Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Antonis80

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2020
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα αυτήν την Αμαρυλλίς την έχει δει κανείς;τι παίζει;δεν έχει φωτογραφίες στο φαιντ

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
604
Πόντοι
301
Καλησπέρα σε όλους,πέρασμα από Ναρυ όμορφη κοπέλα ,πολύ πρόσχαρη.ωραιο σώμα όχι σφηχτο.Ωραιο πρόσωπο,χαμόγελο με χαρακτηριστικά Ανατολής.πολυ καλή συμμετοχή μέσα στο δωμάτιο υψηλές στροφές.παιχνιχι στην αρχή με χάδια,αρχιδογλυψημο ,δαχτυλίσμα καλό από πλευράς μου.πολυ ωραία πίπα,βαθιά κ με ένταση.τρεις στάσεις,reverse cowgirl που χτυπήθηκε με δύναμη,ιεραποστολικά με τα πόδια ορθανοιχτα κ σφυροκόπημα,κ στα 4 όπου κ κατέθεσα με πολύ δύναμη.προγραμμα με γυμνό στοματικό 60 €.πολυ καλή συνεύρεση με πολυ ένταση!!

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
μεχρι τις 2000 σημερα στο βιλλα πριβε

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
604
Πόντοι
301
Επίσης να συμπληρώσω ότι στο red night που έγινε η κατάθεση,η τσατσά ήταν πολύ ευγενική μου έκανε εντύπωση κ η ευγένεια κ ο τρόπος της.το λέω απλά κάποιες είναι πολύ αγενείς κ προκλητικές!

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Η Ρίτα γύρισε; Τι ώρες δουλεύει τώρα;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Χτεσινοβραδυνη καταθεση στην Χρυσα στο Ν.Ουρανου 13 το εμπρος. Βγενει απο το κουζινακι, την βλεπω μεσα σε μαυρο συνολο, να ξεχυλιζει το βυζι, αλλα απο την μεση και κατω δεν μου καθεται...κοντοστεκομαι να φυγω, και μπενω στο δωματιο. Η κοπελα μαυρομαλα κοντη, εμφανησιακα 6/10. Ελληνικα μιλαει Ελληνογερμανιδα δηλωνει, προσωπακι καλουτσικο, αλλα απεριποιητη, στα του αγωνα, δεν αγγιξε ουτε την βαση, αν και βαριωταν δεν δυσανασχετισε πουθενα, το μονο που αξιζε ηταν η πιπα της και το καραμελωμα στα μπαλακια, και τα τεραστια βυζια της με καλη ρωγα για πιπιλισμα, στα 4αρα εκλεισα την μυτη μου απο την καποτιλα, που σιγουρα δεν ηταν απο την μια που φορουσα. Απο πανω δεν μπορει να παρει τον ελενχο, λογω κοντων ποδιων, ιεραποστολικα δεν ειναι και η καλυτερη εικονα, εχει πολλες ραγαδες στα μπουτια και ασχημο μουνι, τελειωσα και καληνυχτα, το μετανιωσα επρεπε να εφευγα....

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
45
Πόντοι
10

Darth Invader

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
0
Δώσε οδό φίλε. Ποιας Ροξάνης.. σε ποιο δρόμο το προτελευταίο. Δεν είμαι από τα μέρη. ευχαριστώ
Νικηφόρου Ουρανού 26. Αυτό εννοούσα. Ένα μεγάλο κόκκινο σπίτι. Εκεί είναι η ειρήνη αν λέμε την ίδια. Από πρωί μέχρι 7 το απόγευμα.

DimSio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Κάνοντας μια τσάρκα στα Σφαγεία, μπάνισα ένα αρκετά μελαχρινό, πιθανώς από Βόρεια Αφρική ή Μέση Ανατολή, αδύνατο, νορμαλ βυζάκι, στο στούντιο στην Μινωταύρου 16. Δεν γνωρίζω πως ονομάζεται η κοπέλα. Έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει γνώμη;

Εγγρ.
28 Σεπ 2021
Like
43
Πόντοι
0
Παρότι δεν γυρνάω πλέον στα μαγαζιά αυτά, πέρασα προχθές από τα τρίδημα. Στο πρώτο δεξιά (δεν θυμάμαι ποιο νουμερο έχει απέξω) βρήκα μια Έλενα. Μέχρι 25 την έκανα. Τέτοιο απίστευτο σώμα έχω να δω χρόνια. Πέρασα εννοείται. Μάλλον πολύ νέα στη δουλειά. Καταπληκτική, ερωτεύσιμο μωρό. Βυζιά 2+ και ο κώλος της τουρλωτός. Πολύ όμορφο πρόσωπο. Συστήνεται!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Παρότι δεν γυρνάω πλέον στα μαγαζιά αυτά, πέρασα προχθές από τα τρίδημα. Στο πρώτο δεξιά (δεν θυμάμαι ποιο νουμερο έχει απέξω) βρήκα μια Έλενα. Μέχρι 25 την έκανα. Τέτοιο απίστευτο σώμα έχω να δω χρόνια. Πέρασα εννοείται. Μάλλον πολύ νέα στη δουλειά. Καταπληκτική, ερωτεύσιμο μωρό. Βυζιά 2+ και ο κώλος της τουρλωτός. Πολύ όμορφο πρόσωπο. Συστήνεται!
Βράδυ ήταν φίλε; Τρίδυμα είναι το las vegas?

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.005
Πόντοι
16.235
Ρε αλάνια εκείνη η Λία που ήταν κάπου στην Δημ.Γουναρη πόσων ετών ήταν γύρω στο 2002 όταν την ακούμπησα μερικές από τις τελευταίες μου δραχμές;

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Και ξανά προς Θεσνίκη τραβώ......Κουίζ απευθυνόμενο σε όλους τους συναθλητές : Ποια έχει τα μεγαλύτερα βυζιά στην πρωινή βάρδια....Ψάχνομαι είτε για extra grande boobs είτε για παχουλές/στρουμπουλές/bbw πρωινής βάρδιας....Θεσσαλονίκη βλέπω να είμαι μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.Θενξ εξαρχής συναγωνιστές μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom