Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Για όσους ενδιαφέρονται, λεπτομερής κριτική για Nary :coffee:
Τα είχα πει για την Mary παλιότερα αλλά είχα αρνητικές απαντήσεις από ορισμενους. Λόγο ότι είναι από Καζακσταν έχει κ αυτά τα χαρακτηριστικά που την κάνουν άγρια. Στην αρχή την γράφαν για ταυλανδεζα κ έσκαγα στα γέλια. Μπραβο για την κατάθεση κ την κριτική

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
Καλησπερα παιδια δεν μπορω να εντοπισω την αγγελεια της denisse που ηταν παλια στα σπιτακια μπορει κανεις να βοηθησει;

Antonis80

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2020
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα δίπλα στο Βένους το μόνο το ξύλινο εννοώ..ποια δουλεύει;μήπως γνωρίζετε; προχθές το μεσημέρι δεν είχε φώτα ήταν σβηστά.αλλα τα παράθυρα ήταν ανοιχτά και δούλευε ο κλιματισμός.χτυπησα αλλά δεν άνοιγαν.παντως κάποια δουλεύει μέσα.αν ξέρει κάποιος να μας πει

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
641
Πόντοι
311
Καλημέρα σε όλους.υπαρχει γνώμη για μια Χρυσα στο black angels?τελικά η nary αξίζει?κάποια πρόταση για μεσημεροαπογευματινή κατάθεση?ευχαριστώ!
Γενικά είναι λίγο ακριβή (όταν είχα πάει στο βίλα πριβέ πριν λίγο καιρό. Ηταν αν δε κάνω λάθος στο 20ρικο πανω από τα κλασικά) αλλά άξιζε γιατί ήταν καυλιαρα και την ίδρωσε την φανέλα στο κρεβάτι και γενικά ήταν σεξυ. Άμα σου αρέσει λίγο και το ασιατικό λέει για την εμπειρία να πας.

Παραπάνω και Λίνκ από κριτική που είχα κάνει τότε.

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
604
Πόντοι
301
Γενικά είναι λίγο ακριβή (όταν είχα πάει στο βίλα πριβέ πριν λίγο καιρό. Ηταν αν δε κάνω λάθος στο 20ρικο πανω από τα κλασικά) αλλά άξιζε γιατί ήταν καυλιαρα και την ίδρωσε την φανέλα στο κρεβάτι και γενικά ήταν σεξυ. Άμα σου αρέσει λίγο και το ασιατικό λέει για την εμπειρία να πας.

Παραπάνω και Λίνκ από κριτική που είχα κάνει τότε.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

tony1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
1.226
Πόντοι
206

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
Παιδιά στο άλλο Σιτέ το φαιντ... Βλέπω μια νέα κοπέλα Χριστίνα Ελληνίδα την έχει δει κανένας λέει τίποτα??

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Εγώ πάντως είμαι τσιγκούνης και τόσο αξιολογώ το μουνι εσείς το θεοποιειτε που το πληρώνετε χρυσάφι
Πλάκα μας κάνεις φίλε;
Νομίζεις ότι έχουμε μεσάνυχτα ,εμείς νομίζεις δεν πήγαμε ποτέ να γαμησουμε Αθήνα ;πολύ μεγάλο ποσοστό από εδώ .
Είναι μπουρδέλα αυτά εκεί;
Έχει και κάτι τρύπες στο λιμάνι,αποχέτευσης ,δοκίμασε να το βάλεις εκεί μέσα .
Σαν αποθήκες με αναμενο φως είναι ,άθλιες συνθήκες

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Νυχτοπερπατήματα με Αλεξάνδρα (Bad girls)... ελάχιστη σχέση με το άλλο σιτε, πιο βαρέων κυβικών από κοντά .... αν και δεν είναι του στυλ μου ο σωμματότυπος, κέρδισε στο σαλονάρισμα.
Αρκετά γεματούλα, αλλά σφιχτή σε κάθε της σημείο. Καλή υφή του δέρματος, βυζί καλό και καλή διάθεση. Κώλος αρκετά δυνατός, στα όρια όμως τις υπερβολής για τα γούστα μου (οι λάτρεις των μεγάλων θα τον λατρέψουν). Πίπα καλή με προσπάθειες για dt και στο δωμάτιο ευδιάθετη. 40 το απλό, 60 ελεύθερο στοματικό,... Θα ακολουθήσει λεπτομερής κριτική.
υ.γ. το μαγαζί τραγικό, ξεχασμένη καπότα από τον προηγούμενο....

Τελευταία τροποποίηση:

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Σε 20 μέρες κατεβαίνω Αθήνα να δω τι χάλια είναι

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Νυχτοπερπατήματα με Αλεξάνδρα (Bad girls)... ελάχιστη σχέση με το άλλο σιτε, πιο βαρέων κυβικών από κοντά .... αν και δεν είναι του στυλ μου ο σωμματότυπος, κέρδισε στο σαλονάρισμα.
Αρκετά γεματούλα, αλλά σφιχτή σε κάθε της σημείο. Καλή υφή του δέρματος, βυζί καλό και καλή διάθεση. Κώλος αρκετά δυνατός, στα όρια όμως τις υπερβολής για τα γούστα μου (οι λάτρεις των μεγάλων θα τον λατρέψουν). Πίπα καλή με προσπάθειες για dt και στο δωμάτιο ευδιάθετη. 40 το απλό, 60 ελεύθερο στοματικό,... Θα ακολουθήσει λεπτομερής κριτική.
υ.γ. το μαγαζί τραγικό, ξεχασμένη καπότα από τον προηγούμενο....
Την έβαλες καθόλου στα 4 να σπρώξεις; Το δυνατό της σημείο αυτό είναι και μόλις ανεβάσεις ρυθμό κοπανιέται και αυτήν μπρος πίσω!

mitsblack

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2019
Like
66
Πόντοι
0
Kαλησπερα... ετυχε να εχω χρονο για βολτα σημερα.. οποτε ειπα να μην παει το βραδακι χαμενο... βεβαια την πατησα αλλα δε βαριεσαι.. ειχα ξεχασει οτι υπαρχει αυτο το φορουμ για να μπω να δω καμια κριτικη και να μην φαω φολα..

περασμα απο το poison... δουλευε μια καμιλα... μπαμπατσικο μωρο... μ αρεσε.. μπηκα αλλα η τυπισσα βαριεται τοσο πολυ... πιο πολυ και απο οταν παω για ψωνια σε μαγαζια με την γυναικα μου.. Ασε που μιλαει μονο ισπανικα.. οποτε δε βγαλαμε ακρη Πιπα αδιαφορη.... το μονο που αξιζει ειναι στα τεσσερα και να πυροβολας... επισης την αγγιζεις με το ζορι.. ξεφυσαει..

αυτα τα λιγα μακρια απο μενα....

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Την έβαλες καθόλου στα 4 να σπρώξεις; Το δυνατό της σημείο αυτό είναι και μόλις ανεβάσεις ρυθμό κοπανιέται και αυτήν μπρος πίσω!
Λες να μη το έσπρωξα; Είναι επίσης καλό στο να το ξαπλώνεις τελείως και να τεντώνει τον κωλο. Όπως είπα, θα ακολουθήσει λεπτομερής κριτική.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
Εγώ πάντως είμαι τσιγκούνης και τόσο αξιολογώ το μουνι εσείς το θεοποιειτε που το πληρώνετε χρυσάφι
εδω θα σε δωσω δικιο. διοτι επρεπε να απεχουμε στα 30αρια και 40αρια. δεν ειναι αυτες τιμες για την σημερινη Ελλαδα... εδω βγαζω το καπελο στην Αθηνα με τα 10 ευρωπουλακια

• Like
Αντιδράσεις: tony1

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
εδω θα σε δωσω δικιο. διοτι επρεπε να απεχουμε στα 30αρια και 40αρια. δεν ειναι αυτες τιμες για την σημερινη Ελλαδα... εδω βγαζω το καπελο στην Αθηνα με τα 10 ευρωπουλακια
Γνωρίζεις τι παίρνεις Αθήνα με 10 ευρωπουλακια;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
Γνωρίζεις τι παίρνεις Αθήνα με 10 ευρωπουλακια;
εχω παει πριν κατι χρονια. οι πιο πολλες σαβουρες. Δεν λεω. αλλα τουλαχιστον εχει και με 10 ευρω. καπου καπου βρισκεις καλες....

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
εχω παει πριν κατι χρονια. οι πιο πολλες σαβουρες. Δεν λεω. αλλα τουλαχιστον εχει και με 10 ευρω. καπου καπου βρισκεις καλες....
Δε διαφωνώ, πρόσεξε όμως το επίπεδο. Τα δικά μας τα καλά είναι τουλάχιστον 10 πάνω. και από καθαριότητα και από κόσμο. (οχι ότι εδώ δε μπαίνει όποιος ναναι, αλλά εκεί το έχουν πάει αλλού). Προσωπικά προτιμώ να δείνω το οποίο αντίτιμο παραπάνω, παρά τέτοιες καταστάσεις.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.005
Πόντοι
16.235
Αν δεν πάθεις τέτανο η ο,τιδηποτε χειρότερο πατώντας σύριγγες πεταμένες στο οδόστρωμα θα απολαύσεις τον "θρίαμβο "του φτηνού σεξ και θα εκτιμήσεις πιο πολύ τα παλάτια της Θεσσαλονίκης.Λες και βγαίνει γκόμενα με επένδυση κάτω των 30-40€ ...αν παραπονιέσαι για τις τιμές σε βλέπω να περνάς τα σύνορα για να γεμίζεις ψυγείο και ρεζερβουάρ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom