ευχαριστιθηκα. Πριν να μπω εκει περασα και ειδα μια Ειρηνη εκ Μολδαβιας που εχει στο αλλο σιτε. Γυναικαρα ψηλη αλλα καπως παγωμενη. Αν ηταν καλυτερη στο σαλονι θα την επερνα και αυτην. Αυτα. Τα σεβη μου σε ολους.
οταν λες Ειρηνη εκ Μολδαβιας σε ποιο σπιτακι; Πες και τι ωρα περασες για να ξερουμε τις βαρδιες των κοριτσιων

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
674
Πόντοι
81
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οταν λες Ειρηνη εκ Μολδαβιας σε ποιο σπιτακι; Πες και τι ωρα περασες για να ξερουμε τις βαρδιες των κοριτσιων
Περιπου 6κ30 το απογευμα φιλε μου. Αυτη η Ειρηνη ειναι στην αρχη τησ Νικ Ουρανου νομιζω Ρεντ Ναιτ λεγεται το συγκεκριμενο σπιτακι. Γυναικαρα ψηλη με ωραια κωλαρα αλλα εμενα μου εβγαλε οτι κανει πλαστικο γαμησι. Δεν ξερω δεν την δοκιμασα.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Σε ευχαριστω πολυ που με ανεχεσαι εισαι μεγαλη καρδια.... Ωστωσο μπορεις να μην διαβασεις εκεινο το συγκκριμενο κομματι που σε ενοχλει που ανεφερα το αμαξι μου. Υπαρχει τροπος αλλα προφανως δεν το ξερεις. Δεν πειραζει ομως. Και εγω μαθει να ανεχομαι τουβλα σαν και εσενα..
Θα μπορούσα να σε αποκλείσω κ να μην διαβαζω τα σχολια σου στο θρεντ αλλά προτιμώ να διαβάζω τις περιπέτειες ενός μπετοβλακα, για να γελάω.
Φτάνει κ πολυ σημασία σου δώσαμε. Μην το συνεχισεις

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
674
Πόντοι
81
Θα μπορούσα να σε αποκλείσω κ να μην διαβαζω τα σχολια σου στο θρεντ αλλά προτιμώ να διαβάζω τις περιπέτειες ενός μπετοβλακα, για να γελάω.
Φτάνει κ πολυ σημασία σου δώσαμε. Μην το συνεχισεις
Κοιτα αν εχεις τετοια δυνατοτητα καλυτερα αποκλεισε με γιατι δεν θελω να ενημερωνω τουβλα σαν και εσενα.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Κοιτα αν εχεις τετοια δυνατοτητα καλυτερα αποκλεισε με γιατι δεν θελω να ενημερωνω τουβλα σαν και εσενα.
Είμαι σίγουρος κ αποτι φαίνεται δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που θα έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιον εδώ μέσα.

Τελευταία τροποποίηση:

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
674
Πόντοι
81
Δεν θυμαμαι κατι. Ουτε με εσενα θεωρω οτι ηρθα σε αντιπαραθεση. Απλα ακομα δεν καταλαβα και ουτε θα καταλαβω τι σε πειραξε το αμαξι μου. Τεσπα καλη συνεχεια και συγνωμη αν ημουν αγενης.

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
787
Πόντοι
361
Στο google maps Ρωξάνης με βγάζει. Εκτός αν άλλαξε μαγαζί και δουλεύει αλλού. Εγώ εδώ την θυμάμαι (βάλτε στο google maps αυτό)
40.64437189420661, 22.912533250421912

Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
258
Πόντοι
21
Από λευτα δεν μας είπες

Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
258
Πόντοι
21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom