ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.904
- Πόντοι
- 37.562
Στο πατο της βαζει το λιστεριν δλδ?Ευτυχώς η κοπέλα είναι όλη μέρα με λιστερινγκ..έχει μουλιασει ο πάτος σας !
Στο πατο της βαζει το λιστεριν δλδ?Ευτυχώς η κοπέλα είναι όλη μέρα με λιστερινγκ..έχει μουλιασει ο πάτος σας !
Δεν διάβασες καλά μάλλον τι γράφω !Στο πατο της βαζει το λιστεριν δλδ?
![]()
Α,οκ....Δεν διάβασες καλά μάλλον τι γράφω !
Όχι ο δικός της πάτος ..
1ο, πριν τα μπαλέταΤο γλυφοκωλι σε ποιο πρόγραμμα γίνεται ;
Πιο gfe φαση ναρυ/Αναστασία? Δίνει καμία φιλιά στο στόμα?
Αυτή η Ντάρια που έχει φωτογραφίες;μπήκα στο άλλο σάιτ και δεν την βρίσκωΠαρανταιζ απογευματινες στο 1ο μαγαζακι, μεσαιο, οπως λεει και το προγραμμα ηταν η καινουρια Νταρια, σχετικα ψιλη γκομενα με ξανθο καυλοτικο αγορε μαλακι, κωλαρακι γαμευσιμο με ελαφρυα κυταριτιδα, βυζακι πρεπει να ειχε, δεν ειναι τοσο τουμπανο οσο φενεται στην 1 φωτογραφια που εχει στο αλλο σαιτ. 2η κοπελα νεα λεει η τσατσα, Αντριαννα, ξεπροβαλει το μικρο και αντικρυζω την Αννα την πιπινα απο Λας βεγκας, χμμμμ....
Στο δεξια μαγαζι, η Βικτωρια, απλα....Απιστευτη.!!!!!!Δεν περιγραφω....κραταει μια σωματαρα ονειρο.!!! Εκανα ενα γαμισι τρρρρρεεεεεεεελααααααα....
Το διορθωσα στο σαιτ του παρανταιζ μπες.Αυτή η Ντάρια που έχει φωτογραφίες;μπήκα στο άλλο σάιτ και δεν την βρίσκω
Ok , ευχαριστώ το βρήκα ,εγώ έψαχνα στο άλλο σάιτ ..Το διορθωσα στο σαιτ του παρανταιζ μπες.
Μπα, ποιο μεγαλη, 30-35 σιγουρα. 21 με τιποτα.Ok , ευχαριστώ το βρήκα ,εγώ έψαχνα στο άλλο σάιτ ..
21 χρόνων λέει και κυτταρίτιδα;
Είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να μην βαράς μια μαλακια μια με δύο μέρες πιο πριν...ξοδεύεις πολλά για λίγη ώραΛολ.Κοροϊδεύετε μουνάκια αλλά μπορεί να συμβεί σε όλους ειδικά αν μαζεύεται πράμα δίχως να εκσπερμάτωνει για αρκετές μέρες ο μπαρμπαδακος
1-2ωρες μην σου πω ...Είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να μην βαράς μια μαλακια μια με δύο μέρες πιο πριν...ξοδεύεις πολλά για λίγη ώρα
Ρε παιδιά είμαι με καθόλου εμπειρία στο θέμα που συζητάμε. Γενικά μου φαίνεται παράξενη περιοχή εκεί τριγύρω. Σκέφτομαι να πάω αλλά αν είναι να με φερμαρουν το μεροκάματο και να μείνω με το εργαλείο στο χέρι δεν λέει. Για πείτε μήπως λέω μπούρδες ;
Η γνωστη βικτωρια που παλια μας εδινε δωρο το κωλαρακι της και τωρα δεν το δινει ουτε αμα την πληρωσεις?Παρανταιζ απογευματινες στο 1ο μαγαζακι, μεσαιο, οπως λεει και το προγραμμα ηταν η καινουρια Νταρια, σχετικα ψιλη γκομενα με ξανθο καυλοτικο αγορε μαλακι, κωλαρακι γαμευσιμο με ελαφρυα κυταριτιδα, βυζακι πρεπει να ειχε, δεν ειναι τοσο τουμπανο οσο φενεται στην 1 φωτογραφια που εχει στο σαιτ του παρανταιζ. 2η κοπελα νεα λεει η τσατσα, Αντριαννα, ξεπροβαλει το μικρο και αντικρυζω την Αννα την πιπινα απο Λας βεγκας, χμμμμ....
Στο δεξια μαγαζι, η Βικτωρια, απλα....Απιστευτη.!!!!!!Δεν περιγραφω....κραταει μια σωματαρα ονειρο.!!! Εκανα ενα γαμισι τρρρρρεεεεεεεελααααααα....
η περιοχή φυλάσεται να ξέρεις σχεδον ολο το 24ωρο λογω των σπιτιων,ακόμη και πισω να πας villa prive η bad girls υπαρχει φυλακας που παρακολουθει για λογους ασφαλειας,ειτε πας με τα ποδια ειτε με το αυτοκινητο δεν προκειται κανεις να πειραξει ουτε εσενα ουτε το αυτοκινητο σου ακομη και αργα τη νυχτα...μου το ειπε μια τσατσα το εχω καταλαβει κι εγω....Ρε παιδιά είμαι με καθόλου εμπειρία στο θέμα που συζητάμε. Γενικά μου φαίνεται παράξενη περιοχή εκεί τριγύρω. Σκέφτομαι να πάω αλλά αν είναι να με φερμαρουν το μεροκάματο και να μείνω με το εργαλείο στο χέρι δεν λέει. Για πείτε μήπως λέω μπούρδες ;
Ρε παιδιά είμαι με καθόλου εμπειρία στο θέμα που συζητάμε. Γενικά μου φαίνεται παράξενη περιοχή εκεί τριγύρω. Σκέφτομαι να πάω αλλά αν είναι να με φερμαρουν το μεροκάματο και να μείνω με το εργαλείο στο χέρι δεν λέει. Για πείτε μήπως λέω
Παράξενος εσύ είσαι φίλε . Η περιοχή μια χαρά ειναι. Έχουν αγιάσει πολλοί σε εκείνη την περιοχή. Εδώ τα 15 χρονα πάνε με τα ηλεκτρικά πατίνια και γυρνάνε τα στούντιο και πηδάνε τις πιο ωραίες μουνες και εσύ κοτσαμ γάιδαρος και φοβάσαι..Ρε παιδιά είμαι με καθόλου εμπειρία στο θέμα που συζητάμε. Γενικά μου φαίνεται παράξενη περιοχή εκεί τριγύρω. Σκέφτομαι να πάω αλλά αν είναι να με φερμαρουν το μεροκάματο και να μείνω με το εργαλείο στο χέρι δεν λέει. Για πείτε μήπως λέω μπούρδες ;