Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Δε διαφωνώ, πρόσεξε όμως το επίπεδο. Τα δικά μας τα καλά είναι τουλάχιστον 10 πάνω. και από καθαριότητα και από κόσμο. (οχι ότι εδώ δε μπαίνει όποιος ναναι, αλλά εκεί το έχουν πάει αλλού). Προσωπικά προτιμώ να δείνω το οποίο αντίτιμο παραπάνω, παρά τέτοιες καταστάσεις.
Το άθλημα μας απαιτεί ποιότητα και από εμάς και από τα κορίτσια.Οσοι δεν αντέχουν ας κάνουν οικονομία .Αρκετά με την σύγκριση τιμών...με το επίπεδο των περιοχών ασχολείται κανένας;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Εγώ πάντως είμαι τσιγκούνης και τόσο αξιολογώ το μουνι εσείς το θεοποιειτε που το πληρώνετε χρυσάφι
Οι τσιγκούνηδες είναι τσιγκούνηδες και στα συναισθήματα και παντού...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.914
Πόντοι
3.796
εχω παει πριν κατι χρονια. οι πιο πολλες σαβουρες. Δεν λεω. αλλα τουλαχιστον εχει και με 10 ευρω. καπου καπου βρισκεις καλες....
Καμία όμορφη μπορείς να βρεις αλλά με 10 ευρώ τι υπηρεσίες νομίζεις θα σου παρέχει ..;
Όλα είναι μέσα στη βρωμιά ,τα μπουρδέλα ετοιμόρροπα.
Θυμάμαι ανεβαίναμε σε ένα με σκάλες σε όροφο και ήταν λες και θα φύγει κάποια στιγμή η σκάλα από τα πόδια μας,η κοπέλα μέτρια αλλά καλή για τα δεδομένα ,αλλά το δωμάτιο βρωμιά και ένα πράγμα ισα που χωρούσε το κρεβάτι ,σαν το πρώτο δωμάτιο αριστερά όταν έμπαινες ,κάποτε στο πράσινο στο Βαρδάρη .
Εγώ πιστεύω για Θεσσαλονίκη το 30 απλό είναι μια καλή τιμή .μην λέμε ότι θέλουμε .
Είμαι και εγώ κατά του 40 και σπάνια θα δώσω μόνο αν θέλω όντως να πάρω την κοπέλα και δεν έχω άλλη επιλογή .
Τα δικά μας στούντιο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα κάποια στα 30 σου προσφέρουν μέχρι και πετσέτα για ντουζ πριν και μετά .
Στο θέμα καθαριότητας είναι απλά στο χέρι της τσατσας ,άμα δεν είναι βαρεμενη και τεμπελα μια χαρά συντηρεί τα δωμάτια ,σε αυτό μπορούν να τις βάζουν χέρι τουλάχιστον οι κοπέλες ,κατά την γνώμη μου .

Τι να πούμε και εμείς ! Εποχές Βαρδάρη ! Που έλεγες θα περάσω και έλεγε η χοντρή τσατσά περίμενε να ετοιμάσω το δωμάτιο ! Έμπαινε με ανοιχτή πόρτα σκούπιζε το κρεβάτι μπροστά σου με μια ψάθινη σκούπα και έλεγε σε 2 λεπτά ,έλα έτοιμο είναι νεαρε πέρασε !

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
604
Πόντοι
301
Καλημέρα σε όλους,πέρασμα την Πέμπτη το μεσημέρι (16.00)βόλτα στοχευμένη,αρχικά στο black angels,για μια Χρυσα που έχει το άλλο site.η τσατσά είπε Ελληνίδα,η κοπέλα βαριοταν κ που ενέπνεε.ουτε γεια δεν είπε.μετα στη Nary,δεν μπόρεσα να τη δω ήταν στο δωμάτιο και είχε κ άλλο που περίμενε,οπότε άκυρο κ από κει.πηγα στο red night,μια ψιλή κοκκινομαλλα χωρίς τσατσά.δεν συγκράτησα ον ομα.ψιλο κορμί ίσως με ολόσωμο καλσόν κ εκφυλη φάτσα.40 απλό.συμπαθιτικη πίπα με ρώτησε αν θέλω να βγάλει το ολόσωμο αν θέλω να γλύψει μπάλες.σφυροκοπηθηκε χωρίς να κ μου.συμπαθιτικη συνεύρεση.Α!βυζί μικρό με ρώγα μυτερή που ανταποκρίνεται.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Καμία όμορφη μπορείς να βρεις αλλά με 10 ευρώ τι υπηρεσίες νομίζεις θα σου παρέχει ..;
Όλα είναι μέσα στη βρωμιά ,τα μπουρδέλα ετοιμόρροπα.
Θυμάμαι ανεβαίναμε σε ένα με σκάλες σε όροφο και ήταν λες και θα φύγει κάποια στιγμή η σκάλα από τα πόδια μας,η κοπέλα μέτρια αλλά καλή για τα δεδομένα ,αλλά το δωμάτιο βρωμιά και ένα πράγμα ισα που χωρούσε το κρεβάτι ,σαν το πρώτο δωμάτιο αριστερά όταν έμπαινες ,κάποτε στο πράσινο στο Βαρδάρη .
Εγώ πιστεύω για Θεσσαλονίκη το 30 απλό είναι μια καλή τιμή .μην λέμε ότι θέλουμε .
Είμαι και εγώ κατά του 40 και σπάνια θα δώσω μόνο αν θέλω όντως να πάρω την κοπέλα και δεν έχω άλλη επιλογή .
Τα δικά μας στούντιο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα κάποια στα 30 σου προσφέρουν μέχρι και πετσέτα για ντουζ πριν και μετά .
Στο θέμα καθαριότητας είναι απλά στο χέρι της τσατσας ,άμα δεν είναι βαρεμενη και τεμπελα μια χαρά συντηρεί τα δωμάτια ,σε αυτό μπορούν να τις βάζουν χέρι τουλάχιστον οι κοπέλες ,κατά την γνώμη μου .

Τι να πούμε και εμείς ! Εποχές Βαρδάρη ! Που έλεγες θα περάσω και έλεγε η χοντρή τσατσά περίμενε να ετοιμάσω το δωμάτιο ! Έμπαινε με ανοιχτή πόρτα σκούπιζε το κρεβάτι μπροστά σου με μια ψάθινη σκούπα και έλεγε σε 2 λεπτά ,έλα έτοιμο είναι νεαρε πέρασε !
Μυθική μορφή εκείνη η τσατσά...στα πόδια της μεγαλώσαμε... :grin:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Πες τε ρε συναγωνιστή DEWARSS...όλοι να απαξιώσουν την Θεσσαλονίκη....που ακόμα ευτυχώς μπορούν να βγουν για νυχτερινή μπουρδελοτσαρκα χωρίς να συνοδεύονται από κάνα όχημα με πολυβόλα για ασφάλεια...γίνεται αυτό τόσο άνετα στην Αθήνα;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.914
Πόντοι
3.796
Πες τε ρε συναγωνιστή DEWARSS...όλοι να απαξιώσουν την Θεσσαλονίκη....που ακόμα ευτυχώς μπορούν να βγουν για νυχτερινή μπουρδελοτσαρκα χωρίς να συνοδεύονται από κάνα όχημα με πολυβόλα για ασφάλεια...γίνεται αυτό τόσο άνετα στην Αθήνα;
Στην Αθήνα δεν έχεις νομίζω θέμα ασφάλειας ,όπως και εδώ ,εκτός αν προκαλείς .
Μιλάμε καθαρά για υγειονομική ασφάλεια και υπηρεσίες.
Έτυχε πριν 12-13 χρόνια ρε φίλε ήμασταν μπουρδελοτσαρκα Αθήνα,απόγευμα προς βράδυ και σταμάτησε φορτηγάκι και ξεφόρτωνε 2 κοπέλες από την καρότσα για να πανε για δουλειά .ότι νάνε !
Μην λέμε μαλακίες πάντως ,εδώ μπορεί να πληρώνεις παραπάνω αλλά είναι πολύ ανώτερα από Αθήνα .λίγο άμα προσέξουν από καθαριότητα και οι τιμές να μην ξεφεύγουν .
Αυτές που αναφέρονται κάτω με 10 ευρώ ,φαντάζεσαι να τις φέρουν εδώ μεταγραφή και να ζητάνε 40 ;όχι ότι δεν έχει γίνει και αυτό..

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
όχι μόνο σε σχέση με Αθήνα αλλά και με εξωτερικό δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι. ούτε ως προς τα δωμάτια, ούτε από κοπέλες. (αναφέρομαι πάντα σε στούντιο).

νοσταλγία....

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Λες να μη το έσπρωξα; Είναι επίσης καλό στο να το ξαπλώνεις τελείως και να τεντώνει τον κωλο. Όπως είπα, θα ακολουθήσει λεπτομερής κριτική.
Ναι και γώ το σκεφτικά! Όταν θα την επισκεφτώ ξανά θα το εφαρμόσω!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.914
Πόντοι
3.796
όχι μόνο σε σχέση με Αθήνα αλλά και με εξωτερικό δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι. ούτε ως προς τα δωμάτια, ούτε από κοπέλες. (αναφέρομαι πάντα σε στούντιο).

νοσταλγία....
Όντως φίλε ,σε θέμα στούντιο ,έξω πήγα μόνο Γερμανία αλλά δεν έχει κάτι παραπάνω .σε θέμα χώρου.ασε που οι μισές πουτανες ξέρουν ελληνικά γιατί είναι μεταγραφές από εδώ .όχι Ελληνίδες ,εννοώ έχουν περάσει πρώτα από τα δικά μας στούντιο Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Όντως φίλε ,σε θέμα στούντιο ,έξω πήγα μόνο Γερμανία αλλά δεν έχει κάτι παραπάνω .σε θέμα χώρου.ασε που οι μισές πουτανες ξέρουν ελληνικά γιατί είναι μεταγραφές από εδώ .όχι Ελληνίδες ,εννοώ έχουν περάσει πρώτα από τα δικά μας στούντιο Αθήνα και Θεσσαλονίκη
γερμανία σε θέμα εμφάνισής/ καθαριότητας στην πλειοψηφία είναι τουλ. ένα επίπεδο κάτω από τα δικά μας. επίσης τα έχουν σε πολυκατοικίες σαν κλουβιά, όπου ανεβοκατεβαίνεις μέχρι των 7ο με τα πόδια... μέχρι να μπεις σου έχει βγει ο πνεύμονας....

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235

νοσταλγία....
Νοσταλγία και επιστροφή στις παλιές καλές μέρες....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.914
Πόντοι
3.796
ΑΑκρι
γερμανία σε θέμα εμφάνισής/ καθαριότητας στην πλειοψηφία είναι τουλ. ένα επίπεδο κάτω από τα δικά μας. επίσης τα έχουν σε πολυκατοικίες σαν κλουβιά, όπου ανεβοκατεβαίνεις μέχρι των 7ο με τα πόδια... μέχρι να μπεις σου έχει βγει ο πνεύμονας....
Ακριβώς έτσι ..είναι μπουρδελοτσαρκα σε πολυκατοικία,στην κυριολεξία.
Ούτε τσατσαδες ούτε τίποτα απλά στέκονται οι πουτανες στην πόρτα του δωματιου

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Έτυχε πριν 12-13 χρόνια ρε φίλε ήμασταν μπουρδελοτσαρκα Αθήνα,απόγευμα προς βράδυ και σταμάτησε φορτηγάκι και ξεφόρτωνε 2 κοπέλες από την καρότσα για να πανε για δουλειά .ότι νάνε !
Μην λέμε μαλακίες πάντως ,εδώ μπορεί να πληρώνεις παραπάνω αλλά είναι πολύ ανώτερα από Αθήνα .λίγο άμα προσέξουν από καθαριότητα και οι τιμές να μην ξεφεύγουν .
Αυτές που αναφέρονται κάτω με 10 ευρώ ,φαντάζεσαι να τις φέρουν εδώ μεταγραφή και να ζητάνε 40 ;όχι ότι δεν έχει γίνει και αυτό..
Σκέτη ξεφτίλα...τριτοκοσμικό σκηνικό λες και είναι Μπαγκλαντεσιανοι που δουλεύουν σε χωράφια....εγώ μόνο από αυτοκίνητο έχω δει αποβίβαση ενώ έχω πέσει και σε κοπέλες που έρχονταν με τα πόδια όπου και αλληλοχαιρετηθηκαμε.Ωραια και πολιτισμένα πράγματα στην Θεσσαλονίκη....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΑΑκρι

Ακριβώς έτσι ..είναι μπουρδελοτσαρκα σε πολυκατοικία,στην κυριολεξία.
Ούτε τσατσαδες ούτε τίποτα απλά στέκονται οι πουτανες στην πόρτα του δωματιου
Η τσάρκα είναι τσάρκα...μόνο Ελλάδα αυτά.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746
Μια καινούργια με το όνομα Καρολίνα την είδε κανείς?

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.870
Πόντοι
1.196
Πέρασμα από Ρίτα βενους κατά τις 10 το βράδυ, πιο πολύ κόσμο έχει το πρωί στις 10 παρά το βράδυ Σαββατιάτικο. Όλοι οι πιτσιρικάδες πήγαν Χαλκιδική μάλλον.
Είχα σχεδόν 2 χρόνια να πάω Ρίτα , η κοπέλα είναι πρόθυμη για όλα, ανανεωμένη με καινούργια βυζια και ρογα κάγκελο, εξαιρετική συνεύρεση με 50 τελειωτικό στο στόμα. Vfm αλλά μακριά οι μικροβιοφοβικοί και αυτοί που σκέφτονται με το πάνω κεφάλι....

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Στην Αθήνα ιδίως δεν είναι απαραίτητο να προκαλέσεις για να σε ψειρισουν η να σε μαχαιρώσουν...δυστυχώς με τόσα τριτοκοσμικά ναυάγια που κυκλοφορούν εκεί οι πιθανότητες για κακό συναπάντημα αυξάνονται και δίχως την νύχτα.Στην Θεσσαλονίκη ποτέ δεν ανησύχησα σε εφόδους ( μόνος) η σε περιπόλους( με παρέα) μέρα και νύχτα....στην Αθήνα η νύχτα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ο,τιδηποτε.

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Βόλτα εχθές βράδυ, πολύ πιτσιρικάδες. Στέλα λαϊκό προσκύνημα με τα 17 χρονα να έχουν κάνει ουρά μεγαλύτερη από την καντίνα του μάυρου.
Πέρασμα με Arina, ... ωραίο στήθος, δεν αφήνει όμως να τα πιάνεις. πίπα μέτρια προς καλή. πάτος καλός.
επί του αγώνα ούτε κρύο ούτε ζέστη, (χωρίς να το πεις κακό). λίγο αγχωμένο, θα ανοιχτεί ας ευελπιστούμε με τα χιλιόμετρα. 40 απλό, 60 ακα.

Τελευταία τροποποίηση:

notorius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
19
Like
222
Πόντοι
291
Μετά απο 3+ χρόνια αποχής επιτυχημένη συνεύρεση μεσα στο καταμεσήμερο με τα τσιιμέντα να βράζουν με την Αντζελα στο μπελα ντονα. GFE κατάσταση, παραμένη πολύ καλή μεσα στο δωματιο χωρις βιασυνες κτλ. Θα ανεβει και κριτικη

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Όπως ανάφερα παραπάνω κριτικές για Arina Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα