Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815

xarxon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
15
Like
328
Πόντοι
290
Σημερινή βόλτα στις 10. Κάποιοι δρόμοι με ανοιχτά μαγαζιά και με κόσμο (Π. Ερημίτη), κάποιοι με πολλά κλειστά (Μινωταύρου, Φρίξου, Ν. Ουρανού). Είδα την Αναστασία στο Golden Lips, καλή φαινόταν (με μερικά κιλάκια) αλλά το κασέ πολύ ψηλά (100 για πρωκτικό). Χριστίνα στο Inside με 70 για όλα και ευδιάθετη, όμως με αρκετά κιλά.
Τελικά πήρα την Τάνια στο παλιό μαγαζί της Έφης στη Φρίξου 15: Μισή Ισπανίδα, μισή Ρωσίδα, ήταν και παλιότερα στον οίκο. Υπέροχα μάτια, ευγενική και ευδιάθετη. Ηλικία 30άρα, με καλό σώμα (τα 2-3 παραπάνω κιλά δεν ενοχλούν) και ωραία 4άρια βυζιά. 50 για πίπα άνευ και CIM. Πολύ καλή επιλογή, καλή πίπα και άνετη σε 3 στάσεις χωρίς ιδιοτροπίες και "κλεψίματα". Συνολικά έφυγα με θετικές εντυπώσεις.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Παρανταιζ απογευματινες στο 1ο μαγαζακι, μεσαιο, οπως λεει και το προγραμμα ηταν η καινουρια Νταρια, σχετικα ψιλη γκομενα με ξανθο καυλοτικο αγορε μαλακι, κωλαρακι γαμευσιμο με ελαφρυα κυταριτιδα, βυζακι πρεπει να ειχε, δεν ειναι τοσο τουμπανο οσο φενεται στην 1 φωτογραφια που εχει στο σαιτ του παρανταιζ. 2η κοπελα νεα λεει η τσατσα, Αντριαννα, ξεπροβαλει το μικρο και αντικρυζω την Αννα την πιπινα απο Λας βεγκας, χμμμμ....
Στο δεξια μαγαζι, η Βικτωρια, απλα....Απιστευτη.!!!!!! :rockon: Δεν περιγραφω....κραταει μια σωματαρα ονειρο.!!! Εκανα ενα γαμισι τρρρρρεεεεεεεελααααααα....

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.953
Πόντοι
3.796
Παρανταιζ απογευματινες στο 1ο μαγαζακι, μεσαιο, οπως λεει και το προγραμμα ηταν η καινουρια Νταρια, σχετικα ψιλη γκομενα με ξανθο καυλοτικο αγορε μαλακι, κωλαρακι γαμευσιμο με ελαφρυα κυταριτιδα, βυζακι πρεπει να ειχε, δεν ειναι τοσο τουμπανο οσο φενεται στην 1 φωτογραφια που εχει στο αλλο σαιτ. 2η κοπελα νεα λεει η τσατσα, Αντριαννα, ξεπροβαλει το μικρο και αντικρυζω την Αννα την πιπινα απο Λας βεγκας, χμμμμ....
Στο δεξια μαγαζι, η Βικτωρια, απλα....Απιστευτη.!!!!!! :rockon: Δεν περιγραφω....κραταει μια σωματαρα ονειρο.!!! Εκανα ενα γαμισι τρρρρρεεεεεεεελααααααα....
Αυτή η Ντάρια που έχει φωτογραφίες;μπήκα στο άλλο σάιτ και δεν την βρίσκω

PeinasmenoPithiki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά είμαι με καθόλου εμπειρία στο θέμα που συζητάμε. Γενικά μου φαίνεται παράξενη περιοχή εκεί τριγύρω. Σκέφτομαι να πάω αλλά αν είναι να με φερμαρουν το μεροκάματο και να μείνω με το εργαλείο στο χέρι δεν λέει. Για πείτε μήπως λέω μπούρδες ;

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
82
Πόντοι
1
Καλημέρα στην παρέα. Η Νάταλι δουλεύει ακόμα στην Π.Ερημίτη 3 ή σταμάτησε? Για την milf λέω που έβαλε και στήθος τελευταία

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.400
Πόντοι
16.235
Λολ.Κοροϊδεύετε μουνάκια αλλά μπορεί να συμβεί σε όλους ειδικά αν μαζεύεται πράμα δίχως να εκσπερμάτωνει για αρκετές μέρες ο μπαρμπαδακος
Είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να μην βαράς μια μαλακια μια με δύο μέρες πιο πριν...ξοδεύεις πολλά για λίγη ώρα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Ρε παιδιά είμαι με καθόλου εμπειρία στο θέμα που συζητάμε. Γενικά μου φαίνεται παράξενη περιοχή εκεί τριγύρω. Σκέφτομαι να πάω αλλά αν είναι να με φερμαρουν το μεροκάματο και να μείνω με το εργαλείο στο χέρι δεν λέει. Για πείτε μήπως λέω μπούρδες ;

Δεν εχει φοβο κυκλοφορας ανετα, δεν σε πειραζει κανενας.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.796
Πόντοι
32.165
Παρανταιζ απογευματινες στο 1ο μαγαζακι, μεσαιο, οπως λεει και το προγραμμα ηταν η καινουρια Νταρια, σχετικα ψιλη γκομενα με ξανθο καυλοτικο αγορε μαλακι, κωλαρακι γαμευσιμο με ελαφρυα κυταριτιδα, βυζακι πρεπει να ειχε, δεν ειναι τοσο τουμπανο οσο φενεται στην 1 φωτογραφια που εχει στο σαιτ του παρανταιζ. 2η κοπελα νεα λεει η τσατσα, Αντριαννα, ξεπροβαλει το μικρο και αντικρυζω την Αννα την πιπινα απο Λας βεγκας, χμμμμ....
Η γνωστη βικτωρια που παλια μας εδινε δωρο το κωλαρακι της και τωρα δεν το δινει ουτε αμα την πληρωσεις?

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
όσο αναφορά την Βικτώρια επειδή έχω πάει πιο παλιά είναι επιλεκτική πολύ με τους πελάτες,εάν δεν σε παρει με καλο ματι δεν της αρεσεις θα σε ξεπετάξει μπορεί να σε ξενερώσει άσχημα,εάν της αρέσεις θα περάσεις καλα μέσα στο δωμάτιο και θα προσπαθησει να σε κανει παντοτινο πελατη της,οπότε προσοχή!! εγώ πέρασα καλά γιατί της άρεσα εμφανισιακά,βεβαια δεν ξαναπηγα,ο σωματοτυπος της παρολα αυτα δεν ειναι αυτο που ψάχνω και θέλω,μπορεί να ξαναπάω εάν κάνω καμιά γύρα και δεν βρω κατι καλό,θέλω μεγάλο κόλο ωραίο στρογγυλεμενο και βυζια μη σιλικονατα οχι απαραιτητα πολυ μεγαλα σαν αγελαδισια,είπαμε οχι και έτσι το φυσικό στήθος ακόμη και μικρό είναι καλύτερο απο το ψεύτικο που πανε και κανουν ορισμένες.....

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
η περιοχή φυλάσεται να ξέρεις σχεδον ολο το 24ωρο λογω των σπιτιων,ακόμη και πισω να πας villa prive η bad girls υπαρχει φυλακας που παρακολουθει για λογους ασφαλειας,ειτε πας με τα ποδια ειτε με το αυτοκινητο δεν προκειται κανεις να πειραξει ουτε εσενα ουτε το αυτοκινητο σου ακομη και αργα τη νυχτα...μου το ειπε μια τσατσα το εχω καταλαβει κι εγω....

Ozzy87

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Ρε παιδιά είμαι με καθόλου εμπειρία στο θέμα που συζητάμε. Γενικά μου φαίνεται παράξενη περιοχή εκεί τριγύρω. Σκέφτομαι να πάω αλλά αν είναι να με φερμαρουν το μεροκάματο και να μείνω με το εργαλείο στο χέρι δεν λέει. Για πείτε μήπως λέω
Παράξενος εσύ είσαι φίλε . Η περιοχή μια χαρά ειναι. Έχουν αγιάσει πολλοί σε εκείνη την περιοχή. Εδώ τα 15 χρονα πάνε με τα ηλεκτρικά πατίνια και γυρνάνε τα στούντιο και πηδάνε τις πιο ωραίες μουνες και εσύ κοτσαμ γάιδαρος και φοβάσαι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom