You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)
Dimitrisss(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 604
- Πόντοι
- 301
Καλησπέρα σε όλους,πέρασμα από Ναρυ όμορφη κοπέλα ,πολύ πρόσχαρη.ωραιο σώμα όχι σφηχτο.Ωραιο πρόσωπο,χαμόγελο με χαρακτηριστικά Ανατολής.πολυ καλή συμμετοχή μέσα στο δωμάτιο υψηλές στροφές.παιχνιχι στην αρχή με χάδια,αρχιδογλυψημο ,δαχτυλίσμα καλό από πλευράς μου.πολυ ωραία πίπα,βαθιά κ με ένταση.τρεις στάσεις,reverse cowgirl που χτυπήθηκε με δύναμη,ιεραποστολικά με τα πόδια ορθανοιχτα κ σφυροκόπημα,κ στα 4 όπου κ κατέθεσα με πολύ δύναμη.προγραμμα με γυμνό στοματικό 60 €.πολυ καλή συνεύρεση με πολυ ένταση!!
Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Η γαλήνη σήμερα βράδυ δουλεύει ξέρει κάποιος να μου πει; Ευχαριστώ προκαταβολικά
Dimitrisss(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 604
- Πόντοι
- 301
Επίσης να συμπληρώσω ότι στο red night που έγινε η κατάθεση,η τσατσά ήταν πολύ ευγενική μου έκανε εντύπωση κ η ευγένεια κ ο τρόπος της.το λέω απλά κάποιες είναι πολύ αγενείς κ προκλητικές!
Darthxdaddy
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 153
- Πόντοι
- 0
Κάποιος που να έχει δικό του χώρο στο κέντρο να πάρουμε παρτουζα μια παντρεμένη
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.835
- Πόντοι
- 12.815
Χτεσινοβραδυνη καταθεση στην Χρυσα στο Ν.Ουρανου 13 το εμπρος. Βγενει απο το κουζινακι, την βλεπω μεσα σε μαυρο συνολο, να ξεχυλιζει το βυζι, αλλα απο την μεση και κατω δεν μου καθεται...κοντοστεκομαι να φυγω, και μπενω στο δωματιο. Η κοπελα μαυρομαλα κοντη, εμφανησιακα 6/10. Ελληνικα μιλαει Ελληνογερμανιδα δηλωνει, προσωπακι καλουτσικο, αλλα απεριποιητη, στα του αγωνα, δεν αγγιξε ουτε την βαση, αν και βαριωταν δεν δυσανασχετισε πουθενα, το μονο που αξιζε ηταν η πιπα της και το καραμελωμα στα μπαλακια, και τα τεραστια βυζια της με καλη ρωγα για πιπιλισμα, στα 4αρα εκλεισα την μυτη μου απο την καποτιλα, που σιγουρα δεν ηταν απο την μια που φορουσα. Απο πανω δεν μπορει να παρει τον ελενχο, λογω κοντων ποδιων, ιεραποστολικα δεν ειναι και η καλυτερη εικονα, εχει πολλες ραγαδες στα μπουτια και ασχημο μουνι, τελειωσα και καληνυχτα, το μετανιωσα επρεπε να εφευγα....
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.204
- Πόντοι
- 3.556
Πόσων ετών η παντρεμένη αδερφέ κ πως είναιΚάποιος που να έχει δικό του χώρο στο κέντρο να πάρουμε παρτουζα μια παντρεμένη
Μέσα δώσε πληροφορίεςΚάποιος που να έχει δικό του χώρο στο κέντρο να πάρουμε παρτουζα μια παντρεμένη
Δώσε οδό φίλε. Ποιας Ροξάνης.. σε ποιο δρόμο το προτελευταίο. Δεν είμαι από τα μέρη. ευχαριστώΑν λες αυτή που νομίζω είναι στη Ροξανης στο προτελευταίο το κόκκινο.
Darth Invader
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Νικηφόρου Ουρανού 26. Αυτό εννοούσα. Ένα μεγάλο κόκκινο σπίτι. Εκεί είναι η ειρήνη αν λέμε την ίδια. Από πρωί μέχρι 7 το απόγευμα.Δώσε οδό φίλε. Ποιας Ροξάνης.. σε ποιο δρόμο το προτελευταίο. Δεν είμαι από τα μέρη. ευχαριστώ
Darth Invader
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Γύρισε ναι. Τις ίδιες ώρες που δούλευε και πριν είναι.Η Ρίτα γύρισε; Τι ώρες δουλεύει τώρα;
Καλησπέρα παιδιά. Κάνοντας μια τσάρκα στα Σφαγεία, μπάνισα ένα αρκετά μελαχρινό, πιθανώς από Βόρεια Αφρική ή Μέση Ανατολή, αδύνατο, νορμαλ βυζάκι, στο στούντιο στην Μινωταύρου 16. Δεν γνωρίζω πως ονομάζεται η κοπέλα. Έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει γνώμη;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Με σύμφωνο συμβίωσης;Κάποιος που να έχει δικό του χώρο στο κέντρο να πάρουμε παρτουζα μια παντρεμένη
Διαγραμμένο μέλος 213342
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 787
- Πόντοι
- 361
To μπουρδέλο στα μουδανιά αξίζει ρε παιδιά; Πήγε κανείς;
https://*****.gr/listing/studio-bella/
Διαγραμμένο μέλος 212870
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2021
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Παρότι δεν γυρνάω πλέον στα μαγαζιά αυτά, πέρασα προχθές από τα τρίδημα. Στο πρώτο δεξιά (δεν θυμάμαι ποιο νουμερο έχει απέξω) βρήκα μια Έλενα. Μέχρι 25 την έκανα. Τέτοιο απίστευτο σώμα έχω να δω χρόνια. Πέρασα εννοείται. Μάλλον πολύ νέα στη δουλειά. Καταπληκτική, ερωτεύσιμο μωρό. Βυζιά 2+ και ο κώλος της τουρλωτός. Πολύ όμορφο πρόσωπο. Συστήνεται!
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 716
Βράδυ ήταν φίλε; Τρίδυμα είναι το las vegas?Παρότι δεν γυρνάω πλέον στα μαγαζιά αυτά, πέρασα προχθές από τα τρίδημα. Στο πρώτο δεξιά (δεν θυμάμαι ποιο νουμερο έχει απέξω) βρήκα μια Έλενα. Μέχρι 25 την έκανα. Τέτοιο απίστευτο σώμα έχω να δω χρόνια. Πέρασα εννοείται. Μάλλον πολύ νέα στη δουλειά. Καταπληκτική, ερωτεύσιμο μωρό. Βυζιά 2+ και ο κώλος της τουρλωτός. Πολύ όμορφο πρόσωπο. Συστήνεται!
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.009
- Πόντοι
- 16.235
Ρε αλάνια εκείνη η Λία που ήταν κάπου στην Δημ.Γουναρη πόσων ετών ήταν γύρω στο 2002 όταν την ακούμπησα μερικές από τις τελευταίες μου δραχμές;
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Και ξανά προς Θεσνίκη τραβώ......Κουίζ απευθυνόμενο σε όλους τους συναθλητές : Ποια έχει τα μεγαλύτερα βυζιά στην πρωινή βάρδια....Ψάχνομαι είτε για extra grande boobs είτε για παχουλές/στρουμπουλές/bbw πρωινής βάρδιας....Θεσσαλονίκη βλέπω να είμαι μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.Θενξ εξαρχής συναγωνιστές μου!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις