εχω παει πριν κατι χρονια. οι πιο πολλες σαβουρες. Δεν λεω. αλλα τουλαχιστον εχει και με 10 ευρω. καπου καπου βρισκεις καλες....
Καμία όμορφη μπορείς να βρεις αλλά με 10 ευρώ τι υπηρεσίες νομίζεις θα σου παρέχει ..;
Όλα είναι μέσα στη βρωμιά ,τα μπουρδέλα ετοιμόρροπα.
Θυμάμαι ανεβαίναμε σε ένα με σκάλες σε όροφο και ήταν λες και θα φύγει κάποια στιγμή η σκάλα από τα πόδια μας,η κοπέλα μέτρια αλλά καλή για τα δεδομένα ,αλλά το δωμάτιο βρωμιά και ένα πράγμα ισα που χωρούσε το κρεβάτι ,σαν το πρώτο δωμάτιο αριστερά όταν έμπαινες ,κάποτε στο πράσινο στο Βαρδάρη .
Εγώ πιστεύω για Θεσσαλονίκη το 30 απλό είναι μια καλή τιμή .μην λέμε ότι θέλουμε .
Είμαι και εγώ κατά του 40 και σπάνια θα δώσω μόνο αν θέλω όντως να πάρω την κοπέλα και δεν έχω άλλη επιλογή .
Τα δικά μας στούντιο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα κάποια στα 30 σου προσφέρουν μέχρι και πετσέτα για ντουζ πριν και μετά .
Στο θέμα καθαριότητας είναι απλά στο χέρι της τσατσας ,άμα δεν είναι βαρεμενη και τεμπελα μια χαρά συντηρεί τα δωμάτια ,σε αυτό μπορούν να τις βάζουν χέρι τουλάχιστον οι κοπέλες ,κατά την γνώμη μου .
Τι να πούμε και εμείς ! Εποχές Βαρδάρη ! Που έλεγες θα περάσω και έλεγε η χοντρή τσατσά περίμενε να ετοιμάσω το δωμάτιο ! Έμπαινε με ανοιχτή πόρτα σκούπιζε το κρεβάτι μπροστά σου με μια ψάθινη σκούπα και έλεγε σε 2 λεπτά ,έλα έτοιμο είναι νεαρε πέρασε !