You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 22.375
- Πόντοι
- 8.296
Ωραίο μουνί είναι. Εγώ την είχα πάρει όταν εκδιδόταν σαν ανεξάρτητη για ένα διάστημα σε διαμέρισμα στο κέντρο. Στα 150€ την ώρα ζητούσε τότε. Θυμάμαι είχε αρκετή πελατεία, πολλές φορές μάλιστα ήταν full από ραντεβού. Ποιος ξέρει τι παίχτηκε και γύρισε στα σπιτάκια.Γεια σας μυστες. Περασμα με ελενα-ραισα. Εβαλε κ αλλο βυζι κ δεν αντιστάθηκα. Παρολα αυτα πολυ βιαστικη. Ειναι πολυ δυνατη σε εμφανιση ομως. Απορω πως ειναι του 30ρικου.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 716
Εμένα ρε γαμωτο με χαλάει που είναι πλακοκωλα. Οκ ψηλή όμορφο πρόσωπο εβαλε και βυζιά, όταν στο σαλονιασμα γυρνάει να φύγει και την δω από πίσω πάντα φεύγωΓεια σας μυστες. Περασμα με ελενα-ραισα. Εβαλε κ αλλο βυζι κ δεν αντιστάθηκα. Παρολα αυτα πολυ βιαστικη. Ειναι πολυ δυνατη σε εμφανιση ομως. Απορω πως ειναι του 30ρικου.
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 201
Και γώ την είδα σήμερα την ξανθιά! Και μετα κατέθεσα στην Έλενα το παράβολο! Όντως την ανανέωσε το βυζι,αν και είμαι φαν του φυσικού! Και όπως είπες είναι και όμορφη και κορμάρα!Πήγα χθες στο hotlady είχε μια άλλη μόνο ωραία δε τη λες , την άλλη φορά πέρασα πάλι τρίτη , ήταν κλειστό . Αυτή την αμπερ δε μπορώ να τη πετύχω με τπτ , το πρόγραμμα κλασικά αλαν-νταλον . Μιρέλα κλειστό, Χριστίνα μισάωρο πρόγραμμα , ποιος το περίμενε 2022 να έχει τόση πέραση το Χριστινάκι με το που έβαλε 6-7 κιλά , τελικά καλά λένε κάποιοι εδώ ότι γουστάρουμε πόντιες , πήγα πάλι στη ραισα , δε χρειάζεται να πω κάτι γιαυτην , δε ξέρω αν είναι ο φωτισμός μέσα η το καινούργιο βυζί , αλλά ίσως να είναι η πιο όμορφη αυτή τη στιγμή για τα γούστα μου , δίπλα από τη ραισα ήταν ανοιχτό το άλλο , είχε ένα ξανθό , ωραίο φάνηκε , με σφιχτό σώμα , το σκέφτηκα να περάσω , αλλά μπήκαν μαζι μου κάτι σημαδεμένοι πάκι και τους πήρε , ξενέρωσα κι έφυγα.
suckablack
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλημερα συναγωνιστες! Επειδη δεν παω συχνα σαλονικα, μπορει κανεις να μου πει που και ποτε δουλευει αυτη η ραισα; Γιατι θα ηθελα καποια στιγμη να τη δοκιμασω!
ST@Lone
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 42
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 5.340
Άδειασα επιτέλους να αφήσω κριτική για Άμπερ και Aira. (η τελευταία πλέον δεν εμφανίζεται ή κάπου μου διαφεύγει).
Επίσκεψη πριν περίπου ένα μήνα. θα ακολουθήσει λίαν συντόμως και για Ναταλή.
Άμπερ
www.bourdela.com
Aira
www.bourdela.com
Καλημόργκεν και καλό βόλι

Επίσκεψη πριν περίπου ένα μήνα. θα ακολουθήσει λίαν συντόμως και για Ναταλή.
Άμπερ

Άμπερ όμορφη chica | Κριτική με βαθμολογία 7.1 από το μέλος ST@Lone
Κριτική για το Φρίξου 12 από τον ST@Lone με βαθμολογία 7.1 στις 16 Νοεμβρίου, 2022
Aira

Aira για πισωκολητές καταστάσεις | Κριτική με βαθμολογία 7.1 από το μέλος ST@Lone
Κριτική για το Φρίξου 12 από τον ST@Lone με βαθμολογία 7.1 στις 17 Νοεμβρίου, 2022
Καλημόργκεν και καλό βόλι

Τελευταία τροποποίηση:
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 201
Νικηφόρου ουρανού στο τελείωμα! Έχει δυο σπίτια όπως τα κοιτάς το δεξιό!Καλημερα συναγωνιστες! Επειδη δεν παω συχνα σαλονικα, μπορει κανεις να μου πει που και ποτε δουλευει αυτη η ραισα; Γιατι θα ηθελα καποια στιγμη να τη δοκιμασω!
gloutofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2019
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
Θα σου μεταφερω με την σειρα μου την αποψη μου φιλε.ερωτηση κρισης (χωρίς φυσικά να δικαιολογω όσες βάζουν μέσα τους μεταναστες)
πιστεύετε ότι αν έτρωγαν πορτα παντού, ακομα κ από πιάτσα, θα ειχαμε αύξηση περιστατικών προσπάθειας βιασμού ντόπιων ελληνίδων από αυτούς?
το ρωτάω γιατί ακόμα στην θεσσαλονίκη κ ειδικά στις περιοχές που μένουν όλοι αυτοί (κέντρο προς βαρδάρδη, μοναστηρίου κλπ) τα περιστατικά αυτά είναι ακόμα σχεδόν ανύπαρκτα κ αυτό ίσως οφειλετε στο ότι πάνε στα μπου κ ξελαφρωνουν εκεί
Η μεταναστευση ειναι πραγμα πολυπλοκο,εχει πολλες μεταβλητες,κυριως ομως αφορα το ΠΟΙΟΣ μεταναστευει,ΠΟΥ παει και ΓΙΑΤΙ.
Δηλαδη,απο ποια χωρα,σε ποια χωρα παει,για ποιο λογο.
Βαλε εσυ τωρα για συγκριση τους πρωτους Ελληνες μεταναστες του 65,με τους Πακι του 2020 και δώθε.
Χριστιανοι σε χριστιανικες ως επι το πλειστον χωρες,για την ευρεση δουλειας οι Ελληνες,ενω για τους Πακι εχουμε:
1. μουσουλμάνους και μαλιστα απο τους πιο σκληροπυρηνικους,που εξευτελιζουν την ανθρωπινη υποσταση ,και ποσο περισσοτερο των γυναικων, που τις εχουν σαν ζωα,
2. που ο παιδικος βιασμος και η κατοχη μικρων υποτακτικων αγοριων για σεξ απο μεγαλους αντρες θεωρειτε παραδοση (ψαξτε σχετικο ρεπορταζ απο DW ),
3. που εχουν μια τελειως εχθρικη νοοτροπια απεναντι σε "αλλοθρησκους",πραγμα που τεκμηριωνεται απο στελεχωση πολλων ισλαμιστικων τρομοκρατικων οργανωσεων απο πακι.
5. που ζουν σε ενα κρατος αστυνομικο και τρομοκρατικο,οπου δημοκρατια,ελευθερια λογου και εκφρασης ειναι ανυπαρκτη και τιμωρειτε σκληρα,ακομα και στον δρομο, απο τον τελευταιο αστυνομικο.
6. που μονο για δουλεια δεν ερχονται οι περισσοτεροι σε μια κατεστραμενη οικονομια
7. για να μην ξεχασουμε και τα εθνικα,που ειναι η πιο στενη συμμαχος χωρα με τους γειτονες Μονγκολους,και συνεργαζονται στρατηγικα μαζι τους,στελεχωνοντας ενιοτε και την αεροπορια της,ή παρεχοντας πρακτορες και υπηρεσιες εντος Ελλαδος.
Και αν με ρωτησεις τι σχεση εχουν ολα αυτα με τα μπουρδελα ή τις γυναικες μας,θα σου απαντησω,οτι και αυτοι,οπως ΟΛΟΙ οι μεταναστες ανα την υφηλιο,οταν θα εγκατασταθουν για τα καλα στην χωρα μας,οταν θα καταλαβουν ποσο τους αβανταρει και προστατευει το ιδιο μας το κρατος εναντι των Ελληνων,οταν θα αρχισουν να οργανωνονται κοινωνικα και πολιτικα,και θα εχουν αποκτησει χαρτια,αδειες,ιθαγενειες και πολιτικους αντιπροσωπους,ΤΟΤΕ θα βγαλουν τον πραγματικο τους εαυτο,και θα σου επιβαλλουν τα ηθη τους,τα εθιμα τους,τα ενστικτα τους,τις παραδοσεις τους,την θρησκεια τους,και τα θελω τους.
Αρα,το οτι τωρα δεν εχεις περιστατικα βιασμων και εγκληματικοτητας,δεν εχει να κανει με την σεξουλικη τους ανακουφιση στα μπουρδελα,αλλα με την (ακομα) συστολη τους απεναντι στο ελληνικο κρατος.
Σε λιγο καιρο,που θα ειναι η μιση ελλαδα πλυθησμιακα,θα εχουν δικαιωματα και θα καταλαβουν την δυναμη των αριθμων τους αλλα και την αδυναμια του λαου που τους "φιλοξενει", εκει θα δεις τον "πολιτισμο" τους.
Συγνωμη για το μακροσκελες.
Τελευταία τροποποίηση:
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 201
Η αρχή έχει γίνει! Έχουν ήδη ανοίξει δικά τους μαγαζιά, που συντηρούνται από τους ομοίους τους! Είναι χωμένοι σε λαθραία τσιγάρα! Και κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι στους δρόμους, αντί να είναι σε χοτ σποτ!Θα σου μεταφερω με την σειρα μου την αποψη μου φιλε.
Η μεταναστευση ειναι πραγμα πολυπλοκο,εχει πολλες μεταβλητες,κυριως ομως αφορα το ΠΟΙΟΣ μεταναστευει,ΠΟΥ παει και ΓΙΑΤΙ.
Δηλαδη,απο ποια χωρα,σε ποια χωρα παει,για ποιο λογο.
Βαλε εσυ τωρα για συγκριση τους πρωτους Ελληνες μεταναστες του 65,με τους Πακι του 2020 και δώθε.
Χριστιανοι σε χριστιανικες ως επι το πλειστον χωρες,για την ευρεση δουλειας οι Ελληνες,ενω για τους Πακι εχουμε:
1. μουσουλμάνους και μαλιστα απο τους πιο σκληροπυρηνικους,που εξευτελιζουν την ανθρωπινη υποσταση ,και ποσο περισσοτερο των γυναικων, που τις εχουν σαν ζωα,
2. που ο παιδικος βιασμος και η κατοχη μικρων υποτακτικων αγοριων για σεξ απο μεγαλους αντρες θεωρειτε παραδοση (ψαξτε σχετικο ρεπορταζ απο DW ),
3. που εχουν μια τελειως εχθρικη νοοτροπια απεναντι σε "αλλοθρησκους",πραγμα που τεκμηριωνεται απο στελεχωση πολλων ισλαμιστικων τρομοκρατικων οργανωσεων απο πακι.
5. που ζουν σε ενα κρατος αστυνομικο και τρομοκρατικο,οπου δημοκρατια,ελευθερια λογου και εκφρασης ειναι ανυπαρκτη και τιμωρειτε σκληρα,ακομα και στον δρομο, απο τον τελευταιο αστυνομικο.
6. που μονο για δουλεια δεν ερχονται οι περισσοτεροι σε μια κατεστραμενη οικονομια
7. για να μην ξεχασουμε και τα εθνικα,που ειναι η πιο στενη συμμαχος χωρα με τους γειτονες Μονγκολους,και συνεργαζονται στρατηγικα μαζι τους,στελεχωνοντας ενιοτε και την αεροπορια της,ή παρεχοντας πρακτορες και υπηρεσιες εντος Ελλαδος.
Και αν με ρωτησεις τι σχεση εχουν ολα αυτα με τα μπουρδελα ή τις γυναικες μας,θα σου απαντησω,οτι και αυτοι,οπως ΟΛΟΙ οι μεταναστες ανα την υφηλιο,οταν θα εγκατασταθουν για τα καλα στην χωρα μας,οταν θα καταλαβουν ποσο τους αβανταρει και προστατευει το ιδιο μας το κρατος εναντι των Ελληνων,οταν θα αρχισουν να οργανωνονται κοινωνικα και πολιτικα,και θα εχουν αποκτησει χαρτια,αδειες,ιθαγενειες και πολιτικους αντιπροσωπους,ΤΟΤΕ θα βγαλουν τον πραγματικο τους εαυτο,και θα σου επιβαλλουν τα ηθη τους,τα εθιμα τους,τα ενστικτα τους,τις παραδοσεις τους,την θρησκεια τους,και τα θελω τους.
Αρα,το οτι τωρα δεν εχεις περιστατικα βιασμων και εγκληματικοτητας,δεν εχει να κανει με την σεξουλικη τους ανακουφιση στα μπουρδελα,αλλα με την (ακομα) συστολη τους απεναντι στο ελληνικο κρατος.
Σε λιγο καιρο,που θα ειναι η μιση ελλαδα πλυθησμιακα,θα εχουν δικαιωματα και θα καταλαβουν την δυναμη των αριθμων τους αλλα και την αδυναμια του λαου που τους "φιλοξενει", εκει θα δεις τον "πολιτισμο" τους.
Συγνωμη για το μακροσκελες.
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.900
- Πόντοι
- 1.336
Καλά τα είπα πρινΗ αρχή έχει γίνει! Έχουν ήδη ανοίξει δικά τους μαγαζιά, που συντηρούνται από τους ομοίους τους! Είναι χωμένοι σε λαθραία τσιγάρα! Και κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι στους δρόμους, αντί να είναι σε χοτ σποτ!
Απλά αφανισμός
Hoes before bros
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδια . 1ο μου ποστ στο φορουμ 
μπηκα με την ξανθια που ειναι διπλα απτην ραισα .
με 30ε απλο , σε γενικες γραμμες ηταν κομπλε , βυζι ψευτικο , κωλος ωραιος οχι πολυ μικρος , φατσα πολυ ωραια , το δερμα της τελειο .
απο εκει και περα στην πιπα δεν το εχει καθολου , πολυ δοντι , ευτυχως δεν πηρα με 40 θα τον εκλαιγα τον
για μια φορα να ξεδώσεις κομπλε

μπηκα με την ξανθια που ειναι διπλα απτην ραισα .
με 30ε απλο , σε γενικες γραμμες ηταν κομπλε , βυζι ψευτικο , κωλος ωραιος οχι πολυ μικρος , φατσα πολυ ωραια , το δερμα της τελειο .
απο εκει και περα στην πιπα δεν το εχει καθολου , πολυ δοντι , ευτυχως δεν πηρα με 40 θα τον εκλαιγα τον

για μια φορα να ξεδώσεις κομπλε
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 716
Στο paradise ήταν αυτή πριν λίγες μέρες. Από ότι αναφέρθηκε έκανε πιάτσες στην Γιαννιτσών. Είναι νταρντανα μεγαλόσωμη, εμένα από κοντά δε με έφτιαξεΦρέσκο αίμα στο άλλο σαιτ. Μάνια βλέπω, 23 χρ. Δυνατό στις φωτο αλλά βρωμάει φόλα. Θα πάω αύριο για δοκιμή. Δεν έχει αναφερθεί στο νήμα απ όσο θυμάμαι
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.266
- Πόντοι
- 3.556
Με τι όνομά ήταν η μανια στην πιάτσα γνωρίζει κανείςΣτο paradise ήταν αυτή πριν λίγες μέρες. Από ότι αναφέρθηκε έκανε πιάτσες στην Γιαννιτσών. Είναι νταρντανα μεγαλόσωμη, εμένα από κοντά δε με έφτιαξε
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.455
- Πόντοι
- 16.746
Μαρίνα!Με τι όνομά ήταν η μανια στην πιάτσα γνωρίζει κανείς

Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.576
- Πόντοι
- 12.756
αμα σε ρωτησουμε ποτε εχει γενέθλια ο γυφτορουμανος δεν ξερεις , αλλα οτι την λενε Μαρίνα την άλλη θα το θυμασαι μεχρι να πεθάνειςΜαρίνα!![]()
![]()
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.455
- Πόντοι
- 16.746
Για τον ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ μπαίνω μπροστά κ τρώω σφαίρα άμα λάχει!αμα σε ρωτησουμε ποτε εχει γενέθλια ο γυφτορουμανος δεν ξερεις , αλλα οτι την λενε Μαρίνα την άλλη θα το θυμασαι μεχρι να πεθάνεις

suckablack
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Συγγνωμη που δεν ειδα το μηνυμα σου...Νικηφόρου ουρανού στο τελείωμα! Έχει δυο σπίτια όπως τα κοιτάς το δεξιό!
spirtoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 222
- Πόντοι
- 21
Φρέσκο αίμα στο άλλο σαιτ. Μάνια βλέπω, 23 χρ. Δυνατό στις φωτο αλλά βρωμάει φόλα. Θα πάω αύριο για δοκιμή. Δεν έχει αναφερθεί στο νήμα απ όσο θυμάμαι
Και εμένα μου βρομαει φολα.δεν έχω πάει με την κοπέλα να πω την αλήθεια αλλά αυτό μου βγάζει και εμένα
Ελληνίδα (και μικρή)
Bella dona(τώρα black angels)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις